Fina utförande – metrisk, korsstygn, systemet – nwhistorycourse.org

The BlogKorsstygns barns statistik kommer att finnas kvar i minnet av ditt barn för många år framöverKorsstygns barns statistik kommer att finnas kvar i minnet av ditt barn i många år godyDetskie mått - en minnes korsstygn, som fångar de viktiga datum och siffror i samband med ett barns födelse. Vanligtvis förnamn, efternamn, födelsedatum för barn, om du vill - tillväxt och barnets vikt. Brodera dem kan vara olika, beroende på din design preferenser och om du är redo kit köpt eller laddat ner programmet för broderi från Internet.


Metric för flickor korsstygn: Funktioner

Om på temat mått ägnas åt pojken, fortfarande måste tänka på det, för små flickor, kommer alla barnrelaterade frågor kommit upp. favorit flickor Mishutka används ofta, kattungar, leverets, dockor och änglar. Broderiet kan dekoreras på en väg klättrande växter, blommor, hjärtan, stjärnor och fjärilar.

Barn mått för flickor använder med massor av rosa trådar och vackra mönsterBarn mått för flickor använder med massor av rosa trådar och vackra mönster

Mishutka sover i sängen i en rosa blus - ofta alternativ som brodera statistik för flickor. Därmed kan det vara ganska stora, och data själv mått broderas på en kudde, sova där Mishutka eller filt. Mishutka densamma, endast i blått, kan sys och pojken. Speciellt ser vacker med sådana mått Mishutka om du har tvillingar, och de kommer att hänga över sängen barnen.

Metrics för pojkar Cross: att brodera

Kommer att tänka på bilar, hästar, pyramider och övervägande blå-grå ton. Och det är också ofta används, även om det redan vara lite slagna upp alternativ. Eftersom sova lugnt Malyshok broderade krubba redan ofta eller broderade ängel siffra för pojkar metriska är inte heller ovanligt att använda.


Blå och blå tråd idealisk för broderi statistik för pojkarBlå och blå tråd idealisk för broderi statistik för pojkar

Alltmer, med hjälp av, kan man säga, en underbar nålar till metriska broderad porträtt av barnet. Den utskrivna bilden är nästan fotografisk. Will och komplexa färgövergångar och skapa effekten av foton. Embroiderers utan erfarenhet, naturligtvis, inte kan behärska det här jobbet, väl erfarna praktiskt vettigt att ta upp ett sådant system.

Barn metriska: broderi kors system och regler för nybörjare

När du syr barnens mätvärden nykomlingar bättre att hålla sig till de grundläggande reglernaNär du syr barnens mätvärden nykomlingar bättre att hålla sig till de grundläggande reglernaOm du har erfarenhet av broderier kan inte skryta, men broder börjar med korset, då följande riktlinjer kan vara användbara. Tro inte att systemet och nyckeln är tillräcklig för en framgångsrik broderi - ibland nykomling snubblar på en till synes enkla steg.

Var börjar broderi

  • Från och nästan alltid börja från mitten av banan;
  • Detta beror på att mönstret var som helst i den här situationen inte "flyr" och förblir just poseredinke;
  • I det här fallet följer systemet enklare samt gör de nödvändiga beräkningarna;
  • I mitten är en stor del av bilden, eftersom du har bara roligt Sews därifrån;
  • Det är lätt att hitta mitt i ett - vika duken ett par gånger på mitten och där är platsen för att korsa viklinjerna finns i mitten.

Korsstygn barns mått måste börja från mitten av bildenKorsstygn barns mått måste börja från mitten av bilden

Markera mitten kan vara på något lämpligt sätt. På papperet systemet kan du göra i alla fall. Du kan också ge råd att göra en kopia av kretsmönster i fall något händer med originalet. Och om du har märkt upp duken i rutor, där arbetet kommer att påbörjas - inte så viktigt. För att markera platsen för bilden klart beräknas.

Hur man sätter kryss

Embroiderers tvister ofta om dolkar - hur de fortfarande rätta. Detta är en fråga bekvämlighet, vanor, stil, om du vill. Men bara en sak - alla topp stygn bör ha en ensidig riktning.

Erfarna praktiskt alltid brodera de övre maskorna endast i en ensidig riktningErfarna praktiskt alltid brodera de övre maskorna endast i en ensidig riktning

Korsstygn på två sätt:

  • Classic engelska eller ett kors. Det vill säga, först du syr en halv kors och har överlagrad på det en sekund.
  • Danska. De är väl brodera stora matriser. Först antalet polukrestikov sedan ovanpå den andra raden, återvänder till början av arbetet - den första polukrestiki sys eller horisontellt eller vertikalt.

Men allt är inte bara begränsat till traditionella korsningar. Och allt detta kan användas i broderi statistik. När du gör ett mått börjar inte med centrum och något att flytta bilden för att ta hänsyn till inskriptionen.


mått broderi kors system för flickor (video)

När du börjar sy, inte skynda takten kommer snart lära sig allt, kan broderi kors inte stå det liv och rörelse. Det är en lugn aktivitet som inte bara ger utmärkta resultat, men undervisar också fokusera, vara lugn, slappna av och njuta av en skön process.

Framgångsrikt arbete!

Korrekt schema broderi metriska kors (foto)

2a99309901ae86cbf2e19b2f09pf - kartiny-Panno-Detskaya-Metrika-na-ZAKAZ50d23b73f44eef2cdc54257387lj - dlya-doma-interera-vyshitaya-Metrika-dlya6177b228db6585fb11c2bf9f59bf - Podarki-k-prazdnikam-Metrika-na-rozhdenie113413734447986140673485985251459620816infantil295b25dAnchor-CTM0006 --- New-Babydb6b473c92b85cb2238169b3cba903afdms


Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 46 = 56

Adblock
detector