fönsterdekoration i vardagsrummet i en modern stil: 7 Idéer – nwhistorycourse.org

The BlogBra beslut fönsterdekoration i vardagsrummet kommer att vara en kombination av flera områdenBra beslut fönsterdekoration i vardagsrummet kommer att vara en kombination av flera napravleniyS en viss ånger i rösten designers tvingas konstatera att utformningen av fönstret i vardagsrummet i en modern stil förknippas ofta med en hel del fel. Försöker så nära som möjligt för att uppfylla alla krav i en viss stil, behöver husägare inte ens vill tänka på det, när så är lämpligt. Kanske finns det ett gynnsammare alternativ? Professionals säger att det vanligtvis är nödvändigt att i viss mån att kombinera flera riktningar.


Vackert vardagsrum inredda i modern stil

Det viktigaste - att göra ett medvetet första steg, varefter det blir lättare. Inte förstöra grundval av det inledande förberedelser kommer hjälpa till att utforma rummet. Om det är en ny byggnad, är det nödvändigt att driva bort från fönstret. Det ligger mittemot ingången en grupp eller samling - det spelar ingen roll eftersom det utgår från honom dagsljus. Först och främst riktas uppmärksamheten på formen på det lilla fönstret.

Standard rektangulär utföringsform med en bred tröskel stängd dekorerad taklist, mörkläggningsgardiner och gardiner utan tryck. Mer komplicerat är att inredningen är associerad med icke-standard storlek eller form på fönstret.

Böjda fönster passar ljusa textilierBöjda fönster passar ljusa textilier

 I detta fall kan följande idéer hjälpa:

 • Böjda fönster kräver ljusa gardiner, innehåller lekfulla färger;
 • Om de är djupt liggande, är det i detta fall nödvändigt att tänka om installation blomlådor, liksom gardiner med ett mönster;
 • Rull- eller konventionella persienner är lämpliga för rum där öppningarna är belägna på en trafikerad gata eller på södra sidan.

Wall inom modern vardagsrummet

Rummet och den valda stil - två faktorer som avgör färgschema för tapeter. Eftersom det är nödvändigt att vara försiktig, annars fönstret kommer att vara "främmande" inte passar in i det inre av kroppen. Bättre att börja med en gemensam stilistisk beslut. Klassisk trend innebär användning av dämpade färger som vinrött eller beige. När det gäller stil loft eller en modern, lämpliga svala färger utan utskrifter.


Det är viktigt att komma ihåg att väggarna inte behöver välja precis rätt färg, men också strukturen på tapeten.

Återhållsam färger i utformningen av fönstren är inneboende i klassisk stilÅterhållsam färger i utformningen av fönstren är inneboende i klassisk stil

Outtalad regel har följande lydelse:

 1. Om rummet är 2 fönster, är det bättre att ge företräde åt konstruktivism. Brist på möbler skapar en deprimerande känsla av människorna i rummet. Det utrymme som krävs för att ta så att ögonen gradvis glidit från ett element till ett annat. Det börjar nära fönstret om det ligger mittemot ingången till gruppen.
 2. Förespråkare av modern stil kommer att uppmärksamma de kalla toner, kompletterat med en liten varm fläckar.
 3. land riktning fokuserar på de mjuka färger som kompletterar färgschemat av möbler.

Modern design av stora fönster i vardagsrummet

Professionellt förhållningssätt till designen inkluderar en obligatorisk preliminär analys av situationen. När det kommer till ett rymligt vardagsrum med en massiv litet fönster, är det nödvändigt att ta hänsyn till den dominerande färgen i rummet och mängden dagsljus. För rum med utsikt över den södra sidan, är det rekommenderat att använda en lätt tyg fäst vid takfoten. I det här fallet är taklisten själv i sikte.Det viktigaste - att göra det på den mörkare tonen i fönstren, medan takfoten accentuera de visuella gränserna för rummet. Om så önskas, är det möjligt att montera mekanismen ansvarig för automatisk öppning och stängning persienner. Dessutom är det möjligt att utfärda lambrequiner.

Mörk avsats i ljust vardagsrum visuellt avgränsaMörk avsats i ljust vardagsrum visuellt avgränsa

I vardagsrummet, där utrymmet är inte så mycket vacker alla hjälpa dra följande alternativ:

 1. Med en betydande mängd ljus som kommer in i rummet, är det rekommenderat att använda ljusa nyanser, kompletteras med en taklist öppen;
 2. Om rummet har redan en hel del dekorativa element, är det bäst att använda en enfärgade utskrifter utan gardiner;
 3. Användningen av gardiner, inklusive jämna färgövergångar, gör det möjligt att visuellt höja taket i ett litet rum;
 4. Geometriskt fel ruta kommer att bidra till att dekorera vanligt gardiner, som gjorts i neutrala nyanser.

Den funktionella aspekten av design i vardagsrummet fönstret

Sunt förnuft, är det nödvändigt att säkerställa tillförlitligheten av installerade Windows. Det är nödvändigt att kontrollera om befintliga fönster eller något, som är planerad att köpa, lämplig för användning i särskilda klimatförhållandena. Information av detta slag placeras alltid i beskrivningen av den specifika modellen. Det finns inga dåliga fönster - är korrekt matchade.

När du väljer ett fönster till vardagsrummet bör du ägna särskild uppmärksamhet åt kvaliteten på glasNär du väljer ett fönster till vardagsrummet bör du ägna särskild uppmärksamhet åt kvaliteten på glas

Det kommer att bidra till att undvika några obehagliga överraskningar Redovisning grad av närhet till radiatorfönstret. Ju närmare, desto högre termisk stabilitet för att vara.

Kvalitativ glasrutor ger ett mikroklimat, vilket innebär den cirkulerande luften i ett visst mönster. Om det är på grund av den ständiga närheten till värmekällan är bruten, inte undvika att det bildas kondens.

Utöver dessa rekommendationer för att välja en estetiskt tilltalande och funktionella fönster identifierar ett antal andra:

 • låssystem i den öppna och den slutna positionen får inte låta den fria "fall";
 • Tätheten hos stängning / öppning av fönstret kontrolleras med hjälp av en tänd tändsticka, som inte bör betala tillbaka ens en liten utkast;
 • Nya fönster har alltid minst ett dubbelt lager;
 • Överge köpet är nödvändigt i händelse av att säljaren inte ger garantiservice.

Den vackraste utsikten över utformningen av fönster i vardagsrummet (video)


Precis som ögonen är spegeln av människans inre värld, fönstret - en återspegling av kärnan i rummet. I detta avseende är det nödvändigt med vederbörlig omsorg för att närma sig frågan om dess dekoration. Det är inte nödvändigt att rusa till ytterligheter, eftersom överskottet gardiner eller växter på ett fönsterbräde lika farligt som avsaknaden av en sådan. Hänsyn till behovet av att ta geometrin av fönster, dess längd och mängden inkommande ljus genom den. Glöm inte att god design innebär att hålla stildrag i rummet.

Exempel på utformning av fönster i vardagsrummet: moderna idéer (foto)

172441614325221120

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 6 = 2

Adblock
detector