Delicate beige behang voor verfijnd interieur – nwhistorycourse.org

The BlogBehang beige tinten zijn ideaal voor zowel de woonkamer en de slaapkamer of gangBehang beige tinten zijn ideaal voor zowel de woonkamer en slaapkamer of prihozheyPravilno gekozen ontwerp niet alleen sieren de kamer, maar maakt het ook meer comfortabel en gezellig. Het is ook bewezen dat het ontwerp ruimte heeft een significant positief effect op de menselijke gezondheid. Kleurafstemming behang is een van de belangrijkste factoren bij het bepalen van het ontwerp van de kamer. In dit geval, de kleur en tint is afhankelijk van de kamer - de grootte, de bestemming, de frequentie van het verblijf it.d. Rekening houdend met alle factoren, zal een bevoegde ontwerper in staat zijn om de gewenste kleur en patroon behang te kiezen.


Het is vermeldenswaard beige behang. Dit aangename "light" kleuren om een ​​aangename sfeer te creëren en verbeteren van de stemming van een persoon die ingezetene is daar. Ze zijn geschikt voor bijna alle meubels en helpt om de schijnbare "flashy" te beperken en niet passen in het interieur kleuren en vormen. Daarom is deze kleur is een van de meest voorkomende onder zowel ontwerpers en fabrikanten, wat niet verwonderlijk - De vraag creëert aanbod. Hieronder is een blik op enkele nuances aan interieurs van deze kleur behang (en tinten) te creëren, zo goed als u vertellen over een aantal van de nuances een combinatie beige met anderen.

Beige behang in het interieur, en het gebruik ervan

Ondanks een aantal voordelen die een beige behang hebben, velen beschouwen hen heel saai en vervelend zijn. In dit geval kunnen ze worden verdund met een beetje meer heldere kleuren, maar dit zou moeten weten, wat het behang voor de muren worden gecombineerd met een beige kleur.

Dus je moet verschillende opties van verschillende kleuren die zal mengen in met het interieur van de belangrijkste beige kleur te selecteren.

Deze combinatie is perfect voor expressieve interieur. Hiermee kunt u de kamer dynamischer te maken, maar ze moeten niet enthousiast over zijn - zwart moet niet veel te zijn, en het mag niet prevaleren boven beige. Een betere optie is een optie waarin de zwarte strepen als schaduwen zal dienen.

Beige behang in het interieur van het appartement zal verrassen en vernieuwen de kamerBeige behang in het interieur van het appartement zal verrassen en vernieuwen de kamer


Hiermee kunt u een interieur in de stijl van de barokke of klassieke creëren. In dit geval is de beige kleur - moet achtergrondkleur van het behang (predominant), en zijn goudbruin patronen op het behang. Dan zal de gouden patronen prachtig schitteren in het zonlicht, het creëren van een romantische sfeer in de kamer.

Sommige opties zijn onder andere interieur bruin en beige behang. In dit geval, weer gedomineerd door beige en bruin moeten één of ander element van het decor te benadrukken. Vaak worden ze gebruikt voor "inclusie" het interieur van het meubilair, zoals beige en bruin van kleur is geschikt voor de afwerking van de bank muur.

Hebben een kalmerend effect op de menselijke psyche, dus om deze tinten te gebruiken wordt aanbevolen voor het afwerken van de slaapkamers, kinderkamers, kamers voor rust en ontspanning.Om de kamer meer dan de natuurlijke maken "van de atmosfeer" U kunt de beige en groene kleuren te gebruiken. Dus licht groen zorgen voor een warme en lichte sfeer en donkere tinten zal een gevoel van evenwicht in de kamer te creëren.

De combinatie met de kleuren rood

Interieur met beige als de kern, en roze of rode tinten als razbavochnyh maken het mogelijk om een ​​romantische sfeer in de kamer te creëren. Maar moet niet te veel misbruik van deze kleuren. Ze beter identificeren van de raamopeningen (schaduw flat), diverse decoratieve elementen (meubels it.d.).

Wallpaper beige in staat om significante toename van de visuele ruimte van de kamerWallpaper beige in staat om significante toename van de visuele ruimte van de kamer

Bij het selecteren van meubilair voor de kamer, de voorkeur gaat uit naar de meubels met heldere buitenmantel geven.

Het is het beste geschikt voor beige bleke melkachtige, zuivel, Peach et al behang. Kleuren. Zo is het mogelijk om het interieur van de rozijnen om meubels cyaan of blauw (elektrisch) tinten te zetten.

