De prachtige plafond gemaakt van PVC met zijn eigen handen – nwhistorycourse.org

The BlogMet de hulp van een verlaagd plafond kan maskeren vele communicatiemiddelen: leidingen en elektrische dradenMet de hulp van een verlaagd plafond kan maskeren vele communicatiemiddelen: pijpen en elektrische provodaPodvesnoy PVC plafond met zijn handen - heel het echte werk in termen van materiële kosten en installatie nemudrenyh. Verder lang actief materiaal vergeelt niet (als White); hetzelfde kleurengamma paneel is divers en het grote aanbod van moderne in de bouwmarkt. Het materiaal is duurzaam en waterbestendigheid die u toelaat om met succes te gebruiken in alle gebieden van het huis of appartement. Met behulp van een PVC-panel, de gebruiker bespaart hun geld: de eerste keer bij het kopen, en vervolgens, in de toekomst, als gevolg van onnodige reparaties door de jaren heen.


Verlaagde plafonds gemaakt van PVC-panelen met hun eigen handen

De installatie van het plafond is makkelijk te doen, en het hoeft niet om een ​​professionele bouwer, finisher.

Als gevolg van het gemak van installatie, deze plafonds zijn heel populair in het moment waarop de consument. Natuurlijk, het aantrekkelijke uiterlijk is ook van het grootste belang.

Om te beginnen, natuurlijk, moet je een goede rack montage.

Rack-opties

 • Het frame is gemaakt van houten balken of staven, platen bevestigd beugels met behulp van een nietmachine;
 • Het frame bestaat uit profielen voor gipsplaten plafond. De panelen worden bevestigd met schroeven.

Bij het monteren van het frame van gipsplaten aan het plafond moet correct zijn ingesteld voor het profiel rail en zet hem vast met pennenBij het monteren van het frame van gipsplaten aan het plafond moet correct zijn ingesteld voor het profiel rail en zet hem vast met pennen

De eerste optie is eenvoudiger, maar minder duurzaam, en de tweede betrouwbaarder en praktischer.


Instructies stap voor stap:

 1. Het markeren van de horizontale niveau van de toekomst plafond. Voor dit doel, vanaf het laagste punt van het plafond naar beneden 7-10 cm, en het opsporen van de omtrek van de omtrek. Door het markeren van de nauwkeurigheid hangt af van het uiteindelijke resultaat, dat wil zeggen, het uiterlijk van het plafond.
 2. Montage CD profiel, dat een ondersteuning voor het panel zal zijn. De afstand tussen de koppelbare panelen varieert van 60 tot 100 cm
 3. Bevestiging aan de overlapping profiel wordt uitgevoerd door hechting uitgevoerd, hetgeen een lus die de overlap is bevestigd, en met een beugel daaraan een haak draagframe bevestigd.
 4. Mount stelt u in staat aan te passen met een hoge nauwkeurigheid het toekomstige niveau van het plafond. Het aantal van deze bevestigingsmiddelen is afhankelijk van de oppervlakte van de kamer.

Na de montage van het frame doorgaan met de installatie van PVC-panelen. Als het chassis nauwkeurig is gemaakt, zal de installatie van de panelen niet moeilijk zijn.

covers

 • Aanvankelijk assembleren bij UD profiel, dat wordt gedaan om het dragerelement voor PVC strips te maken;
 • Stroken moeten enkele millimeters korter is dan de breedte van de kamer, om vervorming van het plafond te voorkomen;
 • Na installatie van het eerste paneel wordt bevestigd met schroeven. Als de houten frame - stalen beugels. Voor het gemak van de installatie, het paneel is licht gebogen.
 • Verder worden de panelen gemonteerd op dezelfde manier. Zorg moet worden genomen dock panelen aan het plafond was één geheel.

Montagemogelijkheden PVC panelen op het plafondMontagemogelijkheden PVC panelen op het plafondOp dit moment zijn er naadloos paneel tijd - het maakt het makkelijker om ze te installeren.

De voordelen van een verlaagd plafond van PVC

Verlaagd plafond van PVC heeft een aantal voordelen, waardoor het te regelen in elke ruimte.

PVC-panel gemakkelijk te wassen als met allerlei wasmiddel en die zonder. Consumenten worden aangetrokken door deze eenvoudig care finish.

Steeds meer klanten kiezen voor dit type plafond.

voordelen:

 1. Vochtbestendigheid. Plastic succesvol omgaat met haar taak.
 2. Lage prijs. Vanwege de hoge concurrentie in de bouwmarkt, is de prijs aanzienlijk verminderd.
 3. Eenvoudige installatie. Het trekt ook veel klanten.
 4. De mogelijkheid om de communicatie te verbergen.
 5. Relatief hoge sterkte.
 6. Mooie verschijning.

Afwerking plafonds maken gebruik van materialen met een hoge kwaliteit kenmerken, lage kosten, gemak van installatieAfwerking plafonds maken gebruik van materialen met een hoge kwaliteit kenmerken, lage kosten, gemak van installatie

Deze kwaliteit PVC en stalen panelen reden voor de keuze van deze valse plafonds.

