Design taket i hallen (35 bilder) – nwhistorycourse.org

The BlogNär man förbereder för att reparera det är viktigt att tänka på varje detalj i interiören, särskild uppmärksamhet bör taket, eftersom det sätter fokus i hela rummetNär man förbereder för att reparera det är viktigt att tänka på varje detalj i interiören, särskild uppmärksamhet bör taket, eftersom det sätter accent hela komnateSovremennye reparationsmöjligheter ger en enorm omfattning - du kan göra en levande, så att den inte kan skiljas från lyxen av monteringshallen. Eller så kan du gå om idrotts idéer - interiör och sportigt chic att dekorera ett rum i din lägenhet. Tak - den detaljen, utan ordentlig registrering är en perfekt reparation blekna.


Tak i rummet på 20 kvadratmeter. m: fashion alternativ

Detta är en av de mest standardstorlek vardagsrum (Hall), eftersom det ofta fokuserat på konstruktions exempel på just en sådan tak. Här är värdet takhöjden. Om det är tillräckligt hög, kan du säkert göra en planskild tak. Om gips staplade strukturen redan verkar du inte är moderna, kan det göras och den kombinerade versionen.

Kombinerat tak - en sträckt duk och gipsskivor lådor på kanterna. Alltmer köpte sträckt duk med fotoutskrifter, så att de bästa idéerna kan genomföras. Till exempel, om temat i vardagsrummet - öst, bilderna från den östra symbolik kan överföras till taket.

Numera kan du dekorera taket för alla smaker. Bakgrundsbelysningen kommer att lägga en speciell smak till heminredningNumera kan du dekorera taket för alla smaker. Bakgrundsbelysningen kommer att lägga en speciell smak till heminredning

Vackra taket i ett modernt hus - det är också ett intressant alternativ när taket och väggarna är dekorerade med samma färg. Till exempel kan du måla tak och väggar i mjukt tegel, alla bekvämt inredda ram de ljusa pastellfärger och små gröna accenter i form av tillbehör.

Hur att dekorera hall med högt i tak

Denna låga tak inte särskilt poeksperimentiruesh och hög ger dig möjlighet att installera någon upphängningsstrukturen.


Ännu mer visuellt höja taket hjälper glans takÄnnu mer visuellt höja taket hjälper glans tak

Så, i ett rum med högt i tak, kan du:

  • Gör en flerskiktade tak gipsskivor. metall ramkonstruktion mantlad med ark GCR och vanligtvis målade i vitt. Men färg kan vara mycket olika. Eller kombinera vitt med ljusa färger - till exempel vitt och blått, men dessutom har slå alla nivåer.
  • Enkel PVC stretch taket. Du är inte rädd för att fylla på toppen (om inte översvämmas med kokande vatten). Såsom glänsande tak skapa en helt plan yta, och ett glansigt utförande kan visuellt utöka rumsutrymmet.
  • Filterduk tak. Matt tak kan se ännu mer intressant, men vävnad föreslår olika varianter av texturer. PVC och polyester, som är gjorda av tyg tak, inte mycket annorlunda när det gäller miljövänlighet. Så myten att dessa material är olika (en mer naturlig, mindre än en sekund), inte mer än en myt.
  • Efterbehandling taket kassuner. Detta tak kommer att innefatta urtagningar celler och balkar. Du kan använda klassiska motiv, kan bero på att färgen på deras modernisera. För ett litet rum är inte det bästa alternativet, men i ett stort rum ser bra ut.

Och sedan finns det de undertak (paneler kan vara av trä, metall, plast), och kassett, och Armstrong. Du kan FÖRHYDA taket paneler, etc.Innertak (video)

Hur man gör en konkret tak i hallen

Häll betong i taket - ganska populär teknik i Europa. I det här fallet talar vi om arrangemanget av taket i ett privat hem. Fyllning kommer att kosta mer än byggandet av en trätak och besvärligt. Dock kommer styvheten och huset vara bäst.

Duplex betongtak ser elegant i stora rumDuplex betongtak ser elegant i stora rum

För att göra detta, måste du först bygga formen, sedan stärka strukturen av byggnaden till betongtaket och häll sedan betong direkt i taket. Bay av betong i formen, måste du rikta in den mot ett i den andra änden. Och ett par månader kommer att få vänta på den slutliga torkningen av betong. Och först efter formsättning tas bort, byggandet av väggarna i huset, etc.

Taket i rummet med händerna i skandinavisk stil

Vi kan inte säga om stilistiska design. Idag är hyresvärdar alltmer försöker att dra in en viss typ av inredning. Till exempel Provence, loft, land eller populär skandinavisk stil.

Vad är skandinavisk design? Nej, det kan inte bara skapa en växling golv butik Ikeas lägenhet. Detta överflöd av ljus, är bristen på onödiga saker, är det vackra linjer, komfort, utrymme och vacker inredning.

Taket i skandinavisk stil är:


  • Antingen vitt eller variationer därav;
  • Tak - en neutral bakgrund, vars uppgift är att betona de inre accenter;
  • Vanligtvis i taket, som väggarna är klar med en färg, kan vara ett alternativ tapetsering eller puts med minimal textur;
  • Utsmyckade ljuskrona är också ett alternativ som inte är inredningen.

Scandinavian svalka och fräschör ska kännas tillsammans med coziness och komfort Scandinavian Life.

Taket i en modern stil chalet

På en kvadratisk eller rektangulär del av taket kan göra en fantastisk stilistisk design. Om du är ett fan av stil chalet, är de enda miljövänliga material tillåts att reparera. Detta till exempel trä, sten, grov puts. 

Style Style "chalet" - en praktisk och bekvämlighet med minimal dekoration och maximalt naturmaterial och naturliga nyanser


Takbjälkar - detta är det enklaste och den avsedda design. Naturligtvis stugan - det är ett privilegium för de rymliga rum i privata hem, men om du har möjlighet att exakt rita huset, att kombinera naturmotiv, utrymme, komfort och storheten i stil.

Dekorera och design av taket (video)

Det är bäst att visa mer än ett alternativ för att bläddra igenom mer än ett galleri, be priset och hitta bilden av taket, som kommer att glädja dig under en lång tid.

 Lyckad renovering!

Design taket i hallen (inredning foto)

0e37a6cdd9f7e27c83187d2828b7c56e000.080 till 154371390292560natyazhnoy-potolok-807fe1142dbb2bb26db677b6fae83b0086bc632c7c7788132dd8b8560ed351416869797mnogourovnevye-natyazhnye-potolki-foto-44Dizajn-gostinoj-s-kaminom15imgserver-1imgserver-2

Leave a Comment

Your email address will not be published.

15 − 5 =

Adblock
detector