Design mysiga rum: två sovrum zoner, bilder – nwhistorycourse.org

The BlogSeparation utformningen av rummet till ett sovrum och ett kontor kan du zonSeparation utformningen av rummet till ett sovrum och kontor zonindelning tillåter prostranstvoRazdelit sovrum design i två zoner kan krävas av olika anledningar. Till exempel, om du vill isolera en plats att koppla av, liksom för mottagning. Zonindelning kan inte genomföras utan föregående beredning av projektet, eftersom varje objekt måste vara på sin plats. Det huvudsakliga syftet med separationen av rummet i två delar är att det ska vara, inte bara utrustad med en vägg eller en duk, men fortfarande varmt och skönt både för hushållen och för sina besökare.


zonindelning sovrum

För att skapa ett projekt behöver för att genomföra teknisk frös sovrummet eller hallen samt att sätta en exakt funktionell uppgift var och en av dess delar. Det stora utrymmet är mycket lättare att genomföra sina idéer och arrangemang av möbler kan inte sägas om rum med små dimensioner. Det viktigaste - det är inte rädd för att experimentera, eftersom det ibland det är vad som kan vara den rätta lösningen, kunna ändra rum oigenkännlighet.

Zonindelning sovrum ger utrymme användning för olika ändamålZonindelning sovrum ger utrymme användning för olika ändamål

Fånga division sovrum, bör styras av specifika krav - är att skapa komfort för avkoppling och sova:

 1. Oönskad separation utrymme i två områden, om området är mindre än 14 m2.
 2. Designers tror att dela sovrum eller ett rum i en lägenhet kan vara i förhållandet 1: 1, som kommer att dra full nytta av båda delarna utan obehag.
 3. Om du vill dela den på sovrummet för att sova och arbeta bör sängen vara så långt från belysningsanordningar, desktop och datorn.

Hur att skilja sovutrymmet i en studio

Om du planerar att dela sovrum och vardagsrum i huset, att ursprungligen värt att uppmärksamma avsluta med tapeter som är enkel nog. Vackra efterbehandling material kommer att tjäna dig i många år och kommer att glädja sina åsikter på rätt sätt.


Sovutrymme i en studio kan välja en annan färg tapeter som kommer att kombineras med den grundläggande skuggan av väggarnaSovutrymme i en studio kan välja en annan färg tapeter som kommer att kombineras med den grundläggande skuggan av väggarna

När det gäller valet av tapeter, bör du välja:

 • vacker;
 • kvalitet;
 • Inte billigt.

Sådana produkter kommer att kunna verkligen leva upp till förväntningarna, men det viktigaste att de kom in i rummet stil. Just nu är det mycket populärt att kombinera olika typer av tapeter, både i färg och konsistens. Det är möjligt att använda tre olika nyanser, men under förutsättning att de inte står i konflikt med varandra. Ofta kan försäljningen hittas insamlade uppsättningar bakgrundsbild av flera arter, kunna bilda en enhetlig sammansättning och harmoni i rummet.Det är mycket lönsamt att köpa dem, så det återstår bara att göra sig en avslutande process.

funktioner zonindelning

Den funktionellt syfte i rummet av de två zonerna kan skapas själv, bara du undersöka funktionerna i zonindelning:

 1. Det är inte rekommenderat att använda två av ljusa färger.
 2. Det är inte tillrådligt att tillämpa kontrasterande färger.
 3. Det är inte nödvändigt att använda en stor bakgrundsbild för en zon.

Kombinationen av vitt och brun färg i det inre av sovrummet ser mycket ädeltKombinationen av vitt och brun färg i det inre av sovrummet ser mycket ädelt

En naturlig uppdelning av utrymmet är att använda tapeter beige och ljusbrun eller gul och orange, grönt och ljusgrönt, och liknande. Inte svårt att montera en komposition, du bara känna atmosfären i rummet och förstå vad du vill komma bort från skapas interiör. Vikbar design rekommendationer, liksom sina egna preferenser, kommer även rummet i två delar vara riktigt attraktiv.

Funktionella zonindelning sovrum

På grund av det faktum att i de flesta lägenheter ofta inte har tillräckligt med utrymme för att ha en personlig garderob, sovrum, vardagsrum och studera - att det blir långt ifrån enkelt problem. Undvik för mycket obehag och förvirring i rummet är möjligt enligt överenskommelse korrigera funktionella zoner i sovrummet. Även om du vill kombinera studier och en plats att sova, sedan inser att det är verkligt, och så att när de vilar på sängen inte kommer att uppstå irritation i belysning av arbetsområdet.

