En korrekt beräkning av taket komponenterna Armstrong – nwhistorycourse.org

The BlogInstallation av tak Armstrong, kräver liksom alla reparationsarbeten en korrekt beräkning av komponenterInstallation av tak Armstrong, liksom alla reparationer kräver korrekt beräkning komplektuyuschihPokupat Montering tak Armstrong "blint" - om än inte särskilt rimligt att göra. Om du tar komponenterna mindre brytprocessteknik i full gång med arbetet, måste du gå tillbaka till butiken och få en nödvändig, men inte det faktum att resan kommer att bli den sista. Slå med en lager inte vettigt - en extra packning takplatta eller onödiga detaljer frame ingen kommer att vara nöjd, om, som ett resultat, förblir oanvända. För att undvika onödiga kostnader, är det nödvändigt att veta hur man beräknar alla komponenter.


Armstrong undertak: beräkningen av komponenter

Beräkningen av taket Armstrong är samma nödvändig sak, ha sig komponenter, verktyg och arbetskraft. Och denna beräkning är inte så svårt som det kan tyckas vid första anblicken.

Beräkning kan laddas:

 • Sångare kommande montering;
 • Leverantörer av undertak.

Det finns ett annat alternativ - online-beräkning av bolagets hemsida (online kalkylator).

Beräkning av komponenter är vanligtvis ansvarar för konstnären verk, men i dag vissa företag erbjuder online räknare på sina webbplatserBeräkning av komponenter är vanligtvis ansvarar för konstnären verk, men i dag vissa företag erbjuder online räknare på sina webbplatser


Värdena för beräkning

Leverantörer av undertak, samt online-kalkylator som använder vissa formler ger en mycket ungefärlig beräkning, som bestämmer hur mycket material som skall användas, eftersom de står för endast tre värden.

nämligen:

 1. Area m2;
 2. Storleken av plattorna;
 3. Perimeter i rm

Dessa ungefärliga siffror knappast passar konsumenten. En korrekt beräkning bidra till att minska felen till ett minimum.Online räknare är ganska enkel att använda, men riktigheten i beräkningen i detta fall, som regel, lämnar mycket övrigt att önskaOnline räknare är ganska enkel att använda, men riktigheten i beräkningen i detta fall, som regel, lämnar mycket övrigt att önska

Man tror att den mest korrekta beräkningar som erhållits i undertaket monterings artister Armstrong.

Det faktum att dessa beräkningar har de också att göra eftersom inse det inte i teorin, men i praktiken, med hänsyn till de många nyanser på plats. Enligt nyanser, i detta fall, hänför sig till skiljeväggen, pelare, balkar, etc. Men hur många personer - så många åsikter. För att fatta sitt beslut, i alla fall, bara för dig!

Storleken på taket Armstrong: hur man beräknar

Så, vad som fortfarande behövs för att fastställa de parametrar som storleken på Armstrong tak?

Du måste räkna ut:

 • Antal plattor;
 • Antalet styrprofiler;
 • Längden av kanten på väggen;
 • Antalet galgar och ankare.

För att beräkna det rätt, måste du göra nödvändiga mätningar och med hjälp av mätningar och formler använder vissa koefficienter och formler.

Exakta mätningar - det är nästan hundra procent garanti för ett bra resultatExakta mätningar - det är nästan hundra procent garanti för ett bra resultat


Naturligtvis utan att ta hänsyn till vissa funktioner i rummet, allt är så exakt, men det är särskilt små, vilket är också nödvändigt att ta hänsyn till, lägga på en del av materialet eller tillbehör.

Hur man bestämmer antalet plattor

Att bestämma antalet paneler, takytan (S), divideras med arean av en platta, och lägga på en annan platta (vissa, bara i fallet, lägga till två).

Känna till den totala takytan och också det område av en platta tillräckligt lätt att bestämma antalet plattorKänna till den totala takytan och också det område av en platta tillräckligt lätt att bestämma antalet plattor

Till exempel: taket, till exempel, 5,6 x 3, är tre lika i området 18, 48m2, är det område av en platta, till exempel, (detta är sant 0, 32m2 för ark dimensionerade 600 × 600 mm, även om dess faktiska dimensioner är 610 x 610mm), eller multipliceras med 0, 74m2, om plattorna formatet 610 x 1219mm (sa dimensioner - 600 × 1200).

beräkningsguide

För att beräkna guiderna måste ta hänsyn till deras längd och en viss koefficient. So. en profil med en längd av 3, 66m, är den lika med 0,8 mi, guidar y 1,22m lång, är det 1, 55. S - område i rummet, och vi multiplicera det med en koefficient och sedan dividera med längden av profilen.

Beräknings guide för Armstrong taket görs med ett specialprisBeräknings guide för Armstrong taket görs med ett specialpris


Till exempel: 18,48m × 0, 8: 3, 66 = 40, 39, dvs. Profilen 41, varvid längden av 3, 66m, för ett rum med ett tak yta på 18 48m.

Hur man beräknar fästena

För att beräkna den parietal kant, som har en längd av 3, 05M, behöver du bara mäta omkretsen av rummet.

Att beräkna antalet dymlingar och suspensioner, är det nödvändigt att överväga en annan faktor som är 0,7 mi. multiplicera igen den del av rummet, nu, i denna takt, får vi önskat antal bitar.

