En mängd olika tyger för patchwork – nwhistorycourse.org

The BlogPatchwork Fabrics häpnadsväckande mängd färger och mönsterPatchwork Tyger häpnadsväckande mängd färger och mönster modern marknad för textilprodukter, inklusive webbplatser, såsom aliekspress finns i överflöd i en mängd olika skönhet och ljusstyrka tyger för lapptäcke. Nybörjare nål kvinnor måste först förstå vilken typ av tyg för lapptäcke kan användas i sitt arbete. Dessutom kommer ingen skada är att förstå vad som utgör lapptäcke applikation eller mosaik.


Patchwork mosaik av tyger: historia och grundläggande tekniker

Skapa ett lapptäcke mosaik - anställning är ganska gammal, men i dag lockar ett stort antal kvinnor. Det är bara nödvändigt att utarbeta en uppsättning patchar för sömnad, och denna teknik kan du skapa alla kreativa hjärtans lust: filtar, en kjol, en klänning eller en jacka, eller ens nyårs leksaker och tillbehör.

Skapa ett lapptäcke mosaik - anställning är ganska gammal, men mycket spännandeSkapa ett lapptäcke mosaik - anställning är ganska gammal, men mycket spännande

Idag lapptäcke fångar stora ryska städer, inklusive Nizhny Novgorod, St Petersburg och många andra. Varifrån härstammar teknik lapptäcke mosaik? Detta arbete har utvecklats under lång tid. Först av allt, först det fungerade inte det alls, utan snarare en mästare sparsamhet. När allt kommer omkring, innan kvinnor hade inte en möjlighet att köpa en stor Meter, så att alla rester noggrant upp, och om nödvändigt, sydd i canvas, som till exempel kan användas som sängar.

I allmänhet, idag, inte kan säkert kallas hem lapptäcke, som vissa källor säger att handarbete föddes i Egypten, andra säger att han kom från den amerikanska gränsen. Men oavsett födelseort lapptäcke, nu är ett utmärkt sätt att inte bara ockupera fritid och ge sina kreativa impulser inträffar, men inte illa samtidigt tjäna.


Denna gamla arbete, naturligtvis, har flera typer och prestanda tekniker:

  • klassiska patchwork;
  • quiltning;
  • stickad patchwork;
  • galen-täcke;
  • Japansk stil lapptäcke.

Den första typen av lapptäcke, som regel, syftar till att skapa en bra sak, något som kan vara användbart i ekonomin. Mönster anslutna typiskt i-degenererad konst i form av geometriska former.

Quiltning i själva verket att skapa en quiltat tyg. I denna teknik ett varierat utbud av plåster kan användas, är den viktigaste förutsättningen endast tillämpningen av ett stort antal sömmar, sömmar och tekniker dekorativa naturen.Stickad lapp lite annorlunda från andra typer av att skapa ett lapptäcke mosaik. När skapa produkter i denna typ av utrustning som används okonventionellt sätt att samla rester i en enda komposition. För att göra detta, använd en virknål och en kontrasterande tråd. Produkter med samma skakar deras skönhet.

Crazy skönhetsprodukter kan skapas i tekniken med crazy-täcke. Denna typ av handarbete innebär användning av olika patchar, inte bara i färg, utan också i formen. Vidare uppmuntrade användning av alla typer av pärlor, broderi och andra dekorativa element som kan dölja sömmarna.

En älskare av fysisk skönhet genomsyras sympati för denna typ av lapptäcke som japanska. Denna teknik utförs med hjälp av silke, så saker som skapats i stil med japanska lapptäcke, inte annorlunda funktionalitet.

Patchwork applikationstyget: idén om medskapande av vuxna och barn

Handarbete lapptäcke teknik är inte riktigt "vuxen" ockupation. Med vissa arter kan mycket väl hantera barn under tre år, naturligtvis med hjälp av vuxna. Denna typ av konst utvecklar finmotorik, fantasi, grubblande, ordnad.

Handarbete lapptäcke teknik utvecklas hos barn finmotorik, uthållighet och fantasiHandarbete lapptäcke teknik utvecklas hos barn finmotorik, uthållighet och fantasi

Först måste vi välja vilken typ av bild kommer att generera en liten skapare. Vidare bör det definieras med vilken gamma kommer att segra.

Barnet att utföra lapptäcke applikationer, kräver naturligtvis inte bara klipp, men också:

  1. bågen;
  2. saxar,
  3. lim;
  4. nålar;
  5. trådar och stift.

