The BlogTrap gemaakt van boomstammen ziet er geweldig uit in het interieur in de stijl van het landTrap gemaakt van boomstammen ziet er geweldig uit in het interieur, ontworpen in de stijl van de country muziek ladder zijn heel verschillend. Sommige modellen er elegant, anderen enorm. Trap gemaakt van boomstammen, perfect passen in elk interieur. Deze ladders worden gebruikt in het interieur van landelijke stijl. Trap gemaakt van boomstammen gebruikt, zelfs voor bad en andere faciliteiten. Houten gebouwen van de logs hebben een geweldig leven. Mooie trap kan worden gemaakt in elke stijl en is geschikt voor een cottage of landhuis voor.


Trap in een blokhut of cottage

Voor een houten huis of huisje is ideaal voor trappen gemaakt van boomstammen. De stammen hebben een mooie verschijning en geschikt is voor de productie stappen. Logs - goedkoop bouwmateriaal dat wordt gebruikt voor het bouwen van huizen, trappen en het creëren van een decoratief element rokers. In deze ladder zal logboekgebouw natuurlijke uitstraling door het materiaal, dat wordt gebruikt om de structuur te vervaardigen.

Op de hoeveelheid gebruikt materiaal afhankelijk van de waarde ladder. Veel eigenaren van de huizen zijn gemaakt van massief houten trap op hun eigen, zonder gebruik te maken van de diensten van professionals. Produceren en installeren van trappen kan gemakkelijk en eenvoudig, met alle benodigde materialen en gereedschappen voor de baan zijn.

Trap gemaakt van boomstammen, kunt u uw eigen of bevel van een retailer te makenTrap gemaakt van boomstammen, kunt u uw eigen of bevel van een retailer te maken

De ladder van stammen kan uit verschillende elementen:


 • stappen:
 • leuningen;
 • referentieorgaan

Trap van de logs kan niet meer decoratieve finish. De structuur zelf van een materiaal ziet eindproduct.

Veel mensen sieren de trap met extra elementen - leuningen van boomtakken. Bedek ze met vernis en verwijder de extra ledematen.

Deze leuningen werken alleen een decoratieve functie, maar zijn niet de belangrijkste support lid. Dergelijke ladders tussen de verdiepingen geïnstalleerd log huis of als decoratie van de veranda.

Stadia van het werk: Stappen van een logboek met zijn eigen handen

Trap gemaakt van boomstammen kan besteld worden in een gespecialiseerd atelier, op te slaan of maak je eigen handen. De constructie van een trap tijdrovend proces dat tijd kost. Maar, zult u geld besparen als de voorkeur aan de fabricage en installatie van trappen onafhankelijk van elkaar. Vooral wat je doet in een stijl die geschikt is om het interieur van het huis.Bij de beslissing om de ladder van de logs maken haar tekening op papier moet hebben afgerondBij de beslissing om de ladder van de logs maken haar tekening op papier moet hebben afgerond

De productie van de trap gemaakt van boomstammen vindt plaats in verschillende fasen:

 • Maak een schets;
 • Metingen van de ruimte;
 • Bedien toekomst ontwerptekening;
 • Bereid de benodigde materialen en gereedschappen;
 • Maak afzonderlijke ladder elementen;
 • Het uiteindelijke ontwerp is geïnstalleerd op de juiste plaats;
 • Maak een decoratieve of beschermende coating.

Trap gemaakt van boomstammen ziet er mooi natuurlijk, maar enorm. Voor strikt interieur in een klassieke stijl, zullen ze niet passen.

Handige trap polubrevna

Voeten voor trappen kan worden gemaakt van polubrevna eigen handen. Om dit te doen, gezaagd in de helft langs de as van het logboek. Dergelijke stappen worden gekeken origineel en ongewoon. Stappen polubrevna het huis een fantastisch en mooi geven. Leuningen kan worden gemaakt van gebogen stammen en dunne takken van de spijlen. Dergelijke ladders hebben een handig en robuust ontwerp.

Een van de voordelen van log trap is vermeldenswaard mooie esthetische kwaliteit en milieuvriendelijkheidEen van de voordelen van log trap is vermeldenswaard mooie esthetische kwaliteit en milieuvriendelijkheid

Huis met trappen van polubreven lijkt op een toren. U zult comfortabel om in deze ruimte en gemakkelijk te beklimmen of afdalen van de ene verdieping naar de andere.

Deze trap brengt u te dienen voor een lange tijd. Stappen polubrevna praktisch en niet buigen onder zwaar gewicht.

Kenmerken van de trap gemaakt van polubreven:

 • Het heeft een lange levensduur;
 • Het is gemaakt van een duurzaam materiaal;
 • Het ziet er origineel.

Deze trappen zijn goed verzorgd in het huis en buiten. Maar de ontwikkeling ladder ontwerp moet rekening worden gehouden met de lasten die worden gedragen door het, de toegestane afmetingen en regelgeving.


Materiaal Voorbereiding: gehakte houten trappen

logs gesneden in de helft wordt gebruikt voor de vervaardiging van trappen. De stappen van de gedroogde en de stammen bereid. Ze zien er origineel in een blokhut. Deze ladder kan leiden u naar de tweede verdieping van het huis. Stappen kunnen worden vervaardigd uit hout, in tweeën gezaagd.

Gehakt in twee bundels zijn geschikt voor de vervaardiging van trappen. De buitenste hout afwerking kan een deklak.

Voordat u de ladder van de logs moet worden behandeld met een speciale oplossing die het beschermt tegen de negatieve effecten van omgevingsfactorenVoordat u de ladder van de logs moet worden behandeld met een speciale oplossing die het beschermt tegen de negatieve effecten van omgevingsfactoren

Deze ladders zijn geschikt voor "wilde" en het barre klimaat, waar sprake is van een min temperatuur, vochtigheid en lunge sneeuwval. Hout is bestand tegen dergelijke externe factoren, zodat de houten trap niet alleen binnen, maar ook buiten gebruikt kan worden.

Om in te loggen kan worden gebruikt als traptreden, moet u hen voor te bereiden op voorhand.


Je moet het hout goed voor te bereiden voor de productie van haar trappen:

 • Droge hout;
 • Wis het logboek van de hars;
 • Behandel antiseptisch materiaal;
 • Bedek het oppervlak met een speciale lak of waterdichte verf.

Als je hebt besloten om hun eigen ladder van de logs te maken, maar nog geen besluit genomen over het uiterlijk en ontwerp, kunt u voorbeelden van de afgewerkte trap zien en hetzelfde doen.

Trap van de logboeken met je handen (video)

Mooi en milieuvriendelijk materiaal, zoals een log, ideaal voor de productie van de trap in een buitenwijk van woningen. Gemiddeld logs kunnen gezaagd in de helft te zijn en maak je eigen originele fasen van elk onderdeel. Maak dan voor mooie trapleuningen, die het uiterlijk van de trap zal aanvullen en de aanpak van de inrichting van het huis kan worden hun eigen handen. Dit artikel is in het interieur van het huis zal een fantastische en exclusieve look toe te voegen.

Trap gemaakt van boomstammen (foto voorbeelden)

5 13 56e6d11f9aae6 110 10044 0334692-Dizayn-interjera-vnutrennosti-doma 153971775 540012761 14282398761 14282399435

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 80 = 82