Enkla system för korsstygn: 5 tips för nybörjare – nwhistorycourse.org

The BlogKorsstygn - en populär och favorit verksamhet för alla åldrar needlewomenKorsstygn - en populär och favorit aktivitet för alla needlewomen vozrastovVyshivka kors anses vara en ganska enkel typ av handarbete. Många kvinnor är beroende av denna typ av konst, eftersom det ger dem moraliska och fysiska fördelar. Brodera en positiv effekt på psykologiska processer. En enkel teknik för broderi kan du glömma de problem och bekymmer, distraktion, förbättra uthålligheten, vakenhet och utveckla viljestyrka. Korsstygn en enkel system gör det möjligt för lätt att brodera de vackra mönster och förbättra sina färdigheter.


Material som krävs för korsstygn

Innan du börjar brodera, måste du bestämma om systemet, som kommer att göras broderi, samt att förbereda de nödvändiga materialen. Scheman för broderi kan vara små, medelstora och stora.

Idag är ett verk av kvalificerad arbetskraft i stor utsträckning förenklas med färdiga satser för broderi. De sparar tid på att leta efter material och valet av en lämplig trådfärger.

Dock har varje fackman att veta vad det består av en standarduppsättning av broderi. Ibland är det svårt att hitta broderimönster. Ibland hantverkare måste producera den önskade kretsen självständigt.

Nödvändiga verktyg och tillbehör för broderi lätt kan hittas i specialbutiker för handarbeteNödvändiga verktyg och tillbehör för broderi lätt kan hittas i specialbutiker för handarbete

Material som behövs:


 • duk;
 • tråd;
 • bågen;
 • nålar;
 • saxar,
 • Broderi schema.

Broderi kit skiljer sig inte sinsemellan. De viktigaste skillnaderna är: storleken på broderiet, kvalitet och material för garn kretsen.

Korsstygn, trevlig och lätt: tips

För broderi processen var lätt, och resultatet nöjd hennes vacker bild, måste du följa reglerna och ta hänsyn till de nyanser som definierar kvalitet broderi.

Till duken inte duschat måste kanterna fästas med lim eller tejp. Denna regel kommer att hjälpa till att rädda broderi intakt.

Ibland är det mycket svårt att fatta beslut om hur man gör handarbete, vilken sida den börjar som ankare tråd på tyget, ett antal trådar som ska användas.Få korsstygn, måste du lära dig det viktigaste regeln: arbete utgår från mitten av kretsen, och endast i detta fall är det möjligt att inte förlora räkna och inte förvränga bilden av framtidenFå korsstygn, måste du lära dig det viktigaste regeln: arbete utgår från mitten av kretsen, och endast i detta fall är det möjligt att inte förlora räkna och inte förvränga bilden av framtiden

Användbara tips:

 • Krossa duken i fyrkanter;
 • Uppdela gängorna;
 • Järn tyget;
 • Ge starkt ljus (brodera bör endast i starkt ljus, annars kan du skada synen).

Broderi bör utgå från mitten av bilden. Detta kommer att bidra till att undvika förvirring i hårkorset. Men många expert på kärlek börjar brodera tyget från det övre högra hörnet.

korsstygn system för nybörjare: Lätt och små

System för nybörjare ser alltid lätt. Men i slutändan måste needle få en vacker bild, som inte skiljer sig i kvalitet från allvarligare verk. Det hela - i skicklighet, som ökar med tiden.

Nybörjare nål kvinnor är bäst att använda små system, som inte innehåller en hel del svåra element.

Små bilder har många fördelar: deras broderier inte behöver spendera en hel del tid, enkla system gör det möjligt att lära sig att göra kors, för att korrekt hantera tråd och nål. Utföra enkla bilder som lämpar sig för barn.

För nybörjare bör mästare vara fina små kretsar som innehåller enkla mönster eller blomsterarrangemangFör nybörjare bör mästare vara fina små kretsar som innehåller enkla mönster eller blomsterarrangemang

Exempel på arrangemang för nybörjare:


 • blommor;
 • Djur (bild ekorrar, lejon, hundar, etc.);
 • Sagor;
 • Barn karikatyrerna;
 • landskap;
 • Hushålls tomter;
 • Bilder av människor.

När du kör ett litet broderi ens behöver följa reglerna för jobbet gjort rätt: trä tråden och fäst för att övervaka placeringen av kors, då mästare nödvändigtvis få söt och vacker arbete. Det är viktigt att de inte är förvirrad och inte bilda en ytterligare slinga.

Hur snabbt lära sig att brodera ett kors

Lär dig att brodera ett kors, kan du snabbt, eftersom det i detta yrke är ingen stor sak. Det finns allmänna regler som kommer att hjälpa att uppfylla broderi utan knutar och andra äktenskap.

Lär snabba broderi hjälp förinställningar, som innehåller detaljerade instruktioner för broderi särskilda system, liksom de allmänna reglerna för broderi.

I processen för broderi måste du överväga en hel del nyanser som kommer att bidra till att uppfylla systemet noggrant.

De viktigaste metoderna för att fästa garnet till tyget när stygnDe viktigaste metoderna för att fästa garnet till tyget när stygn


Mottagningar för räknade inlägg:

 • Nålen bör hållas upprätt. Spetsen på nålspetsen måste placeras upp och ned den vassa änden. I det här fallet måste korsstygn vara placerad i samma torg.
 • Gör två diagonala sömmar. De bör genomföras i rätt anhängare som inte kan ändras hela broderi. Det bör läggas på den vänstra sidan av sömmen på en diagonal åt höger. Utför sedan topp stygn - på höger sida till vänster.
 • Kan användas för att sy broderi flera tekniker: broderi med jämna och udda antal trådar.
 • Det är viktigt att säkra tråden ordentligt. Det finns flera tekniker: en slinga, slingan inifrån och ut, utan någon nod i stygnen.

Att lära sig att korrekt korsstygn kan bero på video tutorials. Mästarklass på korsstygn, kan du hitta den berömda «Hachette» magazine. Varje fackman väljer en lämplig och bekväm teknik för den. Det är viktigt att komma ihåg att kvalitet och utseende av trådarna beror på antalet trådar. Det viktigaste i broder - rätt fästtrådar.

Korsstygn för nybörjare (Video)

Korsstygn - typ av handarbete som innebär enkel teknik. I det här fallet, broderi ser ut som konstverk. En viktig nyans i kampen mot korsstygn är en upplevelse needle. Vad hon upplevde, desto bättre gå till stygn. Ett viktigt kriterium för en bra broderi är frånvaron av knutar i broder, både internt och med externa parter. Korrekt broderar kan lära varje yrkesarbetare. Det är viktigt att vara långlivade och noggrannhet. Förinställningar gör det lättare att arbeta i sökandet efter trådar och kretsar design.

Enkla system för korsstygn (foto)

011069270ec7585d2orig21111457b8b393dc4ab1645db309f6b2013-11-12-422138

Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + 2 =

Adblock
detector