The BlogSchuifwand - een geweldige manier om bestemmingsplan keuken en woonkamerSchuifwand - een geweldige manier om bestemmingsplan keuken en gostinoyPeregorodka tussen de keuken en de woonkamer - het kan zelfs een gewoon scherm, staan ​​of blind. Het belangrijkste ding - het behoud van de beschikbare vrije ruimte. Reeds op deze basis, en het voorgenomen bestemmingsplan tussen de kamers.


Schuifwand tussen de keuken en de woonkamer in Japanse stijl - Shoji

De Japanse stijl shoji deuren in - een vertrouwde en traditionele type deur die zonering kan uitvoeren. Ze is mooi, het is gemaakt van een houten frame en papyrus schilderijen, en neemt een minimale vrije ruimte. Dergelijke schuifwand is geplaatst op de rails, waardoor gemakkelijk te gebruiken.

Maar de tekortkomingen van deze divisie zijn onder meer:

 • Geen geluidsisolatie;
 • Geen weerstand tegen mechanische schade;
 • Doek verdwijnt vrij snel.

De belangrijkste nadelen van de intrekbare wand beroemd Shoji arm geluidsisolatie en snelle fading weefselsDe belangrijkste nadelen van de intrekbare wand beroemd Shoji arm geluidsisolatie en snelle fading weefsels

Maar het moet duidelijk zijn dat het mechanisme slechts eenmaal is geplaatst. Volgende - alleen het veranderen van canvas. Niet per se moet het omdat van de papyrus. Als u een polycarbonaat film, die is gemaakt van gordijn in de badkamer te gebruiken, dan zal deze deur veel meer dan één jaar in dienst zijn. En hij kan en doet Gedrukt boek met textiel bedrijven. Het ontwerp van de partities gekozen uit een zeer breed scala aan opties. Sommige mensen geven de voorkeur aan de gebruikelijke "Japanse" stijl zijn, anderen de conventionele beeld van abstractie zal verkiezen.


Het ontwerp van de wanden tussen de keuken en de woonkamer: foto's en opties

Op de ingezonden foto's kan worden gezien als een delicate en creatieve sloeg het idee van het bestemmingsplan keuken en woonkamer muren. Bijvoorbeeld, kunt u een valse muur te maken, en je kunt een stuk van baksteen te verlaten en monteer deze in de meest voorkomende aquarium (en kan decoratief zijn, met geen echte vis). Wanneer alle glazen wand, kan het uitsteeksel worden gemaakt in de open vuur. Bijzonder aantrekkelijk is de oplossing eruit ziet in de winter. Uiteraard kan de projectie worden veranderd naar uw wens.

De meest voorkomende materiaal dat wordt gebruikt om wanden te produceren, is gipsplaten, dan is er een boom, en na - glasDe meest voorkomende materiaal dat wordt gebruikt om wanden te produceren, is gipsplaten, dan is er een boom, en na - glas

De meest populaire en "vers" in termen van het ontwerp partities: • Glass (glazen blokken);
 • Kunststoffen (polycarbonaat, of polyvinylchloride);
 • gips;
 • Textiel.

Welke optie is het aantrekkelijker om een ​​bepaalde zaak? Helpen bij het bepalen van de ontwerper. En u kunt ook een speciaal computerprogramma dat de toekomst interieur kan simuleren gebruiken.

Wanden van gipsplaat: foto woonkeuken en zone distributie

In principe is er geen verschil, hoe om het gebied tussen de kamers te verdelen. Het is zelfs mogelijk dat één zone is toegewezen slechts 15-20 procent van de totale beschikbare ruimte. Meestal meer uitstoten in de eerste zone (keuken), maar om zich strikt aan deze regel is niet nodig, vooral als de partitie is gemonteerd met de hand. Opties op hoe moet worden ingericht interieur, maar ook meubels zal worden gevestigd - is het belangrijker in dit geval. Het is het vermelden waard dat dezelfde kast of een enorme bank ook gebruikt kan worden als een partitie. Dat is gewoon hun rug muur zal moeten worden gescheiden, of gewoon om op zijn minst textiel of behang versieren.