Och, naturligtvis, måste hjälpa mamma eller en annan vuxen.


För de små för en start kan du välja tyget med en stor bild, såsom en fisk eller ett litet träd. Välj en bild som du vill klippa och klistra in på en väg till ett annat tyg. Detta är det enklaste sättet att applikationer. För en sådan kreativitet bör välja bomullstyger.

Äldre barn kan erbjudas applikation mer komplicerat: med hjälp av olika lapptäcke struktur och en mer komplex sammansättning. Men det är viktigt att tänka på att olika i strukturen av tyget tvätta fältet kan ändra form, så innan Applique klipp behöver tvätta eller blötläggning i varmt vatten, järn. Inte vara fel och stärkta trasa potatisstärkelse eller mjölpasta. Syntet bättre våta i gelatinet, men inte järn.

Ämnen som utför lapptäcke applikationer kan vara ganska varierande landskap, porträtt, fantastiska djur eller abstrakt applikationer. Det beror på fantasin hos barnet.

Det färdiga arbetet kan placeras i en vacker ram, och njuta av att titta på den varje dag. Dessutom kan det här programmet vara en originell present.


American tyg för lapptäcke: vad är deras fördelar

Hittills nål kvinnor som har beslutat att göra lapptäcke, producenter utgör ett stort utbud av olika tyger. Det är både ryska och amerikanska, och koreanska kviltingovye vävnad. Du kan också beställa tyg från Kina.

Hittills tillverkare erbjuder ett stort utbud av tyger för lappHittills tillverkare erbjuder ett stort utbud av tyger för lapp

Expandera på den amerikanska vävnad, måste det sägas att de mest kända som produceras i USA, tyger säljs under varumärket "Rerru" tyger.

Ovanför kviltingovymi amerikanska tyger sysselsätter exklusiva designers och andra produktionsarbetare. Det är därför som USA skiljer sig från andra vävnader betydligt bättre kvalitet. Ljusa färger, unik design, jämnheten av ansökan mönster - det är inte alla särdrag kviltingovyh tyger från Amerika. Dessutom special kviltingovye vävnad utvecklats i USA har ganska täta vävning.

Denna post är också viktigt också för att skapa vackra föremål i lapptäcke. Tyg med vävda inte falla sönder och hålla sin form väl, vilket i sin tur väsentligt underlättar arbetet för sömmerskor, nål kvinnor. Dessutom väljer tyget av ett företag, är det möjligt att skapa vackra målningar, eftersom färgen på olika tyger utvecklas med hänsyn till det faktum att de var praktiskt att länka samman.

Koreanska tyg för lapptäcke: ekologi och skönhet

Förutom uppmärksammade amerikanska tyger är också mycket populära koreanska tyg för hemarbete - lapptäcke.

Tyger koreanska tillverkare är idealiska för sömnad förfalskningTyger koreanska tillverkare är idealiska för sömnad förfalskning

Dessa vävnader kommer att vara idealisk för nålen kvinnor, skapade

  • barnleksaker;
  • tilde;
  • kläder för dockor;
  • olika läroböcker för barn.

 Sydkoreanska företag från vävnader erhållna färgstark eller vice versa är mycket känsliga barn fotoalbum, lådor för lagring, "min mors skatt", liksom en mängd olika kort.

Vävnad som skapar Sydkorea, är den mest naturliga och miljövänliga. Förutom sina teckningar och färger som känns igen av ett stort antal kvalificerade arbetstagare är ganska trevlig och bekväm även för att skapa heminredning objekt.

En viktig fördel med koreanska tyger är det faktum att mönstret på dem är mycket stark, inte blekna under ljusa solens strålar och inte tvätta när du tvättar med varmt vatten. Denna uppenbara plus koreanska tyger lockas att använda dem mer och mer kvalificerad arbetskraft från olika länder.

Mjuk och behaglig att röra dessa tyger också bara tjäna till att gynna de koreanska tillverkarna.

Tyger för lapptäcke (video)

Koreanska tyger är en riktig pärla för mästare som ägnat sin fritid, och viktigast själen skapa unika dekorativa element, eller leksaker i lapptäcke teknik. 

Tyger för lapptäcke (foto)

2fd33630-4a8e-4db2-a2d1-c32518e6b1c902.01338-50-40-baby-blå-craft100-bomull-font-b-tyg-b-font-tecknad-10-font-b-konstruktion-b-font-bomull-font20146G137638704222821977G13849376398861281922447G138944795506322502G1389453011382

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 1

Adblock
detector