Designidéer stretch taklampor eller LED band inne – nwhistorycourse.org

The BlogUndertak med belysning inuti - är en elegant lösning för att ge rummet en ovanligt utseendeUndertak med belysning inuti - är en elegant lösning för att ge rummet en ovanligt utseende MAS hastighet med vilken framsteg i den moderna världen av teknik. På senare tid, från de ord som undertaket blev trevligt att själen, men tom plånbok. Nu, när taket på den ryska marknaden är alla typer av företag och konkurrensen är mycket hög - taken är tillgänglig nu. Därför designers erbjuder olika lösningar, bland annat en sträcka taklampor LED band inuti.


Vilka är de typer av belysning av undertak

Beroende på höjden på rummet och möjligheten att en bit 10 cm. Höjden i rummet kan göra flera typer av undertak och höjdpunkterna för dem.

Vissa typer av belysning som kommer att ge en bra, men inte tillräckligt med täckning:

 • LED remsa runt omkretsen på en enda nivå spänning tak;
 • Ett tak med lådor från FCL på omkretsen med belysning i två nivåer;
 • LED band för stretch tak - enkla former;
 • Design tak med ljus i enlighet med den övergripande designen.

När du installerar något av de mönster väcker frågan om förändringen av ljus, eller snarare LED strips i taket.

I de flesta fall, vilket skapar en spänning takbelysning med hjälp av LED-band med en lång livslängdI de flesta fall, vilket skapar en spänning takbelysning med hjälp av LED-band med en lång livslängd


Men producenterna band själva lovar att jämna driften av deras belysnings- för tio år.

Under denna period är till och med taket att något ska hända, så installationen av LED remsor för hela konstruktionen av en sträcka tak är en säker och lång-playing inställning.

Men om det finns oro för hållbarheten av LED strips i taket, är det möjligt att placera dem på omkretsen, gömd i en låda med gips eller strax under stretch taket, täckt med en speciell sockel.

LED remsa i spänning tak - skönheten inom

Undertak med LED strips i valet ungdomar och barnrum.Fördelarna med en sådan belysning är mycket mer än minus:

 1. LED Strip bringar mycket mindre energi än konventionella lysrör;
 2. Denna belysning är redo att tjäna i flera år utan byte av lampor,
 3. De tillåter dig att skapa ofattbara och oförglömliga interiörer;
 4. Belysning kan tjäna i stället för en lampa,
 5. Det har förmågan att ställa in intensiteten i bakgrundsbelysningen;
 6. LED remsa kan vara vitt eller färgat.

Flerfärgade lysdioder kan placeras inte bara på omkrets, utan i hela sträckan takytanFlerfärgade lysdioder kan placeras inte bara på omkrets, utan i hela sträckan takytan

På nedsidan kan hänföras endast det faktum att en och samma tak bilden kan bli uttråkad under en lång period.

Ungdomar föredrar att göra det otänkbara lätta profiler på taket i sitt rum, eller för att skapa ljus musik för hem fester och diskotek.

Barnens rum är belysning oumbärlig. Många barn är rädda för att somna utan ljus, men inkluderar punkt nattlampa eller lämna den övre dagsljus - mycket dyrt. LED band på taket i barnkammaren kan göras i form av en stjärnhimmel eller ett kort är ett band i form av den älskade hjälte. Barnet kommer att sova, och energibesparingar kommer att ses i den första månaden.

Undertak med belysning på omkretsen - installationsalternativ

Skapa en avkopplande stämningsbelysning ger en mjuk stretch tak på omkretsen. På kvällen vill jag koppla inte bara dig själv, men också ögonen, av denna anledning, installation av LED-band längs omkretsen av de bästa belysningsalternativ. Detta ljus blir inte trött, aldrig gå ur modet, är bandet lätt att byta.

