Flytande tapet i taket: ett bra alternativ avslut – nwhistorycourse.org

The BlogFlytande tapet har alla fördelar av gips, som låter dig dölja brister i taket utan behov av utjämning ytanFlytande tapet har alla fördelar av gips, som låter dig dölja brister i taket utan behov av anpassning av sin poverhnostiZhidkie tapeter på taket - ett bra alternativ efterbehandling taket, som blir allt populärare under de senaste åren. Sådana tak ser inte bara snygg och lyxig. Ekologisk renhet av materialet fängslar konsumenten som, men lite titta på deras hälsa. Lång livslängd täckning är alltför viktigt för en person som inte vill vända sitt liv till en ändlös reparationer. Kort sagt, fördelarna med detta material finns i överflöd, och som för komplexiteten i tillverkningsprocessen, är det redan en halvtimme efter starten av arbetet, måste du arbeta säkert med en murslev, förbättra utseendet på ditt hem.


Flytande tapet i taket med sina händer billigare

I vår svåra tid blev akut billig reparation. Du kan säkert spara på material. Dock är dessa besparingar tveksamt, eftersom det billigaste materialet kommer sannolikt att pågå länge.

När det gäller en hyrd arbetskraft, det finns ingen garanti att du kommer att göra denna reparation är bättre än du kan göra det med händerna. Faktum är att i denna tid av den totala arbetslösheten fanns det många "lag" som gör är inte experter, men för dem som de påstår sig vara.

Strukturen hos flytande tapeter inkluderar naturliga komponenter: bomull, glimmer, textilavfallStrukturen hos flytande tapeter inkluderar naturliga komponenter: bomull, glimmer, textilavfall

Efter att ha granskat video 2-3 tillämpning av flytande tapeter i taket, kommer du inte bara har en fullständig bild av detta arbete, men också perfekt sköta jobbet själva. Du kommer också att inse att det är mycket bättre och enklare än den traditionella limmade mot taket papper, vinyl eller non-woven tapet. För att applicera vätskan till taket tapeter, tapeter sig behöver och mycket nemudrony verktyg.

Flytande tapeter är en torr blandning som användes för inredning av olika anläggningar.


Blandningen kan bestå av följande komponenter:

 • cellulosa;
 • bomull;
 • Av ull;
 • silke;
 • CMC lim;
 • Akryl.

De sista två komponenterna är ett bindemedel. De första fyra är tillämpliga beroende på vilken typ av flytande tapeter.

arter: 1. cellulosa;
 2. Silk. Mest hållbara och mycket motståndskraftig mot blekning.
 3. Silke och cellulosa.

Bakgrund och silke-cellulosamassa något sämre kvalitet sidentapeter, och, naturligtvis, billigare än dem.

verktyg:

 • Kapacitet, där det är nödvändigt att fylla en vätska vägg svälla;
 • Murslev, spatel eller en murslev;
 • Plastspackel;
 • Pulverizer.

Innan du börjar laga tapeter från den torra blandningen bör känna till instruktionerna och ta hänsyn till alla de tillverkarens rekommendationerInnan du börjar laga tapeter från den torra blandningen bör känna till instruktionerna och ta hänsyn till alla de tillverkarens rekommendationer

Naturligtvis kommer sprayen ger vissa besparingar i material, men. Som regel har det här verktyget framgångsrikt ersatt samma sak med en murslev.

Ytpreparering är att ta bort gamla tapeter eller kalkar.

Flytande tapet kan appliceras på den gamla målade ytan av en färg, samt på glasväggen. Före applicering av flytande tapeter, är ytan primas.

Fördelar och nackdelar med flytande tapeter (video)

Hur ansöker flytande tapeter på taket gör det rätt

Teknik tillämpning av flytande tapeter på taket är inte fundamentalt annorlunda från att tillämpa dem på väggarna.


Beredning av flytande tapeter att arbeta är enligt följande:

 1. Materialet från förpackningen i blöt i vatten temperatur på 25-30 grader för 12 timmar före starten av arbetet;
 2. Varje förpackning framställdes separat. Glans hälls vanligtvis först. Sedan, efter en preliminär skaka innehållet i paketet för att grundligt blanda komponenterna högen blandningen i vatten, uppnår vi en homogen massa. Detta görs bäst händer, utan att frukta för sin egen hud - tapeter tillverkade av naturliga ämnen. Luster, förresten, ofta används inte alls.
 3. Den resulterande blandningen på nytt placerades i en påse och fick svälla under 12 timmar.
 4. Efter 12 timmar materialet kan blandas, delas upp i portioner och nödvändigt för att lagra, vid behov, inom två veckor.
 5. Sugande väggar strax före appliceringen av tapeter. Primern appliceras i två skikt för att uppfylla den erfordrade torra. Dub väggen är inte nödvändigtvis perfekt. Med avseende på jord, är det appliceras längs det första området av taket, och det andra skiktet - i tvärriktningen.
 6. Det färdiga materialet bör ha en bra pinne i väggen, ingen glidande och ingen avflagning. Om blandningen är tillräckligt våt, kan du lägga till vatten i beräkningen av liter per paket. Material appliceras med en murslev (med en spatel) av rostfritt stål, ett skikt av 1-2 mm.

