The BlogRelevante vandaag zijn de prachtig schouwspel van porseleinRelevante vandaag zijn de prachtig schouwspel van graniet Zoals elk goed beschouwd theater complex begint met de lobby en elke fatsoenlijke huis begint met een ladder. Het is heel duidelijk dat de stappen voor trappen een cruciale rol spelen in de algemene perceptie van toepassing, en ook toonbaar gebouwen. Dat is de reden waarom het belangrijk is om na te denken over elk klein ding.


Stappen graniet voor trappen

Trappen gemaakt van kunststeen en graniet perfect passen in elke bouwstijl.

Dit kan zijn:

 • modern;
 • High-tech;
 • Barok;
 • Classic.

Trappen graniet zijn ideaal voor trappen in de Art Nouveau-stijl, en klassiekeTrappen graniet zijn ideaal voor trappen in de Art Nouveau-stijl, en klassieke

Keramische graniettreden onopvallend geven respectabiliteit en bruikbaarheid. Het is de moeite waard stil te staan ​​bij dit soort trappen een beetje meer. Het bouwen van een ladder, zeker niet de laatste rol van het frame, evenals de inrichting, decoratie. Versierd trap ontwerp is een perfecte aanvulling voor een ontwerp project van een huisje of een herenhuis.


Typisch voerde de installatie van concrete stappen gevolgd afwerkingen:

 • graniet;
 • hout;
 • Natuursteen.

Keramische graniettreden voor vandaag zijn de meest populaire. Graniet stappen zijn in staat om zeer hoge belastingen te weerstaan. Bovendien, keramisch materiaal is duurzaam. zijn voordelen maken het mogelijk om het materiaal te gebruiken om inter-vloer trappen maken in cottage gebouwen en particuliere woningen. stappen van de productie-technologie van graniet maakt het mogelijk om te verkrijgen als gevolg van de unieke kleuren en creëren unieke ontwerpen.

Voor- en soorten traptreden gemaakt van keramiek graniet

De stappen van het graniet voor trapdessins worden steeds populairder. De pracht van de ladder hangt af van wat is geselecteerd bekleding, oppervlakken en kleuren. Stappen gemaakt van steengoed materiaal, een uitstekende oplossing voor trede bouw in een woongebouw op kosten van de beste symbiose van duurzaamheid, kwaliteit en waarde. Gres heeft verschillende kleuren en verschillende soorten en oppervlaktepatroon.Keramogranitnojj stadium zijn heel populair omdat ze worden gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheidKeramogranitnojj stadium zijn heel populair omdat ze worden gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid

Rusland produceert de volgende soorten oppervlakken:

 • Niet gepolijst;
 • gepolijst;
 • geglazuurde;
 • Relief.

Toepasselijk steengoed tegels voor het interieur als voor ladders gelegen buiten het gebouw.

Een van de voordelen van het materiaal - grote decoratieve elementen als moderne technologieën bijdragen aan de textuur en de kleur van bijna elk type steen te simuleren.

Finish graniettreden: specificaties en formulieren

Stage, versierd met graniet, hebben bepaalde specificaties.

Voordelen van graniet stappen die ze zijn robuust en waterbestendigVoordelen van graniet stappen die ze zijn robuust en waterbestendig

Ze zijn:

 • Slijtvastheid;
 • Sterkte en hoge dichtheid;
 • Waterbestendig;
 • Weerstand tegen mechanische belasting;
 • Weerstand tegen extreme temperaturen;
 • De integriteit van de structuur en stabiliteit van kleur;
 • UV-bestendigheid;
 • Weerbestendig.

Het is belangrijk op te merken dat de granieten stappen om de ladder structuur verschillende vormen en kleuren kan hebben. Deze overvloed aan keuze vergroot de mogelijkheid van hun aanvraag. Matt stappen zijn het best geschikt is voor de ladders. Op een dergelijk oppervlak is niet glad, die sterk vermindert de kans op letsel bij gebruik van een ladder.


Tijdens de werking van zulke ladders mensen bedacht de juiste hoogte van 1 trap in het gebied van 10-15 cm.

