The BlogTapet med ett mönster under huden är idealiska för älskare av ovanliga sorter av dekoration hemTapet med ett mönster under huden är idealiska för älskare av ovanliga dekoration Alternativ zhilischaZanyavshis landskaps lägenheter, många ägare föredrar att undvika användning av djärva beslut. Istället utbredda vanliga stil väggkonstruktion. Men vissa konsumenter är fortfarande tveksamma till extravaganta material för dekoration, såsom tapeter under huden. Man behöver bara ta hand om en harmonisk kombination med de omgivande möbeltyger och resultatet är en harmonisk atmosfär.


Vilka är tapeten under huden i det inre

Bakgrund tillverkare har lärt sig att efterlikna mycket realistisk hud. Denna effekt uppnås genom användning av en speciell stämpling (precision). Men att resultatet blev en omöjligt att göra utan särskilda råvaror kvalitet.

Baserat på material från tillverkning av tapeter under huden är:

  1. Fleece. Det anses hög kvalitet och lätt att använda. Vid bearbetning limmet tyget inte blir våt och inte deformeras. Detta material används för att simulera någon hud. Den största nackdelen anses vara det höga priset på fleece i jämförelse med andra tapeter under huden.
  2. Paper. dekorativt skikt (trycket) som används för deras framställning. Externt ser saker bra, men de flesta av tapeter kan inte tvättas när den är smutsig. Vissa tillverkare har löst detta problem genom att lägga till basskiktet av vinyl.
  3. Vinyl. De ser mycket realistiskt, så de flesta reparatör rekommenderar just en sådan väv. Materialet är lätt att limma, medan föroreningar kan rengöras.

Bakgrund under huden på grundval av non-woven är av högsta kvalitet och motståndskraftig beläggning för olika typer av skadorBakgrund under huden på grundval av non-woven är av högsta kvalitet och motståndskraftig beläggning för olika typer av skador

Men med vinyltapeter är nödvändigt att ta hand om kvaliteten på ventilation i rummet.


Bakgrund under huden: ritningar versioner

Idag finns en mängd olika tapeter som efterliknar huden. Men när man väljer materialet för väggarna är viktigt att ta hänsyn till de inre lokaler, för att få en uppfattning i förväg om det förväntade resultatet.

De mest populära mönster är följande.

läderimitation python

Denna typ av tapeter har vissa fördelar jämfört med andra alternativ. Präglat ormskinn skalor erhållna voluminösa och oregelbunden som ser ovanligt, men effektivt. python hud kommer att vara bra att betona high-end utformningen av rummet, där lyx råder.

Bakgrund som efterliknar python hud, skapa ett rum atmosfär av respektabilitet och lyxBakgrund som efterliknar python hud, skapa ett rum atmosfär av respektabilitet och lyx Förutom python väggar är perfekt i kombination med ett hav inre, skapa en atmosfär av ljus och dyra utväg.

imitation zebra

En sådan möjlighet att dekorera väggarna är lämplig för personer som föredrar minimalism och svartvitt i miljön. Därför är det ytpartiet blir belagd med en ovanlig twist i det inre. Det är värt att notera att dessa tapeter är väl kombineras med djuriska mönster eller loft interiör.

Imitation leopardskinn

Denna version av tapeten anses vara den mest föredragna bland kvinnor. Som regel kan leopardmönster ses inte bara som en väggbeklädnad, men i kläder eller bland tillbehören.

Tapeter med imitation zebra passar perfekt in i det inre av rummet, gjort i stil med hi-tech Tapeter med imitation zebra passar perfekt in i det inre av rummet, gjort i stil med hi-tech

Väggar med läderimitation ta rummet en mysig atmosfär och uppfattas av andra som en dyr och bekväm design.

Läder med stämpling

Ofta, för tillverkning av tapeter som används guld eller silver prägling. Den mest relevanta alternativet för ansökan anses vara utformningen av rummet, gjort i stil med slottet.

