Een geschikte klaptafel de woonkamer: 3 transformatie mechanisme – nwhistorycourse.org

The BlogKlaptafel voor de woonkamer is heel functioneel, maar niet veel ruimte in beslagKlaptafel voor de woonkamer is heel functioneel, maar niet veel mestaPri neem kleine grootte van de kamer van de beste optie is om compact meubilair installeren zoals vouwen, dus kamer gebied te bevrijden. Een verscheidenheid van compact meubilair is om klaptafel installeren in de woonkamer. Ze bestaan ​​veel variëteiten, en om de tabel te selecteren moet worden gebaseerd op het ontwerp van de kamer.


Klaptafel voor de woonkamer: species

Convertible tafel is in staat om letterlijk te transformeren een kamer. Met een opklapbare tafel, kunt u zogenaamde functionele drijvende zone te creëren.

U kunt snel maken de woonkamer eetkamer, net genoeg om de tafel te verspreiden en te ontvangen in plaats van een volledige woonkamer.

Alle klaptafels kunnen worden onderverdeeld in drie groepen. Elke groep heeft zijn eigen kenmerken en voor- en nadelen.

namelijk:

 1. Eettafel wordt beschouwd als de meest optimale een voor de woonkamer met een klein gebied. Hedendaagse klaptafel in opgevouwen toestand duurt enkele keer minder ruimte dan in de uitgevouwen vorm. Verzamelen en op slechts enkele minuten voor de receptie of lunch.
 2. Salontafel heel originele versie, die kan worden gebruikt, niet alleen voor de thee, ontvangst, maar ook voor het werk. Deze tabel zal perfect passen in elk interieur.
 3. Tabel dat zich ontvouwt als een boek. Dit soort tabel wordt op grote schaal geproduceerd in de Sovjet-Unie en nu heeft niet verloren zijn relevantie vanwege het gemak van montage en lage kosten.

Het maakt niet uit wat voor soort klaptafel u ook kiest, moet het zijn leven onder een gemeenschappelijke stijlHet maakt niet uit wat voor soort klaptafel u ook kiest, moet het zijn leven onder een gemeenschappelijke stijl


Maar ongeacht het type klaptafel voor de woonkamer, moet hij worden gekozen in overeenstemming met de algemene interieur stijl.

Als de tabel de algemene stijl van de meubels in de woonkamer en in het algemeen niet te adviseren in het interieur - het toont slechte smaak man. Het is ook noodzakelijk om het materiaal waaruit maakte de tafel, als de woonkamer, gedaan in een klassieke stijl en een glazen of houten tafel te overwegen, zal het er prima. Maar in de woonkamer, gemaakt in hi-tech hout ziet er op zijn minst absurd.

Tabellen transformatoren voor in de woonkamer met een verscheidenheid aan mechanismen

Tabellen transformatoren, op basis van hun naam, hebben in hun structuur, de beweegbare mechanisme van een eenvoudige structuur die u toelaat om de tafel snel en gemakkelijk uit te breiden.

Op basis van het mechanisme van transformatie, zijn dergelijke tabellen onderverdeeld in verschillende types: 1. Tabellen met structuur in een cross-vouwmechanisme waarmee je de tafel snel ingesteld en snel vouwen. De voordelen van deze tabel-transformator die tijdens de bewaring het weinig ruimte inneemt.
 2. Uitschuiftafel met ingezette segment. Kenmerk van deze tabel dat de twee buitenste helften uit elkaar en daartussen een deel van het werkblad, die het gebied van de tabel verhoogt geplaatst. Deze tabellen zijn niet alleen rechthoekig, maar ook vierkant, ovaal en rond.
 3. Tabellen transformatoren in de vorm van boeken. Twee lepels op de randen van werkbladen worden gelegd en de klempoot-stand. Het voordeel van deze tabel is dat het sommige dingen kan opslaan. Ontvouwen deze tabel dienen beide helften van werkbladen, eerst een dan de ander heffen en vergrendelen hun benen.

Transformeren tabellen vouwen, glijden en in de vorm van boekenTransformeren tabellen vouwen, glijden en in de vorm van boeken

Er zijn tafels transformatoren, die zijn gemaakt in high-tech stijl. Ze hebben een unieke stijl en een nogal ingewikkelde mechanisme van transformatie, maar zien er stijlvol uit. Ze worden veel gebruikt in de moderne kantoren, evenals in de woonkamer, ingericht in een gepaste stijl.

Voor- en soorten glijdende tafel voor de woonkamer

De woonkamer is standaard in veel huizen is niet erg groot, en zet een grote tafel in de woonkamer is onmogelijk. Met uitzondering van een woonkamer, die grote afmetingen heeft.

In dit geval zal de steun komen loopwagen, die opgevouwen is compact genoeg is en als zijn push, vervolgens dergelijke tabel vrij veel gasten.

Sliding tafel moeten worden geselecteerd in het kader van de algemene stijl van de kamer, als de woonkamer is gemaakt in de klassieke stijl, de beste optie is om een ​​houten tafel te installeren, en het kan rond of ovaal zijn en alles hangt af van de kamer zelf.

