Den eleganta interiören i sovrummet 12 kvadratmeter. m 3 populär stil – nwhistorycourse.org

The BlogAtt reparationer i sovrummet, bör du överväga vad som kommer att vara möbler, belysning och dekoration materialAtt reparationer i sovrummet, bör du överväga vad som kommer att vara möbler, belysning och inredning materialyOrganizuya reparation sovrum måste komma ihåg att det kan göras helt av någon, beroende på din egen fantasi. Sovrum rutor 12 kännetecknas av att den har ett litet område, så det är ganska svårt att ordna. Eftersom Chrusjtjov ofta ganska kallt och även fönster kan vara i skuggan av ett träd, så du bör använda mer och ytterligare belysning utöver huvudbelysning. Eftersom utformningen av sovrummen i Chrusjtjov och deras storlek är ganska små och obekväma, är det bättre att dra i varma, ljusa färger, eftersom det kommer att ge mer visuellt utöka utrymmet. Möblerna ska vara så kompakt som möjligt och det är bättre om möblerna kommer att bli en transformator, eftersom det inte tar upp mycket plats, och om så önskas, kan det mycket snabbt lägga upp.


Hur man plocka upp möblerna i det inre av sovrummet 12 kvadrat Chrusjtjov. m: bild

Chrusjtjov sovrum är det faktum att det finns mycket litet utrymme, så det finns inget sätt att göra reparationer att förverkliga alla sina idéer för att förbättra den.

Men är med rätt inställning är det möjligt att göra ännu mycket litet sovrum:

 • elegant;
 • gourmet;
 • Modern.

Sovrum kan vara den ursprungliga yta som krävs möbler och elegant inredning. Vid arrangemang sovrum på 12 m2 i storlek måste korrekt välja möbler. Miljön bör vara så harmonisk och därför är det nödvändigt att placera alla nödvändiga möbler. 

I sovrummet måste det nödvändigtvis vara en säng, sängbord, liksom lagrings tingensI sovrummet måste det nödvändigtvis vara en säng, sängbord, liksom lagrings tingens


Även under ett litet sovrum är det möjligt att tilldela ett separat rum för avkoppling, läsning och hantverk, viktigast av allt, att placeringen av möbler var väl genomtänkt. Vid arrangemang av rastplatser kan sättas atamanku eller stol-sac, ett litet bord och en golvlampa.

Belysning i sovrummet ska vara primär och sekundär. I spetsen för sängen kan hängas lampetter, eller att sätta på ett sängbord lampor. Om sovrummet är konstruerad för par, måste sängen ställas in så att det fanns en strategi från båda sidor.

Du kan göra en säng i form av ett litet podium på vilken madrassen. Förvaringssystemet kan arrangeras längs en vägg, så att den helt ockuperade hela väggytan. en sådan utföringsform är ganska ursprungliga och elegant. Det är mycket lättare att lämna ett litet sovrum för en tonårspojke eller flicka, som i detta fall, kan du välja en mer smal säng, och flytta den till väggen. Om rummet är i behov av förnyelse av flera funktionella områden, är det värt att uppmärksamma den glidande eller hopfällbar säng, eftersom det kommer att spara extra sovrum område. Om sovrummet med balkong, på bekostnad av det är det möjligt att utöka utrymmet sovrum och utrusta ytterligare en funktion rummet.

Finns det något bättre stil sovrum inredning i 12 kvadrat Chrusjtjov. m

Sovrum design kan vara mycket olika. Många designers i valet av inredning föredrar att använda modern stil, men i det här rummet, kan du enkelt genomföra en mängd olika idéer.I synnerhet är det möjligt att arrangera en liten storlek sovrum i stilar såsom:

 • land;
 • High-tech;
 • Classic.

Om det inre av ett sovrum i modern stil, handlar det användningen av en liten mängd möbler som har en mycket mjuka linjer. För en sådan interiör perfekt passa en mängd olika färger. För högteknologiska stil kännetecknas av användningen av ett stort antal glas och metallkonstruktioner. Glans av dessa ytor hjälper till att visuellt förstora utrymmet sovrummet.

