The BlogMonokrom broderi är mycket populär bland dem som tycker målningen i en färgMonokrom broderi är mycket populär bland dem som tycker målningen i en färg gammeVyshivka kors har vunnit stor popularitet bland yrkesarbetare med så länge som marknaden dök ett stort antal uppsättningar. De innehåller de nödvändiga material för broderi, som sparar tid mästare. Det finns många typer av korsstygn. Några av dem - monokromt broderi, vilket tyder på en bild som bildas i en eller två färger. Enkel broderi ser bra ut och original. Till broderi såg ut som ett konstverk, har fackmannen att ha särskilda kunskaper och färdigheter. Monokrom korsstygn nya systemet kommer att förbättra deras professionalism.


Monokrom broderi, korsstygn: typer av uppsättningar

Monokrom stygn - hobby, som representerar broderimönstret på grundval av vävnad med hjälp av en eller två typer av filament. Sådana bilder har vackert utseende, trots sin enkelhet.

Det är viktigt att komma ihåg att monokromt broderi kräver särskild omsorg och hårt arbete. Finns needle är endast ett fåtal färger som den ska placeras så att bilden såg klart, men samtidigt dynamiskt.

Idag deal med korsstygn lättare. Försäljningen innebar en mängd olika förinställningar, som innehåller detaljerade instruktioner om hur man utför broderi.

Monokrom broderi är enkel och snabb skapandeMonokrom broderi är enkel och snabb skapande

Typer uppsättningar för svartvitt broderi:


 • liten;
 • genomsnittliga;
 • Large.

Nybörjare nål kvinnor bör vara medvetna om att monokrom typ av broderier kräver speciella färdigheter. Det mest intressanta är att det är bäst att träna på litet broderi med en enkel ritning. Processen gör det möjligt för broderi få handen i skapandet av korsen och gå till nästa nivå av kvalitet.

Monokrom mini korsstygn: råd om genomförandet av

Mini broderi speciellt utformad för dem som startar sin förtrogenhet med den här typen av handarbete som monokromt broderi.

Litet broderi är inte bara lämpar sig för barn och nybörjare praktiska människor. Några av de erfarna mästarna vill brodera små mönster, vilket gör dem en serie målningar att dekorera insidan.

Monokrom har en liten kostnad, lätt att brodera. Således kan resultatet av hans verk ses mycket snabbt, vilket alltid ger ovärderlig glädje och tillfredsställelse.Mini broderi ser bra ut på små artiklar och dekorationerMini broderi ser bra ut på små artiklar och dekorationer

Gemensamma teman för litet broderi:

 • djur;
 • Hjältar teckningarna;
 • blommor;
 • natur;
 • Kärlek.

Tomter mini broderi ser enkelt, men ser ut är monokroma bilder på ett originellt, harmonisk och elegant.

Korsstygn: stora monokrom system

Monokrom broderi kan vara av olika storlekar. Val av lämplig storlek beroende needlewomen. Varje fackman bestämmer själv, med en viss mängd arbete det kan hantera och hur mycket tid kommer att utföra broderi.

Broderi stor råd att köpa för dem som har tillräcklig erfarenhet av att genomföra en medelstor broderi som broderi helheten kräver mycket energi och mycket hög noggrannhet prestanda.

Monokrom broderi storlek är idealiska för att dekorera kuddar eller arkMonokrom broderi storlek är idealiska för att dekorera kuddar eller ark

Det är värt att notera att stora broderi är värt mycket mer än broderi liten. Dock har detta format många fördelar.

Fördelarna med broderi av stora format:


 • ljusstyrka;
 • originalitet;
 • kvalitet;
 • unikhet;
 • Experience.

Monokrom broderas i större format har ett vackert utseende och kommer att dekorera insidan i någon stil.

diagram för em svartvitt för nybörjare

Needle nybörjare undrar ofta - med start lärlings. Det första steget är att välja en intressant uppsättning för sig själva.

Ritningar skall vara av intresse för needle, annars arbetet kan bli tråkig och ointressant. Passion saknas, bör du välja liten krets storlek.

Om du precis har börjat utveckla monokromt broderi, då är det bättre att välja en enkel krets med ett enkelt mönsterOm du precis har börjat utveckla monokromt broderi, då är det bättre att välja en enkel krets med ett enkelt mönster

Utför monokromt broderi liten storlek är bekvämt, eftersom de består av endast ett fåtal färger. Men ibland är det enkelhet all komplexitet eftersom kors i denna broderi bör göras perfekt.


Tips för nybörjare:

 • Välj broderi liten.
 • Välj enkla ritningar för att hjälpa till att utbilda handen.
 • Att välja en kvalitet set, eftersom kvaliteten på kors i många avseenden beror på garnkvaliteten.

små broderier innebär noggrann och koncentrerat arbete, så det är bäst att brodera när inga distraktioner handarbete från hennes huvudsyssla.

Korsstygn: monokrom system och inredningen i rummet

för monokroma broderi kit innehåller alltid kretsar som förenklar arbetet med nål kvinnor, hjälp att spåra hela processen för broderi och göra anteckningar redan avslutade sektioner.

Välj systemet för broderi, du bara fokusera på individuella preferenser och erfarenhet. Det är inte nödvändigt att välja de verk som innehåller komplexa fragment, om det inte finns något förtroende i möjligheten av deras genomförande.

På grund av monokroma broderier, kan du enkelt uppdatera lite föråldrad inredningPå grund av monokroma broderier, kan du enkelt uppdatera lite föråldrad inredning

för broderi system kan innehålla en mängd olika ämnen. De kan välja stilen på inredningen, liksom i den allmänna stämningen.

