De succesvolle combinatie van behang in de woonkamer: foto’s en ideeën – nwhistorycourse.org

The BlogDe juiste combinatie van het behang in de woonkamer heeft u de exclusiviteit van het ontwerp te bereikenDe juiste combinatie van het behang in de woonkamer heeft u de exclusiviteit van haar dizaynaGostinaya te bereiken - is dat deel van het huis, waar we besteden veel tijd, dus is het noodzakelijk dat de kamer was gezellig en aangename sfeer. Dit helpt een interessante optie muren - een combinatie van behang. De meest luxe woonkamer meubels zal een deel van zijn aantrekkingskracht te verliezen, als het op de anonieme en lege achtergrond te staan. Maak de kamer meer origineel en live help wallpaper van dezelfde kleur, maar in verschillende tinten. Deze techniek helpt ook om zone terrein. Voor de algemene woonkamer is een geweldige optie - een combinatie van geometrische patronen, het herhalen van een van de belangrijkste kleuren.


De combinatie van de twee kleuren van behang in de woonkamer: de beste oplossingen

Elk combineert wallpaper naar uw wens. Maar houd in gedachten dat een verscheidenheid van kleuren benadrukt de individualiteit van elk interieur.

De combinatie van de twee behang in harmonie met elkaar kunnen andere kleuren de kleur levendigheid en kleurtoon verzadiging, die worden gebruikt in de woonkamer interieur te zenden.

Benadruk de individualiteit van uw woonkamer, kunt u de combinatie van twee kleuren wallpaper te gebruikenBenadruk de individualiteit van uw woonkamer, kunt u de combinatie van twee kleuren wallpaper te gebruiken

Dit is belangrijk voor dergelijke bedrijven, waar de familie rust en gastheren.

De belangrijkste mogelijkheden voor combinaties

Combineer het behang in twee kleuren kunnen verschillend zijn:


 • Een eenvoudige combinatie - twee harmonieuze kleuren overlappen elkaar op bepaalde gronden tint;
 • Redelijke combinatie - zijn de kleuren niet moeten worden gecombineerd met elkaar, maar het is noodzakelijk dat ze zag er harmonieus in de ruimte;
 • Complexe combinatie - design combineren meer dan drie kleuren met een verschillende mate van verzadiging.

De belangrijkste taak is de selectie van tinten die het beste past bij het interieur zal zijn en hebben een gunstig effect op het niveau van comfort en stilistische harmonie.

Gecombineerd behang voor in de woonkamer: het interieur

U kunt de woonkamer te combineren zijn verschillende soorten behang, ze te combineren in dikte gebruik van papier en niet-geweven materialen, vinyl en zeefdruk. Alle soorten behang hebben hun eigen specifieke kenmerken, dus voordat je iets koopt moet u overleggen met een specialist en vraag de eigenaardigheden van hun werking.

Met verschillende texturen afzonderlijke zones in het ontwerp van de woonkamer kan worden geïdentificeerdMet verschillende texturen afzonderlijke zones in het ontwerp van de woonkamer kan worden geïdentificeerdDe belangrijkste taken die uitgevoerd kunnen worden in de woonkamer een combinatie van behang:

 • De noodzaak om afzonderlijke gebieden te scheiden in het ontwerp, met behulp van behang aan andere texturen en kleuren;
 • De wens om de visuele grootte van de kamer te veranderen;
 • Gelegenheid tot opslaan - kopen resten van 1-2 rollen van verschillende vergelijkbare soorten behang in een korting op te slaan;
 • De noodzaak om extra bescherming van de afzonderlijke delen van de muren zorgen.

Wanneer u een praktische behang bedoeld voor gebruik in de huiskamer te kiezen, is het noodzakelijk om rekening te houden met het specifieke karakter van de zones in de kamer.

Om goed te combineren het behang, moet u het selectievakje tinten perfect aan elkaar - kleur metgezel, het hangt af van de algemene sfeer van de woonkamer.

Indrukwekkende look, bijvoorbeeld een oranje achtergrond in combinatie met een gele, dan kunt u groen gebruiken met gele, roze met blauw. Kijk niet blauw behang met rood of geel, rood en groen.

Zoals pokleit behang in de woonkamer van twee types: foto ideeën voor het interieur

Veel mensen geven de voorkeur aan een combinatie van twee kleuren wallpaper te gebruiken voor zijn woonkamer als gevolg van de mogelijkheid van het beëindigen van de muren in bijna elke stijl. Indien gewenst kunt u wallpaper koude en warme kleuren combineren, het vullen van het ontwerp met heldere kleuren of toe te passen behang in twee tinten niveaus.