Vid montering bakgrundsbelysningen stretch taket omkrets LED band mask med en speciell sockelVid montering bakgrundsbelysningen stretch taket omkrets LED band mask med en speciell sockel

Monteringsprincipen är att installera LED strips på väggen strax under taket. Det skulle inte ha sett byggandet av dess nära speciella dekorativa lister. Du kan göra ett tak multi-level, omkrets som är gjord av GCR och bandet kommer att döljas i den. I det här fallet bör du inte göra glänsande stretch tak, eftersom hela strukturen av gips band och kommer att återspeglas i den glansiga, som i en spegel. Denna bild är mycket förstöra inredning och kommer att vara det värsta i huset.


Det är viktigt att veta att lysdioderna inte ger full täckning och behövs också ljuskronan i rummet.

Option upplyst av en sträcka tak omkrets är bra för vardagsrummet eller matsalen. På kvällen, när jag vill koppla av och titta på video eller TV, kan du stänga av huvud ljus, vilket innebär att endast lysdioderna på omkretsen av rummet. Sådan täckning är nödvändigt eftersom TV-tittande inte lätta optiker rekommenderar inte, och i fullt dagsljus med en ljuskrona inte vila ögonen.

Dessutom kan intensiteten av LED-belysning reduceras och skapa en bekväm miljö för dig själv.

Installation av LED bandet under undertaket

Naturligtvis kommer inte alla att kunna installera undertaket med händerna, men för att göra en oförglömlig ljusbild är tillgänglig för många. Sedan takmonterad är det fast bara för guider till omkretsen av rummet, utrymmet mellan dem, utan hela grov taket - en verksamhetsfält och ett tomt pappersark.

För att göra en exklusiv ljusmönster i första hand för att dra placeringen av band på taket. Beroende på mönster och färg av taket material att välja LED strip. Det kan vara vita eller färgade lysdioder.

Genom sin egen figur som skall mätas tagningar av tejpen i sig, tillsätt lite av oväntade förändringar eller tillägg, och köpa materialet, nämligen de mycket LED bandkontakter för anslutning av enskilda delar av bandet, ledningar för anslutning till elnätet i rummet och för att byta färgintensiteten.


LED band för att tjäna en lång tid, utan att kräva reparation, är det fast på ytan rengöras och avfettasLED band för att tjäna en lång tid, utan att kräva reparation, är det fast på ytan rengöras och avfettas

Hur man monterar ett band:

 • Eftersom bandet har en självhäftande bas och fäst den i taket, kan du enkelt, det enda problemet att taket ska vara helt förberedd för detta ändamål. Nämligen skall ytan avfettas, primas, slipas och fyllas.
 • Klisterskiktet häftar mycket väl, och av denna anledning är det nödvändigt att fortskrida långsamt med hög precision och försiktighet.
 • Klipp band kan vara bara i speciellt markerade platser och få kontakt med speciella kontakter. Starka veck samt påverka längden på lysdioder, vilket skapar en bild, är det värt att överväga detta faktum.
 • Efter fullständig bindning och anslutning av alla komponenter i taket, måste du ansluta till nätverket täckning. Men tro inte att trådarna i bandet helt enkelt kan ingå i den övergripande nätverket eller utlopp. Detta sker genom en speciell omvandlare, som kallas en strömförsörjningsenhet.
 • För band av olika längd har sina egna nätaggregat och deras kapacitet bör beräknas beroende på längden av bandet och mängderna därav. Beroende på strömförbrukning LED remsa som anges i intyget, liksom i manualen, som utfärdas även när man köper en meter.

Effektförbrukning indikeras på längden 1 meter, så installationen måste multipliceras med längden på Lena kraften av en meter.

Installation av LED-band i undertaket (video)

Att se resultatet, är det nödvändigt att välja den mest nära det strömförsörjningen. Efter att ha studerat anslutningsanvisningar och slutligen ansluter hela ritningen till nätverket - kontrollera driften av belysning. Efter fullständig montering av undertaket monteras och njuta av resultatet. 

Bakgrundsbelysning stretch tak LED band inne (foto)

618trans44mg9584-kopia367bfc057797852fc4f4afd0a633e13814340173618Arhitekturnoe-osveshhenie5csc0104dvuhurovnevye-natyazhnye-potolki-s-podsvetkoy-1desktopwallpapersorgua-26.661

Leave a Comment

Your email address will not be published.

5 + 1 =

Adblock
detector