Den ovanliga korsstygn på ett foto: 6 tips – nwhistorycourse.org

The BlogDen ursprungliga porträtt broderat på bilden kommer att bli en fin present till familj och vännerDen ursprungliga porträtt broderat på bilden kommer att bli en fin present till familj och druzeyVneshne attraktiva och unika i varje aspekt av korsstygn bilder - den perfekta presenten till personer du känner eller känner. Du kan använda den som en snygg inredning. Nybörjare tror att för att klara slaven inte kommer att bli lätt, men i själva verket är uppgiften genomförbar, förutsatt att kvalitetsutbildning. Huvudrollen spelas här av noggrannheten hos systemet för arbetet med fotografier.


Korsstygn på bilderna: användning av en PC

Tidigare hade man "med ögat" för att aktivera standard foton till det önskade broderimönster. Idag denna uppgift hanterar specialiserad programvara (PO). Detta är ett program som kan laddas ner gratis, Mönster Maker. I tillägg till den lilla storleken och möjligheten att installera på en dator med alla operativsystem (OS), är programmet i stor utsträckning på grund av möjligheten att producera fler funktioner.

Mönster Maker program på några sekunder förvandla en bild i full system för korsstygnMönster Maker program på några sekunder förvandla en bild i full system för korsstygn

För att berika broderi framtiden när det gäller färger och realistiska, rekommenderas att följa följande riktlinjer:

 1. Pre-process av intresse i en fotoredigerare. Rekommendationen är bindande. Pattern Maker program kännetecknas av sin förmåga att blåsa upp ljusstyrka och färgmättnad. Det är därför du behöver för att gå vidare något minska alla parametrar till översättningen av systemet för broderi färgerna var naturligt;
 2. Nybörjare rekommenderas att utföra en "testkörning";
 3. Om en person kommer att brodera ett familjeporträtt, alla ansikten i foton som används måste vara nära varandra;
 4. På alla bilder måste du välja ett område som kommer att ligga till grund för broderi. I fallet med porträtt ögon är referens;
 5. För att etablera det önskade kretsstorleken;
 6. Välj önskat antal färger och varumärket tråd.

Hur man gör ett system för korsstygn Med Foton: Tips för nybörjare

Vanliga fel inträffa även i erfarna hands, så ytterligare testning tillåter inte att vända arbete till något fruktansvärt. Det öppnar en lista med fel inställd ljusstyrka. Det är inte alltid första gången möjligt att avgöra vilken del av bilden blir mörkare eller ljusare än resten av webben. Detta gäller särskilt för bilder tagna på fickan "Soap".


Onaturligt mörka tänder, är det omöjligt att skilja mellan den naturliga ögonfärg - bara en liten del av problemen. Om kvaliteten på originalbilden är kvar med fler frågor än svar, är det rekommenderat att göra följande. Visa foto bildredigerare och välj fliken "Information". Oavsett vilken typ av redaktör, kommer en person att kunna veta nivån på ljusstyrkan hos alla bildpunkter i bilden.

För att undvika misstag när du skapar ett system för broderi, bör behandlas med originalfotot i alla fotoredigerareFör att undvika misstag när du skapar ett system för broderi, bör behandlas med originalfotot i alla fotoredigerare

Om minst en del av bilden finns det en betydande skillnad i ljusstyrka, kommer verktyget att hjälpa rätta till situationen, "Dimmer" eller "klar".

Dessutom kan arbetet träffa några andra vanliga misstag: • Ugly samlas hår;
 • Inte den naturliga färgen på huden ansikte täcker;
 • Felaktigt vald bakgrund;
 • Mörka fläckar på huden, orsakade av felaktig eller ojämn belysning,
 • Onaturligt mörka läppar;
 • Reflexer i ansiktet eller pannan.

Även med sådana brister skapa en vacker system för korsstygn möjligt. Det viktigaste - att tillbringa lite tid att rätta till de identifierade bristerna i fotoredigeraren. När du är klar, är bilden placeras i programmönstret Maker för vidare omvandling.

Hur man syr kors bilder: alla komplexa just

Överge stort antal små och enkla element, såsom örter, är det nödvändigt för personer utan tillräcklig erfarenhet. Bättre tvär sy enkel sammansättning, som består av en del av porträttet. Skapande processen startar alltid från mittendelen av kompositionen. Detta görs av två skäl. För det första har skapandet av broderi i detta fall inte innebära många fel.

Oerfarna hantverkare rekommenderas att börja med enkla bilder med ett litet antal små delar, färger och nyanserOerfarna hantverkare rekommenderas att börja med enkla bilder med ett litet antal små delar, färger och nyanser

Erfarenheten visar att det är alltid lättare i alla avseenden vara baserade på de viktigaste detaljerna. I praktiken innebär detta att broderi ögon och näsa utgör grunden för framtida kompositioner.

Dessutom finns det några viktiga tips:

 1. Broderade husdjur kommer att återhämta någon bild. Samtidigt som de inte upptar en stor del av bilden.
 2. Väskor, hattar och andra små make foton mer levande, trots detta är det nödvändigt att korrekt placera dem. Bästa vore att göra det i området av vapen.
 3. Det är bättre att göra människors ansikten så att de sänkte ner på båda sidor. Till exempel, om det är ett porträtt, där 3 personer avbildas de två ytterligheterna placeras på nivån under.
 4. Det rekommenderas inte att engagera sig i ett stort antal små föremål. Först de är svåra att brodera. För det andra är det inte lätt att välja rätt färg.
 5. Skapa högkvalitets hjälper korrekt placering av föremål på materialet. Observation reglerna för perspektiv, mindre alltid vid bortre bakgrunden.

Rekommendationer för att välja en bild för broderi porträtt (video)

Broderi på ett foto - en fascinerande och samtidigt en komplex process. Innan du börjar måste du bearbeta bilden på rätt sätt och först efter att du kan börja skapa kretsar. Nybörjare rekommenderas att göra en "torr run" i Pattern Maker flera gånger. I det här fallet kommer att undvika en hel del färg brister och behovet av att göra om allt.


Broderade kryssmönster på bilden (Foto)

2a17552642a4256f9815a44adfab67fa48e96942dffeabad27daf7bb0e68e9834057b660ad4cbb300818e18f50d5519c5e266b46a3f84861f3d77e3111109055561913288860124322494

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 64 = 68

Adblock
detector