Efterbehandling taket i garaget med händerna – nwhistorycourse.org

The BlogFör efterbehandling taket i garaget är bättre att använda plywood eller PVC-panelerFör efterbehandling taket i garaget är bättre att använda plywood eller PVC paneliChem bäst att dekorera taket i garaget? För efterbehandling taket med sina händer är det rekommenderat att använda plywood eller PVC-paneler. Dessa material är relativt billigt och lätt att ta hand om. Kom ihåg att kvaliteten på efterbehandling taket hålla bilen beror. Det är därför installatören exakt enligt anvisningarna.


Taket kan fållas i garaget

Fållen Taket i garaget? Tak kan FÖRHYDA använda plywood. Detta material är mångsidig och lätt. Dessutom är plywood ett organiskt material. Innan du börjar, är det nödvändigt att välja rätt typ av plywood. Det rekommenderas att ge företräde åt material med hög fuktbeständighet. De lägger särskild melaminhartser.

Efterbehandling taket plywood börjar med rengöring av taket. Du måste rengöra ytan på tapeten och färgrester. Om det finns oegentligheter i taket, ta bort dem med ett tätningsmedel eller kitt blandning.

Efterbehandling taket i garaget kan göras med hjälp av plywood, dessförinnan rengöra taket och eliminera oegentligheterEfterbehandling taket i garaget kan göras med hjälp av plywood, dessförinnan rengöra taket och eliminera oegentligheter

Arkivering tak plywood utförs i följande ordning:

 1. Installera trälåda. Fäst den i taket med hjälp av de nödvändiga skruvarna.
 2. Pin fanerark till ramen.
 3. Rikta tyget och fäst den med skruvar.
 4. Eliminera gapet mellan tak och väggar med en trä sockel. Om så önskas, kan tillämpas på fältet fogmassa.

Vad bör höjden av taket i garaget

Enligt SNIP, bör takhöjden i garaget vara minst 2 meter. Men för att känna sig bekväm i garaget, måste du något höja taket. Om du planerar att FÖRHYDA plywood tak bör takhöjden vara minst 2,5 meter.


Vid beräkning av optimala takhöjden måste beaktas:

 • fordonshöjd.
 • Gratis clearance. Vanligtvis tas 200-300 millimeter.
 • En plats att sätta belysning.
 • Höjden av elementen i en automatisk grind.

Om du använder en takskjutport, den optimala takhöjd - 2300 millimeter. I de fall där du har en SUV, bör höjden på rummet inte vara mindre än 2700 mm.

Höjden på taket i garaget beror på fordonshöjden, utrymme för belysning och höjden av elementen i en automatisk grind.Höjden på taket i garaget beror på fordonshöjden, utrymme för belysning och höjden av elementen i en automatisk grind.

Hålla båten i en metall garage ger för att öka höjden på taket. Dessutom, behovet av rengöring av båten från sand och lera. Efter det är det nödvändigt att tvätta med varmt vatten och torka noga. Kom ihåg att den uppblåsbara inte bör vara nära i förhållande till uppvärmningsanordningar.Teploizoliruem taket i garaget med händerna

Många märker att taket i garaget, "gråter." Varför händer detta? Experter hävdar att överlappningen av svett på grund av det faktum att kondensat bildas på ytan. Korrekt gjort värmeisolering kommer att bidra till att bli av med detta problem.

Gör isolering i garaget, kan du använda:

 1. Mineralull.
 2. Glass.
 3. Skum.

Om du har ett garage metall tak, är det lämpligt att använda en foliematerial. Secure kan ske med hjälp av klamrar eller lim. Det är önskvärt att förstärka foliematerialet på ramen av folien.

Att utföra garagetaket isolering är möjlig med hjälp av skum, glasull eller mineralullAtt utföra garagetaket isolering är möjlig med hjälp av skum, glasull eller mineralull

Algoritmen avslutas tak skum:

 • Applicera lim på materialet.
 • Applicera sedan materialet i taket.
 • Säkra skumpluggar.
 • Eliminera gapet som bildas vid förbindelsen mellan tak och väggar. Pour luckorna med skum möjligt.
 • Trimma taket gips.

Om du väljer att använda som isolering mineralull eller glasfiber, är det nödvändigt att lägga materialet mellan profilerna. Då måste du FÖRHYDA PVC panel tak.

Vad kan måla taket i garaget

Måla taket i garaget kan vara vattenbaserad färg. Detta material är stabilt och praktisk. Kom ihåg att det inte rekommenderas att använda vattenbaserad färg på den våta taket.

Innan du börjar måste du rengöra takytan från smuts och rester av efterbehandling material. Detta kan göras med hjälp av en byggnad murslev. Dessutom före applicering av färg rekommenderas att dammsuga taket.

Efter rengöring och rikta taket i garaget kan målas med latexfärg flera gångerEfter rengöring och rikta taket i garaget kan målas med latexfärg flera gånger


Takmålning görs i 4 steg:

 1. Applicera plåster på taket och gips.
 2. Sedan, med hjälp av ett vattenpass, försök att anpassa taket.
 3. Applicera ett andra skikt på ytan av fyllmedel och primer.
 4. Fortsätt med färgning taket. För att göra detta, använd en rulle. Svåråtkomliga ställen, kan du måla med en pensel. Det är önskvärt att producera ett färgskikt 2-3.

Vad kan du göra taket i garaget

För efterbehandling taket i garaget, kan du använda gipsskivor och golv. Att etablera en sådan struktur är mycket enkel. Kom ihåg att för beklädnadsramen rekommenderas Gips 9,5 millimeter tjock.

Om garaget ökad fuktighet, för plätering använda fuktbeständig gipsskiva, eftersom det inte är föremål för deformation. Detta material behandlas av en specialiserad personal. Fuktbeständig gipsskiva har en grönaktig nyans.

Gipsskivor och wellpapp är väl lämpade för efterbehandling taket i garagetGipsskivor och wellpapp är väl lämpade för efterbehandling taket i garaget

-Sekvens montering struktur:


 • Fäst styrprofilen. För fastställande delar är det önskvärt att använda skruvar eller pluggar.
 • Ställ in rack profiler och sätt guiderna.
 • Säkra galgar. Dessa uppgifter kommer att öka styvheten hos konstruktionen.
 • Fortsätt sedan till gips sprickor under lamporna.
 • Obsheyte ram gipsskivor. Använd självborrande skruvar för att fästa material.
 • Vid skarvar tyg lim grid-serpyanku.
 • Applicera plåster på taket.
 • Oshkurte yta med sandpapper.
 • Applicera på ytan av primer och måla.

Efterbehandling taket i garaget plastpaneler (video)

Det finns många sätt att efterbehandling taket i garaget. Var och en har sina fördelar och nackdelar. För att täcka taket rekommenderas att ge företräde åt gips eller plywood. Dessa material är mer praktisk än PVC panelen. Efter plätering taket måste appliceras på ytan av vattenbaserade färger. Alternativt kan du använda akrylfärg. Om du märker att taket i garaget är våt, se till att isolera rummet. Som det värmeisolerande materialet rekommenderas att använda ett skum eller mineralull.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

34 + = 35

Adblock
detector