Dit zijn de gegevens van de fabrikant en onder hen zijn alle details voor de stappen te doen. Een groot aantal verschillende niveaus, maar ook meer soorten ontwerpen, waar ze worden gebruikt. De meest gevraagde zijn 2 soorten trappen, spiraal en maart. Ladders kunnen verschillende breedte en hoogte, waardoor alle soorten afwerking granietstappen onvermijdelijk het aanbrengen van de noodzakelijke elementen. Gewoonlijk, een van de belangrijkste kenmerken van de trap structuur verwijst sokkel. of het nodig is, het hangt af van de algemene decoratie.

Luxe afwerking graniettreden

Porseleinen tegels bleek een perfecte bouwmateriaal voor afwerking. Hij schiep uit natuurlijke grondstoffen en is milieuvriendelijk. Toevoeging stap voor graniet ladder hebben de hoogste sterkte en dichtheid. Breng alleen krassen de diamant, ze zijn zo sterk. Dit bouwmateriaal is bestand tegen vorst, warmte en vocht.

Gerichte ladders met Kapinos kan worden uitgevoerd als een enkel stuk granietplakken en geprefabriceerd.

Versier de trap in het landhuis zal helpen een mooie en verfijnde fase van porseleinVersier de trap in het landhuis zal helpen een mooie en verfijnde fase van porselein

In de winkels van bouwmaterialen verkocht afgewerkte trap gemaakt van porselein grootte van 1200 x 330 met 20 mm, dat is standaard. Solid stappen maken het mogelijk om veel van de naden en verbindingen te vermijden. Wanneer de geprefabriceerde elementen verschillende patroon en kleuren kunnen toepassen om van het oorspronkelijke type ladderstructuur. Bij de selectie van de voering onmiddellijk opgehaald en de rand van de toekomstige loopvlak.


Het kan de volgende zijn:

 • rechthoekig;
 • afgerond;
 • In reliëf.

Het uitvoeren van afwerking graniet stappen is het belangrijk om een ​​aantal dingen te onthouden. Er moet een nauwkeurige meting van hoe groot zal de ruwe fase en gevelbekleding. Er moet een compleet toeval zijn. Voor het uitvoeren van het snijden van graniet, is het beter om vodorezny machine toe te passen. Deze machine scheurvorming en afschilferingen aan snijden te voorkomen. Wilt u de zijde die grenst aan de wand te snijden, kunt u de molen met de turbo disc te nemen.

Het oppervlak van de mars moet worden gereinigd en bedekt met loopvlakken en trap acrylgrondlaag. Begin met de installatie van bouwmaterialen moet worden van boven naar beneden, de tegels moeten de "plant" in de speciale lijm voor keramische graniet. Het mengsel moet worden aangebracht met een spatel tanden. Zij- en voorgedeelte stadia tijdens afwerken zich 20 mm boven de stijgbuis. Daarna is het noodzakelijk de zijde van de stijgbuis bekleding met een gedeelte van het beton, dat vervolgens stopverf en gips, kleur aan de wanden passen. Tegenover begint te betreden, en dan stapt uit de risers. Afgewerkt in granieten trap ziet er schoon en toonbaar. Deze trap is mooi en veilig.

Tegels voor trappen van graniet: hoe de zorg voor het ontwerp

Stappen van porselein voor ladder geen speciale procedures voor een traktatie nodig hebben en de zorg voor hun vrij standaard borstelen en schoonmaken. Om de zorg voor het oppervlak, gemaakt van porselein voor ladders, past absoluut geen reinigingsmiddelen.

De zorg voor keramische graniet stappen eenvoudig en gemakkelijk genoegDe zorg voor keramische graniet stappen eenvoudig en gemakkelijk genoeg

Facing materiaal heeft een bijna eindeloze levensduur, terwijl ze blijven:

 • esthetiek;
 • uitvoerbaarheid;
 • Functionaliteit.

graniettreden afwerking (video)

Steengoed stadium zijn niet bang van vuil tijdens het bedrijf behouden hun oorspronkelijke kleur. Zij mogen niet worden bedekt met een speciale beschermende poetsmiddelen. Stappen graniet fineer 1 keer voor het leven. Dus in het huis voor decennia comfortabel, mooi en stevig ladder zal zijn.

Het ontwerp van de interne trap (foto in het interieur)

1stepsnicelg 3stepsnicelg 14 8 59f59e15116662a8187a282bb6aee7bf14300490591000750 100 153 328 329 330

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 1