De productie van metalen trap: 3 soorten ontwerpen – nwhistorycourse.org

The BlogMetalen trappen zijn erg populair omdat ze zijn niet alleen mooi maar ook duurzaamMetalen trappen zijn erg populair omdat ze zijn niet alleen mooi, maar ook dolgovechnyeMetallicheskie ladders zijn praktische en duurzame constructie. Op dit moment zijn ze zeer populair vanwege zijn duurzaamheid, lange levensduur en ziet er goed uit. De productie van metalen trap kan zowel een onafhankelijk proces, en met de hulp van professionals, maar het is altijd goed te beseffen dat om een ​​goed eindproduct te krijgen, moet je serieus voor te bereiden.


Ontwerp en de fabricage van metalen ladders

Bij het vervaardigen van de trap metaal als bouwmateriaal in vergelijking met andere opties toegewezen optimaal draagvermogen en langdurig gebruik. Hiermee kan worden gemaakt klein en lichtgewicht constructie met absoluut geen configuratie en schrijf de verkregen in elk interieur samenstellingen resultaat.

Te maken of kiezen voor een metalen ladder is noodzakelijk met het oog op de kamer waar het zal worden geïnstalleerdTe maken of kiezen voor een metalen ladder is noodzakelijk met het oog op de kamer waar het zal worden geïnstalleerd

Bij het ontwerpen van het overwegen waard:

 1. De ruimte die is geïntegreerd een trap;
 2. Is trappen doel (het kan worden ingevoerd, interne, vervanging, tier, extern);
 3. Vullen structuur beveiligingselementen (kan de aanwezigheid van een leuning, schermen, hellingen en de handleuning);
 4. De ruimte binnen en buiten het pand, die zal worden gebouwd op de trap;
 5. Het gebruik van ontwerpmogelijkheden voor de ruimte waarin het object wordt gebouwd, het vermogen om te passen in het interieur.

Het kiezen van het ontwerp ladder, moet je aandacht besteden aan het gebied dat is gereserveerd voor het. De meest populaire is de trap. Het heeft een eenvoudige installatie en het is handig voor het heffen.


Frame gated trap naar het meest eenvoudig te vervaardigen. Het is niet zichtbaar, zodat aan de eisen voor het uiterlijk bijna geen.

Een belangrijk element van de hele structuur - de stappen die kunnen worden gemaakt van hout, marmer, kunstmatige of natuursteen, glas en diverse andere materialen. Hun vorm kan verschillend zijn: een rechthoekige-achtige of een driehoek.

Externe gelast ladder

Eenvoudige metalen gelaste ladder is niet zo moeilijk voor onafhankelijke productie en het hebben van enige ervaring en vaardigheid, kunt u een echt exclusieve model te maken.

Om de buitentrap van metalen comfortabel en praktisch was, experts raden om na te denken op voorhand van het ontwerp en kies de juiste spoorOm de buitentrap van metalen comfortabel en praktisch was, experts raden om na te denken op voorhand van het ontwerp en kies de juiste spoorVoordat u een model te selecteren, moet u beslissen met een blik op de toekomst trap:

 1. Constructies zonder kap rail en bestaan ​​uit twee bundels. Zij gelast scaffolds die in stap ingevoegd, zijn er ook rechthoekig of vierkant gebied. Pros zoals ladders in de kosten: de productie van karkas alleen gebruik maken van een paar bochten, stappen worden opgebouwd uit materialen.
 2. Te hebben afgegeven. Vrij grote structuren, die nauwkeurige berekeningen en tekeningen nodig. Gewoonlijk wordt het lassen van profielbuizen, laat het ontwerp goedkoop. De kap heeft een beschermende functie, die een veranda met stappen van het vocht in de zomer en in de winter van ijs.
 3. Open met leuningen. In deze ontwerpen de buitenste dorpel uitsteekt uit een metaal als drager, waarbij onder cut kosour voegt stappen. Balken zijn gelast op elk einde van de string, dan moeten deze worden met elkaar verbonden via een pijp of hoek - dit beugels.
 4. Gesloten. Soortgelijke ontwerpen zijn omvangrijk, dat ze een speciaal ontwerp of de regeling nodig, omdat zij niet langer zijn kleine veranda's. Binnen dit portiek gemakkelijk geplaatst hoek waar u kunt ontspannen.

