The BlogAnvändningen av flytande tapeter i utsmyckningen av rummet gör processen att tillämpa dem i den kreativaAnvändning av flytande tapet i efterbehandling platta varv i processen för deras avsättning tvorchestvoDizaynery som flytande vägg, med tanke på sådan reparation med användning av denna kreativa processen. Den nödvändiga konsistens, färg, effekt - allt detta gör för dig själv. Efterbehandling bara skapat av dina händer. Denna konstruktion av väggarna i lägenheten har en hel del fördelar som skiljer sig från konventionella flytande tapeter.


Dekorera väggarna flytande tapeter: Fördelar

En av de viktigaste faktorerna attraktiva - inga sömmar. Vi har papperstapet leder. Flytande tapeter appliceras på basis av gips, eftersom hela väggen är en enda väv.

Även de fördelar inkluderar:

 • Naturlighet tapeter. De är gjorda av miljövänliga material, bomull eller cellulosa, vilket är viktigt, om huset är små barn, eller, särskilt allergier.
 • Delreparationer möjliga. Samma unge förstört tapeter, en del av skiktet avlägsnas, en ny tillämpas - skillnaden är inte märkbar.
 • Eliminering av mindre fel. Naturligtvis själva flytande tapeter mindre oegentligheter väggar inte ren, utan dölja dem unikt.
 • Möjligheten att färgning. Först lägger i önskad färg, och sedan, vid behov, tapeten kan målas direkt på väggen.

För att inte säga att flytande tapeter inte drar till sig damm!

Flytande tapet perfekt för efterbehandling barnrum, som uppfyller alla miljösäkerhetsstandarder och omfattar endast naturliga ingredienserFlytande tapet perfekt för efterbehandling barnrum, som uppfyller alla miljösäkerhetsstandarder och omfattar endast naturliga ingredienser


 Det är en särskild omsorg för väggen är inte nödvändig.

Värmeisoleringsegenskaperna hos materialet är också bra, kommer ytan av väggarna vara varm.

Olika typer av flytande tapeter på väggarna: tre optioner

Den är indelad i tre grundläggande typer av tapeter - cellulosa, bomull, siden. Silkestapeter - den dyraste, i deras sammansättning, de innehåller en högre koncentrationen av naturliga silkesfibrer. De kan appliceras på betong och gips.

Någon form av flytande tapeter kan köpas som ett pulver eller blandning med vattenNågon form av flytande tapeter kan köpas som ett pulver eller blandning med vattenDenna täckning kan köpas i pulverform och i flytande form.

Bomull flytande vägg nästan helt naturligt, endast två procent av mängden av de föroreningsglimmerinläggs tillsatser och ett klisterkomponent. Det är varmt, behagligt vid beröring tapet.

Den mest ekonomiska formen av flytande tapeter - cellulosa. För framställning kräver träprodukter. Denna tapet används ofta i kylrum. Denna yta är väl falla på ytan mikrosprickor.

Och köpa flytande tapeter, du kan i pulverform, och omedelbart i flytande form.

Flytande tapet i det inre korridoren

Kanske, hall och ett visitkort lägenhet, men det finns som bekant, genom sitt utseende. I det här fallet - på kläder i lägenheten. Du kan fortfarande komma ihåg, och om det första intrycket.

Många ägare föredrar att avsluta hallen allehanda alternativ, inte bara flytande tapeter. När allt kommer omkring, i korridoren väggar får ofta smutsiga, och den flytande väggen eftersom du inte kan tvätta. Men om du täcka dem med lack, är problemet löst i en handvändning.

Så en inredning i den allra första av rummen är mycket lämpligt, minns bara om stil och färg, som bör vara i harmoni med miljön.

Flytande tapet i hallen harmonisk utseendet på någon stil, det viktigaste - glöm inte kombination av färgerFlytande tapet i hallen harmonisk utseendet på någon stil, det viktigaste - glöm inte kombination av färger

Exempel på inredningslösningar:


 • Om du är i hallen verkliga stil loft, och det är dags att mjuka upp den, men inte bryta, kommer flytande tapeter bara förresten;
 • I klassisk hall flytande tapeter kommer att göra det mesta organiskt;
 • Och om du förkroppsligar vissa delar i det inre av palatset stil, är flytande väggen nödvändigt att göra en glänsande, gyllene fläckar.

Även vanlig vägg i hallen med flytande tapeter ser mycket elegant. Föredragna ljusa färger.

Flytande tapet i sovrummet designen

Och i det här rummet skulle vara lämpligt flytande tapeter, och hur. De är allergivänliga, kännetecknas av en intressant struktur och, som redan nämnts, inte samlar damm.

Flytande tapet är inte bara för att hjälpa dekorera sovrummet, men också skapa en atmosfär som bidrar till sömnFlytande tapet är inte bara för att hjälpa dekorera sovrummet, men också skapa en atmosfär som bidrar till sömn

Styles i sovrummet med hjälp av flytande tapeter:


 • Ecostyle. Trä säng, örter, naturliga tillbehör kommer att accentuera just på en sådan naturlig bakgrund. Det kommer att bli varm och mysig.
 • Empire, barock, forntid (historiska stilar). Om du använder flytande tapeter varvas med guld barockstil och Empire är dekorerade med tillräckligt budget.
 • Ethno stil. Här kommer flytande tapeter skapa rätt atmosfär.
 • Minimalism. Monokrom flytande tapeter befria från överbelastning och stora kommer att delta i den här stilen.

