De rol van de trap in het interieur: 4 ontwerpregels – nwhistorycourse.org

The BlogStijlvolle ladder kan niet alleen sieren het interieur, maar ook een lichte accent in het interieur wordenModieus ladder kan niet alleen sieren het interieur, maar ook tot een heldere accent interereLestnitsy begon te verschillen van elkaar niet alleen in de vorm, bijvoorbeeld in Scandinavisch stijl venster, maar ook een manier van bevestiging, zoals verwijderbaar. Vandaag de dag, soorten en vormen van onderlinge communicatie ontwerpen zijn gevarieerd en origineel, zodat u ze te installeren als een groot, en in een bescheiden kamer. Bij het bouwen van een huis van meerdere verdiepingen, moet zorgvuldig worden overwogen wat een trap, en waar het het meest geschikt te vinden zou moeten zijn, omdat het een belangrijk element van het interieur zal zijn.


Regels positie in het interieur trap

Tot op heden, fabrikanten trappen vertegenwoordigen een breed scala van producten, die kan worden gevonden door te kijken naar de catalogi met foto's. Er zijn vele opties. Meestal is de enige optie is een ladder naar de bovenste verdiepingen te krijgen. Echter, sommige items zijn een enkel decoratief. Trappen kan in de woonkamer, keuken, hal geplaatst worden en soms zelfs op het balkon. Welk deel van het huis niet zou zijn gekozen, de trap is gelegen in het midden of aan de zijkant van de kamer.

Voordat u de ladder, moeten we eerst kijken naar het ontwerp en de locatie, waar is het het beste om het op te zettenVoordat u de ladder, moeten we eerst kijken naar het ontwerp en de locatie, waar is het het beste om het op te zetten

Het plaatsen van een ladder is nodig voor een aantal regels:

 • Trappen moeten veel ruimte niet in beslag nemen;
 • Koppositionering stap moet worden ingevoerd;
 • Als de kamer klein is, is het beter om de schroef type in te stellen;
 • Trap constructie moet voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Veel ontwerpers zijn van mening dat in het interieur trap is goed te combineren met decoratieve elementen, zoals deuren en ramen. Om deze reden zal het niet overbodig om ze te doen in dezelfde stijl zijn.

Bepaalde ontwerp ladder toe te voegen aan de hal of een andere kamer van degelijkheid en een zekere charme. Voor een eigen huis of appartement pick-up verschillende soorten ladders.


types ladder in woonkamer thuis: en beeld voorbeelden

Trap naar de tweede verdieping hun vormgeving onderscheiden type.

Interessante en ongewone in het interieur van de woonkamer een spiraalvormige metalen trap eruit zal zienInteressante en ongewone in het interieur van de woonkamer een spiraalvormige metalen trap eruit zal zien

namelijk: 1. Schroef kleine nemen weinig ruimte. Vaker wel dan niet, hebben in de woonkamer of hal. Kan variëren in vorm. De meest populaire zijn achthoekig, vierkant. Schroef ontwerp is goed omdat het helpt om een ​​aanzienlijke hoeveelheid ruimte te besparen.
 2. Marching is gemonteerd op een speciaal type beton drager, die een kantelhoek van 45 graden kunnen hebben. De naam komt van de speciale mars, die podia gevuld. Meestal worden dergelijke ladders samengesteld uit 3-15 fasen. Bevinden zich in de woonkamer met een groot gebied. Trap kan worden geopend of gesloten. Het kan ook een directe of wendingen zijn. Er zijn half-tempo constructies die een klein gebied bevatten. Het vermindert de hoogte van de mars en wordt beschouwd als beter te beveiligen.

Als gevolg van het open type ladder één wordt met de algemene interieur van het appartement.

Ook vergeet niet over de vrije ruimte onder de trap. Het kan gebruikt worden met voordeel door het onder een kast of ruimte voor een kas. U kunt gewoon plaats onder de trap mooie tafel of een vaas.

Constructiematerialen voor trappen

Om een ​​stijl waarin de trap zal worden gedaan selecteert, is het zeer belangrijk om de juiste materiaal te kiezen.

Tot op heden de meest populaire zijn mooi en elegant houten trapTot op heden de meest populaire zijn mooi en elegant houten trap

Om een ​​inter-vloer structuren te creëren, gebruik gemaakt van een verscheidenheid aan materialen:

 1. Gewapend beton trappen zijn gemaakt van staal en beton ondergronden. Dit materiaal wordt beschouwd als de meest toegankelijk en populair. Als een voering voor een dergelijke ladders gebruikt hout, tapijt, tegels, of enige andere sierlijsten.
 2. Houten trappen zijn gemaakt van hout verschillende rassen. Houten ladders meest veelzijdige passen in elk interieur en stijl. Voor een langere levensduur, is de trap bedekt met een speciale lak. Hout is het natuurlijk materiaal, om deze reden, zullen deze ladders perfect voor de ruimte en de tuin van een kind te zijn.
 3. Glazen trap, nieuwerwetse trend. Het past in de kamer in een minimalistische stijl. Stair gebruiken duurzaam en veiligheidsglas. Trappen ladders gemonteerd op speciale metalen houders. Bovendien gemonteerde rails, ook gemaakt van glas, metaal.

