Flytande tapet på gips: 5 fördelar med efterbehandling material – nwhistorycourse.org

The BlogFlytande tapeter kommer att göra det inre av rummet en färgstark och originalFlytande tapeter kommer att göra det inre av rummet en färgstark och originalnymSovremennye tapeten är inte alltid tillgängliga på rullar. Det finns, till exempel, en helt unik typ av tapet, som används som en vätska. En sådan flytande tapeter idag blir allt populärare, inte bara bland professionella inredare, men också från vanliga villaägare som vill göra sin bostad heder och modernt utseende - och med det, och med en annan funktion flytande tapeter klara mycket väl.


Är det möjligt att tillämpa flytande tapeter på gips

Eftersom reparationsarbeten inne i byggnaden är nästan universellt använt gips, är en naturlig fråga om flytande tapeter kan tillämpas på honom? Naturligtvis, efter korrekt ytbehandling inredningen utföringsformen kommer att såg utmärkt för gipsskivor konstruktion. På en plan yta av gipsskivor kommer att vara tillräckligt att helt enkelt att tillämpa.

Flytande tapeter i sig - en komposition baserad på torr massa, bomull, silke, eller blandningar därav, som är utspädd med vatten. Alla typer av flytande tapeter har sina egna fördelar och kan användas i bostadsområden, bland annat sådana som är avsedda för barn.

Flytande tapeter - det är ett utmärkt material för väggar, som är lätt att montera och GipsFlytande tapeter - det är ett utmärkt material för väggar, som är lätt att montera och Gips

Silk Liquid Wallpaper har det estetiska utseendet, bomull - den mest hållbara och motståndskraftiga mot slitage, och cellulosa är miljövänliga.

Flytande tapet kombinera ett antal fördelar och några nackdelar, den mest betydande av dessa - den höga kostnaden för materialet.


De främsta fördelarna med materialet:

 • Lågt flöde av torr blandning på en stor ytarea;
 • Lång hållbarhet i oöppnad;
 • Inga sömmar och överlappningar, i motsats till den vanliga rulle tapet,
 • Förbättrad ljudisolering och värmeisolering inuti byggnaden;
 • Brett utbud av färger.

Flytande tapet som efterbehandling material som lämpar sig för alla livsrum. De kommer att pryda en utformning av gips och kan bidra till att förverkliga någon design idé i inredning.

Förbereda väggar innan du ansöker flytande bakgrundsbild på gips

För att starta den avslutande processen behöver dessa leveranser: hink, serpyanku, akryl primer, rullar, vatten, spackel, spackel, latexfärg och sandpapper.I detta skede göra flytande tapeter är fortfarande för tidigt att plantera, eftersom förberedelseprocessen kan ta allt från några timmar till dagar, beroende på om du vill pre-kitt all gips eller begränsa bruket längs sömmarna.

Innan du ansöker flytande tapeter på väggen, bör du först ytan gips kittInnan du ansöker flytande tapeter på väggen, bör du först ytan gips kitt

Flytande tapet - en typ av tapeter, som kan limmas på gipsskivor utan putsning. De kräver inte noggrann ytbehandling och föra den till perfektion.

Det börjar tränings väggar med rostskyddsbehandling skruvar och metall konstruktionsdelar. Om så önskas kan denna process utelämnas, men det kommer inte att bli överflödig. Som antikoroziruyuschego medel kan användas som specialformuleringar, eller oljefärg, grundfärg, smörjmedel WD-40.

Åtgärder för att förbereda väggarna av gipsskivor för applicering av flytande tapeter:

 1. Pre gruntuem primade akrylytan;
 2. På sömmarna behöver pasta serpyanku tejp, ovanpå det gör något utspädd i vatten kitt;
 3. Tanklocket skruvar;
 4. Vi ger spacklet torka och sedan täcka ytan av primern;
 5. När primern är torr, lätt slipa ytan av sandpapper;
 6. Det sista steget - täcker ytan av färgen för att utjämna tonen.

ton färg, beroende på önskad effekt, kan du ta i tonen tapet eller kontrasterande färg - det kommer att lysa efter torkning. Därefter kan blandningen starta förberedelsearbetet med ytan och strukturen av GCR eller gipsskivan.

Hur är tillämpningen av flytande tapeter på gips

Huvudregeln i att arbeta med flytande tapeter: du behöver strikt följa avels anvisningarna på förpackningen. Tillverkare använder olika tekniker och använda olika material för deras produktion, så ett gemensamt råd för framställning av en blandning där, med undantag av att behållaren är bättre att ta plasten, hög volym och vatten - för guiden mest behaglig temperatur.

Flytande tapet praktiskt i att deras ansökan brister lätt att fixa: precis tillräckligt för att tvätta bort den defekta området med vatten.

Flytande tapeter reserveras i utspädd form vid en temperatur av inte mer än 20 grader till 5 dagar. Så det kan omedelbart lösa en stor mängd blandning och orsaka den gradvis.


Fördelen med flytande tapeter är att en felaktig tillämpning av tapeten kan enkelt tvättas bort och försök igenFördelen med flytande tapeter är att en felaktig tillämpning av tapeten kan enkelt tvättas bort och försök igen

Processen med att använda flytande tapeter:

 • Tillämpad flytande tapeter slät bred spatel (Malka eller murslev), men till skillnad från kittet är inte i en cirkulär rörelse, och från vägg till vägg eller från hörn till hörn utan att stanna, eller kan förbli varv och synliga oregelbundenheter.
 • Tryck ner på spateln är inte nödvändigt, annars blandningen flödet kommer att bli mer.
 • När processen att tillämpa flytande tapeter är över, bör de lämnas att torka i 1-2 dagar med fönstren stängda första par timmar.

Med färdiga arbetet på inredningen av flytande tapeter, kan du på kortast möjliga tid för att se slutresultatet, vilket är säker på att bli en "höjdpunkt" i din reparation.

Flytande tapet på gips: alternativ för användning i design

Applicera en flytande väggen för dekoration design av gipsskivor kan inte bara på vanligt format väggdekoration. De kan användas för att förverkliga de mest modiga beslut!


Flytande tapet perfekt för efterbehandling ytor i olika utföranden av gipsskivorFlytande tapet perfekt för efterbehandling ytor i olika utföranden av gipsskivor

Idéer för att tillämpa flytande tapeter i inredningen:

 • På grund av att det flexibla, plast textur, kan flytande tapeter användas för dekoration av något krökt utformning av gips: bågar, poluarok, taket nischer, vägg nischer;
 • Fullt kopplad med gipsskivor undertak med inredningen av flytande tapeter kan bli ett mästerverk av design;
 • Flytande tapet lämplig färg, kan du simulera texturen av sten, sand, trä och andra naturmaterial vid tillverkning av dekorativa mönster i huset.

Detta är bara en liten del av alternativen för användning av flytande tapeter att dekorera gips i hemmen.

Tillämpning av flytande tapeter på gips (video)

Var kreativ, genomföra sina idéer, försök att använda denna underbara dekorativa material, som är känd för sin underhåll, enkel tillämpning och skönhet. Vi får aldrig veta hur saker är bra eller dåligt i olika processer. Även oberoende du prova det i handling.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 2 = 9

Adblock
detector