Entree trap in het huis: populaire ontwerp-opties – nwhistorycourse.org

The BlogInput ladder huis kan worden gemaakt van verschillende materialen: metaal, hout, steen of betonEntree trap in het huis kan worden gemaakt van verschillende materialen: metaal, hout, steen of beton trappen - gemeenschappelijk element van de moderne particuliere huizen, bungalows en zomerhuisjes. Bij de ingang trap, gasten betalen aandacht in de eerste plaats, het markeren van de elegantie van de reling, uitrustingsniveaus, de combinatie van een gevel van het huis, enz., Op basis waarvan conclusies worden getrokken over de smaak en het inkomen van de eigenaar.


Entree trap in privé-woningen: populaire types en lay-out

Ingang trappen worden onderverdeeld in productiemateriaal.

Basismaterialen waaruit ladders worden gebouwd:

 1. hout;
 2. beton;
 3. Metal.

Houten trap al lange tijd beschouwd als de klassieke ontwerpen. Nu zijn ze geleidelijk worden teruggedrongen andere, meer praktische materialen. Een andere reden voor de daling van de populariteit van ladders gemaakt van hout - het huis is uitgegroeid tot een groot gebouw gemaakt van baksteen en beton. Een mooi bakstenen huis te houten trap hechten - een moeilijke taak.

De meest populaire is metal entree trapleuning uitgerust met gesmede elementenDe meest populaire is metal entree trapleuning uitgerust met gesmede elementen


Echter, als je een huis gemaakt van boomstammen of een traditionele sauna, de houten veranda - de beste optie.

opent ook de boom decor functies die niet zijn beton of metaal. Zo kunt u de reling onder het frame balk of stadium van een oud hout te geven.

Als u wilt maken van een ladder gaat langer mee, kunnen we behandelen met speciale impregnatie voor hout. Na deze procedures, wordt de boom vast te weerstaan ​​vocht en plotselinge afkoeling. Ongedierte ook ophouden te inbreuk maken op uw ladder.

Een mooie trap gemaakt van beton op de tweede verdieping

Een andere populaire optie voor particuliere woningen trappen - betonnen structuur. Vooral in trek bij de eigenaren van baksteen en beton woningen.Voordelen van de betonnen trap:

 1. sterkte;
 2. Brede mogelijkheden van;
 3. Ze hebben geen speciale zorg nodig hebben;
 4. Stil.

Wanneer u de betonnen trap te beklimmen, zal het niet kraken, in tegenstelling tot de houten structuren die uiteindelijk blootgesteld aan een dergelijk probleem.

In tegenstelling tot de houten trap van het beton heeft geen speciale zorg nodig hebben - bijvoorbeeld elk jaar aan haar impregneren bloot te leggen met een oplossing om de aanval van ongedierte of rottingsproces voorkomen.

De belangrijkste trap van beton is ideaal voor thuis, bekleed met rode baksteenDe belangrijkste trap van beton is ideaal voor thuis, bekleed met rode baksteen

Brede mogelijkheden van - een ander kenmerk van betonnen trappen. Met de nodige bekwaamheid van beton, kunt u niet alleen standaard niveau te creëren, maar ook kunstwerken, betoverende ogen van de gasten.

De belangrijkste voorwaarde van een betonnen trap is het materiaal van de productie. Het moet als kwalitatief.

Ook betonproducten - de meest populaire optie voor zelfgemaakte grote trap. Wilt u het budget en vol vertrouwen dat je kunt doen mix het materiaal put bekisting en kwalitatief passeren de resterende stappen voor het maken van een trap op te slaan, de betonconstructie - dit is uw optie.

Metal entree trap in het huis: de voors en tegens

Ontwerpers hebben gemerkt dat meer en meer mensen de voorkeur te installeren in zijn privé-huis metalen trap. En dit is niet alleen verbonden met de praktische uitvoerbaarheid en duurzaamheid, de reden is dat het ontwerp mogelijkheden.


Metalen trap zijn verschillend: van eenvoudige, aan elkaar gelast van wapeningsstaven, om fijne werken van de smid.

metaalladder Voordelen:

 1. duurzaamheid;
 2. sterkte;
 3. Veel ruimte voor design.

De voorste trap in het huis, gemaakt van metaal, hebben een lange levensduur en betrouwbaarheidDe voorste trap in het huis, gemaakt van metaal, hebben een lange levensduur en betrouwbaarheid

Nadelen metalen ladder:


 1. Als u niet bekend bent met de Kuznetsk vaardigheid, vervolgens handmatig een fatsoenlijke ladder u weinig kans van slagen te creëren;
 2. Metal corrosiebestendig, zodat u tijdige verwerking apparaat met speciale oplossingen nodig.

Als u het budget voor het werk van een smid hebt, heb je de wens om hun huis elegante metalen ladder hosten en klaar soms om te gaan, de metalen ladder zeker de moeite waard.

