The BlogÄven ett litet sovrum kan vara vackra, mysiga och bekväma att kopplaÄven ett litet sovrum kan vara vackra, mysiga och bekväma rum för otdyhaDizayn 13 kvm, foton och sätt att designa rum, samt idéer för vuxna och barn, är i dag den viktigaste frågan bland ägare av lägenheter. Tyvärr kan inte alla njuta av den öppna utrymmen i privata hem, och önskan att skapa trivsel och inte avvika från nuvarande trender, är det inte kommer någonstans. För att inte beröva dig av dessa fördelar bör noga övervägas rum design från början till slut, och denna vändning.


Inredning sovrum 13 kvm riktiga utformning: färgfoton och utarbetandet av lösningar

Om ditt sovrum i lägenheten är stora, då är det rekommenderat att registrera den i riktning av samma färg, naturligtvis, ljusa färger. Denna regel gäller även för textilier och möbler och väggar till tak. Dessutom är kombinationen av svartvit nu på höjden av mode, så din inredning kommer att vara exakt i trenden.

Var uppmärksam! Regler för registrering av identiska och vuxna rum, och för barn i olika åldrar, liksom utvecklingen av ett sovrum, vardagsrum.

Att sovrum i ljusa färger kommer att göra rummet mer rymligaAtt sovrum i ljusa färger kommer att göra rummet mer rymliga

Som ytterligare komponenter, för att späda ut i atmosfären, kan du ta till användningen av olika dekorativa väggar, samt ordna ljusa accenter i form av sänglampor.

Att skapa en verklig inre, yrkesverksamma rekommenderar:


 • Making rum med fönster som vetter mot norra sidan, är det bättre att föredra varma och mjuka färger: beige, mjölk, lin, pistasch;
 • Samtidigt kommer utformningen av de inre rum med söderfönster ser bättre kall gamma, baserat på två färger som: grå och vit.

När det gäller den vita färgen i det inre, det är en klassiker i genren. Han ser perfekt i alla rum, oberoende av placeringen av fönster och fyllning ljus. Endast med honom är att arbeta mycket noggrant, för när felaktig strategi kommer rummet att vara mycket lik den avdelningen på sjukhuset.

Dekorera sovrummet 13 kvadratmeter och 3 viktiga delar inom design

Sovrummet av 13 rutor kan visuellt göra mer. Vi bör ta vederbörlig hänsyn till valet av efterbehandling material. Specialaffärer erbjuder ett brett utbud av produkter, som ibland förvirrar med rätt tankar, men du bör alltid hålla sig till idén.

Till inredningen sovrummet var harmonisk, måste korrekt välja inte bara möbler, men textilier och andra dekorativa elementTill inredningen sovrummet var harmonisk, måste korrekt välja inte bara möbler, men textilier och andra dekorativa elementTips! Om du inte vill spendera mer än din budget i slutrummet, skriver en detaljerad lista, eller skriva ut en bild av din framtida inredning, och ta med dig till affären.

Så om en liten lägenhet och området i rummet inte tillåter att vandra alltför fint, låt oss ta itu med de grundläggande stegen och inslag av dekoration som i framtiden interiören såg sammanhängande och tankeväckande.

Vi tänka över alla detaljer i följande ordning:

 1. tak clearance. Om rumshöjden är mer än 2,8 meter, så att du har råd att bygga den ursprungliga multi-level inslag: ju lägre taket, mindre betungande det ska vara, för att inte störa proportioner. Barn eller vuxen sovrum med en win-ser målade eller sträcka tak.
 2. Att väggarna. Denna del av rummet anses vara den huvudsakliga designen i konstruktionen. önskvärt att öka utrymmet till vinklarna var smidig och mjuk. För deras finish gå upp vinyl och papper tapeter, strukturerad gips strukturellt instabila och monotont färg. Det är bättre att ge företräde åt pastellfärger.
 3. golvavstånd. Här har ägarna, även om obetydliga, men ändå valet av antingen laminat eller matta. Naturligtvis det första alternativet lite dyrare, men det är perfekt för sovrummet, i själva verket etablerat sig som en ekologisk produkt. Samtidigt fördelarna med mattan i sin mjukhet, och skapandet av extra komfort.

