Een mooie trap in een houten huis: de verschillen en voordelen – nwhistorycourse.org

The BlogVoor een houten huis is noodzakelijk om de juiste model van de trap te kiezenVoor een houten huis is noodzakelijk om de juiste model lestnitsyNa Vandaag is de markt is vol met verschillende modellen van ladders uit een verscheidenheid aan materialen te kiezen: metaal, beton, hout en andere. Maar de markt is altijd gericht op de meerderheid, en dus - naar het huis van de blokken, bakstenen en beton. Maar de eigenaren van houten huizen hebben veel tijd doorbrengen voordat ze vinden van een geschikte ladder model. Natuurlijk is het mogelijk om in te stemmen met de ontwerper en de vakman, samen kun je komen met iets origineels. Maar de prijs van individuele orders, in de regel, is zeer hoog. Na onze richtlijnen die u in staat zal zijn om een ​​geschikte ladder van de markt het aanbod te kiezen, maar ook om te weten wat om te kijken naar de individuele orders.


Wat zijn de trap naar het houten huis: soorten materialen en modellen

Relatief gezien, in een houten huis kan gaan up van alle trappen, alles hangt af van het interieur.

Je moet ook aandacht besteden aan de materialen waaruit de ladder is en denken dat beter past in het algemene ontwerp van uw huis.

De materialen van waaruit u de trap kan maken:

 1. metaal;
 2. steen;
 3. plastic;
 4. Boom.

Dit zijn de vier grondstoffen, die te vinden is op de markt, en ze werken met een eigen meester. Elk materiaal heeft zowel zijn sterke en zwakke punten.


Voor trappen in een houten huis, kunt u verschillende soorten materialen te gebruikenVoor trappen in een houten huis, kunt u verschillende soorten materialen te gebruiken

Maar de meest goedkope plastic materiaal wordt beschouwd, en de duurste - steen. Houd er echter rekening mee dat de ladder van plastic inferieur in kwaliteit steen, metaal en hout producten.

Afgezien van het materiaal, de tweede belangrijke parameter bij het kiezen van de trap in het huis is het uiterlijk.

Er zijn verschillende soorten van ladders: 1. Marching;
 2. schroef;
 3. Opknoping ladder.

De meest voorkomende vorm van trappen zijn marcheren model. Ze zijn onderverdeeld in directe en roterende ontwerpen, afhankelijk van de eigenschappen van de ruimte of voorkeuren van de klant.

Wenteltrappen kijken meer ongebruikelijk, en ontmoeten ze in hun huizen - een zeldzaamheid. Ze maakten een spiraalvorm en kan overal in de kamer worden geplaatst.

Opknoping treden, zoals gevraagd ladders en rails - het constructie op een speciale balk, aan de muur.

Vergeet niet dat in aanvulling op het oorspronkelijke type, wenteltrappen en nog minder ruimte innemen dan een mid-flight en opknoping.

Advance om alle details van de toekomstige ladder te bespreken:

 1. afmetingen;
 2. Het aantal trappen;
 3. Het maken van leuning;
 4. De algemene verschijning ladder;
 5. Aanvullende afwerking (branden, draad, enzovoort).

Houd in gedachten dat het moeilijker wordt uw bestelling - hoe meer zal moeten betalen voor de wizard.

Entree trap in een houten huis: geschikt structuur

Houten veranda - misschien wel de beste optie voor een houten huis. Hout met hout zal er altijd biologisch, en je kunt alleen zorgen voor de nodige metingen, die hieronder worden beschreven en vind verstandig meester.

Voordelen van de houten trap:

 1. Het beste is om het interieur van een houten huis te benadrukken;
 2. De relatief lage vervaardigingskosten;
 3. U kunt vele ontwerpen van houten trappen in het publieke domein;
 4. De mogelijkheid om de trap in elke gewenste kleur te schilderen;
 5. Met de nodige bekwaamheid, kunt u een houten ladder op hun eigen te maken.

Naast de voor de hand liggende voordelen van de houten trap, zijn er nadelen.


Voor een houten huis portiek van hetzelfde materiaal - de beste optieVoor een houten huis portiek van hetzelfde materiaal - de beste optie

Nadelen van houten trappen:

 1. De noodzaak om de ladder te impregneren elk jaar met speciale stoffen voor het voorkomen van rottingsproces;
 2. Een kortere levensduur dan de metaal en steen producten;

Vergeet niet dat een boom - een natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal. Daarom, als je zoekt in het huis zo min mogelijk kunstmatige producten, houten trap te worden geplaatst - naar keuze.

Metalen trap in een houten huis: dus het zal veiliger

De tweede optie in de houten huis is een metalen trap. Met de juiste aanpak, kan het zijn om het interieur van een kamer te sluiten en een contrast met de houten decor van het huis te creëren.

Als u kiest voor een metalen ladder, moet je in de eerste plaats om kennis te maken met foto's en projecten van de trap op het internet om de meest gewenste optie te vinden. En vervolgens de gewenste metingen en verwijzen naar de kapitein of een slotenmaker bedrijf.


Metalen trap in een houten huis - een belofte van betrouwbaarheid ontwerpMetalen trap in een houten huis - een belofte van betrouwbaarheid ontwerp

Vergeet niet dat het beroep op de prive-master, het meest waarschijnlijk, zal goedkoper zijn dan het bemiddelingsbureau zijn.

Proportioneel trap in een houten huis: maten en metingen

Faithful metingen - een garantie dat je niet teleurgesteld worden in het eindresultaat zal zijn en de juiste grootte ladder.

Welke metingen moet worden gedaan:

 1. De hoogte van de trap (tussen de vloer en de opening);
 2. Richting (rotatie) ladder;
 3. apertuur zelf.

Voordat u begint met sleutelen ladder nodig om metingen te verrichtenVoordat u begint met sleutelen ladder nodig om metingen te verrichten

Alle metingen zijn het beste merk op een vel papier in de vorm van een tekening, en dan stuur het naar de master.

Badkamer onder de trap in een houten huis

Als je een trap hebt gekozen, kan de ruimtebesparende onder de kast, dressing en badkamer worden geplaatst.

Badkamer onder de trap-niet gekomen zeer breed, maar ook voor aanvullende of zelfs elementaire toiletbril genoeg zal zijn.

Houd er rekening mee dat het toilet onder de trap kan worden gebracht als de vloer ruimte genoeg om een ​​persoon niet in staat om op te staan ​​te maken.

Badkamer in een houten huis kan onder de trap worden geplaatstBadkamer in een houten huis kan onder de trap worden geplaatst

Als u kiest voor een model trappen en rails, dan gevormd onder de plaats kan worden gevuld met keukenblok en planken voor kleding. Maar met een wenteltrap, helaas, niets is gekomen met zal niet werken: het is op zich neemt weinig ruimte.

Als de ladder is gemonteerd in een houten huis met zijn eigen (video)

Ook niet vergeten dat de eerste stap in de constructie van de trap wordt geopend in de omvang plafond. Services vanaf het begin van het project tot aan het eindresultaat, kunt u een veel bouwbedrijven te bestellen, en als je hebt ervaring met het werken met hout - en vervolgens zichzelf in staat om uw favoriete ontsnapping te maken.

Praktische ladder in houten huizen (foto-opties)

02file45925f89880eb37-3123428-xlrkqk2mlqqvnizbssof1018lestnicavdomefoto15260dscn1998883.0771135950011427116532067b058960abe8xl

Leave a Comment

Your email address will not be published.

67 − 57 =

Adblock
detector