Enkla broderi kors ordningar “stad” 30 Variationer – nwhistorycourse.org

The BlogIntressant mönster med urbana landskapet, i tekniken av broderier korset, kommer att bli en riktig dekoration av inre livsrumIntressant mönster med urbana landskapet, i tekniken av broderier korset, kommer att bli en riktig inredning bostäder pomescheniyaSvoimi händer kan broderas arbete komplexitet, men att börja lektioner med broderi är värt att undersöka tekniker. Det handlar direkt broderier med utsikt över staden. I en studie, är det inte nödvändigt att använda en hel del tekniker, om du just har börjat. Men vissa kombinationer är lämpliga bara om du broderar urbana motiv.


Korsstygn stad: varje broderi teknik kan tillämpas

I det här fallet kan du välja en lista med tekniker som är mest lämpliga i stads broderi motiv kors.

Följande tekniker används:

 • En enkel tvär;
 • Den långsträckta tvär;
 • Direkt kors;
 • Italiensk kors;
 • get;
 • Bulgarian kors;
 • En asterisk;
 • Rhodes söm;
 • Rice söm.

Monokrom kontur korsstygn används oftast tekniken med Monokrom kontur korsstygn används oftast tekniken med "Räknat Cross"

För dekoration arbetet Petit, och halv-korsstygn "back nål". I en bild är acceptabel kombination av två eller tre typer av leder. Gör ett par större, kan bilden ser obekväma eller överbelastad.


broderi kors ordningar städerna i världen: alternativ

Om du vill arbeta i en att kombinera flera vackra vyer, kan du använda ett sådant system som "Around the World", som samlar ett collage av flera bilder. Men oftare vi brodera europeiska huvudstäder och deras symboliska, att gissa sig till platser.

Således, den mest populära är följande scheman:

 • London;
 • Paris;
 • Prag;
 • Venedig;
 • Pisa;
 • Moskva;
 • Rom.

Särskilt populär bland needlewomen fick system för korsstygn föreställande urbana landskapSärskilt populär bland needlewomen fick system för korsstygn föreställande urbana landskapVenedig, i synnerhet den venetianska karnevalen och Paris med dess berömda slag väljs, kanske oftare. Inte mindre populära och gamla stan och strandpromenaden vid havet (typer av Rio de Janeiro, etc.)

korsstygn schema: night city, monokrom

Detta system är också mycket populär. Det visar sig intressant, original, grafisk kvalitetsarbete som kommer att pryda mer än en typ av inredning. Om den föreslagna system staden vänder lugn, lugnt och fridfullt. Det enda som bryter saliga lugn och ro, så det är en mystisk ljus av månen.

Majoriteten av de föreslagna systemen utförs i tekniken "sy tillbaka" och "Räknat Cross". Garn används svartvitt, duk, naturligtvis, måste vara svart, kan vara mörkblå. Om du laddar ner ett liknande system, kan arkivet vara mycket system för broderi, symbol, svart och vitt, är nyckeln till systemet och bilden redan färdiga arbetet. Tja, om du har en färdig uppsättning, är allt mycket lättare.

Ytterligare tekniker för broderi

Även den mest enkel operation, små enkla stadsbild, kan kräva ytterligare tekniker för att dekorera arbete. Till exempel, korsstygn väv ofta kombinerat med broderi. Det enklaste extra söm - en "back nål".

GGorizontalny söm kors till retursteget är grunden för många typer av broderiGGorizontalny söm kors till retursteget är grunden för många typer av broderi

Seam "back nål" du lär dig på en gång, är det en enkel vertikal stygn, de utförs från höger till vänster, och det är som om i motsatt riktning. På ett annat sätt är denna söm kallas bekstich. Som de säger, ingenting kunde vara enklare.

Half-cross söm är redan klart med namn. Du gör helt enkelt en lutande stygn. Å andra sidan, baksidan av vertikala sömmar går parallellt med varandra. Gobelänger stygn ser ut honom, men i hans fall, och på framsidan och på insidan är sneda stygn. Dessa två tekniker används vid behov för att göra halvtoner, skapa en genomskinlig effekt. Men inte reda ut alla apparater på en gång. Det är bättre att försöka behärska enda först därefter gå vidare till nästa. Så ditt arbete kommer att se mer övertygande.

Korsstygn "Night City" (video)

Kom ihåg att gamla tekniken med korsstygn inte har förlorat sin prålig finess. Även monokroma verk ser elegant, original, och arbetet med mästare, som de säger, är uppenbart. Ens ett minimum av färger och tråd redan ger ett ovanligt resultat.


Framgångsrikt arbete!

broderi kors scheman staden (foto)

1923163799210t000a1K92368P5121da3f90d53a777731c1db176e2d0ad150527c6aeb3c1b943d8b1b98026198299083000320.323

Leave a Comment

Your email address will not be published.

5 + 3 =

Adblock
detector