Denk na over de vormgeving van de muren in de woonkamer: foto’s en de 3 belangrijkste factoren – nwhistorycourse.org

The BlogWoonkamer moeten helder, stijlvol en comfortabel voor elk familielidWoonkamer moeten helder, stijlvol en comfortabel voor elk lid semiGostinaya - een kaart eigenaren, kunnen we zeggen dat is het hart van het huis. Deze ruimte moet feestelijk, lichte, stijlvolle zijn, elk lid van het gezin moet er gezellig, comfortabel, warm. Dat is de reden waarom, wanneer de eigenaren van het huis doet reparaties gaan plakken over de muren van de kamer nieuwe decoratiemateriaal, is het noodzakelijk om niet alleen de moderne ideeën, maar ook de wensen van het huishouden te overwegen.


Hoe kan ik een behang op de muren in de woonkamer kiezen

Maak een muur kan mooi en interessant zijn, en met zijn eigen handen, het belangrijkste ding om de juiste afwerking materiaal te kiezen.

Bij het selecteren van experts raden aan om de volgende factoren in overweging:

 • Aan welke kant van de horizon, dat is de woonkamer;
 • Kleur van meubels en interieur artikelen;
 • Persoonlijke voorkeuren van huiseigenaren.

Maak een woonkamer aan de muur, kunt u zelf het origineel, selecteert u de juiste materiaal voor het afwerkenMaak een woonkamer aan de muur, kunt u zelf het origineel, selecteert u de juiste materiaal voor het afwerken

Om de grote zaal harmonie wordt gerespecteerd, is het belangrijk om het kleurenschema kiezen op basis van de woonkamer regeling. In dat geval, als de ramen op het noorden, het zal een prachtige optie om te plakken over de muur behang warme kleuren, zoals tinten van geel, oranje, perzik, mosterd, olijfolie zijn. Dezelfde optie zal geschikt zijn als het venster niet verder naar het noorden, maar sloot met dikke bomen. Als de ramen op het zuiden, is het beter om een ​​koele tinten te kiezen.


Over kleur interieur niet vergeten kan worden, is het belangrijk om toon gecombineerd, is het onmogelijk om het te overdrijven met de gebruikte mag niet meer dan 5 kleuren zijn kleur.

Als je wilt richten op meubels, selecteert u deze in de menigte, dan moet het behang neutraal zijn. Dus als het meubilair is donker, moet de muren licht. Omgekeerd, als het meubilair is licht, het origineel moet pokleit lichte of donkere achtergrond zijn. Deze lijn stelt u in staat om op te slaan in de kamer harmonie. Wilt u de nadruk op het ontwerp foto of panelen te maken, dan klaar is mag niet worden tegenover elkaar. Dit zal precies het gewenste item te markeren.

Het is belangrijk dat, voordat zij opnieuw bekleding van de muren om alle mensen te praten in het huishouden, is het noodzakelijk om rekening te houden met de smaak voorkeuren van elk, het vinden van een compromis versie. Ideeën kan verschillend zijn, een goede optie in het geval dat moeilijk is om een ​​gemeenschappelijke noemer te komen - in combinatie muren. Dit is wanneer de muren zijn versierd met twee verschillende kleuren.

Heldere, lichte of donkere muren van de woonkamer: het is beter om te kiezen

Zelfs tijdens de planning van de reparaties die nodig zijn om de vraag, wat de muren van het hoofdgebouw kamer te kleden. Het is belangrijk om rekening te houden met elk detail, zoals fotoafdrukken op behang niet passen in elk interieur. Het is belangrijk om af te drukken, grafische beelden in combinatie met het interieur. De beste optie is nog steeds beschouwd als niet helder behang, zonder de uitdrukkelijke kleur en textuur.Echter, ook simpelweg mag niet, onaantrekkelijk behang zal een saaie ruimte te maken, moet het niet worden in de woonkamer toegestaan ​​plechtige en interessant moeten zijn.

