Elite steg för trappor av granit 1200mm fyra stil – nwhistorycourse.org

The Blog



Relevant idag är den vackra scenen av porslinRelevant idag är den vackra scenen av granit Liksom alla väl betraktas teater komplex börjar med lobbyn och varje anständig hus börjar med en stege. Det är helt klart att de steg för trappor spelar en avgörande roll i den övergripande uppfattning om något, och även presentabel byggnader. Det är därför det är viktigt att tänka på varje liten sak.


Steg granit för trappor

Trappor av konstgjord sten och granit perfekt passform i alla byggnadsstil.

Detta kan vara:

 • moderna;
 • High-tech;
 • barock;
 • Classic.

Steg granit är idealiska för trappor i jugendstil, och klassiskSteg granit är idealiska för trappor i jugendstil, och klassisk

Keramiska granit trappor indikerar diskret respektabilitet och pragmatism. Det är värt att dröja vid den här typen av trappor lite mer. Att bygga en stege, absolut inte den sista roll av ramen, liksom dess inredning, dekoration. Dekorerad trappa design är ett perfekt komplement för alla designprojekt i en stuga eller en herrgård.


Normalt utförs installation av konkreta åtgärder följde ytbehandlingar:

 • granit;
 • timmer;
 • Natursten.

Keramiska granit trappor för idag är de mest populära. Granit steg klarar mycket höga belastningar. Dessutom är keramiskt material hållbart. dess fördelar gör det möjligt att använda material för att skapa inter-golv trappor i stuga byggnader och privata hem. stegen i produktionsteknik av granit gör det möjligt att erhålla som en följd av unika färger och skapa unika design.

Fördelar och typer av trappsteg keramiska granit

Stegen i granit för trapp design blir allt populärare. Den upptäcktes av stegen beror på vad som valts beklädnads, ytor och färger. Steg gjorda av stengods material, en utmärkt lösning för trappkonstruktion i ett bostadshus på bekostnad av de bästa symbios av hållbarhet, kvalitet och värde. Gres har olika nyanser och annan typ och ytmönster.



Keramogranitnojj skede är ganska populära eftersom de kännetecknas av kvalitet och hållbarhetKeramogranitnojj skede är ganska populära eftersom de kännetecknas av kvalitet och hållbarhet

Ryssland ger följande typer av ytor:

 • Inte polerade;
 • polerade;
 • glaserade;
 • Lättnad.

Tillämpliga stengodsplattor för inredning samt för stegar ligger utanför byggnaden.

En av fördelarna med materialet - stora dekorativa funktioner som modern teknik bidrar till att simulera konsistens och färg på nästan alla typer av sten.

Finish granit trappor: specifikationer och former

Stage, dekorerad med granit, har vissa specifikationer.

Fördelar med granit steg som de är robusta och vattentätaFördelar med granit steg som de är robusta och vattentäta

De är:

 • Nötningsbeständighet;
 • Styrka och hög densitet;
 • Vattenfast;
 • Beständighet mot mekanisk påfrestning;
 • Beständighet mot extrema temperaturförhållanden;
 • Integriteten av strukturen och stabiliteten hos färgen;
 • UV-beständighet;
 • Väderbeständig.

Det är viktigt att notera att granit steg till stegen strukturen kan ha olika former och färger. Detta överflöd av val ökar möjligheten av deras ansökan. Matt steg är bäst lämpade för stegar. På en sådan yta inte är halt, vilket kraftigt minskar risken för skador vid användning av en stege.


Under driften av sådana stegar människor räknat ut den korrekta höjden av ett steg är i området av 10 - 15 cm.

Dessa är data från tillverkaren och under dem gör alla detaljer för steg. Ett stort antal olika nivåer, men också mer typer av konstruktioner, där de används. Den mest efterfrågade finns 2 typer av trappor, spiral och mars. Stegar kan ha olika bredd och höjd, vilket innebär att alla typer av efterbehandling granit steg oundvikligen att leda beslaget på plats de nödvändiga elementen. Vanligtvis, en av de viktigaste attributen för trappstruktur refererar sockel. om det är nödvändigt, det beror på den totala dekoration.

Lyx efterbehandling granit trappor

Porslinsplattor visat sig vara ett perfekt byggmaterial för efterbehandling verk. Han skapade från naturliga råvaror och är miljövänlig. Dessutom steg för granit stege har den högsta styrkan och täthet. Applicera endast repor diamant, de är så starka. Detta byggmaterial är resistent mot frost, värme och flytande.

Vetter stegar med Kapinos kan utföras som ett enda stycke av granithällar och prefabricerade.

Dekorera trappa i hus på landet kommer att bidra till en vacker och raffinerad skede av porslinDekorera trappa i hus på landet kommer att bidra till en vacker och raffinerad skede av porslin

I affärerna på byggmaterial som säljs färdiga trappor av porslin storlek av 1200 med 330 med 20 mm, vilket är standard. Fasta steg gör det möjligt att undvika en hel del sömmar och fogar. När de prefabricerade element kan tillämpa olika mönster och färger för att göra av den ursprungliga stegtyp struktur. Under valet av foder och omedelbart plockas upp och kanten på den framtida slitbanan.


Det kan vara följande:

 • rektangulär;
 • avrundat;
 • Präglat.

Utföra yta granit steg är viktigt att komma ihåg vissa saker. Det är nödvändigt att noggrant mäta vilken storlek kommer den grova scenen, liksom beklädnad. Det måste finnas en fullständig slump. För att utföra kapning granit, är det bättre att använda vodorezny maskin. Denna maskin kommer att förhindra bildning av sprickor och flisbildning vid skärning. Om du vill beskära den sida som ligger intill väggen, kan du ta kvarnen med turboskivan.

Ytan av marsch bör rengöras och täckt med slitbanor och trappakryl primer. Börja med installationen av byggmaterial bör vara uppifrån och ner, brickor bör "växt" i speciellt lim för keramiska granit. Blandningen bör tillämpas med en spatel tänder. Sido- och frontpartiet stadier under efterbehandling sträcker 20 mm utanför stigaren. Efter det, är det nödvändigt att trimma den sida av stigaren med en del av betongen, vilken sedan spackel och gips, färg för att matcha väggarna. Facing börjar trampa och sedan gå av stammarna. Kom i granit trappa ser ren och presentabel. Denna trappa är vacker och säker.

Plattor för trappor av granit: hur man tar hand om designen

Steg för porslin för stege inte kräver särskilda förfaranden för en behandling och ta hand om sin ganska standard tandborstning och rengöring. Att ta hand om ytan av porslin för stegar, passar absolut alla rengöringsmedel.

Vård av keramiska granit steg enkel och lätt nogVård av keramiska granit steg enkel och lätt nog

Facing material har en nästan oändlig livslängd, medan de förblir:

 • estetik;
 • praktiska;
 • Funktionalitet.

Granit trappor finish (video)

Stengods skede är inte rädda för smuts under drift behåller sin ursprungliga färg. De bör inte täckas med en speciell skyddande lack. Steg granit faner en gång för livet. Så i huset i årtionden kommer att vara bekväm, vacker och robust stege.

Design av interna trappor (foto i det inre)

1stepsnicelg3stepsnicelg14859f59e15116662a8187a282bb6aee7bf14300490591000750100153328329330

Leave a Comment

Your email address will not be published.

31 − 30 =

Adblock
detector