Finns det något bättre tak, gips eller spänning: recensioner och funktioner – nwhistorycourse.org

The BlogMed tanke på de fördelar och nackdelar med gips och undertak, kan du enkelt plocka upp material att arbeta utifrån en mängd ekonomiska möjligheterMed tanke på de fördelar och nackdelar med gips och undertak, kan du enkelt plocka upp material att arbeta på grundval av ekonomiska möjligheter för utformning av taket hozyainaSegodnya använder en mängd olika sätt, har varje metod sina egna speciella egenskaper. Nyligen målade taket och tapetsering åsidosatta. Deras plats tas av installation av innertak och gips. Båda metoderna är bra därför att fatta rätt beslut, måste du först förstå materialet i valet fråga. Finns det något bättre tak: Gips eller spänning, alla kan bestämma själv, efter att ha bekantat med jämförelse egenskaperna hos dessa installationsmetoder.


Funktioner installation av tak av olika slag

För att fatta rätt beslut, är det nödvändigt att ha information om hur installationen av gips tak och undertak. Detta kommer att hjälpa till att hitta en lämpligare alternativ, med hänsyn tagen till egenskaperna hos de lokaler, belopp som avsatts för reparation.

Funktioner material:

 • Undertak är tillverkade av hög kvalitet film, som har hållbarhet och tillförlitlighet. Gipsskivor har samma egenskaper och är inte sämre stretch taket.
 • Material izolirut helt friskt ger en möjlighet att använda i utförandet av varierande vågade designbeslut.

Omsorg om sträckan taket är inte en stor sak, eftersom dess yta har behandlats med särskilda föreningar som förhindrar bildningen av damm och smutsOmsorg om sträckan taket är inte en stor sak, eftersom dess yta har behandlats med särskilda föreningar som förhindrar bildningen av damm och smuts

 Vid val av material som krävs för att uppmärksamma funktionerna i de reparerade lokalerna. Du kan sedan välja den mest lämpliga sättet takmontage.


Funktioner installation av gips:

 • Material köpt och levereras till platsen för reparation.
 • Mäts och ställa ram, som är tillverkad av metallprofil.
 • gipsskivor fixerad till den fasta ramen.
 • Producera injekteringsbruk, shpaklyuyut yta.
 • Monterade taklister.
 • Måla den färdiga ytan.

Installationen av taket Gips är möjligt att utföra genom att följa instruktionerna och råd av proffs. För installation av undertak kräver mindre tid och ansträngning.

Funktioner installation av tak: • Bestäm valet av material, för att leverera den till installationsplatsen.
 • Utför installationsarbetet med hjälp av proffs, enligt instruktionerna.
 • Fäst dekorativa skär mellan taket och betong.

Förutom dess hastighet, är den här installationsmetoden praktiskt eftersom det inte innebär en fullständig befrielse av möblerna i rummet.

stretch takmontering teknik gör det möjligt för konfigurationen av lokalerna, och inte mycket av en utmaning för den erfarne befälhavarenstretch takmontering teknik gör det möjligt för konfigurationen av lokalerna, och inte mycket av en utmaning för den erfarne befälhavaren

Vid val av metod är det viktigt att tänka på hur lång tid det tar var och en av enheterna. Till exempel för installation av undertak tar högst 3 timmar. Installation av taket gipsskivor kräver minst 5 dagar.

Det är också värt att överväga att för att klara av installationen av undertak är osannolikt att lyckas, men att installera Gips du kan äga, utan hjälp.

Gipsskivor eller undertak: det är bättre att använda för dekoration

Efterbehandling taket - en viktig del av inredningen i interiören. Att välja en lämplig utföringsform av installationen, är det nödvändigt att gå vidare med de kännetecknande särdragen hos varje material.

Metoder för efterbehandling ytor av olika slag:

 • Måla taket gipsskivor. Det kräver förbehandling. Utförs oftast vattenbaserad färg är valet av vilken väl representerade på marknaden. Därför finns det en möjlighet att experimentera med färg och struktur på ytan.
 • Film för undertak tillhandahålla ett brett spektrum av färger, matt och glansig yta. Det finns också möjlighet att brett format skriva ut bilder: målningar, fotografier.

Färg lösning av inre livsrum kommer alltid att vara exklusivt med hjälp av PVC-film, som har ett brett palett av färgerFärg lösning av inre livsrum kommer alltid att vara exklusivt med hjälp av PVC-film, som har ett brett palett av färger

Båda alternativen ger möjlighet till ett brett fält av experiment. Gipstak kan göra flera nivåer, vilket ökar variationen av konstruktionslösningar.


Valet av typ av installation kan påverka driften och egenskaper vård material. Ytan på gips kräver kosmetiska reparationer. Beroende på graden av gips yta vård kan pågå i upp till 10 år, under vilka det är möjligt att eliminera mindre fel och brister. Stretch tak kommer att pågå i 15 år, medan den milda livslängden kan ökas till 50 år.

Ett utmärkande drag av sträck taket är deras fuktbeständighet. Filmen kan hålla vattentrycket utan att skada sig själv.

Installation av taket gipsskivor (video)

Det är billigare, undertak eller gipsskivor: en kort översikt

Vid val av material för dekoration är det viktigt att uppmärksamma priser. Priset kommer att bildas från en mängd olika komponenter.

priskomponenter:


 • Kostnaden för material,
 • installationskostnader;
 • Den tid som avsatts för installationen.

Den entydigt svar på frågan om priset - installation av taket gipsskivor kommer mycket billigare undertak.

Gipstak kan göras oberoende av varandra, vilket avsevärt minskar kostnaden för arbetet av skickliga hantverkare.

Räkna kostnaden och utgifter för varje typ av design tak bör ta hänsyn till livslängden för varje material, komplexiteten i dess installation och drift.

Vad bättre Innertak eller gipsskivor: konsument recensioner

Recensioner om installation av innertak och gipsskivor tak isär. Valet beror på personlig smak, egenskaper lokaler, rätt takmontage. Läs recensioner från användare om de olika typerna av taket för att installera som möjligt, men det är viktigt att förlita sig på sina egna åsikter och erfarenheter.

Den egenheten varje typ:

 • Installera gips tar längre tid. Men det har utmärkt ljudisolering effekt, grönare än PVC-film är vacker, gör det möjligt att experimentera med en design.
 • Arbeta med Stretch tak upptar minimalt med tid. Möjlighet att genomföra en mängd olika konstruktionslösningar. Bildandet av en helt plan yta.

Installation av kartongark på taket, gjort med sina egna händer, kommer att kosta ägaren av en mycket billigare än arbetet av företrädaren för ett byggföretagInstallation av kartongark på taket, gjort med sina egna händer, kommer att kosta ägaren av en mycket billigare än arbetet av företrädaren för ett byggföretag

Varje typ har styrkor och svagheter.

Tack vare korrekt installation, kan valet av material för strukturlack visuellt utöka utrymmet. Detta gäller installation av innertak och gips.

Recensioner om installation av olika typer kan vara tvärtom. Det bör inte förvirra och skrämma. Att välja rätt material, är det viktigt att bestämma sig de förväntade resultaten av installations- och installationskostnader.

Montering av tak (video)

Installation av undertak och gips i vår tid har blivit mycket populärt. Varje material har sina egna egenskaper, fördelar och nackdelar. När du väljer ett tak variant är viktigt att beakta följande faktorer: golvytan, dess funktionella last den förväntade visuell effekt. Det är också viktigt att ta hänsyn till de beräknade kostnaderna. Installationskostnaden beror på komplexiteten i den monterade konstruktionen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

25 + = 30

Adblock
detector