Mini-office i sovrummet - det är en mycket bekväm lösning för dem som ofta handlar om arbete i hemmetMini-office i sovrummet - det är en mycket bekväm lösning för dem som ofta handlar om arbete i hemmet

För korrekt fördelning av designers rymd uppmanas att:

 • Gör en lista över var alla åtgärder, vilket kommer att kräva det rum som ska beskrivas,
 • Markera de viktigaste;
 • Ge en av dem deras önskemål, och det kommer att ske när lutningen av interiören ritning.

Med andra ord, om det är nödvändigt i ett rum och arbete och vila, bör de två områdena är lika, och om personen mer tid att arbeta, inte studier och självförbättring och rekreationsområde inte spela en stor roll i rummet alls i stället för en säng kan vara en soffa, utfällbara om nödvändigt.


Förekomsten av mini-skåp, i kombination med en soffa eller ens en säng var att organisera många av den nya generationen av människor, eftersom denna mysiga och infödda atmosfär hjälper mycket bättre att fokusera på arbetet.

Separationen av vardagsrum och sovrum

Rum delas i två delar, kan ibland ser mer attraktiva än ett litet rum. Varför? Eftersom konstruktionen och underhållet har utförts individuellt. Nu kan vi möta en massa olika sätt, dekorationer och produkter, som utförs av rymddivision.

Separationen av vardagsrummet och sovrummet gör det möjligt att i ett rum, inte bara slappna av, men också att ta emot besökareSeparationen av vardagsrummet och sovrummet gör det möjligt att i ett rum, inte bara slappna av, men också att ta emot besökare

Till exempel:

 • gipsskivor;
 • Grön staket;
 • Öppen spis.

Grön häck naturliga uppskattas av naturälskare och vegetation. Den består av en smal blomkruka, som planterade mycket grön skärm, separera en del av rummet från varandra. Det bör noteras att installationen av potten inte ska vara lika över rummet, men bara på ett litet område av den tvärgående linjen.


I detta fall kommer rummet vara luft, ljus, och kommer inte att dölja hennes område, vilket är viktigt.

Vissa designers föredrar att zon i rummet med en eldstad. Blanda inte ihop detta med en eldstad vanligtvis installeras i ett privat hus med en stor skorsten. I själva verket talar vi om elektriska spisar, som anses helt säker, original och viktigast prisvärda. Sätta en eldstad i mitten av rummet kan visuellt uppdelad i två delar. Men eftersom vissa konstruktioner kan avge värme i rummet och blir en extra uppvärmning.

Ovanliga sätt att dela upp rummet

Vissa tror att ett rum med två områden - det är obehagligt och är inte attraktivt, men det är sådana ytskikt är de mest populära. Det är modernt att bygga poluperegorodki och podier.

Poluperegorodka med nischer - en mycket ovanlig och praktisk lösningPoluperegorodka med nischer - en mycket ovanlig och praktisk lösning

Sådana produkter i inlandet har flera värden:

 1. De tjänar som en dekoration i rummet och göra den mer elegant och modern.
 2. De planlagd utrymme.
 3. De kan användas som fack för kläder och små tillbehör.

Det är osannolikt att någon kunde överge förvärv av multifunktionella och mångsidiga skärmar som gör rummet attraktiv och kommer att bli av med irriterande skåp och hyllor. Poluperegorodki utmärkt jobb med uppgift att dela upp rummet i sovrummet och mottagning, liksom för arrangemanget av krukor med blommor, figurer, koppar och foton.

Hur man kan dela sovrum i två zoner (video)

Det är hur de dekorera beror på ägaren av huset och från hans fantasi, vilket innebär att det finns hundratusentals alternativ för att skapa trevnad och komfort. Det är värt att komma ihåg att poluperegorodka är partiell separation av utrymme, snarare än fullt ut.

Zonindelning sovrum (foton)

2b2640e77baa3f35c076d4f60125c5bb24rVT2p4Hbj06a04d57e018adc7ef3bd649a096f0cbda44ff3242013-10-152043372016-02-3-56b2490580d5d1452841407kvartira-31419322134zonirovanie8

Leave a Comment

Your email address will not be published.

54 + = 58

Adblock
detector