Flytande tapeter med händerna – 7 steg till framgång i omvandlingen väggar – nwhistorycourse.org

The BlogFlytande tapet - en modern efterbehandling material som kan framställas och lägga sina händer, utan att tillgripa specialisterFlytande tapet - en modern efterbehandling material som kan framställas och lägga sina händer, utan att tillgripa spetsialistamZhidkie tapet - säkert detta är ett villkorligt namn. Denna speciella blandning av olika sammansättning på ytan av väggarna appliceras med pensel, rulle, spatlar och andra verktyg av färg och gipsprofiler. Sådana blandningar kan köpas i specialaffärer, samt göra sina egna händer i den mest vanliga hem.


Sammansättningen av den flytande tapeter och typer

Olika bakgrunder, framför allt det faktum att de är tillverkade av naturmaterial. Det är a priori tapeter andas. Grundval flytande tapeter - bomullsfibrer, silke eller cellulosa.

Strukturen hos flytande tapeter inkluderar naturfiber eller cellulosa och limmet som fäster ytan inhomogen strukturStrukturen hos flytande tapeter inkluderar naturfiber eller cellulosa och limmet som fäster ytan inhomogen struktur

Också, naturligtvis, i komponenten strukturen innefattar ett bindemedel som är vidhäftande. Vid upplösning i vatten, och det skapar en massa som är lämplig för applicering på väggen. Det är då processen liknar den vanliga plåster.

Om du köper smink i förpackningar torka avel separat förvärva färg eftersom ursprungligen torrt vitt tapeter. Särskilda färgtillsatser gör det möjligt att justera och välja färg på den framtida tapeten.

Flytande tapet med dina egna händer: betyg och fördelar

Naturligtvis bör du få på de synliga fördelar, som kan skryta med en sådan dekoration.


Väggarna är dekorerade med flytande tapeter är inte bara estetiskt tilltalande utseende, men också har en Väggarna är dekorerade med flytande tapeter är inte bara estetiskt tilltalande utseende, men också har en "andnings" egenskaper

Dessutom har många konsument recensioner är benägna endast till de positiva aspekterna, och det spelar ingen roll: tapeten gjort med sina egna händer och det material som köps i butiken.

Fördelar med flytande tapeter: • Efter vikt appliceras på väggen, ett skikt av tapet förvärva en porös struktur, och detta ytterligare värme och ljud isolator väggarna i rummet;
 • Beläggningen kommer inte att täppa till porerna i väggen, vilket gör att "andning" wallpaper, och detta är ett exempel på en optimal mikroklimat;
 • Antiseptisk effekt kommer inte drar till sig damm på väggarna, och hälsan hos invånarna är användbar;
 • Lukt flytande tapeter också inte absorberar;
 • Sin ursprungliga färg de behåller under en lång tid, så är inte rädda för UV-exponering;
 • Väggarna behöver inte noggrant förbereda - justerar väggmaterial självt (om det är en inte särskilt stora defekter).
 • Ta bort dem kommer också att bli lätt - dekorskiktet lossnar med en spatel och integritet dess säkerhet. Detta har att göra, om rummet är utfört arbete, vilket påverkar integriteten av väggen.

Produktion av flytande tapeter med dina egna händer: knåda väl

Om du köpt på butiksstrukturen kommer tillverkningsteknik bli en. Vanligtvis du förbereda en eller två behållare för avel tapeter. Oftast är det en plastskål stor storlek, skulle det vara bra - med höga murar.

Väggbeklädnad flytande tapeter börjar med tillverkningen av arbetsblandningen, som innefattar det torra pulvret och vattenVäggbeklädnad flytande tapeter börjar med tillverkningen av arbetsblandningen, som innefattar det torra pulvret och vatten

Då receptet är som följer:

 • hälles i den förberedda behållaren är fylld med vatten av vikten av paketet;
 • Hur att hälla vatten, vilka proportioner - alltid anges på förpackningen;
 • Blötläggning användning ljummet vodichku;
 • Därefter massan knådas till homogenitet;
 • Före utbrottet av paketen nödvändigtvis skaka, kommer det att förhindra klumpar;
 • Efter blandning av kompositionen bör ligga i en plastpåse eller linda in i folie, och allt detta kommer att ingjuta 12 timmar;
 • Blandningen bör vara ganska plast, medelhög densitet på;
 • Innan ansökan degen lite utspädd med rent vatten.

Förresten, om den blandade produkten för att hålla förseglade, det kan mycket väl vara i en lämplig tillstånd till två veckor.

Därefter anser vi alternativ som möjligt för att göra flytande tapeter för den vanliga sågspån eller tidningar och tidskrifter hemma.