De lijst kan worden aangevuld boltsevymi trap ontwerpen of schroef. In boltsevyh sporten verzonken in de wand einde.

Schroef ontwerp geschikt voor thuis, die een hoge begane grond heeft. De specialist zal gemakkelijk omgaan met een dergelijke taak, maar een leek moet beginnen met de veranda, met leuningen en vizier.

Self-constructie van gelaste ladders ingang suggereert dat de base wordt geselecteerd als zwaar als zelf bouw - beton, stenen of tegels.

metalen trap in het huis met zijn eigen handen: stap voor stap handleiding

Door zijn sterkte, duurzaamheid en aantrekkelijkheid ladder van ijzer vraag. Als je ervaring hebt het werken met metaal, kunt u proberen om zelf uw eerste ontwerp te maken.

Metalen ladders zijn erg populair, omdat ze worden gekenmerkt door mooie verschijning en betrouwbaarheidMetalen ladders zijn erg populair, omdat ze worden gekenmerkt door mooie verschijning en betrouwbaarheid

Het product moet:

 1. Omdat het duurzaam en betrouwbaar;
 2. Comfortabel en voldoen aan alle veiligheidseisen;
 3. In staat zijn om te dienen voor vele jaren;
 4. Heeft u een aantrekkelijk uiterlijk.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden die nodig zijn om literatuur te studeren, de balans op van de nodige gereedschappen en materialen. Om het frame gebied moeten een kanaaltoegangsbalk. De eerste fase omvat de bereiding van het frame en gelaste hoeken.


Het zal duidelijk zijn dat er stappen sterkte hoger zal zijn wanneer zij voor het plaatmateriaal.

Wanneer het werk is voltooid, een bestand verwerking steken. Dit zal helpen om de bramen gevormd op de metalen te verwijderen. Nadat de primer ontwerp optreedt met een bijzondere oplossing, die het beschermt tegen corrosie. De laatste fase is het schilderij oppervlak. Dan volgt de werkwijze van het vervaardigen van een handleuning. Het verkregen produkt wordt op het gestel.

Als het lasmetaal hoek van een ladder

In bijna elke particuliere woning behoefte aan een ladder. Als je ervaring in laswerkzaamheden is vrij eenvoudig om een ​​ladder van een metaal op te bouwen met hun handen. Voor deze ladder nodig zijn hoeken en gelaste metaalplaat tussen elk van hen.

Wanneer de primaire berekening is het belangrijk om aandacht te vestigen op het feit dat op de hoogte van de stappen zijn hetzelfde. Ook de meer zachte is het product, hoe groter de hoeveelheid materiaal aan te schaffen.

Als u besluit om uw eigen ladder te maken, dan zul je pas komen metal hoekAls u besluit om uw eigen ladder te maken, dan zul je pas komen metal hoek

Aangezien de voorvormen verschillende hoeken van 45x45 mm, en een aantal U-profielen 150x200 mm behoefte, moet de dikte 8 mm. Als roestvrij staal of aluminium zijn de basis van sommige delen, zullen ze nodig hebben om te schilderen.


Verdere werkzaamheden zal plaatsvinden als volgt:

 1. Alle hoeken van het werkstuk zijn betrokken bij de vervaardiging van onderdelen van de juiste maat. Verder kookt ze om de vorm van de letter T heeft rechter en linker uitvoeringsvormen ontvangt. Elke scherpe hoek worden geschuurd.
 2. Van elke beugel koken iets langer merrie, dat werd uitgesneden uit de houder.
 3. Beide kosour gehouden markering. Vervolgens kanalen trappen zijn geplaatst op stalen koord Zadelstructuur.
 4. Installatie van de bundel.
 5. Lasstappen uitgevoerd, eerst sprinkhaan, wordt de steuneenheden.
 6. Kijken horizontale en verticale niveau is er een lasproces.
 7. Stringers met elkaar hoeken maat moeten ze identiek zijn aan de breedte van een stap.
 8. Gelaste onderstel trappen en riser.
 9. Stel elke rail. Hoeken zijn gelast aan de buitenkant van de stringers.
 10. De trap is bedekt met een primer droogt. Alle componenten zijn geschilderd.

