De versterkingslaag 4 gipsplaat materiaalsoorten – nwhistorycourse.org

The BlogBij het werken met gipsplaten moet versterking tape te gebruikenBij het werken met gipsplaten noodzakelijk gebruiken versterkende lentuSeychas vrijwel geen herstel niet compleet zonder de werkzaamheden die verband houden met de huid van gipsplaten. Immers, het is vrij snel en betaalbaar proces waarmee u de muur, het plafond af te stemmen of maak een niche zonder enige problemen. En dit alles zal een ideale ondergrond klaar voor het schilderen of behangen hebben. Maar voordat dat het noodzakelijk is om close-up van alle gewrichten van gipsplaten, en zo dat, met het oog op storingen en overgangen tussen hen te vermijden. Daarvoor hebben we versterking of afdichtingstape, die scheurvorming voorkomt.


Hoe maak je een versterkte tape voor gipsplaat kiezen

Bouwmaterialen markt is zeer breed. Hij maakt indruk met zijn diversiteit en variatie. Onlangs, zijn er vele soorten van tapes, het versterken van gewrichten gipsplaat.

Versterkingsband voor afdichting bij het installeren van de gipsplaat.

Het kiezen van wapening tape, zorg ervoor dat de kwaliteit en de belangrijkste kenmerken te overwegenHet kiezen van wapening tape, zorg ervoor dat de kwaliteit en de belangrijkste kenmerken te overwegen

Ze verschillen niet alleen in samenstelling, maar ook door de wijze van aanbrengen. Laten we eens kijken naar de eigenschappen van en de vraag naar elk van hen.

De meest voorkomende opties zoals tapes zijn:


 1. Serpyanka - de meest voorkomende versterkte tape, die glasvezels omvat. Serpyanka rooster de vorm - een zijde hechtende voor gemakkelijke toepassing.
 2. Papieren tape. Voorvader van alle versterkende tapes in afwerking en tegelijkertijd deze band is vandaag relevant. Voordelen haar genoeg: een dunne, duurzame, rekbaar en niet goedkoop. Er is ook een papieren ponsband bedrijf Knauf, dankzij de technologische gaten van alles de lucht op doeltreffende wijze - het u toestaat om meer hoogwaardige naad te doen.
 3. Riem met metalen inlay. Gewoon papier geperforeerde band waarop het midden geteste twee gegalvaniseerde band van 0,2 mm dik. Wordt in de buitenste hoeken nabijheid verder versterkt hoek en voorkomt dat het kraken. Vanwege zijn hardheid dergelijke band vermindert de spanning op de interne metalen frame.
 4. Damper tape. Deze zachte en elastische band van polyurethaan schuim. Het wordt gebruikt voor het afdichten van voegen voor plinten leidingen en deuropeningen. Plakband en over eventuele moeilijkheden bij het gebruik van geen bezwaar.

In sommige situaties is het mogelijk om zonder het gebruik van versterkingsstroken. Dit zijn in principe de plaatsen die niet binnen het gezichtsveld van menselijke of gipsplaat bijkomend ommanteld met andere materialen vallen.

Algemene informatie over serpyanku Drywall

Het bouwen van wapeningsnet (serpyanka) - is de meest voorkomende wapening tape. Bouwers worden ook wel het - het bouwen van een verband op zijn gelijkenis met medische doek. Serpyanka voldoende groot rooster van glasvezels geïmpregneerd met een acrylkleefstof eenzijdig.

De meest populaire en de vraag voor vandaag serpyankaDe meest populaire en de vraag voor vandaag serpyankaSerpyanka beter geschikt voor oppervlakken waarbij de vulstof dikte niet meer dan 1 mm.

Kan worden gebruikt als bij het voorkomen van het optreden van een barst, en als restauratie, wanneer de scheur gevormd en er moeten verdere divergentie te voorkomen.

Serpyanka gebruikt in de volgende types van de wapening:

 • Voegen gewrichten in de plafondplaten;
 • Preventie en verwijdering van scheuren in de muren en plafonds;
 • Versterking GCR gewrichten, gipsvezelplaat, spaanplaat en andere bekledingen;
 • Extra afdichting wand plafond overgangen.

Serpyanka schaal gebruikt in verschillende soorten werk, maar bij hoge belasting kan worden uitgerekt. Dit leidt tot verstoring en naad integriteit. Daarom is in bepaalde gevallen is het raadzaam om een ​​papieren versterking tape stok met speciale impregnatie.