Metaal of smeedijzeren trappen originele inrichting van elke huiskamer of gang zijn. Metal heeft veel voordelen. Allereerst, het is betrouwbaarheid en levensduur. Maar we moeten ook niet vergeten over de kleine nadelen. Metaal kan vrij glad en koud.

Woonkamer met een trap naar de tweede verdieping en zijn stijl

In de regel wordt het scheiden trap ontwerp gemaakt in overeenstemming met de algehele styling van de kamer.

Meestal ontwerpers markeert een aantal ideeën voor het interieur trappen:


 • Classic;
 • Neutrale stijl;
 • modern;
 • minimalisme;
 • Country.

Klassieke stijl ladder ziet er vrij bondig en bewaard. Vaker wel dan niet, het is ingetogen tonen. Zeer mooi in de woonkamer zal zien als een witte ladder op de muur waar je een muurschildering of oude schilderijen kunt hangen. Ook beschouwd als een klassieker trap ontwerp dat wordt uitgevoerd van dure materialen zoals natuursteen, marmer of graniet.

Mooie trap in klassieke stijl zal een prachtige interieur ruimte te makenMooie trap in klassieke stijl zal een prachtige interieur ruimte te maken

Het is belangrijk te onthouden dat de klassieke stijl niet al te veel decoratieve elementen kan verdragen. Anders, luxe en aristocratie vervangen te worden tegen lage kosten en het gebrek aan smaak. Het is ook goed te beseffen dat de muren en het plafond van een betere afwerking in één kleur.

Neutrale stijl kan het plaatsen van een ladder structuur van elke vorm en kleur. Dit komt door het feit dat in deze uitvoeringsvorm de ladder niet de belangrijkste decoratieve element en de onderste rol van ontwerpruimte. Keuken of eetkamer is een goede plek om dit soort ladder gezet zijn.

Art Nouveau is het meest moderne stijl, die zeer populair is. Deze stijl wordt gebruikt metallic kleuren en materialen. Verwelkomd een groot aantal accessoires en verlichting. Stappen, die is aangebracht tussen de achterverlichting en geeft ruimte schokkend elegant.


Landelijke stijl, die perfect past in landhuizen, dit decor dat het platteland het leven in al haar verschijningsvormen weerspiegelt. Allereerst is het natuurlijk en natuurlijkheid. Het beste materiaal voor de trap zal els, dennen, eiken en berken. In de regel betekent dit ontwerp geen gebruik van behang, dus beter aan de wanden van hout of sierpleister versieren.

De gezellige woonkamer: trap, als onderdeel van het interieur

trap verlichting, een zeer belangrijke rol, die nodig is om niet te vergeten om na te denken.

Bij het installeren van een ladder, moet u rekening houden met de design frame en de opzetBij het installeren van een ladder, moet u rekening houden met de design frame en de opzet

Allereerst, de verlichting op de trap heeft een aantal doelstellingen:

 • Comfort en veiligheid;
 • Het creëren van speciale effecten.

Verlichting moet zacht zijn trappen. Geschikte lampen met warm licht. Voor het tweede doel geschikte technologieën die het mogelijk maken om te experimenteren en prikkelen de verbeelding. Om dit te doen, past een verscheidenheid van LED-strip en uitneembare extra verlichting.

Samenvattend kunnen we zeggen dat de trap hebben meerdere functies. Ook moeten de bestaande types van structuren die het mogelijk maken in elke kamer uit te rusten, ongeacht hun gebied. Mooie trap zal de belangrijkste decoratie van de twee-niveau appartementen of particuliere woningen zijn.

Stijlvolle trap in het interieur (video)

Ook het gebruik van de ontwerptechnieken kan samoyu eenvoudige constructie verslaan. Maak een ladder van haar dromen zal DeAgostini tijdschrift waar design oplossingen en praktische tips beschreven. Als de trap, waarvan de functie is alleen voor interieurdecoratie, moe, het kan worden verwijderd. Trappen decoratie kan worden verwijderd op elk gewenst moment, het is genoeg om te snijden of gezaagd bevestigingsmiddelen.

Het ontwerp van de hal met een trap naar de tweede verdieping (binnenlandse foto)

16291slide15intererhollaslestnicey1751277137814-1024x768815887

Leave a Comment

Your email address will not be published.

71 − = 70

Adblock
detector