Beräkning av fästelement är också ganska enkelt och tar inte mycket tidBeräkning av fästelement är också ganska enkelt och tar inte mycket tid

Till exempel: 18, 48 × 0, 129 = 7, 36, d v s 130podvesov 130 och plugg.

Mot bakgrund av ovanstående kan ses från alla att beräkningarna inte kräver någon speciell kunskap och beräkning är tillgänglig för alla - allt bestäms av en enkel formel och kvoten.

Vikten av undertaket Armstrong 1m2

Vikt per 1m2 taket är en viktig faktor. Tak apparat innebär användning av olika moderkort.

I genomsnitt, är vikten av taket Armstrong från 2,5 till 8 kg / m2. Allt beror naturligtvis på vilken typ av material som används. Tjockleken hos plattorna kan variera.

Tillämplig material:

 1. trä;
 2. metall;
 3. Basalt och mineralull.

På grund av dess lätthet, är bäst lämpad för tak Armstrong mineralfiberskivanPå grund av dess lätthet, är bäst lämpad för tak Armstrong mineralfiberskivan

Naturligtvis smaker skiljer sig åt. En alls inte känner igen en mineralfiber panel, föredrar aluminium, andra inte vill använda något annat än aluminium och andra föredrar spegelytan, den fjärde, beroende på mineralfibrer, med tanke på att detta är verkligen vad de behöver.

Naturligtvis ser trädet mer solid, men lätt mineralfiberplattor, kommer befria dig från besväret med installationen.

Fördelar med mineralplattor

Ju tyngre taket, så naturligtvis behöver mer galgar.

Fördelarna med mineral plattor:

 • Lågt pris;
 • Lätt design kommer att spara på denna aspekt, eftersom utrustningen;
 • Trevligt utseende tillåter oss att ge tröst och även några presentabel till alla rum.

Mineral platta jämför också positivt på dess pris och vackert utseendeMineral platta jämför också positivt på dess pris och vackert utseende

Utseende mineralplattor är lämpliga för de flesta konsumenter, vilket framgår av de höga försäljningen av detta material.

Tillbehör till undertak Armstrong

Kanske bör vi fokusera på ytterligare utrustning för undertak Armstrong.

Det vore fel att tala om dessa undertak utan att nämna tillbehör, utan vilken taket inte skulle vara riktigt modern tak.

Utan vacker skulle moderna ventilationsgaller och lampor inte skönheten i bekvämligheten och funktionaliteten.

Sålunda, ytterligare utrustning:

 1. Ventilationsgallret;
 2. taklampor.

Honeycomb Ventilationsgaller av slagtålig plast, och installeras i undertak Armstrong utan särskilda fästelement.

Till basutrustning för tak Armstrong inkluderar lufthål och infälld belysningTill basutrustning för tak Armstrong inkluderar lufthål och infälld belysning

Parametrarna för denna modul:

 • Tjocklek - 8 mm.
 • Cellstorlek - 15 × 15 mm.
 • Totala dimensioner gallret - 595 × 595mm.

Grillenheten är gjord av plast (PVC), vit. Bruten ventilation Sota inte bara utföra sina tekniska funktioner, men också, vilket är viktigt, ser bra ut i det inre.

Fixturer för taket Armstrong

Fixturer delas:

 1. Infälld tak. Den mest beprövade formen av fixturer, som troget tjänar konsumenten är inte den första dussin år. Tillförlitlig och hållbar, lätt att använda.
 2. Undertak. Installerad på takytan. Den vanligaste i små utrymmen: hall, garderob, pentry, badrum. Deras konstruktion tillåter en sådan parameter som spalten (minsta höjd) mellan basen och taket monterade, göras mindre.
 3. Dekorativa infälld. Den skiljer sig mycket pompösa utseende, ger rummet en "kunglig" utseende.
 4. LED-panel. Den mest moderna och eleganta form av belysning. Dessa ultratunna panel, den mest kostnadseffektiva, långvarig (livslängd på 50.000 timmar)

Fixturer för taket Armstrong kan antingen inbäddade eller överFixturer för taket Armstrong kan antingen inbäddade eller över

Dessutom LED-lampor är olika och att de är mindre brandfarliga och avger mycket lite värme. Denna typ av belysning förbrukar en verkligt försumbar mängd el, och det är också viktigt för bekvämligheten av användning, avger en mjuk, naturlig och flimmerfritt ljus.

Beräkningskomponenter undertak Armstrong (video)

Avslutningsvis vill jag konstatera följande. Den korrekt beräkning av taket Armstrong, kommer att rädda dig från onödiga problem och kostnader. De sa bara, det är klart att för att beräkna taket inte är för mycket besvär, och de åtgärder som är absolut nödvändigt. Knappast någon kommer att njuta av extra komponenter i taket, som kommer att samla damm i flera år i ditt garage eller källare i flera år. Värdelösa saker som du redan har betalat pengar, kan inte orsaka några andra känslor utom en känsla av besvikelse. För att undvika detta, använd nemudronymi formler och koefficienter, eller be dem att göra det åt dig av någon annan: säljaren i butiken, eller direkt installation artist.

Lycka till reparera!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

42 + = 43

Adblock
detector