Eleganta bröllop mått: korsstygn, systemet – nwhistorycourse.org

The BlogWedding kan broderas statistik, inte bara för sig själva utan också som en gåva till de nygiftaWedding kan broderas statistik, inte bara för sig själva utan också som en gåva till bröllopet molodozhenamPodarochnye kit innehåller ofta en bukett, kort och eventuellt söt souvenir. Så här souvenir du kan göra det själv om du vet hur man brodera ett kors. En sådan gåva kommer definitivt kommer att gilla nygifta, och om du gör det själv - är detta tema alltid utförs i samma andetag.


Wedding metric: korsstygn, vad den består av

Det finns klassiska berättelser som inte bara används i broderi, men även i andra kreativa bröllops artefakter. Det dök på bakgrunden av två hjärtan, ganska standard, men enkel. För nybörjare är denna version helt acceptabelt, och ofta gör det i en monokrom version. Detta mått kan broderas på en beige eller vit kontur. Rosa och blå färger används mindre ofta.

Ofta i dessa broderier för bröllopet förutom sömmen korset leden används mer och Back Stitch. Det finns i inskriptionerna själva, och hjärta.

På bröllops metriska ofta broderade namnen på ett ungt par, datum, eller symboliska frasenPå bröllops metriska ofta broderade namnen på ett ungt par, datum, eller symboliska frasen

Vilket kan innefatta en standard bröllops metric:

 • Inscription - de nygifta namn, bröllopsdatum;
 • Romantiska bilden;
 • Symbolisk fras.

Om du gör ett mått med frasen, blir arbetet mer komplicerat, eftersom utöver namn och datum, hjärtan med duvor, måste du sy några fler ord. Men det ser ut så här, naturligtvis, ett mer effektivt sätt. I ett sådant broderi kan också förekomma stygn "French knut", storleken på broderiet, när det gäller standard metriska, 18,5h25 se.


Wedding korsstygn: schema, hur man läser

Om du är nybörjare, så ska du först lära sig läsa diagram, utan vilken fulländning broderi inte kan tala.

Vad kan sägas om systemen:

 • Det kan vara i färg eller svartvitt och färg, naturligtvis, bekvämare - det du ser färgnyanser;
 • I alla system, det finns ett rutnät av små celler, kommer de att vara lika med antalet korsningar;
 • Om färgerna i framtiden mycket broderi, kan cellerna märkas med en symbol, de ingått ett separat nyckel för dekryptering;
 • Färgskalan är också en utskrift av blommor, varje blomma som skrivs och antalet trådar i tandtråd;
 • Nyckeln dekrypteras värden för alla symboler och linjer, bör de komma ihåg, separat look tom vit cell krets - och ibland de inte utgör ett tomt utrymme, och en av färgerna;
 • Ofta i diagrammen också ange ett antal olika nyanser och tillverkare av sytråd, vilket motsvarar samma symbol.

Till att börja med är det obligatoriskt att utforska broderi schema innan du börjar arbetaTill att börja med är det obligatoriskt att utforska broderi schema innan du börjar arbetaI sista stund eftersom embroiderers använder tråd av olika företag.

Korsstygn bröllop buketter för ett kort: Idéer

Tomter bröllop mått är olika, de kan delas in i grupper. Den första gruppen bestod av det metriska, där namnen på bröllopsdag och smekmånad listas på skärmen bakgrunden bruden och brudgummen. Oftast detta par i bröllopskläder eller utan en bakgrund eller en promenad på stranden, etc.

berättelser används ofta, där bruden och brudgummen i en omfamning, en kyss. Detta är en fullängds siffror, en partiell bild av de nygifta. Används ofta vykort story där unga vals. Särskild uppmärksamhet bör vara temat för bröllopet bukett. Andra bröllop attribut kan också broderas.

En mängd olika system kommer att välja alla vad han är närmareEn mängd olika system kommer att välja alla vad han är närmare

Och detta:

 • flaska champagne;
 • duva;
 • ringar;
 • Bild på en hare i zhenihovskom bonjour;
 • Hat brudgummen och bruden skor;
 • Bröllopsgåva;
 • Bröllops vagn, etc.

Ofta brudbukett broderade korsstygn, och sedan denna del av duken prydligt klippas ut och klistras på bröllop kort, och även här broderade namn Suite med en trevlig dag händelse.

Bröllop mått med blommor och ringar

Blommor och ring alltför ofta bli en påminnelse om bröllopet och deras image motsvarar den festliga dagen. Vigselringar kombineras ofta med broderi på smartkortet, sker detta så ofta som den flammande hjärta.


De mest populära alternativet i dag - vigselringar, sammanflätade med blommor. Om du gör ett mått med bilden bleknat broderade trådsbroderi kommer vara på modet i stil shabby-chic.

Broderat på bröllops metriska kan vara blommor, hjärtan eller ringar, så länge som det gjordes med kärlekBroderat på bröllops metriska kan vara blommor, hjärtan eller ringar, så länge som det gjordes med kärlek

Det finns också i bröllops scener statistik:

 • Med bilden av fåglarna;
 • Tomter med hjärtan;
 • Tomter med marionett tecken, mus och katt bröllop;
 • Med gratulationer meddelanden i en blomma ram.

Korsstygn bröllop metriska (video)

Detta kan dekoreras med broderade vita bröllops handdukar. Sådana handdukar endast en dekorativ funktion, men de kan vara ett stort minne av bröllopet.


Kan använda traditionella korsstygn, koreanska, kombinerat - finns inga strikta regler. Gör vad du gillade mest.

Framgångsrikt arbete!

Exempel på arbetsmått bröllop (bilder)

6bcc4be4f361570c0f7ae23e2a2b997f63bb7894-cc0e-11e0-8dd0-0011098b1c9f3214117945539750x0331730-665b1-75935633 - ubb5310429143fastsättning1132387669703stor

Leave a Comment

Your email address will not be published.

40 + = 46

Adblock
detector