Voor een kleine woonkamer uitschuifbare tafel is goed, omdat het niet veel ruimte in beslag nemenVoor een kleine woonkamer uitschuifbare tafel is goed, omdat het niet veel ruimte in beslag nemen

Zoals aanvoersleden een aantal voordelen:

 1. Rationeel gebruik van de ruimte woonkamer, en een snelle ruimte bestemmingsplan. Kan in een korte tijd om een ​​recreatiegebied te zetten in een volledige eetkamer.
 2. Sliding tafels zijn betrouwbaar, ze hebben een eenvoudige structuur die hen in staat stelt om een ​​lange tijd dienen, naast dergelijke moderne tafels zijn licht van gewicht en kan worden gemengd of enkele leken.

Klassieke verlengbare tafel is een rechthoekige constructie met twee glijranden en tops in het midden van de overlay geplaatst. Bovendien kunnen deze tabellen past in vrijwel elk interieur. Er zijn natuurlijk, glijden tafels en andere vormen, zeshoekig of zelfs driehoekig, maar het is meer exotisch. Voor het grootste deel mensen krijgen de klassiekers, en ook zo'n klassieke glijdende structuren zijn goedkoop.


Aanvoersleden transformatoren hybriden voor de woonkamer

Naast de traditionele vouwen, glijden en transformatoren-tabellen, zijn er zogenaamde hybride tabellen.

Deze tabellen combineren slechts enkele meubelstukken, zoals:

 1. Borst transformator - Het lijkt een gewone commode, maar het is alleen nodig om de bovenklep van de borst tillen en duwen de beweegbare elementen en een ladekast wordt omgezet in een tabel. Het enige nadeel van deze tabel is dat het niet te groot heeft.
 2. Tafel-case, een stuk van het meubilair is vrij zeldzaam, maar niettemin een aantal bedrijven die zich bezighouden met de productie van dergelijke producten. Dit corpuszijde vouwt of het zijvlak en het vaste been bijna volledige tabel klaar.
 3. Er is absoluut geweldig ontwerpen die ook kunnen worden toegepast, zoals deur tot bord, kan poort via kunstzinnige transformatiesystemen horizontaal geïnstalleerd in de deuropening en ook verkregen, waardoor een soort tafel voor twee personen.

hybride tabellen kunnen verschillende meubels combinerenhybride tabellen kunnen verschillende meubels combineren

Er zijn vergelijkbare tabellen-hybriden, maar rechthoekig of vierkant van vorm, maar ook cirkelvormig. Bijvoorbeeld, een variant, een salontafel is een kleine omvang. Maar het is alleen nodig om te duwen de bloemblaadjes aanrecht met een speciaal mechanisme om ze vast met behulp van inzetbare benen, verandert hij in een vrij grote ronde eettafel.


Features ovale rolwagen voor de woonkamer

De tafel in de woonkamer is een integraal onderdeel, evenals andere meubelstukken. Naast de klassieke rechthoekige tafel in de woonkamer kan worden geplaatst en ovale verlengtafel.

Ovale uitschuifbare tafel in de woonkamer ziet er erg elegantOvale uitschuifbare tafel in de woonkamer ziet er erg elegant

Deze versie van de tafel is zeer geschikt voor kleine woonkamer, want het heeft een aantal voordelen:

 1. De combinatie van ruimte, en tegelijkertijd compact en vooral als de tafel in opgeklapte toestand. Ook zijn deze tafels zijn veilig - dit geldt met name voor gezinnen met kinderen, omdat zij niet zulke scherpe randen.
 2. Door zijn ovale vorm deze tabel is geschikt voor meer mensen dan de klassieke rechthoekige.
 3. Ovale tafel gemaakt van hout, het ziet er presentabel en in staat om bijna versieren elke huiskamer, behalve misschien het leven in de stijl van hi-tech.

Voor de registratie van de woonkamer, die is gemaakt in high-tech stijl is perfect voor de tafel van glas. Moderne glazen tafels hebben een bepaalde sterkte, geen speciale zorg nodig hebben. Bovendien heeft het glasoppervlak niet vet absorberen en is niet bang kookplaten en koppen. Voor glazen oppervlak makkelijk te onderhouden, wordt bevestigd door tal van positieve feedback. Een breed scala aan kleuren kunt u een ovale glazen tafel kiezen voor de beste optie. Slechts enkele minuten van deze tabel is dat de mechanismen van de lay-out voor het complex en vereisen een bepaalde zorg.

Maak een troost: een opklapbare tafel voor in de woonkamer (video)

Zo veel keuzes. Meubilair kan lunch grootte nemen. Bezwijkende constructie in een zaal kan verschillende vormen hebben, met inbegrip en rond. Er zijn zelfs exclusief design. Het hangt allemaal af van uw voorkeuren.

Voorbeeldige Transformers tafel voor de woonkamer (foto's in het interieur)

pictList4947010ab9d15a9251a8cbaf4c59fc3ec1243119-03-4636897212f460f7ec95611e492a900269e0aabeb2f460f7ec95611e492a900269e0aabeb542.11025247970285-B2325625868ffa79631011e3b0bf00269e0aabeb868ffa79631011e3b0bf00269e0aabeb

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 17 = 19

Adblock
detector