Entree, hal kamer in het appartement: 4-oplossingen – nwhistorycourse.org

The BlogDe hal is de plaats waar de gasten vormden een eerste indruk over het appartementDe hal is de plaats waar de gasten vormden een eerste indruk over het appartement gang afwerkingen vandaag zijn verbazingwekkend gevarieerd. Dat is de reden waarom veel hebben opgehouden te geven gangen saai en oninteressant. Heel vaak, de gang wordt een complete badkamer, waar u kunt opfrissen, om de gasten te voldoen en tegelijkertijd worden gebruikt als een ruimte die een verscheidenheid van dingen huizen. Entree, hal kamer in het appartement heeft een verscheidenheid aan belasting: een praktische en esthetische. Vandaag de dag, dankzij de speciale planning, de gang kan worden omgezet in een volle zaal.


Hal Badkamer: design features en afwerkingen

Een belangrijke factor in het ontwerp van de hal is zijn doel. Het loopt door het een groot aantal mensen. Dus de lading tegen stof, water en vuil zij maakt.

De keuze van materialen voor de hal verantwoordelijk moet zijn. U kunt niet kiezen voor de goedkopere soorten afwerkingen, als ze snel in verval komen.

De gang wordt vaak opgeslagen kleding, schoenen, sleden, fietsen, los van de doos art. Dat is de reden waarom het belangrijk is om de opslagsystemen en oppervlakken te definiëren. De meeste blootgesteld aan vloercoatings laden.

De zaal is niet aan te raden om te tekenen in felle kleuren, omdat ze moe zijn van de ogen is het beste om warme kleuren te gebruikenDe zaal is niet aan te raden om te tekenen in felle kleuren, omdat ze moe zijn van de ogen is het beste om warme kleuren te gebruiken

afwerkingen:


 • wallpapers;
 • Wandpanelen;
 • Sierpleister;
 • tegel;
 • Stone.

Bij het maken van een vloer en een plafond is het belangrijk om niet te overdrijven met de niveaus en figuur. Vandaag de dag, de mode eenvoudige, vlakke, gladde ondergrond. Hetzelfde geldt voor seks: het moet betrouwbaar, veilig, en alleen dan mooi zijn.

Is het mogelijk om een ​​corridor te transformeren

Heel vaak, de eigenaren van de appartementen hebben een wens om de ruimte te herontwerpen. Dit kan worden gedaan, maar pas na het verkrijgen van toestemming. De meest populaire manier om de ruimte ten koste van de gang uit te breiden is de sloop van de muren.

Het is belangrijk op te merken dat als de muur die de hal en de volgende kamer verbindt is een drager, dan niet herontwikkelen mag doen.

Er zijn manieren om een ​​corridor te transformeren door het verhogen van de openingen voor deuren. U kunt ook hun vorm en grootte te veranderen. Maar deze acties moeten ook een vergunning hebben.Als de gang te groot is, moet het mogelijk zijn om een ​​verscheidenheid van bruikbare meubels te vullenAls de gang te groot is, moet het mogelijk zijn om een ​​verscheidenheid van bruikbare meubels te vullen

Opties voor het veranderen van de grootte van de gang:

 • Om de gewenste afmetingen ten koste van de aangrenzende L-vormige ruimte te geven.
 • Verminder de lengte is te lang gang saunzla door het vergroten van het gebied of met behulp van meubels.
 • Verdeel de gang in verschillende onderdelen met behulp van de boog of partities.

Wijzig de kamer geometrie kan zijn zonder de sloop van de muren. Er zijn manieren waarop geen toestemming nodig hebben. De meest populaire en effectief: het veranderen van afmetingen van de kamers door middel van muren en bogen.

Disposition gang: basisprincipes

Gang voert een aantal functies. Hij heeft geen lawaai en stof door te dringen in de woonkamer te geven, biedt de mogelijkheid om een ​​grote hoeveelheid van de dingen op te slaan, bindt de woonkamers. Voordat u begint met het opstellen, moet u een lijst opstellen van de initiële data.