I varje fall dessa rekommendationer är endast ett sätt att röra upp ägaren av den ursprungliga idén om sin egen design, och beslutet att endast de som kommer att leva i det här rummet acceptera.

Snygg design sovrum 13 kvm: rätt belysning

Vid utformningen av alla rum design är inte den sista roll som belysning. Med den kan också öka eller minska området. Vissa lampor fylla rummet med gult ljus, den andra vita, och varje detalj är viktig, eftersom en person kommer in i sovrummet i ordning. För att koppla av efter en hård dag.

Göra sovrum, bör särskild uppmärksamhet ägnas åt valet av belysningsanordningarGöra sovrum, bör särskild uppmärksamhet ägnas åt valet av belysningsanordningar

Tips! Med rätt belysning kan du utföra en framgångsrik sovrum zonindelning.

Omedelbart det bör sägas för det lilla rummet inte rekommenderas att välja stora ljuskronor monterade i taket. Det är också värt att ge upp element som hänger ner detaljerna. Allt detta kommer att ta upp användbart utrymme.

Det bästa i sovrummet 13 kvm ser sådan täckning:


 • Spotlights runt omkretsen, och kan göras i ett kaotiskt, eller det geometriska arrangemanget;
 • Om det behövs perfekt, sedan lämpliga läge ekvidistanta punkter på långsidorna av rummet (i kombination med en glansig stretch takutrymmet kommer att öka avsevärt);
 • Bäst är att använda kompletterande belysning i form av vägglampor eller lampor, skall endast källan riktas uppåt;
 • För älskare tillbringa kvällen läsa böcker lämpliga flexibla LED-lampa, som anger huvudgavel;
 • Och naturligtvis, om du har en ruta på sängen. Att det ska montera LED strips.

Som ni kan se, inte alla så illa som det kan tyckas vid första anblicken, och även vid tretton torg är, där festande. Och om vi kombinerar god rätt färg på väggar, tak dekoration och ljus och slå sedan in i ett litet rum i ett stort rum.

Möblerna i det inre av ett sovrum 13 m: foto- och urvalsregler

Det första du måste lära - detta är den minsta mängd möbler i ett litet sovrum. Annars kommer det inte bara vara nära, men svårt att andas. Överbelastad stämningen är alltid press på psyket, så du bör veta hur mycket av möblerna bör vara i ett litet sovrum.

Den perfekta lösningen för små sovrum blir en kompakt modulärt möblerDen perfekta lösningen för små sovrum blir en kompakt modulärt möbler

Tips! Möblerna i sovrummet ser bättre ut i ljusa eller pastellfärger.

Låt oss betrakta i detalj för att inte beröva dig av komfort, men det gör inte det hela användbart utrymme. Det kommer att ta till tricks designers att någon minsta yta gör lyxiga rum.


Principen om val av möbler är som följer:

 1. Förvärva bara behöver något som kommer vara unikt inblandade, inga onödiga element;
 2. Det är bättre att ge företräde åt headsetets flerfunktions;
 3. Kompakt storlek - perfekt för små sovrum;
 4. Om du gillar stor säng, kan du köpa en plattform, där det kommer att finnas lådor för sängkläder;
 5. Oumbärlig ämne alltid garderob tack vare många brevlådor. Galgar och kontor.

Det kommer att bli helt tillräckligt. Att inte känna sig illa till mods, men utan att det påverkar deras önskningar i ett litet sovrum område av 13 rutor.

Skapa en design sovrum 13 kvm (video)

Det är alla tricks. Om du har ett litet sovrum - betyder det inte någonting. Det är viktigt att kunna drömma och korrekt översätta sina idéer till riktiga interiör. Med denna metod, kommer det alltid att vara bekväma och mysiga och ditt sovrum kommer inte att vilja lämna under en längre tid.

Designalternativ sovrum 13 kvm (interiör bilder)

12201109071515973040 161 215 233 286 303 471 940 1438 2031

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 1