Sovrum, tillverkad i ett loft stil, ser ganska grov, men det extravagantlySovrum, tillverkad i ett loft stil, ser ganska grov, men det extravagantly

Ett litet sovrum kan utfärdas i ett land stil. Detta är en vacker och unik rustik stil, vilket kommer att bidra till vila och avkoppling.

Detta rum kan ordna en vacker vintage möbler antik. Som belysning väl lämpade spotlights, vägg lampetter och kristallkronor små med vackra nyanser. För att dekorera ett litet sovrum är det möjligt att använda den klassiska stilen, vilket innebär en närvaro av ett flertal träelement och trämöbler. Efterbehandling i detta fall är det nödvändigt att utföra i varma, ljusa färger.

Att designa ett litet sovrum är möjligt att tillämpa en stil loft. Loft stil innebär användning av praktiska möbler. Utmärkt passform i det inre av en inbyggd garderober och glidbord.

Viktigt! Möbler är bäst att välja den mest funktionella och rymlig.

Hur man gör reparationer i sovrummet 12 kvadratmeter. m: bild och val av efterbehandling material

Att välja allt du behöver för att designa ett litet sovrum med ett urval av efterbehandling material.

Det är mycket viktigt att vada efterbehandling material:


 • väggar;
 • tak;
 • Paul.

Ljusa färger bidra till att skapa en varm avslappnad atmosfär i rummetLjusa färger bidra till att skapa en varm avslappnad atmosfär i rummet

När du väljer efterbehandling material, bör välja ljusare nyanser. Snö-vita väggar och tak kommer att hjälpa visuellt utöka rummet och ge det en speciell elegans och unika stil. I ett sovrum kan koppla av och varva ner. I tillägg till den vita färgen kan användas, och andra ljusa färger, i synnerhet, som beige, kaffe, sand. 

För väggkonstruktion är mycket väl lämpad tapet med strukturmönster och präglade panelerna. För efterbehandling taket Gips är lämplig eller sträckt duk. För att visuellt förstora det gemensamma utrymmet i rummet, kan du använda blankt sträckt duk. Detta är en mycket bra idé, eftersom det kommer att bidra till det inre en unik stil och elegans.

Rekommendationer som att arrangera den rektangulära sovrummet 12 kvm. m: bild

Ganska ofta i sovrummet Chrusjtjov rektangulär och ganska sträckt. Meter är inte tillräckligt. Många tror att för att utrusta ett rum med sina händer är svårt, eftersom det inte är riktigt den vanliga formen och därför är det nödvändigt att välja inredning och möbler klokt.


Däremot kan du designa ett sovrum och utan hjälp av en designer, är det bara att välja klokt:

 • Belysning;
 • Efterbehandling material;
 • Inredning.

Den rektangulära sovrummet är bäst att ställa in inbyggd garderob med speglarDen rektangulära sovrummet är bäst att ställa in inbyggd garderob med speglar

Väggar och tak är det önskvärt att ge i ljusa nyanser. Om efterbehandling material för väggarna för att använda tapeter, är det bäst att ha en kontrasterande band. Som efterbehandling material för väggarna kan användas foto tapet. Ett bra alternativ skulle vara en foto tapet med tillräckligt opretentiös design.

Om sovrummet högt i tak, är det bäst att använda en planskild gipsskivor konstruktion. Var och en av nivåerna kan målas i sin egen färg. Spegelpaneler kan fungera som ett alternativ till gipstak.

Vid arrangemang av rektangulära sovrummet är inte nödvändigt att använda en vanlig garderob, så det är bättre att föredra inbyggda modeller. På den långa väggen, bör du installera en spegel, eftersom detta kommer att utöka utrymmet visuellt och göra den mer djupgående.

Den eleganta interiören i sovrummet 12 kvadratmeter. m (video)

Designa ett litet sovrum i Chrusjtjov kan vara mycket olika, det beror på personliga preferenser och användning av efterbehandling material.

Designa ett sovrum 12 kvm. m (inredning foto)

16101920x1080resizeinterior240696713837579311920x1080resizeinterior455386514140480482016-07-18-578cd860dff1364f2fd2584ecaf87b98f30a4d03000ff670320688865.2752587-13

Leave a Comment

Your email address will not be published.

1 + 8 =

Adblock
detector