Het is belangrijk om de noodzakelijke functionele gebieden definiëren voordat het planningsproces.

Er moet aandacht worden besteed aan zulke belangrijke factoren als het aantal mensen in het appartement. Het is uit hun midden de hoeveelheid meubilair en ruimte gebied zal afhangen. Om te begrijpen welke gebieden nodig zal zijn, is het mogelijk om situatie die zal plaatsvinden in de gang mentaal verliezen.

Voordat u begint met de registratie van de hal wordt aanbevolen om een ​​ontwerp op papier te zetten, met vermelding van de locatie van de zetel van meubilairVoordat u begint met de registratie van de hal wordt aanbevolen om een ​​ontwerp op papier te zetten, met vermelding van de locatie van de zetel van meubilair

Uitgangspunten van de planning:


 • Toewijzing van functionele gebieden;
 • Het selecteren van de nodige meubilair en apparatuur;
 • Selectie van interieur en verlichting items.

De keuze van de grootte en de ruimtelijkheid van het meubilair is afhankelijk van het vloeroppervlak en de dingen die gaan om daar op te slaan. Het is belangrijk dat het meubilair alle ruimte niet bezet is. Vandaag is de populaire modulaire ontwerp dat eenvoud, beknoptheid, praktische bruikbaarheid en stijl combineert.

Hoe naar de kamer van de gang maken

Vandaag de dag, een heel populaire activiteit was de herontwikkeling van de lokalen. Deze beslissing opent grote mogelijkheden in de decoratie van de kamers. Maar een dergelijke combinatie van kamers heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Corridor om een ​​deel van de kamer te worden, moet u de bevoegde autoriteiten mogelijk te maken. Besluit kan niet worden verkregen indien de wand die gepland te voeren, de drager zou zijn.

Bij de beslissing van de gang om ruimte te maken moeten daarvoor zorgen van de voordeur niet doordringen in de koude lucht in de winterBij de beslissing van de gang om ruimte te maken moeten daarvoor zorgen van de voordeur niet doordringen in de koude lucht in de winter

Na het ontvangen van toestemming, kunt u de reparatie te starten. Het is beter om de kamer te combineren met de hulp van professionele kunstenaars. Eens te meer de muren en het combineren van de ruimte in de mode is van de decoratie en meubels arrangement te beginnen.


De voordelen van het combineren van kamers:

 • Uitbreiding van de vloeroppervlakte;
 • Hoe groter lichtinval in een ruimte;
 • Onbeperkte ontwerpmogelijkheden.

Deze vereniging heeft zijn nadelen. Het vergemakkelijkt het binnendringen van stof en vuil op het gehele gebied. Dit houdt vaker schoonmaken. De deur moet, hoe te isoleren, evenals de penetratie van koude zou geweldig zijn.

De bouw van de hal kamer van het appartement (video)

Entree, hal - een belangrijke plaats die woonkamers combineert. Hallway beschermt kamers tegen stof en vuil, wordt gebruikt voor opslag. Tegenwoordig hebben veel proberen om de hal te combineren met een andere kamer, in Moskou planning, om het gebied van de ruimte uit te breiden. Typisch dergelijke kamer is een kamer. Om de kamers aan te sluiten in het huis, toestemming nodig. Een beschrijving van hoe dit te doen is te vinden op het internet. U kunt ook voorbeelden van foto's en instructies. In combinatie met ramen maken de kamer lichter. Als passerende kamertoestel vereist, kan worden verhoogd door het maken van de overdracht van het toilet.

Het ontwerp van de hal kamer (interior foto)

3e760e2a15c33b2db2bb2be7a475f7e3105a9ae43fb05fab79a5003104671ee2d9650125101920x1080resizeinterior179564813745754401920x1080resizeinterior19378513770079793933-144103-30

Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + 3 =

Adblock
detector