En bekväm vardagsrum: 5 idéer för att kombinera två rum – nwhistorycourse.org

The BlogFöre början av allt levande med matplats rekommenderas att göra en ritning, som anger läget för varje möbelDet rekommenderas att göra en ritning som anger varje post placering av möbler lösning för anslutning av vardagsrummet och köket används som i privata hem av olika storlekar, samt i lägenheter före början av allt levande matsal. Till hotell och matplats se likadana ut, men något annorlunda, har inredningsarkitekter tillgripit olika trick. Matsal och vardagsrum - två är lika i sin zon beteckning. Det enda som skiljer dem - är den mat som konsumeras inom ett visst område. Till exempel människor i matsalen lunch, middag och frukost och te i loungen kostym, vänliga cocktailpartyn och så vidare. D. När utrymmet i huset vill använda till den högsta, den kombinerade zonen. De måste kombineras så att de inte står i konflikt med varandra när det gäller stil. Hur man gör det?


Matplats i vardagsrummet: zonindelning baser

Många frågar om från matsalen och vardagsrum i huset eller lägenheten beror? Nej, det gör det inte. Matsalen införs i vardagsrummet och en liten lägenhet, och i studion, och lägenhetssviter, och i privata hem. I princip är en sådan lösning är mycket bekvämt, eftersom i närvaro av ett vardagsrum, kan du säkert hålla en fest och inte oroa sig för den tid med gästerna.

Litet område - inte ett hinder avstämning av de två zonerna. I ett privat hus zonindelning kan göras genom att applicera snygga lösningar, som används som en resonator bord, till exempel.

Nämligen, separerar vi matsalen från vardagsrummet med hjälp av tabellen. Om du har en studio, desto mer bör du ta till denna metod eftersom det kräver en minimal mängd av möbler. Du behöver inte köpa någon extra skärmar, mellanväggar, hyllor och annat bara välja rätt bord. Vad ett matbord lämplig för zonindelning?

dela visuellt matplats och vardagsrummet är möjligt genom användning av golvbeläggningar i olika färgerdela visuellt matplats och vardagsrummet är möjligt genom användning av golvbeläggningar i olika färger

Par tips:


 1. Det är önskvärt att tabellen var stor. Men om det är ett litet rum, passa en medelstor bord. Den ideala storleken på bordet innehar minst 4 personer.
 2. Var uppmärksam på materialet i matbordet och dess färg. Köp inte en massiv träbord, om hela rummet är inrett i high-tech stil. zonindelning funktion är det visserligen möjligt, men det skulle se alltför skrymmande.
 3. Markera tabellen, baserat på den totala inre rum om vardags matsalen chalet-stil eller i en trä stil tyder på sig en vacker träbord rund eller fyrkantig form.
 4. För stil med hi-tech eller minimalism, kan du välja den vita plastbord och vackra glasbord, företrädesvis en cirkulär form.
 5. För tabell bör välja en lämplig stol som kommer att passa väl in i kupén. Det stolar kommer att fungera som huvud fungerar som resonatorer och separat matsal från vardagsrummet.

Till rummet såg fullt bör bordet placeras så nära till köket. Om så inte ett särskilt rum. Värdinnan kommer att bli mycket lättare att duka, om det inte kommer att vara långt från plattan. Dessutom är det möjligt att sätta ett matbord bredvid trappan, om det är långt borta från ingången till huset. Det är inte nödvändigt att sätta ett matbord i mitten av rummet, är detta möjligt endast om matsalen är ett separat rum, eller kombineras med endast köket.

Att välja möbler för matsal-vardagsrum

Vardagsrum med matplats, behöver rätt val av möbler, bestämma den övergripande stilen i rummet. Vardagsrum matsal, inredda i en enkel grundläggande i stil, kräver samma möbler. Dessutom vikten av färger, visa från fönstret, den typ av bostad. En uppsättning möbler för matsal vardagsrum i ett hus på landet kommer att skilja sig från mängden av möbler i lägenheten.

Möblerna ska fungera inte bara som dekoration, men också för att utföra användbara funktioner. Speciellt det handlar om små och medelstora rum.

