Design, skapande och enhet omklädningsrum design och foto – nwhistorycourse.org

The BlogDressing är en bekväm och praktisk plats att lagra kläder i lägenhetenDressing är en bekväm och praktisk plats att förvara kläder i lägenheten kvartireSovremennye ibland möjligt att placera hela omklädningsrum, där man bekvämt kan placera kläder, skor och andra saker. Det finns många projekt av lägenheter och hus, från vilken du kan välja, före byggandet av ett omklädningsrum, det lämpligaste alternativet.


Garderob: designprojekt, foto i det inre

Inredning omklädningsrum måste överensstämma med den övergripande stilen av lägenheten eller huset, eller andra lokaler, samt tillgodose behoven, så att de kunde sätta kläder, skor, några objekt och andra tillbehör. För att välja det bästa alternativet, bör du först titta på exempel på arbete, designprojekt, all information, inklusive, och med exakta dimensioner, som kan hittas utan alltför mycket besvär, och plocka upp några av de bästa alternativen.

Ombeds att bekanta dig med garderob och välja lämplig för digOmbeds att bekanta dig med garderob och välja lämplig för dig

Och det bör också ta hänsyn till andra parametrar:

 • Ett urval av färg och stil dressing för den övergripande design och färg i rummet;
 • Skåp dressing måste vara funktionella, men samtidigt upptar ett litet utrymme, är det önskvärt att ett förband placerad nära ingången till lokalerna;
 • Om klä sig i allmänhet inte var planerat, är det möjligt att göra det ut ur garderoben, och om lagring inte är närvarande, är det nödvändigt att beakta allt i omklädningsrummet i rummet.

Om rummet är bara byggt och fortfarande efterbehandling inte utförs, är det möjligt att göra omklädningsrummet med händerna, med hjälp av färdiga lösningar, och designen kommer att vara unik. Men om rummet är alla inredda och gjorde gott skick, i det här fallet är det bäst att konsultera en bra designer så att han konstruerade förbandet i ett särskilt rum baserat på dess område av människors behov, liksom den allmänna stilen .


När smart design eller flera av dess alternativ, kan du välja en av de mest gillade, och på grundval av detta har ett omklädningsrum för att bygga.

Du kan naturligtvis göra allt med sina egna händer genom att köpa lämpliga material, men om en person inte har erfarenhet av att bygga något strukturer, är det bättre att vända sig till yrkesverksamma att snabbt och korrekt göra alla nödvändiga.

Enhets omklädningsrum design och foto

Tyvärr har man inte alltid lever i ett stort område lägenheter och hus, och golvyta tillåter inte att göra en fullständig klädkammare, i vilket fall du kan försöka göra en dressing-garderob.

Dressing-skåp kommer att vara en bra lösning för ett litet utrymmeDressing-skåp kommer att vara en bra lösning för ett litet utrymmeFör att göra det måste du först utföra beräkningar och ta hänsyn till en hel del nyanser i planeringen av ett sådant arrangemang:

 1. Du måste välja en plats i rummet där skåpet är installerat, kan det vara ett hörn av rummet eller Nishcha kan skåpet beställas på ett speciellt projekt, men du kan göra det själv från en mängd olika material.
 2. Det är nödvändigt att utveckla lagring, lådor, ställningar, hyllor, bör också göra bakgrundsbelysningen och ge en plats för en spegel.
 3. I vissa fall, i stället för en hel omklädningsrum, kan du bara installera galgar, hyllor och lagringssystem som kan omfattas av skjutdörrar eller skärm.

Om för lite utrymme, är det möjligt att överväga möjligheten att klä fall i huvudsak är det en rektangulär fall där förlänger och drar tillbaka förvaringssystem som består av hyllor, skåp och hyllor. Det sträcker sig och drar denna design på rullar, och bilden inte luta åt sidan, till vänster och höger, från utdrags av rullarna som, som inte tillåter att förskjuta gliddelen. Naturligtvis gör denna design inte gör det möjligt att ta emot en massa saker, men det skulle vara optimalt för ett mindre rum.

Urval av projekt omklädningsrum: bilder och idéer

Vem kommer inte att vara möjligt att hitta många exempel på omklädningsrum, samt ritningar och beskrivningar samt olika system genom vilket du kan välja det bästa alternativet arrangemang av dressing. Om en person inte gillar det, baserat på information som finns kan försöka komma med något eget, för den mest optimala placeringen av ett omklädningsrum. Om du inte ens kan välja ett projekt som bygger på den information som finns eller har problem med planering omklädningsrum, bör du konsultera en professionell formgivare och byggare.

Med arrangemanget av ett omklädningsrum i lägenheten för att hjälpa yrkesverksamma inom möbel- och byggområdenMed arrangemanget av ett omklädningsrum i lägenheten för att hjälpa yrkesverksamma inom möbel- och byggområden

nämligen:

 1. Baserat på preferenser, designar en professionell designer det bästa alternativet omklädningsrum.
 2. På grund av den begränsade storleken på lokalerna är inte alltid möjligt att realisera önskat alternativ, och i detta fall kan du ringa för att få hjälp av professionella byggare och möbeltillverkare.