Met het gieten kan worden buitengewone zeggingskracht van de woonkamer wand, aandacht voor de specifieke omgevingMet het gieten kan worden buitengewone zeggingskracht van de woonkamer wand, aandacht voor de specifieke omgeving

Als de muren uitdrukking te geven? U kunt het vormen gebruiken. Mouldings helpen om het maximum te verhogen, als je ze plaatst langs de daklijn. Wanneer het plafond is niet hoog - gieten zal bijdragen tot verbetering van de situatie. Ook kunnen zij worden gebruikt om de wanden van de mooie vierkante of rechthoekige doorsnede verdelen. Deze oplossing geeft de kamer een luxe en aristocratisch, omdat het gips sierlijsten gebruikt, zelfs in de oudheid, haar paleizen ingericht.

Als we willen een minimalistische, moet je op te geven voor dit door:

 • lijstwerk,
 • stucwerk,
 • Overige wegingsfactoren elementen.

De kamer in de stijl van het minimalisme lijkt meer luchtig licht. Een goede optie is een muur met een open haard. Niet per se om een ​​echte open haard te regelen, kunt u een decoratief door middel van gipsplaat te creëren. Zo kunt u een taps toelopende muur sieren. Open haard is zeker het middelpunt van de aandacht.

Steen op de muur in de woonkamer: het gebruik van natuurlijke materialen in de decoratie

Bright accent kan een kamer ingericht met natuurlijke materialen. Dit is een goede oplossing in het interieur.

Vandaag de dag, ontwerpers zijn veel gebruikte materialen zoals:

 • steen;
 • hout;
 • Kunststeen.

Een goede oplossing zou zijn om de muren van de woonkamer met natuurlijke materialen eindigenEen goede oplossing zou zijn om de muren van de woonkamer met natuurlijke materialen eindigen


Stenen of houten wand kan een kamer persoonlijkheid en ongewone geven. De eenheid met de natuur vandaag, op het hoogtepunt van populariteit. In toenemende mate, beroemdheden en gewone mensen de voorkeur aan natuurlijke materialen in het interieur.

Op deze muur kunt u foto's, fotolijsten, interessant ontwerp panelen hangen.

Een andere optie om een ​​blinde muur te verlaten, het instellen van haar home theater. In aanvulling op de natuurlijke afwerkingsmaterialen, nu op grote schaal gebruikt gipsplaat. Dit materiaal maakt het mogelijk om de kamer te bouwen de meest ongelooflijke design. Gipsplaten is ideaal voor het afwerken.

Op het materiaal perfect worden vastgesteld:

 • verf;
 • bepleisterd;
 • Wallpapers van verschillende types.

Perfect voor het versieren van oneffen muren. Gipsplaten zal niet alleen helpen om onregelmatigheden te verbergen, maar met de hulp van het kunt u een niche met verlichting, planken, die slim geschikt is voor de plaatsing van interessante souvenirs, trendy accessoires te bouwen.


Lege woonkamer aan de muur: Hoe om te versieren

In het binnenland, laat de lengte van de wand aanwezig levende. Voor de decoratie hebben een heleboel opties.

Vandaag is een zeer relevant:

 • stickers;
 • schilderij;
 • Paper vlinder;
 • Siergewassen;
 • Artikelen van garen, gedroogde bloemen, en ga zo maar door. N.

Een blinde muur in de woonkamer zal stickers toe te voegen, geschilderd behang ofEen blinde muur in de woonkamer zal stickers toe te voegen, geschilderd behang of

Om een ​​blinde muur te versieren kan zijn om uw smaak. Dit kan de oorspronkelijke beschilderde zijn. By the way vandaag verkopen speciale vloeistof muur, waardoor je een ongelooflijk interessant patroon kan regelen. Sierpleister is ook geschikt.

Op de muur je kunt plaatsen, de samenstelling van de frames, kunt u hang de oorspronkelijke ontwerper horloges of prachtige muurschildering.

De man kan iets bruter te plaatsen. Deze techniek kan een beeld zijn, kan de samenstelling van uren, riemen, sigaretgeval. Gelukkig, vandaag is er geen tekort aan accessoires en woninginrichting. Een beetje droom, kunt u een goede keuze voor haar kamer te maken. Het belangrijkste is de ruimte, door middel van-Chur vele accessoires de algehele indruk kan ruïneren, in deze kamer zal zwaar worden niet te overbelasten.

