Design av tak i rummet: 9 stora idéer – nwhistorycourse.org

The BlogStretch tak tack vare valet av ett brett spektrum av färger och texturer tillåter originellt sätt ordna alla rumslägenheterStretch tak tack vare valet av ett brett spektrum av färger och texturer tillåter originellt sätt ordna alla rumslägenheter flesta människor väljer att tak. De är hållbara och tillförlitliga. Dessutom, med hjälp av stretchtyger kan vara visuellt förstora även ett litet rum. Stretch tak kan installeras även i en liten lägenhet. Om du vill dela upp rummet i funktionella områden, kan du använda en speciell partition.


Sträck vackra taket i rummet: för-och nackdelar

Före installation av undertak måste väga "proffs" och "nackdelar". Designen har ett antal fördelar och nackdelar. Spänning av banan det kan göras från polyvinylklorid, gipsskivor och vävnad. Varje material har också ett antal funktioner.

Om du vill installera taket i en lång, smal rum, då endast använda tissuebanan. Detta material ser bra ut och inte kräver speciella lådor.

Glossy tak ger rummet en speciell effekt av lyx, gör det mer minnesvärd för gästernaGlossy tak ger rummet en speciell effekt av lyx, gör det mer minnesvärd för gästerna

Innertak Fördelar:

 1. Stretchtyger kan installeras i ett rektangulärt rum, och rummen ovanlig form.
 2. Upphängningsstrukturen hjälper till att dölja kosmetiska defekter i basytan.
 3. Elastiska tyger tillverkade av PVC eller fuktbeständig gipsskiva, lämplig för efterbehandling badrum taket.
 4. Tak är tillverkade av miljövänliga material som inte avger gifter. Undantag är filmer av PVC, eftersom de kan producera toxiner när de utsätts för hög temperatur.
 5. Den relativt låga priset.
 6. Stretch ljudisolerat rum.
 7. Undertak inte kräver särskild omsorg.
 8. Med ett stort utbud av färgpaletter och texturer kan du välja den modell som kommer att gå perfekt med möbler eller andra inredningsdetaljer.

Nackdelar stretch tyger:


 • När du installerar spänn duk minskade höjden på rummet.
 • De material som används för att hänga målningar, lätt deformeras under inverkan av mekaniska skador.
 • Spänntak tillverkade av PVC-folie, deformeras under inverkan av låga temperaturer.
 • Innan du installerar taket behöver för att bygga en speciell ram.
 • När du installerar PVC paneler behöver använda en värmepistol.

Hur moderna spänntak i rummet: en steg för steg guide

Installera en svävande duk i vardagsrummet - en enkel, men viktig process. Monterings startar från inriktnings basytan och väggar. Detta görs med hjälp av en primer och spackel. Sprickor är tätade med tätningsmedel.

Med hjälp av en sträcka tak är möjligt att genomföra zonindelning av rummet, med fokus på specifika armaturer områdetMed hjälp av en sträcka tak är möjligt att genomföra zonindelning av rummet, med fokus på specifika armaturer området

Den spelar en viktig roll i förväg märkning basytan. Det kommer att hjälpa dig att välja önskat antal material och fästelement. För att ansöka layout exakt, är det nödvändigt att använda en laser.

Hur man installerar sträckan taket: 1. Installera galgar. Glöm inte att bifoga dem till webben.
 2. Fästa listen till väggarna. För fixering med hjälp av dymlingar.
 3. Utför kabeldragning. Glöm inte att göra i webb hål spotlights eller ljuskrona.
 4. Om du använder PVC tyg, varma rum med en värmepistol. Om väven används eller gips, inte behöver.
 5. Fäst hörnen. För fixering med hjälp av clips.
 6. Fäst sträckt duk med skruvar. Om du använder tyg gjord av PVC, är det inte nödvändigt att använda självgängande skruvar, som PVC-plattor har särskilda platser.
 7. Installera lampor och dekorativa lister.

Kan jag installera undertak i ett litet rum

Många tror att installera undertak kan bara vara i ett stort rum. Dock är detta yttrande felaktig. Med rätt val av material och fixturer, tak ser bra ut i ett rum med en yta på 12-18 kvadratmeter.

