De trap naar de kelder met hun handen: tips en trucs – nwhistorycourse.org

The BlogTrap naar de kelder Aanbevolen wordt gemaakt van metaal of hout behandeld met lak of andere middelen voor de beschermingTrap aan aanbevolen kelder van metaal of hout, behandeld met lak of andere middelen ter bescherming van de trap is een van de belangrijkste elementen van de kelder structuur. Het moet aan bepaalde eisen voldoen: het moet niet alleen duurzaam, maar ook heel gemakkelijk om omhoog of omlaag met haar gewicht te gaan en zijn. Daarom zal de trap in de kelder met hun handen worden vervaardigd in overeenstemming met alle veiligheidsvoorschriften. Juist geselecteerd en veilig vaste ladder zal worden geëxploiteerd voor vele jaren zonder de noodzaak voor reparatie of vervanging.


De keuze van materialen voor de vervaardiging van trap

Tijdens de bouw van de kelder moet je van te voren na te denken over hoe sommige van de bouwmaterialen trap zal worden gemaakt. Dit is afhankelijk van de complexiteit van de industrie, financiële kosten, evenals het leven van de structuur.

De meest populaire materialen zijn:

 • hout;
 • metaal;
 • Beton.

Hout heeft een relatief lage kosten, gemakkelijke verwerking en installatie van houten trap zal niet lang duren. Als de hendel van de raad van bestuur speciale antiseptische oplossing, de duur van de operatie van de bouw zal toenemen met een paar keer, omdat de boom niet zal worden blootgesteld aan micro-organismen.

Selecteer het materiaal voor de ladder zou moeten zijn, op basis van de belasting die haar wordt toegewezenSelecteer het materiaal voor de ladder zou moeten zijn, op basis van de belasting die haar wordt toegewezen


Metalen ladder kan een grotere belasting te weerstaan, en de levensduur is veel hoger dan die van hout. De kelder kan worden geïnstalleerd als een afgewerkt ladder, en kook het zelf, een voorschot te hebben gemaakt. Om corrosie te voorkomen, dient het afgewerkte ontwerp bedekt met primer of 3-4 lagen olieverf of email.

Concrete Trappen vereist een aanzienlijke financiële kosten in de productie, maar de levensduur is lang genoeg. Dit ontwerp te nemen over het algemeen veel ruimte in beslag, dus deze optie is niet aanvaardbaar voor kleine kelders.

Hoe kan ik de trap naar de kelder met hun handen maken van een boom

Het ontwerpen was robuust en eenvoudig naar behoren uitoefenen van alle noodzakelijke berekeningen.Er zijn verschillende punten die moeten worden overwogen bij het ontwerpen van een trap. Als dit niet gebeurt, kan de ladder ongemakkelijk te krijgen en te genieten van het is niet veilig.

De parameters die in het ontwerp moet worden beschouwd:

 1. Breedte. De optimale breedte van de trap is een afstand van 70-100 cm, maar als kan de grootte van de kelder kan het meer brede trap zijn.
 2. Bias. De meest handige is naar beneden gaan de trap af, waar de helling is minder dan 45 graden. Misschien zal het meer ruimte innemen dan het ontwerp met een steilere helling, maar beneden op zal het veel veiliger.
 3. Lumen. Deze term verwijst naar de hoogte van de stappen tot aan het plafond. Het moet ten minste 190-200 cm, zodat ook lange mensen je hoofd niet hit op het plafond.
 4. De hoogte en breedte van de trede. De breedte van de trappen kan variëren 25-30 cm en de hoogte niet meer dan 22 centimeter.

Voor de start van de productie van de trap naar de kelder van hout bekijken waard training video's met masterclassesVoor de start van de productie van de trap naar de kelder van hout bekijken waard training video's met masterclasses

Na het uitvoeren van de berekeningen die nodig zijn om schematische tekening trappen te maken, en vervolgens daaronder raschertit en zagen boards. Verder is het mogelijk over te gaan tot de structuur te monteren.

Gemaakt van hout, kunt u ook een ladder te maken. Je hoeft niet veel tijd nodig, en is niet vereist, noch enige speciale berekeningen. We moeten twee lange planken en een aantal dwarsbalken te nemen en binden ze naar de planken met schroeven of genageld op regelmatige tijdstippen.

ontwerp nadeel is dat een dergelijke ladder niet absoluut veilig kan worden beschouwd en het is ten strengste verboden om naar beneden te gaan met de belasting.

Waarom vaak opgezet in de kelder metalen ladder

Kortom, in de kelders is er een hoge luchtvochtigheid, waardoor de houten structuren snel in verval kunnen komen. Daarom is het opportuun om een ​​kelder metaal of betonnen trap uit te rusten. Installatie ijzeren trap, in tegenstelling tot beton, neemt niet veel tijd in beslag nemen, vooral als u kant-en-kader te gebruiken. Het kan worden geïnstalleerd in al bouwde een kelder, terwijl op hetzelfde moment een betonnen trap gebouwd met een kelder.

Een van de voordelen van metalen trap is het vermeldenswaard de kracht en een lange levensduurEen van de voordelen van metalen trap is het vermeldenswaard de kracht en een lange levensduur


Voordelen van de metalen ladders:

 • Hoge weerstand tegen stress;
 • Lange levensduur;
 • Brede mogelijkheden van;
 • De corrosiebestendigheid;
 • Snelle en goedkope reparatie;
 • Stabiliteit en atmosferische omstandigheden.

Metal perfect te combineren met elke bouwmaterialen, zodat stenen of betonnen kelder kan worden uitgerust met een metalen ladder.

Wat moet een handige trap naar de kelder te zijn

Meest ideale keuze voor de kelder zal odnomarshevaya trap met leuningen en een lichte helling, waarop comfortabel naar beneden te gaan zal zijn, zelfs de ouderen.

Houten stappen lak wordt afgeraden om uitglijden te voorkomen. Verder kunnen ze een speciale rubberen bekleding hechten.

Om de ladder comfortabel was, moet de helling ongeveer 45 gradenOm de ladder comfortabel was, moet de helling ongeveer 45 graden


In metaal ladders moeten groeven of bedekt met een hamer sproeitrap. Ze kunnen zich ook hechten anti-slip rubberen band.

Concrete stappen kunnen volledig worden glijden lag lag een rubberen bekleding of speciale stenen, die niet slippen zelfs bij hoge vochtigheid.

Alle structurele elementen worden bevestigd. Hoeden van spijkers of schroeven utaplivajut diep in het materiaal, zodat ze niet per ongeluk te vangen.

Hoe snel de trap naar de kelder met hun handen (video)

Maak een ladder in de kelder met hun handen is niet zo moeilijk, als je alle adviezen en aanbevelingen over de keuze van materialen en product berekeningen volgen. De levensduur en de veiligheid van de constructie is afhankelijk van de kwaliteit van de installatie, dus alles moet zorgvuldig en grondig worden gedaan.

Een geschikte trap naar de kelder (foto voorbeelden)

0040939116aa9406e4df096600c15b6bc6e2006e85ba2c7d2c18c03a122a0f1d5039cb54dead51c3194cb7ffa28f8b385cced02d14fa56e6c75f683b559b2c8es-96088e58b2s-96011926361-kak-zalit-betonnuyu-lestnicu-na-Vtoroy-etazh722.731

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 8 = 17

Adblock
detector