Elegant svart och vitt korsstygn: kontur schema – nwhistorycourse.org

The BlogPå Internet finns många system som kan användas för att göra svartvitt broderiPå Internet finns många system som kan användas för att göra svartvitt till vyshivkuKazalos, korsstygn så bra att på bekostnad av spelet Flowers kan uppnå intressanta effekter. Men inte bara i färg kan du skapa mästerverk av broderi och broderade skjortor, ofta allt den kan göra, och vid första anblicken, en enkel graf. Broderi Detta område som är älskad och nybörjare och proffs i detta handarbete.


Korsstygn svartvitt: funktioner

Om du tittar på bilderna och försiktigt i sina inbördes kan se de minsta detaljerna i svartvitt broderi. De är inte så enkelt som de verkar, eftersom följande förklaring kan vara till hjälp, särskilt för nybörjare.

Svart och vitt broderi har bara två tekniker:

 • kontur;
 • Monokrom.

Svart och vitt broderi, inramade, perfekt komplement till varje interiörSvart och vitt broderi, inramade, perfekt komplement till varje interiör

Varje art har sina egna plus och minus, graden av komplexitet i arbetet, är också annorlunda. Konture teknik är ganska enkel, om man jämför med andra. Eftersom det sätter för nybörjare sådant broderi kostym. Dess funktion är att broderiet görs endast med hjälp av vitt eller svart tråd.


Titta spektakulära korsstygn svartvita silhuetter - ett nöje att par eller dansande flickor, man och kvinna på en dag, människor i olika åldrar, flickan i regnet, etc. Det kan vara en bild barn eller små roliga små djur.

Korsstygn: svartvitt system, hur man arbetar med en svart duk

För vit bakgrund kontur väljs vanligen, men för svart respektive behöver svart tyg. Först nu arbeta med en svart bas är inte så enkelt, eftersom hålen inte anses lika lätt för nålen.

För att göra det lättare att arbeta med en svart kontur, måste du: • Placeras under botten av svart vanligt vitt dukmaterial, med utgångspunkt i väl-pull på bågen;
 • Hålen kommer att lysa vit bakgrund - att hitta och räkna rätt antal kryss blir lättare;
 • På pekfingrar kan hålla en remsa av vit tejp, och hålls under duken med fingrarna, kan du lätt hitta hålen;
 • Det är också grunden för svart tyg, kan du gnida en enkel tvål, då blir det grått, och arbetet kommer att vara lättare - ja, när du är klar broderar mönster, tvål lätt bort genom att helt enkelt prostirnite broderi i ljummet vatten.

För att få den perfekta broderi, rekommenderas att arbeta i bra ljus och exakt enligt ordningenFör att få den perfekta broderi, rekommenderas att arbeta i bra ljus och exakt enligt ordningen

Och naturligtvis arbete av alla regler - i dagsljus eller ett mycket bra ljus. Det disposition broderi, där bara några rader - de är lätt för nykomlingar. Men lite färg kan du fortfarande lägga till. Till exempel, om du broderar konturen av flickans ögon och örhängen kan broderas i blått. Eller om du älskar brodera, låt oss hjärta kommer att vara röd och silhuetter av själva eller motiv i svart och vitt.

Injicerbart stygn: svart och vitt, och ett diagram för förklaring

Korsstygn broderi kontur inte kräver mycket tid. Enkel design, är allt gjort i en färg. En ljusa detaljer, som redan nämnts, broderi skadar inte.

Nyanser att utföra konturen av broderi:

 • Garn tar kvalitet som inte bleknar;
 • Canvas behöver märka upp tråden och penna, även efter tvätt, kan fortfarande lämna spår;
 • gäng tips gömma sig under de exklusiva broderade kors, annars kommer de att vara ointressant att visa igenom på framsidan;
 • Tyg broderi ta hög kvalitet på den inte bör begränsas till äktenskap och knölar;
 • När du plockar upp ramen för broderi, kom ihåg att se bättre kretsar i fria rymden.

Använd inte för billigt tråd, på grund av deras kvalitet beror på resultatet av allt arbeteAnvänd inte för billigt tråd, på grund av deras kvalitet beror på resultatet av allt arbete

Contour broderi används ofta för att utföra arbetet av gåva, och allt eftersom det visar sig att hon var vacker, och det görs snabbt.

bekstich söm (eller "back needle") och Holbein söm (eller dubbelfals) - för samma monokroma broderi blekvork två typer av linjer används vanligen. Broderi blekvort svårare, kräver särskild uppmärksamhet och uthållighet. Med hjälp av den för att få intressanta horoskop, mer exakt, bilden horoscopic tecken. Och temat kärlek i svartvitt.


Hur man gör ett schema för svartvitt (video)

Svart och vitt korsstygn mycket uppskattat, särskilt älskare av enkelhet, elegans, återhållsamhet och minimalism. Broderade grafik kommer alltid på modet.

Framgångsrikt arbete!

Scheme av svart och vitt korsstygn (foto)

131a6db80591592-8589313191d20438d4fef38646168ca0d8dd44371760fb7eb8b6b713e17a5fa7cbc5053117752970003011a82d97e90697286336e960168f72a4c3c71779097059227-shemu-dlya-vyshivki-krestom-230-230-Priroda


Leave a Comment

Your email address will not be published.

25 − 21 =

Adblock
detector