Elegant ingerichte woonkamer: kast met glas – nwhistorycourse.org

The BlogStijlvol en ongebruikelijke interieur een aanvulling op de kamer, kunt u de originele Kasten gebruikenStijlvol en ongebruikelijke interieur een aanvulling op de kamers kunnen worden met behulp van de oorspronkelijke kast posudyGostinaya kamer - een combinatie van warmte en comfort op een plaats. De kamer is zeer populair, net als gasten of leden van het huishouden graag tijd doorbrengen op de bank met een kopje thee onder het gedempte geluid van de TV. Elke eigenaar kan de hele set, of zelfs een collectie porselein, kristal of keramiek, die onmerkbaar ergens te verstoffen in de diepten van het appartement bogen. Het is een misdaad om dergelijke schoonheid te verbergen, dus sinds de koninkrijken werden uitgevonden kasten met glazen deuren. Ze helpen visualiseren de antiek of dure gebruiksvoorwerpen.


Een kleine achtergrond van de opkomst dressoir in de woonkamer

Showcases voor het opslaan van gerechten verscheen in Frankrijk. Aanvankelijk noemden ze coffeeshops, en speelde niet als een esthetische functie dan waren de organisatoren van de ruimte en het opnemen van de gehele huisraad. De eerste versies werden gecombineerd met tafelbladen en is een enorme interieur.

De aanwezigheid van de prachtige kast maakt het interieur kamer meer verfijndeDe aanwezigheid van de prachtige kast maakt het interieur kamer meer verfijnde

Kasten had alleen bekend. En dit is begrijpelijk: duur en luxe meubels gemaakt van dure hout met glas, was niet beschikbaar voor de gewone arbeider. Wat kunnen we zeggen, als niet iedere rijke man kon veroorloven.

Op dit moment dressoir kan bijna worden gevonden in elke derde appartement omdat de moderne opties zijn in een andere prijscategorie en zijn beschikbaar voor iedereen.

Door de 18de eeuw, hebben coffeeshops opgehouden te grote populariteit genieten, en in verband met de aankoop van de inhoud met iedereen die meer of minder ontvangen dan het gemiddelde salaris. Als de oorspronkelijke kasten zijn ontworpen om de dure gerechten aan te tonen, maar nu zijn ze het onderwerp standbeelden, antiek, gekoesterde snuisterijen, servies en zelfs een foto weer te geven.


Kast Woonkamer: evaluatie van de betekenis

Mensen zijn verschillend en ieder houdt vast aan zijn visie op het leven en andere omstandigheden. En met de meubels van de kamer: een soortgelijk pracht, luxe artikelen, en anderen de voorkeur aan een strikte en ingetogen stijl. Maar als het gaat om dit attribuut als een kast-case voor gerechten, bijna allemaal als dit stuk van het meubilair in de kamer.

Kast met transparante deuren laten compact porselein set plaatsenKast met transparante deuren laten compact porselein set plaatsen

Hoeken in het appartement - dit is de meest lelijke plaatsen die zeer moeilijk of andere manier te verslaan. Dan gereflecteerd kasten. Corner modellen passen perfect in het algemene ontwerp van de kamer, maar vereisen zorgvuldige aandacht voor de bijlagen.

Veel mensen verkiezen om kasten met glazen deuren niet alleen gebruiken om de gerechten te tonen, maar ook voor boeken. Luxe bibliotheek van zeldzame en collectible boeken met dezelfde dekking, gecombineerd met een prachtig porselein en kristal accessoires, maken de ruimte duurder en zal het speciale, verfijnde stijl van de gastheren te benadrukken.U hoeft niet te dure en exclusieve voorwerpen tentoongesteld. In familiefoto's, of ergens toevallige gelekte informatie over het vinden van deze items in uw appartement. Het is beter om ze op te slaan in een kluis.

Stilistische richting dressoir in de woonkamer

Eerder, bij het noemen van "buffet dish" in zijn hoofd verscheen overgewicht beeld van het object, gemaakt van donker hout met massieve deuren. Gelukkig zijn de ontwerpers niet veel gespaard en het onderwerp, en dus variaties daarin. Van eenvoudige tot de meest bijzondere vormen zijn te vinden in de winkel en pick-up elk interieur van het appartement.

Het oppakken van de dressoir in de woonkamer, moet u rekening houden met het ontwerp van de kamerHet oppakken van de dressoir in de woonkamer, moet u rekening houden met het ontwerp van de kamer

In de eenentwintigste eeuw, het publiek gepresenteerd Kasten in design gebieden:

  1. Classic.
  2. Modern.

De namen spreken voor zich. Als de klassieke versie presenteert eenvoudig en ongecompliceerd vormen zonder enige rijke ornamenten, de art nouveau - is nu de personificatie van luxe in het onderwerp. Maar niet altijd, zijn dit twee verschillende richtingen om te passen in moderne ontwerpen. Daarom ambachtslieden vakkundig reïncarneren in dergelijke gevallen fashion model met normale herschilderen.

Oude kasten, op drift verzonden in een stortplaats, na het herstel van een kleine financiële kosten zijn buitengewoon mooie objecten.