I matsalen är vardagsrummet rekommenderas att använda möbler i samma stil, men det kan variera i färgI matsalen är vardagsrummet rekommenderas att använda möbler i samma stil, men det kan variera i färgEn standarduppsättning av möbler för matsal-vardagsrummet ser ut så här:

 • Matbord;
 • stolar;
 • ljus;
 • Kaffe och skärbord;
 • soffor;
 • stolar;
 • Skåp.

Detta är ett utkast urval av möbler för matsal-vardagsrummet. Matsal, kombinerat med ett kök och ett vardagsrum, finns också ett kylskåp, skåp kryddor skåp för hushållsapparater. Om matsalen är endast i kombination med levande, kan dessa poster uteslutas.

Vardagsrum: en samling av färger

I vilken färg eller färger för att ge en matsal-vardagsrummet? Denna fråga tas upp av alla de som bestämde sig för att kombinera dessa två områden. Låt oss börja med det faktum att inredningen tillåter användning av två eller flera färger i utformningen av rummet.

I ett rum, med stor glädje uzhivutsya följande nyanser:

 • Vitt och beige;
 • Vitt och gult;
 • Blå och mörkblå;
 • Orange och gult;
 • Kornblå och violett;
 • Sand och ton wenge.

För matsalen vardagsrum är väl lämpad beige färg, som gynnsamt påverkar människans psykiska tillståndFör matsalen vardagsrum är väl lämpad beige färg, som gynnsamt påverkar människans psykiska tillstånd

Någon av färgerna ovan kan leva ensam. Det vill säga, om du vill dekorera hallen i sandtoner, precis som du kan göra, och en matplats. Observera att det inte är nödvändigt att använda en orange nyans i matsalen. Orange ökar aptiten, vilket kan påverka din vikt.

När kombinera färger, är det inte nödvändigt att måla dem i en vägg eller hänga tapet som färg. Zoner och färger kan vara att använda textilier. Till exempel i vardagsrummet apelsin gardiner, mattor, klädsel kommer att vara helt kombineras med vita dukar, vit matta och vita stoppade stolar. Vill kombinera orange färg med färgen på wenge? Detta kan göras med hjälp av skänk, målad i färg wenge, stolar av samma färg, dukar och servetter.


Här är allt begränsas av din fantasi flyga. I kan kombineras förekomsten av design talang i något levande oförenliga färger, är samlingen oändliga kombinationer.

Vit vardagsrum-matsal: den mest populära färgen

Vit eller vit vardagsrummet ... Låter bra, särskilt om dessa områden kombineras och två vita. matplats med vit färg ser bra ut och kan se ut som en kung. Eleganta vita matsalen eller vardagsrummet behöver en ordentlig finish.

Om väggar och tak är målade vita, lägg sedan till dem att kontrastera rummet, kan du använda mörka golvOm väggar och tak är målade vita, lägg sedan till dem att kontrastera rummet, kan du använda mörka golv

Om du vill ha vit färg i vardagsrummet-matsal er uppmärksamma följande saker:

 • Noggrann dekoration av väggar, golv och tak: efterbehandling måste utföras professionellt, omsorgsfullt putsade väggar och putsade, taket är densamma som på golvet kan du lägga kakel, och fluffiga vita mattor för värme i vardagsrummet;
 • När du väljer en tapet notera den vita tapeter, får lite guld eller vitt mönster;
 • Taket kan väljas spänning eller suspenderas;
 • Valet av ljuskronor beror på höjden på rummet: till högt i tak, kan du plocka upp en låg ljuskrona i guld eller vitt, med en annan inredning, de låga tak är bäst lämpade lampor inbyggda i taket (eventuellt med gångjärn tak).

Möbler för matplatsen, välja en icke-märkning finish, så att den kan tas bort i händelse av förorening.


Konstruktion av vardagsrum (video)

matsal, vardagsrum dekoration i vit färg är inte möjligt utan ett burspråk. Burspråk - en halvcirkelformad glas delen av huset från utsidan, vilket är mycket likt en lykta. Ägare av privata hem är strikt rekommenderas att dekorera ditt hem med ett burspråk i matsalen, vardagsrummet och njuta av den vackra utsikten från fönstret.

Detaljer: vardagsrum, matsal (inredning foto)

29bbd3cd84a6abfc30458c3c4a054ab9b-11201525-134dcaabac029d0332822a5471669cad8124190ae0ebd45344d14898730b82c27c1c9281836

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 50 = 51

Adblock
detector