Steg för steg recept: vätska väggen med händerna slut på papper

Dessa self-made tapeter kan göras från alla papper - böcker, gamla tidningar, omslag och förpackningar etc. Du måste också färga, kanske några blommor. Vi behöver också vatten, PVA lim, akryl gips, gips eller lim Bustilat.

Samt tillsatser används:

 • Trä strimlad bark;
 • Alger (torkad, naturligtvis);
 • glimmerpulver;
 • Bitar av garn;
 • Granit crumb;
 • Crumb av kvarts eller annan sten.

Hemma kan flytande tapeter göras från gamla tidningar, papperslappar, och ett antal ytterligare komponenterHemma kan flytande tapeter göras från gamla tidningar, papperslappar, och ett antal ytterligare komponenter


Process fasas, är färgämnet redan hälls i den förberedda blandningen. Det var först efter det att blandningen av föreliggande, häll du de önskade tillsatser.

Papperet är först nödvändigt att slipa. Sedan placera den i en behållare, fylla den med de vanliga lite vatten, låt stå i en timme eller tre, vilket gör det möjligt att mjuka upp materialet. Per kg papper måste ta 5 liter vatten. Du måste vänta en hel blötläggning, varefter papperet med vatten blandas med en elvisp-mixer.

Den erhållna homogena blandningen tillsattes till färgämnet och adhesiv, därefter knådning fortsätter.

Blandningen sedan i en stor plastpåse och en halv dag blandningen lämnades att "mogna". När tidsfristen löpte ut, tar mass rum, knådas för hand. Om du vill göra en tapet med paljetter, de är också läggs till lager efter mognad.

Vikten före applicering på väggen av tillsatt gips. Ju mer gips, desto snabbare vikten beslagta och hårdna.

Gör dig själv: vätska tapeter från sågspån med sina egna händer

I detta fall kommer formningsmaterialet sågspån. Detta kommer att ge reliefstruktur av flytande tapeter, gör dem behaglig att ta.


Sågspån i sammansättningen av flytande tapeter gör väggrelief och behaglig att taSågspån i sammansättningen av flytande tapeter gör väggrelief och behaglig att ta

Detta mål kommer att glädja ögat.

Du agerar enligt följande:

 • Häll sågspån, som inte behöver slipa i en djup behållare;
 • Till denna blandning lägga två lock karamell, till exempel, pistasch;
 • Skopa av lådor modersmjölksersättning komposition lägga fyrtio skedar gips;
 • Det finns också du lägger tvåhundra mil liter tub lim,
 • Det hela omröres tills blandningen inte kommer att likna kitt blandning;
 • Därefter denna blandning appliceras med en spatel på väggen.

Torr tapet med sågspån minst en dag. För ytterligare dekor del kan också lägga till glitter. På ytan av tapeten appliceras enkelt glad och som helt torr, kan du färga dem.

Att arbeta med flytande tapeter: hur man ansöker

Vid tillämpningen av tapeter du använder en bred spatel eller rivjärn gjord av transparent plast, är det möjligt - rostfritt stål. Själva processen kommer att påminna spackling.

För applicering av flytande tapeter med hjälp av en spatel eller murslevFör applicering av flytande tapeter med hjälp av en spatel eller murslev

Dvs. tapeter vikt placeras på instrumentet genom att först sprids på väggen ungefär, och sedan jämnas jämnt.

Nyanser i ansökan:

 • Efter bildandet av den önskade skikttjockleken måste fibrerna jämnas flera riktningar lättvindigt. En sådan effekt uppnås ofta genom roterande rörelser rivjärn.
 • När du ändrar riktning utjämning är tomter erhålls med olika texturer. Denna vägg bildar ett diskret mönster.
 • Och färgkombinationer finns - tapeter Kohler i olika färger, appliceras på kretsdelar som tidigare markerats på väggen.

Vid tillämpningen av tapeter ofta murslev.

Spackel för flytande tapeter eller spatel: vad man ska välja

Välja ett verktyg för att arbeta med flytande tapeter beror på de färdigheter som du redan har och, naturligtvis, personliga preferenser. Om vi ​​talar om de professionella, de föredrar att sätta tapet transparent liten spackel och spatel.

När man arbetar med flytande tapeter nybörjare mästare kan använda rullenNär man arbetar med flytande tapeter nybörjare mästare kan använda rullen

 För nybörjare är det rekommenderat att använda en vals för att jämna sömlös siden täcka.

Om du vill täcka ett ganska stort område av väggen, struktur pistol används - gör det möjligt att applicera materialet jämnt och spendera det sparsamt.

Produktion av flytande tapeter med dina egna händer (video)

Att arbeta med flytande tapeter - en process, inte bara reparation, men också kreativitet. Denna Inredningen är mer intressant än en enkel tapet, och resultatet är alltid glad, om inte, naturligtvis, att följa tekniken.

Lycka till i ditt arbete!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

12 − = 7

Adblock
detector