Fijn vakmanschap – metrisch, kruissteek, de regeling – nwhistorycourse.org

The Blogmetrics's Cross stitch kinderen zullen in het geheugen van uw kind te blijven voor de komende jarenmetrics's Cross stitch kinderen zullen in het geheugen van uw kind te blijven voor de komende jaren godyDetskie metrics - een herdenkingsmunt kruissteek, die de belangrijke data en cijfers met betrekking tot de geboorte van een kind vangt. Meestal naam, voornaam, geboortedatum van kinderen, indien u dat wenst - de groei en het gewicht van het kind. Borduren ze kunnen verschillend zijn, afhankelijk van uw ontwerp de voorkeur en of u klaar kits gekocht of gedownload van de regeling voor borduurwerk van het internet.


Metric voor meisjes kruissteek: Features

Als op het thema metrics gewijd aan de jongen, nog steeds over na te denken, voor meisjes, zal geen kindgebonden problemen komen. favoriete meisjes Mishutka vaak gebruikt, katjes, leverets, poppen en engelen. Het borduurwerk kan worden ingericht op een pad klimplanten, bloemen, harten, sterren en vlinders.

Kinderen metrics voor meisjes te gebruiken met veel roze threads en mooie patronenKinderen metrics voor meisjes te gebruiken met veel roze threads en mooie patronen

Mishutka in slaap in bed in een roze blouse - een frequente optie die metrics voor meisjes borduren. Met dat, het kan heel groot zijn, en de gegevens zelf metrieken geborduurd op een kussen, slapen, waar Mishutka of deken. Mishutka hetzelfde, alleen in blauw, kan worden genaaid en voor de jongen. Vooral ziet er prachtig uit met een dergelijke metrics Mishutka als je een tweeling, en ze zal overhangen aan de wieg kinderen.

Metrics voor jongens steken: dat borduurt

Komen voor de geest auto's, paarden, piramides, en overwegend blauw-grijze tint. En het is ook vaak gebruikt, hoewel het al wordt beschouwd als een beetje in elkaar geslagen opties. Omdat rustig slapen Malyshok geborduurd wieg al vaak of geborduurd engel cijfer voor jongens metrische is ook niet ongewoon om te gebruiken.


Blauw en blauwe draad ideaal om borduren metrics voor jongensBlauw en blauwe draad ideaal om borduren metrics voor jongens

In toenemende mate, met de hulp van, zou je kunnen zeggen, een prachtige naalden metrische geborduurd portret van de baby. De afdruk is bijna fotografisch. Will en complexe kleurovergangen en het creëren van het effect van de foto's. Embroiderers zonder ervaring, natuurlijk, kan deze taak niet onder de knie, zeer ervaren handig zinvol tot het nemen van een dergelijke regeling.

Kinderen metric: borduurwerk kruis schema's en regels voor beginners

Bij het naaien van de kinderen metrics nieuwkomers beter vast te houden aan de basisregelsBij het naaien van de kinderen metrics nieuwkomers beter vast te houden aan de basisregelsAls je ervaring hebt in het borduurwerk kan niet bogen, maar borduren begint met het kruis, dan is de volgende richtlijnen nuttig zijn. Denk niet dat de regeling en de sleutel is voldoende voor een succesvolle borduurwerk - soms nieuwkomer struikelt op een ogenschijnlijk eenvoudige stappen.

Waar begint borduurwerk

  • Vanaf bijna altijd vanaf het midden van het web;
  • Dit is omdat het patroon waar dan ook in deze situatie niet "ontsnapt", en precies poseredinke blijft;
  • In dat geval volgt de regeling eenvoudiger evenals het maken van de nodige berekeningen;
  • In het midden is een groot deel van de foto, omdat je gewoon plezier hebben naait daaruit;
  • Het is gemakkelijk om het midden van een vondst - vouw het doek een paar keer dubbel en waarbij de plaats van de vouwlijnen kruisen, is het midden.

metrics's Cross stiksels kinderen moeten beginnen vanaf het midden van het beeldmetrics's Cross stiksels kinderen moeten beginnen vanaf het midden van het beeld

Markeer het midden kan op elke geschikte wijze. Op papier de regeling, kunt u allemaal hetzelfde te doen. U kunt ook adviseren om een ​​kopie van het circuit patroon te maken, voor het geval er iets gebeurt met het origineel. En als je hebt gemarkeerd het doek in de pleinen, waar werkzaamheden beginnen - niet zo belangrijk. Voor het markeren van de locatie van het beeld duidelijk berekend.

Hoe de kruizen te zetten

Embroiderers vaak geschillen over de dolken - hoe doen ze nog recht te zetten. Dit is een kwestie gemak, gewoonten, stijl, als je wilt. Maar slechts een ding - alle top steken moet eenzijdige richting te hebben.

Ervaren handig altijd borduren de bovenste steken alleen in een eenzijdige richtingErvaren handig altijd borduren de bovenste steken alleen in een eenzijdige richting

Cross stitching op twee manieren:

  • Classic Engels of een kruis. Dat wil zeggen dat je eerst een half-cross naaien en heeft bovenop een tweede.
  • Deens. Ze zijn goed borduren grote arrays. Eerst het aantal polukrestikov dan gelegd op de top van de tweede rij, terug te keren naar het begin van het werk - de eerste polukrestiki genaaid of horizontaal of verticaal.

Maar niet alles is niet alleen beperkt tot conventionele kruising. En dit alles kan worden gebruikt in borduurwerk metrics. Bij het doen van een statistiek niet begint met het centrum, en iets bewegen op de afbeelding om rekening te houden met de inscriptie.


metrics borduurwerk kruis regelingen voor meisjes (video)

Wanneer u begint te naaien, geen haast het tempo zal binnenkort alles te weten, kan borduurwerk kruis de drukte niet uitstaan. Het is een rustige activiteit die niet alleen zorgt voor uitstekende resultaten, maar leert ook richten, wees kalm, ontspannen en genieten van een ontspannen proces.

Succesvolle werk!

Een goede regeling borduurwerk metrische cross (foto)

2a99309901ae86cbf2e19b2f09pf - kartiny-Panno-Detskaya-Metrika-na-zakaz50d23b73f44eef2cdc54257387lj - dlya-doma-interera-vyshitaya-Metrika-dlya6177b228db6585fb11c2bf9f59bf - podarki-k-prazdnikam-Metrika-na-rozhdenie113413734447986140673485985251459620816infantil295b25dAnchor-CTM0006 --- Nieuw-babydb6b473c92b85cb2238169b3cba903afdms


Leave a Comment

Your email address will not be published.

57 + = 62

Adblock
detector