The BlogPanelen gemaakt van natuurlijke materialen kan elk interieur verfraaien, waardoor hem iets buitengewoons en mysterieusPanelen gemaakt van natuurlijke materialen kan elk interieur verfraaien, waardoor hem iets buitengewoons en ongewone zagadochnoeKrasivye en panelen kunnen worden gemaakt van wat er onder onze voeten. Het is een verscheidenheid aan stenen, takjes, stukjes glas, schelpen, etc. Maar dat alles, wat we meestal geen aandacht besteden. Maar met een groot verlangen en de vindingrijkheid van deze gewone dingen, kunt u een geweldige muurschildering van grote schoonheid te creëren. 


Decoratieve panelen gemaakt van natuurlijke materialen met hun eigen handen

Wat zijn deze panelen van natuurlijke materialen? Dit is misschien wel de meest interessante en ongewone composities, die zijn gemaakt van de materialen die aan ons gegeven door de natuur.

Bijvoorbeeld:

 1. Panels van granen en granen onder toevoeging van koffiebonen de vorm van dit patroon, waarbij het kleurenpalet is zeer divers. Een dergelijk patroon is perfect voor elke kamer.
 2. Panels van koffiebonen. Voor de achtergrond van dergelijke samenstellingen worden vaak gebruikt meshkovituyu weefsel en te verbranden. Coffee panelen rationele plaats in de recreatiezaal of de keuken. De geur van koffie helpt om te ontspannen en te verlichten spanning.
 3. Panelen gemaakt van schelpen. Interessant en goedkoop alternatief voor de sfeer te verdunnen in de badkamer. En niet eens knutselen van deze verschillende figuren. Eenvoudig en ziet er geweldig volledig gevuld een vierkante basis een aantal schelpen van verschillende grootte.
 4. Panelen gemaakt van stenen. In dit geval is de werkwijze een beetje ingewikkeld. Gewoonlijk worden dergelijke geselecteerd venster kiezels om het mozaïek verspreiden.
 5. Panel zaagsnede van bomen. Zeer interessant en ongecompliceerde optie om de hal van het huis te versieren. Vaak zijn deze panelen maken grote maten. Spilite dezelfde lengte maar verschillende diameters combineren.

Dit is niet de hele lijst van mogelijke panelen gemaakt van natuurlijke materialen. 

Materialen en fabricage technologie panel is afhankelijk van de wens en de verbeeldingMaterialen en fabricage technologie panel is afhankelijk van de wens en de verbeelding


Interessante panelen kunnen worden gemaakt van de bladeren van de bomen, het uitvoeren van hun hele chique boeketten.

Het doen van hun eigen handen: panelen gemaakt van natuurlijke materialen

Denk aan het creëren van een decoratief paneel van gierst. Zoals de figuur zal zijn fantastische karakter "Pinokkio" op het grasveld onder een boom. Dit paneel past perfect in het interieur van de kamer van een kind, en voor goede assistenten zal zijn kinderen. Deze spannende ervaring die ze zullen houden.

Nodige materiaal aan:

 • 0,5 cups gierst;
 • Gouache verf, potlood en penseel;
 • Gebruikte thee bladeren met theezakjes;
 • Een plaatje multiplex;
 • Houten spiesen;
 • PVA lijm;
 • Een klein licht-gekleurde stof segment;
 • Zand en kleine steentjes;
 • Kunstmatige groen en bloemen;
 • Droge bladeren;
 • Clear nagellak.

Het creëren van een paneel gemaakt van natuurlijke materialen vindt u ongelooflijke emoties van vreugdeHet creëren van een paneel gemaakt van natuurlijke materialen vindt u ongelooflijke emoties van vreugdeOm te beginnen goed obtyanut fundament doek gemaakt van multiplex en lijm deze. Wacht tot de lijm droogt. Maak vervolgens een tekening potlood en de contour van Pinocchio Een dunne draad PVA lijm. Vervolgens met behulp van spiesjes lag strak keten gierstzaad strikt voor een widget. Geef contour om te drogen, en verf dan het in potlood, waardoor het meer expressief. Vervolgens wordt een dunne laag vul hele tekening gierst binnen. De boom op het gazon deksel pap thee en lijm, deze massa is zeer vergelijkbaar met de huidige schors. Dan gouache dorisovyvat boomtakken, achtergrond panelen, zand en vogels, evenals onze Coloring Pinocchio. Na het drogen versier een panel van kunstgras, bloemen en zand, en houtlijm gedroogde bladeren. Het blijft alleen om meerdere lagen blanke lak aan te brengen. Al het werk is voltooid. Decoratief paneel "Pinokkio" op het grasveld klaar.

Toepassen op een substraat met behulp van het kopieerpapier, waarbij het beeld nauwkeuriger en expressief is.

Winter panel met hun handen van een natuurlijk materiaal: een masterclass

Bij het woord winter, zodra er een verband is met witte sneeuw en ijzige nachten. Het is dan ook logisch om af te schilderen panelen straat met huizen, waarvan de pijpen wervelende rook.

