För att göra reparationer sträcka tak efter snittet: video utförandet av arbetet som krävs – nwhistorycourse.org

The BlogSvävande strukturer - den perfekta inredningslösning för efterbehandling taket utrymme bostäderSvävande strukturer - den perfekta inredningslösning för efterbehandling taket utrymme av ett bostadsområde pomescheniyaNatyazhnye tak dök relativt nyligen, men omedelbart lyckats få en hel del popularitet och efterfrågan.


Hur att utföra reparationer sträcka taket efter en sänkning med sina egna händer

Hittills sådana konstruktioner är en av de mest populära sätten att inredning.

Det är inte förvånande, eftersom de:

 • Hållbar och tillförlitlig;
 • Mycket enkel att installera;
 • Kännetecknas av vackra vyer.

Men trots alla sina fördelar, det finns vissa nackdelar, eftersom de är mycket känsliga för förändringar i temperatur och vassa föremål. Dessutom kan de sag utan uppenbar anledning.

Grundregeln före installationen av undertak - studier av den framtida utformningen av nackdelarna: motstånd låg temperatur, känslighet för deformation och hängande dukarGrundregeln före installationen av undertak - studier av den framtida utformningen av nackdelarna: motstånd låg temperatur, känslighet för deformation och hängande dukar


Undertak är monterat på en metallram film. Mellan det och den huvudsakliga överlappningen är fortfarande litet spel bara några centimeter, vilket är anledningen till att ytspänningen taket sårbara för skada både insidan och utsidan.

I vissa fall är mindre skada defekter fullt möjligt att ta bort snabbt med sina egna händer, men det finns tillfällen när endast mastern kan avgöra omfattningen av skadorna och erbjuder det bästa sättet att utföra reparationer.

Många undrar om det är möjligt att reparera en sträcka tak snabbt och enkelt med händerna och hur den genomförs liknande arbete. Det finns en mängd orsaker till Spänntak kan behöva akut reparation.

De främsta orsakerna till behovet av att reparera en sträcka tak

De främsta orsakerna är: • punktera;
 • Skåran med ett vasst föremål;
 • break;
 • Reflow material;
 • Intag av vatten;
 • Rinningar.

Defekten i spänntaket kan framgångsrikt elimineras med hjälp av dubbelhäftande tejpDefekten i spänntaket kan framgångsrikt elimineras med hjälp av dubbelhäftande tejp

Punkteringar, nedskärningar eller banbrott sker huvudsakligen i de allra första dagarna efter installationen när den är fortfarande väldigt tight. Orsaken till skadan kan vara, om katten borrade duken kastades leksak felande passager tak, skadade hörn av skåpet, var ovarsam hantering av verktyg vid montering fixturer. Om till följd av händelsen punkteras med ett vasst föremål fanns ett litet hål, kan den repareras med lim och tyg kommer att fortsätta att divergera.

Mycket lätt att reparera taket, om det fanns ett snitt på sömlösa banor framställda trasa. Om den skurna längden inte är mer än 10 cm, är det möjligt att försegla kanterna på slitsen bilateral maskeringstejpen, och det kommer inte riva upp ytterligare.

Beroende på omfattningen av skador är det möjligt att eliminera eller maskera med speciella dekorativa element på plats efter att ha utfört ett snitt söm snyggt nylontråd.

Hur att täta hålet i taket i en spänning utan ett spår

Med tiden har många ägare av undertak inför problemet hur att lappa ihop ett hål i undertak.

Även med noggrann hantering designen ingen är säker från oavsiktliga punkteringar.

 1. Ett hål i taket av spänningen kan vara resultatet av dess felaktig användning, samt att inte skapa öppningar för olika meddelanden.
 2. Ibland kan det finnas ett gap i sömmen som inträffar i fallet med starka banspänningen under installationen.
 3. Det är värt att notera att en sådan defekt täcks av garantin och bör eliminera guiden gratis.