Undertak bakgrundsbelyst med begränsat utrymme skulle visuellt förstora rummetUndertak bakgrundsbelyst med begränsat utrymme skulle visuellt förstora rummet

Interiören i det lilla rummet passar perfekt tak med en glänsande konsistens. De tillåter dig att få en visuell förlängning av utrymmet. Dessutom glänsande taket i harmoni med någon stil.

Om du väljer att installera undertak i ett litet rum, överväga ett antal nyanser:

 • Hjälp visuellt förstora rummet tak av PVC med 3D-utskrifter. Till exempel kan duken appliceras på stjärnhimlen bilden.
 • Som en belysningsanordning med användning av en LED-remsan. Det kräver ingen installation av speciella insatser och är fäst direkt till ytspänning webben.
 • Välj tyg kalla toner. Det är önskvärt att de var i samklang med väggar och andra inre delar. Föredrar dukar blå eller ljusgrön.

Vi väljer designen för rummet med en sträcka tak

Välj Design av tak är enkel. Du måste ta hänsyn till färgschema och den stil som rummet upprätthålls. Dessutom rekommenderas att ta hänsyn till den funktionella syftet med rummet.

Ett utmärkt alternativ för stora rum kommer att vara en kombination av gul glänsande tak med beige tapetEtt utmärkt alternativ för stora rum kommer att vara en kombination av gul glänsande tak med beige tapet

Stretch tak kan vara:

 1. Layered. Denna konstruktion används när rumshöjden överstiger 2,7 meter. Multilevel tak enklaste att göra gipsskivor. För att installera denna design för att göra en särskild låda.
 2. Glass. Denna konstruktion används för efterbehandling taket i badrummet eller vardagsrummet. Dessutom är glas sträckt duk användas vid behov för att uppnå den visuella expansionen rymden.
 3. Omfattande. Imitation av volymen uppnås med hjälp av 3D-grafik. Omfångsrika tak - en bra idé för utformningen av barnens rum eller i vardagsrummet.
 4. Målade. I sådana tak tillämpas prydnad görs i grekiska eller afrikansk stil. Målningen kan tillämpas oberoende med användning av en latex eller oljefärg.

Om du inte vill sätta ett tak på 3D-ritning av volymen kan uppnås genom att använda fluorescerande färger. Det är värt att notera att färgen lyser bara på natten, så dagen taket kommer att se ut som en vanlig svartvit yta.

Speglade tak i rum 18 m²

För registrering av ett rum på 18 kvm rekommenderade spegel tak av tunn polyvinylkloridfilm. För montering en sådan struktur måste använda monteringsprofiler. Filmen kommer att förvandla insidan oigenkännlighet.


Experter rekommenderar att du använder tyg med en glansig struktur, eftersom de har hög ljusreflektion, så att kan uppnå den visuella expansionen rymden. Det är bäst att använda vita eller svarta speglad tak i kombination med spotlights.

För vänner av reflekterande element i det inre är ett utmärkt alternativ skulle vara användningen av spegel av takFör vänner av reflekterande element i det inre är ett utmärkt alternativ skulle vara användningen av spegel av tak

Fördelar med SLR film:

 • Ett brett urval av färger.
 • Filmen inte deformeras under påverkan av fukt, så speglade taket kan installeras även i badrummet.
 • Enkel installation.
 • Tak inte kräver noggrann skötsel.
 • Låg kostnad. Den genomsnittliga kostnaden för den glansiga filmen är endast 120-150 rubel per kvadratmeter.
 • Filmen inte sag, och genom att översvämma grannarna uppifrån kommer att bidra till att undvika skador på möbler.

Alternativ Design av tak i rummet (video)

Stretch tak - unik design, eftersom de kan installeras även i små rum. Med ett brett utbud av målningar, kan du välja den mest lämpliga material önskad färg och konsistens utan svårighet. För att utföra installationen av en sträcka tak är möjligt oberoende. För att göra detta, plocka upp skruvar eller ankare, och bygga en solid låda.


Design av tak i det inre (foto)

013belyyglyancevyypotolokvgostinuyu21m215-natyazhnye-potolki-v-gostinnoy254666962-20336633f06dc596e9cfd4d5763c4da125333d89435f5318606676455553767

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 1

Adblock
detector