Glazen kasten in de woonkamer: species

Etalages voor weergave zijn gemaakt van verschillende materialen, zodat de winkels zijn vertegenwoordigd in verschillende prijscategorieën. Van fijn hout tot moderne vervangers. Kennis van significante verschillen te helpen de juiste keuzes, vanaf de voor- of nadelen van elk materiaal.

Organisch in het interieur van de kamer past de glazen kastOrganisch in het interieur van de kamer past de glazen kast

Kasten zijn gemaakt van:


  1. massief hout (traditioneel materiaal, waarbij alle rijkdom en finesse, gekoppeld aan de prestaties en elegante gebeeldhouwde figuren).
  2. MDF (goedkoop, maar het is van hoge kwaliteit materiaal, dat wordt gebruikt in de meeste budget opties).
  3. Spaanplaat (spaanplaat bang voor water, dus dit is zeer veeleisend sideboard in de zorg en gebruik).
  4. Plastic (uitstekend materiaal voor moderne interieurs die niet de aanwezigheid van overgewicht houten kasten met zich meebrengen).
  5. Metal (zeer zeldzaam dat vervulling van het, maar het is ideaal voor de Provence en eclectische stijlen).

Naast het selecteren van het basismateriaal voor het kabinet moet worden besteed aandacht aan niet minder belangrijk detail. Glazen deuren zijn meestal ook een belangrijke rol spelen bij het overwegen van verschillende opties. Wenselijk is het glas getemperd en had een dikte van ten minste 4 mm. De aanwezigheid of gravure patronen op het - dit is een persoonlijke voorkeur van de klant.

Dressoir in de woonkamer: de uitlijning van gebruiksvoorwerp

Het ontwerp van de kamer, zelfs de meest onbelangrijke kleine dingen invloed op het uiterlijk. Door de opstelling van gerechten in de kast moet worden benaderd met de nodige zorg, anders zullen alle inspanningen tevergeefs zijn en de waardigheid niemand zal een dergelijke focus in de kamer waarderen.

Met speciale zorg aan de plaatsing van keukengerei en andere items te benaderen in de kastMet speciale zorg aan de plaatsing van keukengerei en andere items te benaderen in de kast

exposure regels in de kast:


  1. Grote objecten (vazen, beschilderde borden, potten) moet op de achtergrond worden geplaatst.
  2. Kleine snuisterijen en souvenirs zijn gepromoveerd naar de eerste rij, direct voor de glazen deur.
  3. Sets moet in dezelfde categorie op de plank.

Als tot uw beschikking verschillende sets van China, is het raadzaam om de eerste set, maar na een tijdje vervangen door een ander. Overbelasting kabinet onmiddellijk met alle beschikbare in-house service - niet het beste idee. We moeten ons concentreren op een bepaalde vorm.

Vergeet niet over de verlichting van de kast. Spot LED-verlichting, gelegen op de bovenste verdiepingen of onder elke plank zal helpen om aandacht te vestigen op de expressieve meubelstuk en geef buitengewone gerechten glans. Gebruik fluorescentielampen kan niet zijn: porselein en keramiek zal vervagen met de tijd.

Locatie kast in de woonkamer

Elk object in de ruimte moet zijn plaats kennen, waar het ziet er gunstiger en harmonieuze verhouding met anderen. Als voor de locatie van de kast, dan is het niet nodig om te verbergen in een hoek. Dit gebeurt alleen wanneer de kwadratuur van de kamer is klein, maar hebben een kast wil echt. Corner versie perfect te revitaliseren lelijke plek in het appartement.

Daarnaast moet aandacht worden besteed en de plaats waar het zal een kast in de kamerDaarnaast moet aandacht worden besteed en de plaats waar het zal een kast in de kamer

De meest traditionele optie voor de indeling van de kasten van de gerechten - in het midden van de muur tegenover de bank. Tentoonstellen van voorwerpen vindt alleen plaats door de glazen deur en de voorzijde, dus het beste zo zetten. Gasten overweegt herdenkingsmunten figuurtjes of souvenirs uit de hele wereld, evenals prachtige gerechten en andere accessoires, over en weer zal uw onmiskenbare smaak te vieren.

Hoe maak je een kast met glas in de woonkamer (video) te kiezen

Kast met glas in de woonkamer zal het uiterlijk van de kamer te accentueren en voeg een bepaalde smaak, dompelen in de sfeer van de middeleeuwen met hun karakteristieke romantiek. Avant-garde en toonbaar dressoirs, gemaakt in de meest geavanceerde modellen zal niet alleen de eigenaren, maar ook de gasten tevreden zijn, het verfraaien van de hal.

Voorbeelden van de kast voor de woonkamer (foto's in het interieur)

33a168aa53f5c37e1f6061f36c9ff288447c0a84800x6000xd42ee42a176359760141753288883349319w640h640ad71147323e329c37bf4ac17043fccb613e09bufetuit-hus-en-zoom-5gost1kuhonnyyshkafdlyaposudynapolnyy0

Leave a Comment

Your email address will not be published.

63 + = 71

Adblock
detector