Hoe te serpyanku op gipsplaten te lijmen

Voordat u begint lijmen serpyanku, moet je voor te bereiden om te plakken over het oppervlak - schuren en blaas het stof en ander vuil. Dit waarborgt een betrouwbare hechting van kit en dus de meeste van de versterkingslaag.

Voor de montage serpyanku experts raden aan om de oppervlakte te bereiden, pre-gepleisterde muurVoor de montage serpyanku experts raden aan om de oppervlakte te bereiden, pre-gepleisterde muur

De volgorde van handelingen lijmproces:

 1. Primer benodigde oppervlak en daaropvolgend drogen;
 2. Kneden van het mengsel tot een dikke stopverf plastische toestand;
 3. Toepassing stopverf inkeping in de holte gevormd aan de verbinding;
 4. Het leggen van een versterkingsraster gevormd op de plamuurlaag;
 5. Wrijven mesh spatel om de toegang tot de plamuurlaag (mesh moet volledig ondergedompeld) vervolledigen;
 6. Toepassing van een kleine extra laag plamuur, uitlijnen van het gehele oppervlak.
 7. Uiteindelijke afwerking van het gipsmengsel en laatste polijsten met schuurpapier of een ander schurend materiaal.

Zoals te zien is, het toepassen van speciale complexiteit versterkingsband is. In overeenstemming met alle geldende normen, zal het resultaat zijn op het gezicht.


Papierband voor het afdichten van naden gipsplaat

Ondanks wijdverspreide serpyanku, papieren rompslomp, die een klassieker in de versterking van de GCR, nog steeds relevant. Het is bekend dat het papier zelf is van korte duur materiaal en in contact met de omgeving verslechtert na verloop van tijd, verliest zijn eigenschappen.

Papierband naar gipsplaat gekenmerkt door duurzaamheid en lagere kostenPapierband naar gipsplaat gekenmerkt door duurzaamheid en lagere kosten

Gepresenteerd vorm heeft een hoge sterkte, is het raadzaam om de gewrichten te versterken.

Maar in het proces van de versterking van de dingen anders, en, gezien het aantal uitkeringen nog steeds nodig om aandacht te besteden aan dit soort versterkende tapes.

Voordelen van het gebruik:


 • Fijn. Dit maakt het mogelijk om kleine gebreken te elimineren, met inbegrip van de bovenkant van de afgewerkte vlak.
 • Goede hechting met vulmiddel. Bijgevolg de kit mengsel in combinatie met de document wordt een intrinsiek leveren met daarin opgenomen een GCR.
 • Goedkoopte. Aangezien het papier voldoende goedkoop materiaal, de band en relatief goedkoop produkt, behalve die welke zijn geïmpregneerd met speciale stoffen te verbeteren.
 • Gemakkelijk te gebruiken. Op papier, het makkelijkst te behandelen, en gezien het feit dat dergelijke banden hebben meestal een zelfklevende base, wordt de installatie proces geen moeilijkheden te maken.

Geperforeerde tape - dit is een geweldige optie voor beginners die nog niet prilovchilis de juiste verhoudingen van stopverf observeren. Ze hebben geen zorgen te maken over te dikke laag, die de band zullen vormen. Het volstaat dat de spatel duwband en rek als perforaties zal overtollig mengsel verlaat. Vanwege dergelijke werkwijze zal mogelijk zijn om de vorming van luchtbellen, die de gehele technologische proces worden verstoord.

Soorten versterkende tape voor gipsplaat (video)

In de bouw, in het bijzonder in de fase van gips werken versterkende verbindingen en hoeken is erg belangrijk. Inderdaad, in dergelijke gevallen plotselinge veranderingen van temperatuur, vochtigheid en trillingen - scheuren veroorzaken gebreken - GCR gewrichten. En zelfs veilige hechting en hoge kwaliteit gemaakt door een metalen frame zal een garantie voor het behoud van de integriteit van een vlakke ondergrond niet geven. Putty mengsel, hoewel het vaste vrij bros en incidenteel of externe invloeden staat crack. Het verhogen van de sterkte-eigenschappen en breuktaaiheid soms kan worden bereikt door het toepassen van de versterkende tape, en je hoeft geen zorgen te maken over de onmiddellijke cosmetische reparaties.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

29 − = 19

Adblock
detector