Als u een eenvoudige ladder willen en hebben ervaring in het lassen, zult u in staat om een ​​mooi model te koken, is de verschijning van die slechts beperkt door uw verbeelding en vaardigheden.

De voorste trap in een particulier huis met zijn eigen handen: een concreet model

De eerste stap in het creëren van een betonnen trap die u nodig heeft om alle berekeningen te maken over de omvang, het aantal trappen en bepalen het uiterlijk van de structuur. Daarna berekenen hoeveel beton je nodig hebt.

Voor geconfronteerd betonnen trap kan worden gebruikt tegels of decoratieve steenVoor geconfronteerd betonnen trap kan worden gebruikt tegels of decoratieve steen

Stadia van de schepping van de betonnen trap:

 1. Bepaling van het verschijnen van de trap;
 2. Reproductie noodzakelijke berekeningen;
 3. Bepaling van de ramingen voor de kosten;
 4. Aankoop van materialen, programma's en instrumenten;
 5. Het creëren van een houten bekisting;
 6. Het creëren van een raamwerk van wapening;
 7. Kneden betonspecie;
 8. Het gieten van beton.

Merk op dat de klep in het proces van het oprichten raamwerk kan worden vervangen door een speciale roosterconstructie en zelfs gewone draad, afhankelijk van de grootte van de structuur.

Concrete trappen oplossing voordat u het huis

We moeten ook de nodige concrete oplossingen te noemen. Er is een speciale formule, die kan worden zich te houden aan de maximale sterkte en duurzaamheid van het toekomstige product te bereiken.

Mengen cement, zand en grind moeten volgens de formule: 1: 3: 3, respectievelijk.

Zorg sterker beton ladder kan te wijten zijn aan het ontwerp van de metalen wapening ofZorg sterker beton ladder kan te wijten zijn aan het ontwerp van de metalen wapening of

U kunt ook kant-en-klare oplossingen te gebruiken en die zijn altijd gekoppeld aan de gebruiksaanwijzing.

Als u niet zeker weet of u kunt kneden kwaliteit beton mix en giet het - u kunt huren van de diensten van bouwbedrijven. Immers, niet iedereen is in staat om de Hermitage niveau trap of het Winterpaleis te creëren, en toevlucht te nemen tot de diensten van bouwbedrijven, aanbiedingen waarvan al zijn ingesteld op het internet, kunt u er zeker van zijn dat zij u voorzien van het juiste niveau van ontwikkeling.

Het bouwen van trappen bij de ingang: op hun eigen of met de hulp van bouwers

Het al dan niet van de diensten van bouwbedrijven gebruiken? Velen, begon met het afronden van de buitenkant, na te denken over deze vraag.

In feite, alles hangt af van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Als je een goede lasser, en u wilt een eenvoudige, maar mooie trap maken - is het beter om het zelf te doen. In het geval, als je een ingewikkelde houten structuur, maar nooit had affaires met timmerwerk vaardigheden willen - dan vragen om hulp van een groep van de bouwers.

Houd in gedachten dat de moderne technologie maakt het mogelijk om verwarming en verlichting te installeren voor trappen, zodat het gehele veranda veilig en comfortabel reizen zou zijn.

Bij het ontbreken van ervaring en hulpmiddelen voor de bouw van de trap is het beter zich te wenden tot professionalsBij het ontbreken van ervaring en hulpmiddelen voor de bouw van de trap is het beter zich te wenden tot professionals

Voors aanspreken bouwbedrijven:

 1. U hoeft geen tijd te besteden aan de berekeningen, de bouw van de bekisting en de daadwerkelijke bouw;
 2. Bouw Brigade - professionals, wat betekent dat in ieder geval het werk beter dan je doet;
 3. De bouw zal sneller gaan als de mensen in het team een ​​paar, en iedereen weet al hoe om dingen te doen correct.

Cons aanspreken bouwbedrijven:

 1. Diensten bouwvakkers kan vegen op de begroting;
 2. Team kunnen verstrikt raken in kwader trouw, en dan het werk zal slecht worden gedaan.

Om zich te beschermen tegen slechte prestaties, raden wij u aan zoeken en lees de recensies op geselecteerde bedrijven.

Hoe maak je een ladder naar de ingang van het huis (video) bouwen

Zoals u kunt zien, kan ingang trappen van verschillende types, zowel in complexiteit en in het materiaal. Daarnaast maken een ladder je jezelf wassen, en gebruik van de diensten van bouwbedrijven of om hulp te roepen vrienden die ervaring in de bouw hebben.

Stijlvolle entree trap in privé-woningen (foto voorbeelden)

122f462b27e81d3b627e4ffdc11aabff9e00001027-03-537986631530c887feb2200b1e218decce92f8383752a908bb2a08a9f986a722843ae9dc83307-Stroeher ------- 6626f63a26fdc776708ecf86121a65ae7

Leave a Comment

Your email address will not be published.

62 − 61 =

Adblock
detector