Exempel på inrednings broderi:

 • Tillsättning av ett kök,
 • Decor sovrum,
 • Att barn;
 • vardagsrum dekoration.

Vid försäljning finns ett brett utbud av broderi system som gör att du kan plocka det perfekta alternativet för att dekorera insidan av varje stil.

Tea Party

Broderi är idealisk för inredning kök och matsal. Noggrann utförande kommer att säkerställa vackert utseende och fånga uppmärksamheten hos besökarna.

bildbild "Tea Party" Det ser bra ut i köksmiljö

Till synes vanlig berättelse leka med nya färger när broderiet görs i en ovanlig stil svartvitt.

bild av ett par

Avbildas en man och en kvinna - är idealiska för sovrummet dekoration. Paret - en harmonisk bild, som kommer att föra atmosfären i harmoni och en känsla av glädje.

Det lite krydda till sovrummet, kan du brodera vacker ritning älskande parDet lite krydda till sovrummet, kan du brodera vacker ritning älskande par

ett par svartvit bild ser mystisk och original. Två älskande kan vara en stor gåva för ett bröllop.

vackra flickor

Bild flickor ser alltid romantiskt och mild. De kan dekorera ett vardagsrum, sovrum eller plantskola.

Vill du brodera en bild av en elegant, då är det bättre att välja bilder med vackra flickorVill du brodera en bild av en elegant, då är det bättre att välja bilder med vackra flickor

Monokrom broderi betona silhuetter och göra bilder av mystisk och samtidigt mild.

Vilken bild man väljer, avgör varje fackman för sig själv. Valet påverkar upplevelsen, smakpreferenser i målet, som är broderi.

Mark stygn monokrom kvinna i en hatt

Korsstygns kit med bilden av kvinnor, det finns många. En av de mest populära bilderna är - svartvit bild - "Kvinnan i hatten" Denna konturdiagram ser mystisk och kan göras i olika storlekar.

Oftast knutna till varje uppsättning detaljerade instruktioner, ett slags mästarklass att skapa monokromt broderi.

Till visade sig broderade monokrom bild perfekt, är det bättre att välja kvalitet material att arbetaTill visade sig broderade monokrom bild perfekt, är det bättre att välja kvalitet material att arbeta

Brodera den här låten måste vara noga. Var noga med att hålla reda på varje kors fördes försiktigt, annars ett litet misstag kan förstöra hela utseendet på broderi utseende.

Tips för att fullfölja broderi:

 • Använd endast material av hög kvalitet;
 • Ta duken med ett lager, det var praktiskt att utarbeta ett jobb;
 • Följ instruktionerna.

Broderi kan vara kul bara om fackmannen tar upp ett jobb med förtroendet för dess framgång. Hon måste älska denna ockupation eller eventuellt arbeta kan vara ofullständig.

Kits för korsstygn: mono krom

Monokrom krets för broderi bilder bildas i flera färger. Vanligtvis är de gula, svarta och vita, svarta och röda eller några nyanser av brunt.

Monokrom-apparater har en hel del popularitet. De är lätta att utföra för nybörjare och proffs är intresserade av.

Monokrom broderi kan vara av olika färgerMonokrom broderi kan vara av olika färger

Set för broderi kan köpas i specialaffärer eller beställas på nätet. När du väljer ställer in Internet är det viktigt att noga läsa information om produkten och dess beskrivning.

Paketets innehåll:

 • duk;
 • tråd;
 • schema;
 • nålar;
 • saxar,
 • Instruktioner.

Innehållet i varje uppsättning av synpunkter från olika trådar och kretsar. Varje bild kan vara en dekoration av rummet i en lägenhet eller hus.

kyss

Exempel monokromt broderi, som kan hängas i vardagsrummet, sovrummet eller plantskola. Trevlig och diskret bilden blir tilltalande för ögat.

Fantastisk svartvit broderi, korsstygn: 6 nya system"kyss" dekorera vardagsrummet och kommer att glädja inte bara du utan även andra

Denna typ av broderi är lämplig även för nybörjare praktiska människor.

barn

Broderi, som kan dekoreras med någon typ av lokaler. Bilden är så söt som inte lämnar någon oberörd.

En originell möbel kan vara en vacker broderad med barnEn originell möbel kan vara en vacker broderad med barn

Barnet kommer att föra in i huset av glädje, komfort och trygghet.

vattenkokare

Den perfekta bilden att dekorera kök eller matsal. Teckning kan ske i japansk stil. Brodera te kan även nybörjare needle. Broderi ta inte bara glädje, men också förbättra yrkeskunskaper.

Köket är bäst att välja systemet som skildrar olika DummiesKöket är bäst att välja systemet som skildrar olika Dummies

Set för monokrom broderi kan vara av olika storlekar och inkluderar en mängd olika typer av system.

Hur man skapar monokromt broderi med händerna (video)

Företag som producerar färguppsättningar och kit för svartvitt broderi, berika sina kataloger vanligtvis en eller två gånger per år. På många platser kan du hitta gratis monokromatiska system som är tillgängliga för gratis nedladdning. Men bekvämt att köpa kit som innehåller hela uppsättningen av material som behövs för att genomföra programmet i ett mästerverk på duk. Varje needle kan välja en bild till din smak, med tanke på hans erfarenhet och kompetens.

Vacker monokrom korsstygn (foto)

3xeE3RvVxu8 012afa3267e9b95XXXL 05e0310e7d8e 52e604da1c1900139a5b970227793601 92 135 291f154166d4da9885c5499e438l - kartiny-Panno-monohromnaya-vyshivka-krestom 251191-85212-27959232-src 259953-32741-47712859-m750x740-u41847 259.953-faeab-47.715.880-m750x740-u478e3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

38 + = 46