Wat gordijnen in beige pak behang

Een belangrijke rol bij het bepalen van de inrichting wordt bepaald door de gordijnen, die worden gebruikt in de kamer. Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van het decor, dat is om te dragen en praktische functie - om het venster te sluiten tegen licht en nieuwsgierige ogen. Het is daarom belangrijk om de juiste gordijnen te kiezen in een kamer met uitzicht op de belangrijkste beige muren.

Bij het kiezen van gordijnen moeten worden geleid door persoonlijke voorkeuren. Echter, er zijn een aantal beperkingen die zijn ingesteld beige kleur behang. Het is dus niet aan te raden om gordijnen krijgen te felle kleuren, bijvoorbeeld, een giftige geel, fel licht groen, enz. Kleuren.


Pak de gordijnen behang beige kleur zal niet moeilijk zijn, omdat voor hen de gordijnen zijn geschikt voor vrijwel elke lichte kleurenPak de gordijnen behang beige kleur zal niet moeilijk zijn, omdat voor hen de gordijnen zijn geschikt voor vrijwel elke lichte kleuren

Wanneer dit wordt toegestaan ​​om de gordijnen te nemen met patronen. Patroon gordijnen moeten niet te groot en alyapistym zijn - de voorkeur moet gemakkelijk worden gegeven en niet de aandacht van het patroon aan te trekken.

Tulle is het beter om monochrome zachte tinten te nemen. Voor geen schending van het ontwerp ruimte, kan tule in grote strips. Bijvoorbeeld, wanneer de breedte van het gordijn 80 cm, de beste zal grote bandbreedte van 20 cm.

Een zeer belangrijke rol in de keuze van gordijnen speelt en het doel van de kamer. Omdat de keuken is het beter om een ​​licht te maken en visueel uitbreiden van de ruimte, met behulp van gordijnen van licht roze of perzik kleur. Hetzelfde geldt voor de kwekerij, waar de harmonie moet zacht lichtgroene kleur blind te gebruiken. Woonkamers en zalen worden ook aangemoedigd om visueel uit te breiden, met behulp van heldere kleuren. Maar de "officiële" ruimte, zoals een kantoor, receptie of training klasse, is het beter strenger te maken. Om dit te doen, gebruik maken van zwart, rood, kastanjebruin en andere donkere tinten.

Wat behang worden gecombineerd beige behang

Als in de vorige paragraaf werd beschouwd als een combinatie van monochromatische beige kleur met andere kleuren, overweeg dan een combinatie van tekeningen hier. Dus om de kamer meer kleurrijke en gezellige soort behang kan worden gebruikt met een textuur.


Beige behang perfect met rijke en levendige kleurenBeige behang perfect met rijke en levendige kleuren

Typisch, de belangrijkste structuur (beige) behang is netjes en niet de aandacht patronen te trekken. Hetzelfde moet worden gevolgd bij het selecteren van een patroon op het andere behang.

We moeten echter niet vergeten dat de rush naar extremen, jammer - te klein patronen (bijvoorbeeld kleine erwten), zal ook een negatieve blik op de achtergrond van de monotone beige hebben. Een betere optie zou patronen bezetten ongeveer 80% van de totale oppervlakte van behang.

Hoe wordt grijs-beige behang toe te passen

Onlangs, in de afwerking studio ontwerpers begonnen om de grijs-beige tinten actief toe te passen. Meestal behanglijm in deze kleuren op de muur, vaak imiteren van Damascus en andere Midden-Oosten landschap.

Onder beige behang perfect bruin meubilairOnder beige behang perfect bruin meubilair

Om de kamer het werd gedaan in deze stijl aan te raden om felle kleuren te gebruiken wanneer het arrangement - helder rood of fel gele tinten. Het is beter als deze kleuren zal worden gebruikt in meubelen, kleine toebehoren en accessoires. Dus het verkrijgen van het interieur in "Midden-Oosten" stijl.

U kunt ook het behang met middelgrote tekeningen grijzend te verdunnen de beige achtergrond te gebruiken. De beste uitvoeringsvorm golf of sneeuwvlokken.

Beige vloeibare behang in de binnenruimte (video)

Tot slot, de harmonie ruimte te geven, als het meubilair heeft een andere kleur van beige, moet worden opgenomen in het interieur elementen van het decor met beige kleur (panelen, foto's, foto's in frames, etc.).

Beige behang in het interieur (foto)

11-17q10 romanticheskih-i-stilnyh-intererov-Spalen-1343.326-Svetik487.615-13947884651353739844dsc00051402261134-oboi-1920h1080-est-ideya-Uyutnaya-spalnya-6420141710005432artleocom-85.793Mooi-Living-Room-Interior-Design-Ideas13

Leave a Comment

Your email address will not be published.

63 − = 53

Adblock
detector