Finish gipsskivor vinden – nwhistorycourse.org

The BlogGipsskivor är bra för efterbehandling vinden på grund av lång livslängd och utseendeGipsskivor är bra för efterbehandling vinden på grund av lång livslängd och utseende för väggar och vindar taket med hjälp av hållbara material. Det är möjligt att göra ytan släta väggar, ansöker gips ark för efterbehandling. Efter ordna det inre av vinden i någon stil för att passa. Gips kan fånga värme inne i byggnaden, är det bättre än plast och andra billiga material. Fullföljande av detta material kan motstå låga och höga temperaturer, och det är möjligt att fästa de speglar, väggskåp och hyllor utan stora svårigheter.


Installation: Hur man FÖRHYDA gipsskivor vinden

Gipsskivor är idealisk för dekoration av olika utrymmen. Det är värt det är inte dyrt. Du kan isolera väggarna med ytterligare material, som kommer att ligga mellan väggarna och slemhinnan i gips. Gör isolering från buller. Detta material är lätt att montering och inte kräver särskild omsorg.

Garret kan ha ökat fuktinnehåll. Du bör överväga denna faktor och inköp fuktbeständig gipsskiva för att avsluta.

Först förberedande arbete. Taket bör vara fri från defekter och att passera vatten. Reparation av taket, om det är nödvändigt, så som senare du inte är orolig för inträde av vatten i vinden. Och du behöver inte trimma igen. Detta kommer att spara tid och pengar.

Kontrollera skicket av strålarna. De bör inte skadas av yttre faktorer.

Innan du börjar installationen är klar bör blöt väggar och tak med antiseptisk, om ett hus är byggt från träbalkar. Efter ett torrt rum.


När huden på vinden bör vara gips skurna hål för ventilation och belysningNär huden på vinden bör vara gips skurna hål för ventilation och belysning

Rafter installation sker i flera steg. En sådan metod är vanligt. Om rummet är litet för dekoration, och avståndet mellan takstolarna är inte mer än 75 cm, kan du inte använda ramlösa foder.

Steg för steg guide: • Förvärva drywall ark;
 • Ark skärs till storlek;
 • Fäst trimma den speciella lim,
 • Fäst Gips till brädden;
 • Fixa det med lim och skruvar.

Gipsskivor bör vara 12,5 centimeter tjock. Om du är tunnare, kan de vika prigibaniyu på vissa ställen.

Innerhörn stärks perforerade området. Sedan tar vi gips och stänga upp sömmarna och platser för fästskruvar från takstolarna.

Avsluta vindsvåningen gipsskivor med sina händer

För att avsluta vinden många använder wireframe-läge. Han är tillförlitlig och du har möjlighet att värma rummet med hjälp av speciella material. Du behöver inte använda ytterligare uppvärmningsanordningar i samband med värmesystem. Ändå är det möjligt att göra ljudisolering, om du bor i närheten av vägbanan.

Stadier monteringsramen:

 • Göra mätningarna av rummet;
 • Vi köper alla nödvändiga material och verktyg;
 • Vi gör installationen av furring;
 • Längs kanten av styrramen fäste;
 • Fästa rack med skruvar för metall;
 • Fastställa en kors;
 • Rutt trådar;
 • Läggs i ramen hos cellisolering.

För att avsluta vinden med hjälp av gipsskivor rekommenderas att ta två eller flera personerFör att avsluta vinden med hjälp av gipsskivor rekommenderas att ta två eller flera personer

Till slut måste du köpa gips, metallvaror och metallprofiler erforderligt antal.

Sedan göra installationen läkten. Alla börjar med väggarna. Hennes markeringar överförs till tak och golv. Det bör övervaka den vertikala positionen för racket.

Det är värt att minnas: metallskenor är fixerade i åtminstone tre punkter. Avståndet mellan punkterna bör inte vara mer än en meter.

Kuggstänger är fästa medelst skruvar för metall guider i ramstrukturen. Avståndet bör vara 40-50 cm mellan dem. tvärbalkar frekvens bör motsvara längden av de drywall bladen efter utskärning. Innan plätering vinden Gips ska utföra alla nödvändiga kommunikation - ledningar, värmesystem. Inom ramen för cellen bör fastställas mineralull. Det används som ett värmeelement. Detta material inte försämras när de utsätts för fukt och gnagare.


Om fuktigheten på vinden i en stor, bör dra åt hela strukturen gidroparoizolyatsionnoy membran för bättre skydd.

Efter vinden mantlad gipsskivor av önskad tjocklek för att avsluta ingen flex vid nedslaget. Tunna ark mottagliga för svullnad under drift. Därför är det inte nödvändigt att spara på leveranser, då du inte behöver ändra trim igen.

Mantlar vinden GCR

Principen liknar slemhinnan i vinden Gips installationsprocessen slutar i alla andra områden.

För att göra detta måste du köpa: Gips ark (FCL), byggnadsnivå och måttband, hammare, skruvar, metallprofiler.

Innan starten av efterbehandling vinden gips behöver köpa en stege skruvar, nivå, skruvmejsel och andra verktygInnan starten av efterbehandling vinden gips behöver köpa en stege skruvar, nivå, skruvmejsel och andra verktyg


Gipsskivor (GCR) har en gipskärna. Hela planet för det andra än ändkanterna ark är klar kartong. Detta material har förbättrade egenskaper, eftersom det finns särskilda ingredienser i dess sammansättning.

För vinden efterbehandling gips ark lämplig typ av gipsskivor. De är vattentäta.

Mantlar vindsvåningen sker i flera steg:

 • Gipsskivor skärs;
 • Fäst sin profil i regionen 20-25 cm;
 • Första, gör trimma ett enda ark;
 • Sedan utföra installation av skurna ark;
 • Vi producerar efterbehandling.

De horisontella fogarna bör vara förskjutna från varandra med 1/3 av bredden av arket. Om detta inträffar under installationen, byt ut hela arket för att skära arket.

FÖRHYDA vinden kan vara dina egna händer snabbt och effektivt. För att göra detta måste du ha alla nödvändiga material, verktyg och följ installationsanvisningarna.

Avsluta sista handen vindsvåningen

Innan efterbehandling kostnader för att slutföra det mesta av arbetet: att stänga sömmarna för att dölja fäst mössa, förstärkt hörn, primas och redo att kitt gips väggar och tak.

Vid det sista steget du behöver för att utföra spackel och färg GipsVid det sista steget du behöver för att utföra spackel och färg Gips

Efter slipning är nödvändiga kitt väggar för att avlägsna överskott av spackel och göra sömmar osynliga. Så du kan uppnå en helt platt väggytor.

Gruntuem yta att måla fastställa enkelt på gipsväggar och inte absorberas det. Vid slutet av primern att torka och ge start att hänga tapeter eller målade med en rulle.

Tips för efterbehandling gipsskivor vinden (video)

Du är fri att ordna vindsvåningen, med hjälp av för efterbehandling gips ark. Således får du raka väggar, will hide all kommunikation och kan pokleit tapeter. Finishing vinden beror på din smak och designen av rummet, kommer du att välja mellan färdiga alternativ eller kommer att utforma sina egna.

Själv vinden efterbehandling gips (foto process)

62-montazh-GKL-na-stropila-na-Mansarde102.931914-1703.333152712462631336091413496567885DSC03234Atlanta-Gips-Installatörer-6

Leave a Comment

Your email address will not be published.

35 − 29 =

Adblock
detector