The BlogTakpaneler - detta med prisvärda och lättillgängliga sätt att avsluta ditt takTakpaneler - detta med prisvärda och lättillgängliga sätt att trimma din potolkaDVP, GVL, GCR, PVC - dessa förkortningar är välkända för dem som började reparation. Men om du inte är ute efter standardlösningar såsom gips konstruktion eller sträcka tak, kanske en god idé att panel tak? Sådana paneler används för väggar, de kan sättas upp och ner, och ibland placeras diagonalt.


Idag är aktivt använda sammansatta paneler, dock inte för intern och extern möblera. Från producenterna kan identifieras Leroy varumärke, som visade sig vara utmärkt på detta område.

PVC takpanel

Panel PVC takpaneler kommer att kosta dig ganska billigt. Ofta är en sådan platta som används i ett rum där andra alternativ är inte särskilt tillämpliga eller uteslutna av ekonomiska skäl. Detta innebär att för att göra taket av sådana paneler kan vara i badrummet eller köket.

PVC takpaneler är väldigt lätt att göra utan specialkunskaperPVC takpaneler är väldigt lätt att göra utan specialkunskaper

Fördelar de har många: enkel installation, låga kostnader och hög fuktbeständighet. Det visar sig att taket kan sätta ihop sina egna händer.


Särdrag PVC-paneler

 • Olika val av färger - inte bara vitt, idag kan du hitta alla typer av paneler;
 • De kan simulera praktiskt taget alla material - trä, läder, sten, metall, tegel, parkett, sand, etc.

Men inte heller utan nackdelar. Sådana paneler låg hållfasthet, att de inte står chocken. Låga temperaturer är osannolikt att lägga ut. Med tiden kan panelen förlora sin färg. Men tillverkarna av hög kvalitet av dessa "överraskningar" inte tillåtet. Be om ett intyg om överensstämmelse, och vara säker på kvaliteten på förvärvet.

PVC panel - bra alternativ efterbehandling taket till ett överkomligt prisPVC panel - bra alternativ efterbehandling taket till ett överkomligt pris

Metallpaneler för tak och akryl

Mest hållbara och hållbara material - aluminiumpaneler. Det ger två alternativ: lister och coffered tak.Installation diagram av en standard - upphängd ram. Den är gjord av aluminiumlameller vanligtvis av två typer, av vilka en representeras av Armstrong tak.

Om vi ​​talar om rack taket, sedan rama består av längsgående skenor som ligger till grund för backar. Reiki fäst snap ut.

Det visar sig att skillnaderna i dessa typer av paneler är: en kassett är monterad på den övre ramen och lister är fäst vid ramen längst ner. I de flesta fall använder perforerade paneler.

Tak metallpaneler kommer att pågå en lång tid, eftersom panelerna är tillverkade av högkvalitativt materialTak metallpaneler kommer att pågå en lång tid, eftersom panelerna är tillverkade av högkvalitativt material

Akryl paneler för väggar ersätta glas i inredningen. Men ofta de klara "Wall" problem, är det tak som fastställts inte så ofta. Men om du väljer att göra en sådan akryl tak, kan du visuellt hans höjning. Akryl tak är inte rädda för utkast och extrema temperaturer, använda dem för efterbehandling tak i olika rum.

Fanerade och laminatpaneler för tak-

Faner kallas tunt lager av trä, som erhålls genom avskalning eller skivning. Taken är tillverkade av MDF paneler är bra eftersom de är lätta att tvätta, och de långa behåller sin ursprungliga utseende. MDF paneler kan laminerade och kan fanerade.

De övre dekorativt skikt laminerade paneler tillverkade av PVC-film, är det appliceras på MDF panelen genom kallaminering.

MDF paneler är tillverkade av miljö material och därför är det möjligt att använda dem i alla rumMDF paneler är tillverkade av miljö material och därför är det möjligt att använda dem i alla rum


Pros MDF paneler

 • Enkel montering - inga speciella färdigheter som behövs för att montera strukturen i hemmet kan vara en fråga om timmar.
 • Arbetet är inte dammiga och smutsiga. Om en sektor är trasig, du ta bort den och sätta in en ny, så länge som längden och bredden densamma.
 • Att ta hand om dessa paneler är enkel - de kan helt enkelt torka av med en fuktig trasa.
 • Ytan av panelerna för att skilja mellan olika texturer - det kan vara ett träd, och falskt tegel och marmor.
 • Slutligen dekorativa funktioner lockar - ett stort färgomfång.

Utan nackdelarna inte gjort - i händelse av översvämning på panelerna är inte det en spricka visas, kan de svälla. I det här fallet, beräkna skadan är svårt, kan du behöva ändra hela taket.

Alternativa fanerade skivor - vinyl. Det är en modern design och bra prestanda. Sip paneler också ofta får off the wall.

Installation av takpaneler med sina egna händer (video)

LED LED-paneltaket

LED-panel kan vara i form av kvadratiska former, rektangulära och runda. Enligt din beställning kan göra en panel och anpassad.

LED-panel:


 • Kännetecknas av låg strömförbrukning;
 • Dessa paneler gör det möjligt att göra rummet ett original, modernt, enkelt ljuseffekter är bländande;
 • Panelerna är monterade mycket enkelt, så de används som en glödlampa undertakskonstruktioner;
 • Dessa paneler fokuserar på vackra områden kan du organisera skuggspel;
 • Eftersom ljuspaneler släta och ljusa, de är väl kombineras med klassisk belysning.

Tak LED paneler inte kräver ständig byte av lampor, liksom andra specialvårdTak LED paneler inte kräver ständig byte av lampor, liksom andra specialvård

Hur man hålla sig på taket av skumpanelen

Sandwichpaneler är staplade lätt, och om du inte har köpt en sandwichkonstruktion, och panelerna polystyren, hur man rättar till dem? Denna process ser ut. Lera (flytande naglar kan användas) är placerad på en tunnskiktsplatta och taket. Varje panel kommer att ta en halv minut av tid.

Mjuk trasa för att hjälpa limning att utvisa överflödig luft från under panelen.

För att installera belysningen, klippa hål i panelen, ställ allt till önskad storlek. Klistra in takpaneler är inte svårt, om du gör allt av reglerna. Ibland, förresten, panelerna kan pokleit inte bara taket utan även ytan på partitioner. Det används ofta inte bara glansiga men matt panel, liksom mönstersidan.

Hur att dekorera taket av väggpaneler (video)

Limma eller om panelerna kan utföras på ramen (metallram och träbjälkar), även om i detta fall höjden av rummet kommer att drabbas. Du kan bara klistra över ytan av panelen, och när man gör det försiktigt, får du en god effekt på den snabba reparationer.

Design takpaneler (inredning foto)

3f15bc760e198f8e1b656ad39da9e346 05 8 262 14680 3752 1604-5 69340 19301 1445686537potolochnye-paneli-v-interre7

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 3 = 13