Wanden van gipsplaat zonering keuken en de woonkamer maken het grootste deel van alle vanwege de lage kosten en de praktischeWanden van gipsplaat zonering keuken en de woonkamer maken het grootste deel van alle vanwege de lage kosten en de praktische

Als u gebruik maakt van decoratieve muur gemaakt van gipsplaten, dan zal alles veel gemakkelijker. Het is voldoende om alleen de draad uit te voeren. Masters dergelijk werk kost niet veel. En die vloeiend fret - je kunt alles doen op hun eigen. Foto en video, die op de discussiefora worden gelegd is niet moeilijk om een ​​miniatuurweergave te creëren.

Total, voor de juiste zonering:

 • Het belangrijkste ding - dat de eigenaar van het huis was comfortabel. Als hij wil een ruime woonkamer en een kleine keuken te maken - laat het zo zijn. Dat wil zeggen, de gebruikte versie van het idee is afhankelijk van zijn verlangens;
 • De beste optie - gelijk aan de oppervlakte van de distributie. Maar om deze regel te volgen is niet nodig;
 • Als eerder was er een muur tussen kamers, en besloot om het te verwijderen - op te bouwen het weer niet volgen. Het is beter om een ​​dunne wand van hetzelfde textiel of schuifdeuren beperken.

Decoratieve wanden tussen de keuken en de woonkamer: aparte fotofinish

Zonirovat vrije ruimte moet niet alleen partitie, maar ook het interieur. Gebruik bijvoorbeeld verschillende varianten afwerking. Keuken - keramische tegels, en in de woonkamer - gipsplaten of eenvoudige behang. Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan de verlichting - het kan één en hetzelfde interieur te transformeren onherkenbaar. Hoe goed ontdoen van de hal, aan het ontwerp van elk van de zones in harmonie met het andere deel?

Een geweldige manier van bestemmingsplannen de keuken en de woonkamer zal een partitie het scheiden van de verschillende ontwerpen van het interieur ruimten gewordenEen geweldige manier van bestemmingsplannen de keuken en de woonkamer zal een partitie het scheiden van de verschillende ontwerpen van het interieur ruimten geworden


De eenvoudigste opties

 • Met behulp van compatibele kleuren (bijvoorbeeld, wit, bruin, rood en zwart);
 • Het gebruik van een gecombineerde ontwerp. Dit is wanneer verschillende materialen worden gebruikt, maar de stijl - identiteit;
 • Scheiding door middel van bogen. Het creëert een brede doorgang, maar geen deur zelf. In de meest gebruikelijke boog gemonteerd -wand naar de bovenste inlaat (lambrisering).

Het ontwerp van de oorspronkelijke muren tussen de woonkamer en de keuken (video)

Als u de deskundigen van mening, de beste manier om te gebruiken als een barrière plastic. Polycarbonaat - als je wilt aan de muur, PVC duidelijk - als de kleur. Dit materiaal is goedkoop, duurzaam, bestand tegen beschadiging. Het is vooral belangrijk als een familie heeft huisdieren of kleine kinderen. Meer betaalbare optie - het is het gebruik van textiel of Japanse shoji deuren, die fungeert als een barrière papier of dunne doorzichtige stof. Echter, dit kan spelen! Als je een beetje in de richting van de plafondverlichting zetten - behoorlijk originele compositie. Zo'n partitie niet langer goedkoop kijken.

De scheidingswand tussen de keuken en de woonkamer (foto)

original-- 2-- 6ffd7db50eacfb3323a7fefea733-- 46-4-- 322-- 526original-- 1024x768-- 833860-- 1379067750gos-kuhnya-5-- dekorativnyeperegorodkidlyazonirovaniyaprostranstvavkomnate4--

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 8 = 14