Creëer een ontwerp woonkamer in elke stijl die je kan de combinatie van behang te gebruikenCreëer een ontwerp woonkamer in elke stijl die je kan de combinatie van behang te gebruiken

Bij het decoreren van een woonkamer wallpaper van twee types, is het raadzaam om rekening te houden met sommige functies van deze keuze:

 1. Kamers die zijn in het noorden, die behoefte hebben aan duidelijkheid, dus hier is het noodzakelijk om lijm de meest heldere behang is meestal het onderste deel heeft een meer intense kleur;
 2. Het is wenselijk om een ​​contrasterende mix van de ruimte te creëren;
 3. Als de kamer zal worden ingericht door het combineren van behang met patronen, moet je niet proberen om de muur prints oversaturate;
 4. Als de kamer is klein, de maat is beter voor de op die kleine afbeeldingen geometrie gebruiken;
 5. Bij het maken van een leven proberen te zwart-wit tinten te vermijden.

Experts raden het doen van niet meer dan drie primaire kleuren. Dankzij een kleurenschema kunt u extra sleutel van de kamer te bepalen, spelen ze in decoratieve items te kiezen. Meestal zijn dit de felle delicate kleuren.


Als pokleit behang in de woonkamer van de twee soorten, die een compleet andere textuur of kleur tinten hebben, kan het interieur onharmonieuze uiterlijk. Het is noodzakelijk om in te schatten van tevoren de mate van compatibiliteit: Afbeelding moeten dezelfde dikte hebben, de gekozen kleuren mag niet radicaal verschillend van elkaar.

De woonkamer wordt aanbevolen om niet meer dan drie soorten behang hebbenDe woonkamer wordt aanbevolen om niet meer dan drie soorten behang hebben

De juiste combinatie van behang in de woonkamer

Voordat u uw ideeën uit te voeren, kies een kleurenschema, moet je kleurencombinaties te overwegen, de meeste harmonieus passen in de algemene sfeer van uw woonkamer. Correct combineren wallpaper "kleurenwiel", waarin 12 kleuren zijn gerangschikt in een cirkel. Die kleuren die aan elkaar grenzen, zijn het meest verwant en het gebruik ervan voor deze kamer is het meest geschikt als je wilt echt ontspannen sfeer in de woonkamer aanwezig in haar volk. Kleuren tegenoverliggende sectoren elkaar aanvullen. Dergelijke combinaties maken de sfeer meer intense en energieke. Nadat de kleur en verlangens gedefinieerd, moedig combineren behang.

selectiecriteria

De belangrijkste criteria voor het besluit om het behang in de woonkamer te kiezen:

 • Definitie van de hoofdtoon behang;
 • Selectie van de gewenste versiering;
 • Selectie van de belangrijkste soort texture;
 • Passende behang en meubeldesign.

Er zijn tal van interessante oplossingen die de meest harmonieuze combinatie van behang toe te staan. Als u uw verbeelding, smaak aan te sluiten, en maak kennis met een paar van hen, zult u zeker om een ​​perfecte woonkamer te maken.


De combinatie van behang in de woonkamer leidt naar een heerlijk en luxe interieurDe combinatie van behang in de woonkamer leidt naar een heerlijk en luxe interieur

voordelen van optie

Iedereen wil in een gezellig en mooi huis te wonen. Om deze droom waar tijdens behangen, moeten ze correct worden gecombineerd.

Het voordeel van het combineren van behang:

 • De combinatie van het behang in de woonkamer kan worden gezoneerd;
 • Mogelijkheid goedkope wanddecoratie;
 • Visueel de afmetingen van de ruimte en de vorm van de kamer te veranderen.

De combinatie van behang moet worden gedaan in een bepaalde kleur. Als in de woonkamer een neutrale kleur behang, dan kan het worden vrijwel geplaatst elke meubels, textiel en accessoires. Maar als een dergelijke kamer behangen met de combinatie van behang in welke kleuren niet worden gecombineerd met de meubels, dan moet herhaald worden ontwerpelementen.

In combinatie tinten van behang gevonden in het ontwerp, het creëert een harmonieuze en vrij ongebruikelijk interieur.

Behang moet dezelfde breedte. Veel gemakkelijker om een ​​bepaald materiaal dat wordt geproduceerd door dezelfde fabrikant. Het is raadzaam om het behang te kopen in dezelfde winkel, het controleren van elke rol schaduw.

Kies behang voor de muren in de woonkamer (video)

Met behulp van een combinatie van behang in uw woonkamer, kunt u glad uit de kleine tekortkomingen van de kamer. De combinatie kan de balans van de algemene verlichting, sieren de richels en niches, evenals visueel de werkelijke grootte van de kamer te veranderen. Het toepassen van een dergelijke ongebruikelijke oplossingen in het interieur, zal u in de woonkamer comfort en unieke stijl.

De combinatie van behang in de woonkamer (foto)

13-25813-11-40438317824-1168010502010032609173448215517355-woonkamer-Scandinavische ontwerp-interior1440x900785633rb

Leave a Comment

Your email address will not be published.

54 + = 59

Adblock
detector