Flytande tapeter anbringas på ytan av väggen med användning av en murslev med lätta utjämningsrörelserFlytande tapeter anbringas på ytan av väggen med användning av en murslev med lätta utjämningsrörelser

Om du behöver uppdatera den del av beläggningen eller perekleit helt ny beläggningsskikt appliceras direkt på gamla lager. Denna kvalitet material som kan tillämpas mönster och annan färg och mönster, och faktiskt, att använda olika metoder för applicering av flytande tapeter annan färg, känner förändra bekanta interiör. Allt är möjligt, bara för att göra något rätt!

Spackel (spackel) under drift för att hålla en vinkel av omkring 15 grader, snarare än hela planet.

En annan ny sats av material, som skall blandas med den tidigare, för att undvika raznotonnosti beläggning.


När taket är klar, är det nödvändigt indränkt i vatten med en murslev lätt platta orsakas takmaterialet.

Flytande tapet Tak: konsument recensioner

Relativt "unga" material som kallas flytande tapeter, i år redan framgångsrikt "otvoovyvaet" alla nya bostadsområdet av lägenheter och hus.

På grund av ett stort antal positiva egenskaper flytande tapeter, återkoppling mycket, och alla av dem, nästan positiva.

När skada eller kontaminering av beläggningsdefekt kan elimineras genom användning av en lösning av tapeterNär skada eller kontaminering av beläggningsdefekt kan elimineras genom användning av en lösning av tapeter

Flytande tapet för taket är mycket bra material som väsentligt kan ändra inredningen i ditt hem.

så betyg

 • appliceras lätt på ytan, även om jag inte gjorde det,
 • Mycket lätt att reparera skadade barn eller ombildning av möbler, som har en större höjd;
 • Det är lätt att täppa till sprickorna dök upp i taket;
 • Inte bara förbättra ljudisoleringen, men också akustiken i rummet;
 • Snabbt torka ut, utkast är inte rädda, och det snabbar upp torkningen kvalitet;
 • Takytan har inga skarvar; det verkar som klistras ett stort ark av taket;
 • Inte ser sprickor och lätt ojämnheter i taket;
 • Inte sitta ner damm i taket;
 • Enligt enkelt ta bort skiktet av flytande tapeter;
 • Inte kräva avlägsnandet av gamla lagret innan tillämpning av den nya. Det nya lagret kan appliceras över den gamla.

Alla gäster kan tillägga att dessa tapeter är miljövänliga material, eftersom den innehåller bara naturliga ingredienser.

Flytande tapet perfekt tål extrema temperaturer och krympning hemma, vilket är viktigt för stugor och herrgårdar.

Flytande tapet är inte benägna att blekning, fjällning under en lång tid - upp till 15 år.

Flytande vit tapet i taket: orsakerna till populariteten

De allra flesta konsumenter är vana vid att se den vita taket och denna stereotyp är fast fastnat i subcortex, särskilt i konservativa natur.

Men allt beror inte bara på den rådande konservatismen eller nästan århundraden av stereotyper. Fallet även i denna aspekt, som design.

Blandningar för väggar är mycket olika i färger och struktur, och det kan du göra det inre av lägenheten eller kontoret unikBlandningar för väggar är mycket olika i färger och struktur, och det kan du göra det inre av lägenheten eller kontoret unik

Lyckligtvis i bygg- och internet butiker i överflöd val av tapeter i valfri färg. White är inget undantag.

Således de viktigaste orsakerna till valet:

 1. Vit vätska tapeter i taket expanderar visuellt rummet.
 2. Inte alla gillar de färgade tak.

Emellertid, som en mellanprodukt (mellan de vita och färg), finns det ett fall av ljusa färger: ljusgrå eller ljusbeige etc. En fråga om personlig uppfattning, mestadels. Och återigen, inte en synd att välja bakgrundsbild för att se ett foto med olika varianter av färger, samt video.

Teknik tillämpning av flytande tapeter i taket (video)

Avslutningsvis bör det påpekas att arbeta med flytande tapeter under kraft även mycket oerfarna reparatörer. Dessutom i rummen under reparation, kommer det inte vara irriterande lukt lukter som tillåter dig att reparera, utan att orsaka några besvär för hushållet. Processen att tillämpa flytande tapeter är ren, det vill säga under operationen kommer inte att vara den vanliga sopor. Ventilera rummet, kan du omedelbart efter användning, utan att vänta på fullständig torkning av tapeter - de har en negativ kommer inte att fungera. Kort sagt, är en sådan reparation fasta proffs! Flytande tapetklister i vardagsrummet, hall, sovrum. Oönskad limning i områden med hög luftfuktighet! Gå för det, och du får allt perfekt! 

Exempel på flytande tapeter på ett tak (foto inre)

3459101113161833

Leave a Comment

Your email address will not be published.

43 − = 40

Adblock
detector