Med hjälp av denna typ av tapeter är möjligt att uppnå en unik kombination av lyx och modernitet.

Hur man bäst att välja en tapet krokodilskinn interiör

Ett annat alternativ att dekorera väggarna i lägenheten är användningen av tapeter under huden på en krokodil. Tack vare denna lösning inte att säkerställa att ytan såg dyrt och utsökt.


För tillverkning av tapeter visuellt ser ut som krokodilskinn är det vanligt att använda en vinyl bas. Tillverkarna har varit noga med att dra på dem så exakt upprepa konsistens av äkta läder.

Bakgrund krokodilskinn råder i inredningen är avsedda för affärs mottagningar och mötenBakgrund krokodilskinn råder i inredningen är avsedda för affärs mottagningar och möten

Ägare som föredrar detta tema i det inre, bör det noteras att efter dekorera lägenheten liknande duk resultat är extravagant eller ens oförskämd atmosfär.

Det är ofta i rummet eftersom det finns en sådan yta dekoration obekväm effekt. Det är därför lämpligt att tillämpa krokodil tema för att dekorera kontor, bibliotek eller mötesrum.

Men designers rekommenderas att inte överdriva i rummet med tapeten under huden på en krokodil, för efter slutförandet av reparationsarbeten finns det en risk att få smaklös interiör. Det är bättre att fokusera på någon vägg, kommer det att göra det möjligt att skilja mellan original och utrymme för att uppnå den önskade effekten.


Att tänka på när du arbetar med tapeten under huden

Det finns flera regler som måste följas när man arbetar med tapeten under huden. Detta är nödvändigt på grund av det faktum att detta material anses vara specifik, och det finns en risk i stället för den ursprungliga förstöra den totala effekten av interiören målning.

Bakgrund präglade under huden framgångsrikt kan dölja stötar och små sprickor på väggarnaBakgrund präglade under huden framgångsrikt kan dölja stötar och små sprickor på väggarna

För att undvika oväntade problem, är det viktigt att följa reglerna nedan:

  1. Inte dekorera väggarna i rummet med läder tapeter. Även fullt dekoration ytor inte betraktas som en fel, erfarna designers rekommenderar att dekorera med vissa specifika område i rummet. Det är viktigt att se till att alla delar av inredningen och väl jämvikt var inte alltför spännande.
  2. Använd inte olika dekortryck. Det är nödvändigt att undvika att kombinera flera typer av tapeter under huden i samma rum. Oavsett hur stor önskan att förena huden på en krokodil med ormskinn är inte nödvändigt att utföra liknande experiment i det inre. Istället väljer en enda färg tapeter. Utmärkt i kombination med läder, kommer de att uppnå ett perfekt resultat.
  3. Avregistrera från lack eller metallelement i det inre. Dessa poster är mycket överbelastad design, även i rum med ett stort område.
  4. Placera inte tapet i ramen eller göra paneler. Detta material anses inte vara en oberoende dekorativt element, så det är viktigt att inte begå ett sådant misstag.

Läder tapeter (video)

Användningen av tapeter under huden är ett utmärkt sätt att få i det inre av lägenheten nyhet. På grund av den ovanliga målningar lyckas skapa oväntade, men iögonfallande effekt. Dessutom, med rätt strategi för att arbeta med läder tapeter kan se till att rummet var en atmosfär av komfort och chic. Men det bör vara mycket försiktig med valet av färg och typ av material. Dessutom är det viktigt att tänka på förhand placering i det inre av tapeter och förutsäga den förväntade effekten efter dess tillämpning. 

Bakgrund under huden i det inre (foto)

8 2-5A-Peter-Dunham-for-House-of-Windsor-Show-House 16-407superieure3 25-41 54 122 0815 987 999 1920x1080resizeinterior3586661401191432

Leave a Comment

Your email address will not be published.

87 − = 84