Men i denna flexibla stil som en klassisk flytande tapeter exakt kommer att användas. Och du kan alltid komma bort lite från reglerna.

Design lösningar med flytande tapeter i vardagsrummet

Där kan säkert du ströva använder flytande tapeter, det är i vardagsrummet. Du kan välja någon stil, valfri färg och design.

Som ett ytbehandlingsmaterial flytande tapeter ge en hel del utrymme för fantasin, framgångsrikt kombineras med andra typer av materialSom ett ytbehandlingsmaterial flytande tapeter ge en hel del utrymme för fantasin, framgångsrikt kombineras med andra typer av material

Fördelar med användningen av flytande tapeter i vardagsrummet:

 • Om rummet är stort, kan du träffa strukturen på rika färger;
 • Om rummet är litet, gör lysande flytande tapeter - få visuell och rymligare, och varm och mysig;
 • Olika belysning tapeter kommer att se annorlunda, men med tanke på belysningssystemet modern livsstil, där man kan stänga den och sedan göra en ljusare, är en annan plus.

Om du använder i vardagsrummet av gipsskivor konstruktion, bör du inte vara rädd för att den flytande tapeter i detta material inte innehåller -, men ändå kommer att falla snabbt och bra.

Flytande tapet i det inre av den nisch: Är det möjligt

Naturligtvis kan du! Denna plast, flexibelt material med att arbeta ett nöje.

Flytande tapeter - mycket plastmaterial lämpligt för ytbehandling med någon lindringFlytande tapeter - mycket plastmaterial lämpligt för ytbehandling med någon lindring

Och sådana komplexa frågor som de nischer, avsatser, valv - allt han ger efter.

En annan fråga är om du vill klistra in en nisch flytande tapeter. Kanske är det bara måste matcha färgen tapeter, där det är möjligt, att lämna en vit eller beige. Ibland är det ännu bättre belyser skönheten i designen.

Tittar på den ursprungliga färgen, färgen dominerande till rummet, och enligt det bygger en färgrymddiagram. Mörka eller kontrasterande nischer sällan ser väl.

Wall of hårdpapp och flytande väggen - ser ut

Hårdpapp vanligtvis inte används i utrymmen med hög luftfuktighet, även om flytande tapeter inte kommer att vara där, masonit dyning när de utsätts för fukt. Men om det finns sådana väggar i barnkammaren, sovrum, vardagsrum, kan du klistra in den flytande tapeter.

Innan du tillämpar bakgrundsbild på duken, använd en primer. Men om alla samma vägg i köket eller badrummet, och du är deras planer inte vill ge upp, få gidrostoykuyu primer, som tränger djupt in i materialets struktur. Applicera det är nödvändigt i flera lager.

Är det lätt att producera en yta flytande tapeter

Även en nybörjare allt kommer att vara under den kraft, om inte avvika från anvisningarna. Och det är inte så svårt.

För att klara att tillämpa flytande tapeter kraft även en nybörjare webmasterFör att klara att tillämpa flytande tapeter kraft även en nybörjare webmaster

Hur att dekorera väggen i flytande tapeter, beredning av väggarna:

 • Ytan rengörs från gamla finish;
 • Väggarna är nödvändigtvis omfattas av antiseptikum;
 • Ytan rengörs från damm, jord;
 • Efter torkning, är ytan klar för applicering av flytande tapeter.

Inte ignorera den förberedande fasen, det är mycket viktigt, det beror på det, inte ske om dina efterföljande arbete förgäves.

Hur ansöker flytande tapeter på den förberedda väggen

Kompositionen utspädes i en ren behållare. Om det finns en blandning av några tillsatser, är det varma vattnet först nödvändigt att lägga till dem och först då blandningen var grundläggande.

Före arbete på vätske väggen späds i en lämplig behållare, tillsätta mängden rent vatten, som anges av tillverkarenFöre arbete på vätske väggen spädes i en lämplig behållare som adderar den mängd rent vatten, som anges av tillverkaren

Vatten bör vara vid rumstemperatur.

Ingredienser för att blanda endast manuellt behöver metallföremål inte skada komponenterna flytande tapeter. Efter att ha uppnått likformighet av blandningen, låt blandningen i en halvtimme mer brygd.

Applicera kompositionen för att vara mer bekvämt med en murslev, lokalisera den i en liten vinkel. Överskott du sedan bara försiktigt skära bort med en kniv. Torr yta blir ett par dagar, kanske lite mer. Men sådana tapeter drag är inte så hemskt, så det är möjligt att ventilera lägenheten.

Reparation flytande tapeter (video)

Var inte rädd för att börja reparera med flytande tapeter, är denna process inte så komplicerat som det är fascinerande. Och idéer kan ske direkt i reparationsprocessen, och om det finns några konstnärliga färdigheter, kan du uppnå imponerande resultat.

Utmärkt arbete!

Flytande tapet i det inre (foto)

16-768x512 3 16zh 97 21 130-1030x626 622 254970x0 727fce0f1811263e04b965de66b47654 1730rdk-shpaleri

Leave a Comment

Your email address will not be published.

99 − = 95