Dessutom, när felaktig installation banan kan rivas vid själva kanten. I detta fall är en bruten del mycket prydligt klippta, filmen vidhäftas harpun banan upphettas, sträckas och sedan laddas in i profilen. Denna metod lämnar inte absolut inga spår. I stället för en sänkning kan valfritt installera lampan, ventilation och brandsäkerhet systemet. Dock bör pre-cut plats stärkas, annars nätet kommer att fortsätta att explodera.


Korrekt användning av en sträcka tak - en garanti för integritet och lång livslängd hos beläggningenKorrekt användning av en sträcka tak - en garanti för integritet och lång livslängd hos beläggningen

Om taket är mycket trasiga, sedan ingenting kan göras och måste ändra den nya kniven.

Om skadan av en sträcka tak tyg behöver omedelbart ringa hantverkare som kommer att kunna utvärdera de oegentligheter och bidra till att undanröja dem på bästa sätt.

Undertak slits vad man ska göra för att åtgärda problemet

Om undertaket slits, är det mycket viktigt att veta vad man ska göra och hur man tar bort eller skära ett hål i duken. Skador kan uppstå som en följd av mekanisk påverkan på den. Beroende på storleken av lesionen med hjälp av olika metoder för reparation.

Om rummet är inte uppvärmd och temperaturen däri är mindre än 20 grader, kan PVC-filmen brast från kylan. En sådan defekt kräver obligatorisk ersättning webben.

Eliminering av skuren PVC-film produceras med hjälp av sladden garn färgen på tyget spännsystemEliminering av skuren PVC-film produceras med hjälp av sladden garn färgen på tyget spännsystem


Även i fallet med en liten defekt, bör det omedelbart bort, eftersom banan är i ett mycket spänt och gapet kan öka snabbt. För att stoppa ytterligare skador på tyget, är det nödvändigt att limma bandet till platsen för skadan och orsaka en mästare.

Skador på möbler eller taklisten kan ha ojämna kanter. I fallet med ett tyg duk, kan det sys nylontråd rätt färg, och sedan måla. Det svåraste att sy upp ett runt hål, vilket är varför i vissa fall kommer taket behöver sy ett extra tygstycke, som sedan målas över. Sammandragning av hål är det viktigt att se till att det inte finns några veck.

Hur att reparera taket vid brott nära en vägg eller lampa

Stretch tak är en pålitlig och högkvalitativ beläggning som med noggrann hantering den kan tjäna inte ett decennium. Det finns dock oförutsedda omständigheter som resulterar i skador på tyget och sedan nödvändigtvis reparation.

För att undvika skador på duk sträckt taket, är det lämpligt att använda för hand om dem som inte reparFör att undvika skador på duk sträckt taket, är det lämpligt att använda för hand om dem som inte repar

Om tyget skador nära väggen eller nära ljuskrona, måste du försiktigt bort den skadade delen och en extra plåster, vilket kommer att bidra till att undanröja felet. Denna typ av reparation får endast utföras av erfarna hantverkare på egen hand, eftersom det är praktiskt taget omöjligt att utföra. Under reparationsarbeten är det mycket viktigt att se till att det inte fanns några oegentligheter och rynkor.

För att undvika skador på sträckan taket och dess ytterligare reparationer måste följa vissa regler.

Regler för drift av sträckan taket

 • Anordningen är en sträcka tak bör alltid vara det slutliga steget i reparation eller konstruktion;
 • Det är nödvändigt för att undvika punktering av vassa föremål;
 • Installera inte taket i ouppvärmda rum;
 • Lampor inbyggda i taket, måste ha en kapacitet på högst 40 watt;
 • Du måste kunna städa upp ordentligt,
 • Att tvätta behovet av att använda endast neutrala medel.

Hur att reparera ett undertak med ett snitt (video)

Så, för att göra utan reparation av stretch taket, måste du ta hand om det hela strukturen. För att bibehålla strukturen i gott skick och attraktiv, måste regelbundet rengöras med en fuktig svamp.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

50 − 45 =

Adblock
detector