Om en person kan arbeta med verktyget, kan han utveckla den lämpligaste dressing projektet och självstarta dess konstruktion. Du kan också hitta information om de olika material som används för tillverkning av små garderober, liksom hur man korrekt montera allt och ställa in alla detaljer, och sedan göra avslut i rummet, installera hyllor, hängare och annan utrustning för att utföra belysning.

Vi planerar att omklädningsrum: designprojekt med sina egna händer

Trots mångfalden av mönster omklädningsrum, inte alltid möjlighet att välja vad du vill och måste göra i det här fallet, designa din egen garderob.


Hjälpverktyg själv dressing konstruktion finns särskilda konstruktörerHjälpverktyg själv dressing konstruktion finns särskilda konstruktörer

För att göra detta, det finns många sätt att göra ett designprojekt av sina egna händer:

 1. De människor som är väl bevandrad i datorer, inte så mycket för att lära sig den nödvändiga program som kan användas för att simulera alla möbler, badrum, bland annat i 3D. Du kan simulera det utrymme där du planerar att installera ett omklädningsrum och se programmet, hur det kommer att se ut.
 2. De som är dåligt insatt i datorer, kan för hand, baserat på de många exemplen på garderob, diagram och ritningar, rita vad du vill, måste du designa din egen omklädningsrum.
 3. Om du gör en schematisk bild av rummet, imponerande siffra, både med varandra, är det möjligt att bestämma den mest optimala platsen för ett omklädningsrum.

Denna självständiga arbetet kommer att ta hänsyn till många faktorer såsom rummets storlek, område, höjd, dimensioner omklädningsrum, och så vidare. D. Även oberoende utvecklats av projektet kommer att beaktas redan dessa saker, kläder, som redan är en person, kan det bli stationära lagringssystem eller någon mobil, modulsystem som snabbt kan byggas om.

Dessutom kommer egenutvecklade projekt omklädningsrum mest harmoniskt passa in i interiören hela lokalen.

Funktioner omklädningsrum i ett privat hem

De människor som bor i ett privat hem, det finns många fler möjligheter att ordna ett omklädningsrum, även om det ursprungligen inte planerat att göra. För sitt läge, kan du använda hjälp anläggningar hemma, vind, källare, pannrum eller tvättstuga, om huset är byggt på ett antal familjer med ett gemensamt källare, naturligtvis under förutsättning att de andra hyresgästerna kommer överens om att ge upp en del av pannrummet eller tvättstugan för att organisera dressing.


Om storleken på lokalen tillåter, kan det vara ganska stort omklädningsrum. Om inte, kan du göra en kompakt omklädningsrum, men det är nödvändigt att bygga det så för att kunna utöka sin storlek, om det behövs.

Ägare av enskilda privata hem som fler möjligheter för dressing utrustningÄgare av enskilda privata hem som fler möjligheter för dressing utrustning

Om huset golvet, sedan den bästa dressing placering kommer att vara en källare för att utforma storleken på en liten klädkammare, bör du ta hänsyn till vissa parametrar.

nämligen:

 1. Dimensionerna på källaren, bekväm inställning till omklädningsrummet, liksom all kommunikation, som i det.
 2. Möjligheten till snabb anpassning för att expandera eller, omvänt, för att minska storleken på en garderob och 2 utgångar, till exempel, från boendet och från gatan källaren slaget om nödvändigt.
 3. Dressing måste isoleras mot fukt, eftersom fukt från saker kommer att försämras.

Bäst av allt allt för dressing tätskikt i källaren i en envånings hus att kontakta experter, som har lång erfarenhet av att inrätta liknande strukturer.

Funktioner dressing, ordnade i rum

Utför konstruktion garderob bör tänka igenom ergonomi hela rummet - det måste ha bekvämlighet och praktiska. Plan bör vara så att kunna lägga nästan alla kläder och skor som finns i lager, och lämna aktiemarknaden för nya saker.

I omklädningsrummet, är det önskvärt att sörja för tillgången på extra utrymme för att rymma de nya sakerI omklädningsrummet, är det önskvärt att sörja för tillgången på extra utrymme för att rymma de nya saker

Dessutom finns det ett antal funktioner i utformningen av en garderob:

 1. Tillräcklig belysning, eftersom många omklädningsrum har inga naturliga ljuskällor. Bör överväga belysning, bättre att sätta ett par lampor, jämnt täcker hela området.
 2. Ventilation - att det inte fanns någon unken lukt, och att det inte är bortskämda av fukt, bör du överväga ventilationssystemet.

Videor omklädningsrum i klassisk stil (video)

Dessutom bör du överväga att placera kläder, skor och andra saker, klänningar, blusar, jackor och ytterplagg som ska hänga på den horisontella bar, samma sak gäller för byxor. Småsaker: T-tröjor, underkläder uppståndelse i rutorna på gymnasienivå. Skor, väskor och andra saker rör på den öppna nedre hyllorna. Vid slutna hyllor vanligtvis lösas i toppen dressing, en mössor, halsdukar och liknande. D.

Detaljer: omklädningsrum, designprojekt (foto exempel)

71121291451732324

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + = 8

Adblock
detector