Voor de winter bedieningspaneel het volgende nodig:

 • multiplex;
 • papier;
 • PVA lijm;
 • Silicaat lijm met een scherpe neus;
 • borstel;
 • spies;
 • griesmeel;
 • wol;
 • Gouache.

Bij de productie van panelen van de winter met hun handen niet hoeft te opschieten en uit te werken elk detailBij de productie van panelen van de winter met hun handen niet hoeft te opschieten en uit te werken elk detail

De productie van het paneel zal beginnen met de voorbereiding van de basis. PVA lijm verdund met wat water en lijmdocument triplex, wat wikkelrand aan de andere kant van de balk. We wachten tot het oppervlak droog is. Voorts dezelfde verdunde lijm volledig te bedekken de bodem en voorzichtig besprenkelen met semolina. Na drogen verf griesmeel gouache blauw. Toen in potlood passen onze benadering de contouren van onze straten, huizen, een paar van bont-bomen en de maan aan de hemel. Na het nemen silicaat lijm en zachte hand schakelelement en de laag met de binnenzijde. Hier nemen we de watten en lijm het met een dunne laag, en met de hulp van spiesen lijn de grenzen van de elementen, zodat ze zijn duidelijk. Waardoor het effect van de witte sneeuw in het maanlicht 's nachts. Garneer met een standaard paneel kan worden rijst of kleine steentjes, te kleuren met zilver.

Het is zeer belangrijk om alle elementen van een paneel afwisselend uit te voeren, heeft de lijm geen tijd om te drogen.

Hoe maak je Kerstmis panelen gemaakt van natuurlijke materialen met hun eigen handen te verzamelen

In vakantie de New Year's kan zeer nuttig zijn als giften zijn ideaal panelen. Enorme selectie van producten uit natuurlijke materialen voor creativiteit is te vinden thuis, en de verbeelding en het vermogen om de eenvoudige dingen te veranderen in een fantastische product panelen zullen transformeren onherkenbaar. Als een patroon voor het paneel kan worden gebruikt absoluut geen winter thema. Het is gemakkelijk om een ​​kerstboom uit de kegels, versierd met heldere speelgoed te tekenen.

Om te werken is het noodzakelijk:


 • Strakke A3 vel karton;
 • Lijmpistool;
 • Gouache en borstel;
 • Sparappel;
 • Pasta met verschillende vormen;
 • Branch aten;
 • erwten;
 • Koffiebonen;
 • Shell pistachenoten;
 • Hele eierschaal kwartel - 3 stuks;

Om de benodigde materiaal kan veilig aan de slag voor te bereiden. Breng potloodtekening oorspronkelijk optioneel, de belangrijkste elementen van de lijm gelijkmatig en geen haast.

Het maken van New Year's panelen met hun eigen handen is niet moeilijk, maar een beetje geduld en doorzettingsvermogen is nog steeds nodigHet maken van New Year's panelen met hun eigen handen is niet moeilijk, maar een beetje geduld en doorzettingsvermogen is nog steeds nodig

Aan de slag:

 • Bedek gouache achtergrond karton;
 • Ontleden sparappels de veren en plakken ze op het midden van de baan vanaf de bovenzijde en verder vormen rijen takken;
 • Boven de ketting erwt boom het plakken van een krans;
 • Volgende panelen versieren met koffiebonen - speelgoed op de kerstboom, pasta - als een ster aan de bovenkant van het hoofd en op de algemene achtergrond van de sneeuwvlokken;
 • Verf de boom groene en pasta in wit.

Verder is het noodzakelijk om kleine brokken te maken. Om dit te doen, draai naast elkaar kleven op eieren pistachenoten. Plaats vervolgens twee kleine takjes spar in de rechterbovenhoek van het paneel en de zelfgemaakte kegels in hun centrum.


Kerstmisframe paneel kan zijn gemaakt van wol laag dezelfde kerstboom kegels van kleine omvang, schalen of platte stenen.

Dus al het werk Nieuwjaar panelen gemaakt van natuurlijke materialen klaar.

De productie van de panelen gemaakt van natuurlijke materialen (video)

Versieren hun huizen met behulp van panelen gemaakt van natuurlijke materialen is zeer eenvoudig. Dergelijke materialen symboliseren harmonie en eenheid met de natuur. Om heel reëel alle leden van de familie te betrekken, omdat de bezetting zo interessant is de gemeenschappelijke oorzaak verenigt creativiteit. Op het einde, kunt u een heel origineel panelen, die vergelijkbaar is met die die worden verkocht in de winkel te creëren. Maar items met de hand gemaakt dubbel onbetaalbaar!

Panelen gemaakt van natuurlijke materialen (foto's)

--20- 1 12 26-22-1024x683 4 28-19 132 9835201271300009414 8178831 4789706

Leave a Comment

Your email address will not be published.

92 − 84 =