Home-made ladder - niet de eenvoudigste voorbeeld van de manifestatie van creativiteit, maar het is een geweldige manier om je vaardigheden te testen. Bevoegde berekening en naleving van alle regels als een resultaat zal de eigenaars huisje te behagen of huis nieuwe nuttige items.

Profiel ontwerp: metalen ladder met hun handen

Onafhankelijke producent van staalconstructies kan eer en respect te bieden tussen familieleden. Trots op hun werk in het huis voor de komende jaren zal de kapitein en zijn hele familie te behagen.

Een uitstekende keuze voor het versieren van huis is een praktische trap van metalen profielenEen uitstekende keuze voor het versieren van huis is een praktische trap van metalen profielen

De bouw van metalen platen hebben hun belangrijke voordelen:

 1. Ze zijn zeer duurzaam en betrouwbaar;
 2. Ze hebben een redelijk goede operationele prestaties en langdurig gebruik;
 3. Met behulp van bewezen technologie in de loop der jaren, waardoor de tijd en arbeid vermindert;
 4. Configuratie ladder bereik kan variëren;
 5. Mooie prijs.

Gebruikt bij het maken van uw profiel-technologie zijn toegestaan ​​om het te schilderen in elke kleur van de poedercoating. U kunt de verf die geschikt is voor het interieur van de kamer te kiezen.

Nu is volgens de klant de meest populaire zijn zilver, goud en zwart kleuren.

Het ontwerp van dit type wordt gebouwd niet alleen als een trap in het huis, dat meerdere verdiepingen heeft, maar ook de basis van de veranda van het gebouw. Het is vermeldenswaard dat de behoefte aan zelf-lasapparatuur en het vermogen om te gaan.

Handig tillen of hoe de ijzeren ladder te maken aan het dak

Metalen trap - dit is geen luxe, maar een noodzaak in een 2-verdiepingen tellend huis. Maar het is vaak noodzakelijk niet alleen binnen, maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld op het dak van metaal.

Een goede mogelijkheid voor het heffen van het dak een metalen ladder zijnEen goede mogelijkheid voor het heffen van het dak een metalen ladder zijn

Voor het dak kunt u kiezen:

 1. Draagbare ladder Trim uitvoeringsvorm;
 2. Perimeter stationair;
 3. Hellend stationair.

Het dak van het metaal accepteren alleen een compleet pakket dat een trap van metaal en onderdelen voor het bevestigen omvat. De hoogte van het dak invloed op het aantal sets die gemakkelijk kunnen worden verbonden met elkaar.

Voor het metaal niet de boom passen als een trap voor het bereiden van het materiaal. Als een dergelijke structuur geplaatst stationair op de helling, zal het dak voorkomen goed uitzien.

U kunt verlengen down ontwerp door de aankoop van extra set, als bevestiging zal breken tijdens de installatie als een tegel gemaakt van metaal, en op de bakstenen, hout of beton.

Ijzeren ladder met hun handen: stap voor stap instructies (video)

Uiteraard is het mogelijk om een ​​overeenkomst met de meester te sluiten, hebben betrekking op de voorbereiding van de kostenramingen en krijg het eindproduct. Dergelijke diensten worden geleverd door vakmensen in elke stad: ook in Moskou, maar in Cherepovets. En u kunt uw eigen "productie" te organiseren, dan kunt u alle huishoudens bezit een nieuwe trap en de mogelijkheid om mooie dingen te maken. Het uiteindelijke resultaat zal blijven voor tientallen jaren en zal meer dan één generatie te behagen.

Voorbeelden gelast ladders (foto)

2k3043063312791113023801006

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 2 =

Adblock
detector