Interieur subtiliteiten: accent muur in de woonkamer

Wat is het accent muur in de belangrijkste kamer van het huis, die haar naar de woonkamer te regelen? Accentmuur een doorsnede van de wand, speciaal geselecteerd met behulp van alle mogelijke ontwerptechnieken. De basisvereiste bij het plaatsen accent muren ligt in het feit dat het identiek is aan het totale interieur stijl zou moeten zijn.

Accent muur in de woonkamer kan worden gedaan met felle kleuren of ongebruikelijke accessoiresAccent muur in de woonkamer kan worden gedaan met felle kleuren of ongebruikelijke accessoires

Dus, wat is nodig accent muur:

 1. Via deze wand is het mogelijk de algemene sfeer verdun tot het heldere oppervlak van het opstaande element te benadrukken.
 2. Geraffineerde accent muur samenstelling zal de aandacht van bezoekers te trekken thuis, neem ze voor een tijdje.
 3. Het leidt af van lelijke elementen, als ze in de woonkamer interieur.

Wilt u een dergelijke wand te regelen, moet je bereid zijn om uitdagende taken op te lossen. Benadering van het proces moet correct en zorgvuldig zijn. Als u de behandeling van de zaak niet ernstig is, worden er geen fouten worden vermeden. En waarom besteden geld, tijd en zenuwen.

Om te voorkomen dat het breken van iets ervaren ontwerpers adviseren bij het plaatsen accent wand zich aan de volgende principes:

 1. Area accent muur moet kleiner zijn dan het totale gebied.
 2. Accentmuur hoeft niet noodzakelijk één lid zijn.
 3. Wijs een muur kan worden als het gebruik van felle kleuren, en met een ongewone structuur.
 4. Het moet rekening houden met de psychologie van kleuren.
 5. Het is noodzakelijk om de locatie van het accent muur te kiezen.
 6. Accent muren gunstig kan zijn voor functionele woonruimte te benadrukken zijn.
 7. De muur moet een evenwicht in de ruimte te creëren, dus je moet goed letten op de eenheid.

Het is belangrijk om de wand te plaatsen, rechts, selecteer een locatie op het oppervlak accentueren.

Hier zijn een paar tips voor het kiezen van de locatie:

 1. Indien mogelijk, is het beter om een ​​muur hebben in de voorkant van de kamer.
 2. Moet worden geplaatst dat er scheiding van functionele gebieden.
 3. Accent wanden kunnen worden geplaatst op de site van TV-kijken, maar in dit geval is het noodzakelijk om te geven te felle kleuren.

Accent muren vestigen de aandacht op het recreatiegebied bezoekers vandaan komenAccent muren vestigen de aandacht op het recreatiegebied bezoekers vandaan komen

Om een ​​accent muur te creëren, kan een verscheidenheid aan materialen aan te passen.

Vandaag is het op grote schaal gebruikt:

 • hout;
 • verf;
 • Brick;
 • tegel;
 • steen;
 • wallpapers;
 • glaspanelen;
 • Gips.

Velen geloven dat is genoeg om een ​​muur in een felle kleur te dekken, en al de nadruk ligt - is het niet. Het moet worden opgezet mini kleur samenstelling.

Ontwerpers bieden een aantal regels om te onthouden:

 1. Warme tinten zijn niet geschikt voor kleine woonkamer, visueel smalle ruimte. Maar geheel weigeren hen onmogelijk is, omdat zij in de ruimte van troost te brengen.
 2. Koele tinten tegenover uitbreiding van de kamer, maar neem comfort.
 3. Je moet tinten bed te gebruiken, zullen ze de aandacht te trekken.

Het ontwerp van de muren in de woonkamer. Originele ideeën (video)

Met een beetje inspanning, kennis en tijd! En kwalitatief resultaat zal overtreffen alle verwachtingen. Maak hun huizen comfortabel en mooi.

Interieur muren in de woonkamer (foto)

22zs32mg1-100001123-41-1024x6832837b90a463c2b0654785dbc58e40188a70ad94f4a3f9540baa99ed758abd7a3ac4f6123-108

Leave a Comment

Your email address will not be published.

77 − = 75

Adblock
detector