Verlaagde plafonds gemaakt van PVC-panelen in de badkamer

Het is geen geheim dat alle gebruikte om met succes te voltooien de badkamer materialen, wees niet bang voor vocht, schimmel en meeldauw.


Eigenschappen van PVC-panelen, hen in staat stellen om perfect te passen in de standaard.

PVC-panelen zijn zeer populair materiaal, zoals in het algemeen, voor de afwerking en de badkamers in het bijzonder.

Reden voor selectie:

 • Nonsusceptibility vervormingen;
 • Weerstand tegen hoge luchtvochtigheid;
 • Relatief lage materiaalkosten;
 • Enorme selectie van kleuren;
 • De duurzaamheid van het materiaal.

Het is belangrijk om een ​​dergelijke post als eenvoudige zorg voor de bekleding toe te voegen.


Hoe maak je een vals plafond gemaakt van PVC-panelen kiezen

Dit type van afwerking van het plafond kun je elke ruimte comfortabeler voor niet erg veel geld te verdienen.

Om te herstellen is niet een verspilling van moeite en geld worden, moet je naar de rechter paneel te kiezen.

Selecteer een hoge kwaliteit, het is de garantie van kwaliteit en duurzame reparaties. Om goed te kunnen kiezen paneel van pvc, moet u een aantal regels die moeten worden begeleid bij de selectie te leren kennen.

Het gevarieerde kleurenpalet van PVC-panelen is in staat om de meest veeleisende smaken en de verbeelding van de klant te voldoenHet gevarieerde kleurenpalet van PVC-panelen is in staat om de meest veeleisende smaken en de verbeelding van de klant te voldoen

Dus, tips voor het kiezen:

 1. Beschouw het aantal ribben in de PVC-panelen - ze invloed op de sterkte van het materiaal. Verstijvingsorganen niet vervorming en schade. Mechanische verwondingen treden meestal op als gevolg van onzorgvuldig transport.
 2. Als de panelen hebben een patroon, is het noodzakelijk om de kwaliteit te controleren.
 3. Panel is wenselijk van de ene partij naar raznotonnosti voorkomen.
 4. Panel voordat je iets koopt wat je nodig hebt om te dokken (genoeg voor twee stuks), om ervoor te zorgen dat de verbinding is sterk en onzichtbaar.
 5. De voorste zijpanelen PVC mag niet "show" ribben. Normaal, hoge kwaliteit panel mag geen gebreken hebben.
 6. De achterzijde van de panelen mag niet insluitsels hebben, maar als ze zijn er nog steeds, wat betekent dat het materiaal wordt gemaakt van gerecyclede materialen, die onvermijdelijk zal beïnvloeden in de toekomst de kwaliteit van PVC-panelen.
 7. De op verpakkingsgrootte volledig moet afwijken van de werkelijke grootte. Het is noodzakelijk om de band te controleren.
 8. Het is beter om het materiaal te kopen in een speciaalzaak dan in de bouwmarkt - zodat je jezelf te redden van het risico voor lage kwaliteit materiaal aan te kopen.
 9. Men mag niet vergeten dat de dure panelen zijn niet altijd kwaliteit - misschien heb je gewoon op de weg winkel. Te goedkoop paneel ook twijfels over de kwaliteit inboezemen.

Dus, is het sterk aanbevolen om rekening te houden met al het bovenstaande, om verdere teleurstellingen geassocieerd met een slechte te vermijden, als gevolg waarvan de kwaliteit moet niet een vals plafond te hebben.

Types ingericht PVC-panelen: wat te kiezen

Misschien zou het oneerlijk zijn om geen enkele typen coating vermelden op de PVC-panelen.

Kan een aanzienlijke verbetering van het interieur van hun maximum te wijten aan de film die de PVC-panelen.

De belangrijkste voordelen van gelamineerde PVC-panelen - bestand tegen hoge temperaturen, gebruiksgemakDe belangrijkste voordelen van gelamineerde PVC-panelen - bestand tegen hoge temperaturen, gebruiksgemak

Door verdere selectie, zult u in staat om te geven, laten we zeggen, uw badkamer uniek, enkel unieke uitstraling.

soort:

 • Offsetdruk. Figuur rol is opgerold op het oppervlak van het paneel, en dan uitgegoten vernis en vervolgens gedroogd ultravioletlamp. De oppervlakteglans wordt verkregen.
 • Print opstrijkafbeeldingen. De toplaag van het paneel met een speciale samenstelling oplost, en pas daarna wordt het oppervlak van de film panel PVC gerold met een patroon. De oppervlakteglans wordt verkregen.
 • Lamineren. Als de twee eerdere werkwijzen als basis bedoeld het witte oppervlak van het paneel, in dit geval, de oppervlaktekleur irrelevant. Het maakt gebruik van film vergelijkbaar met die gebruikt wordt om de MDF gevels te creëren, maar ook vergelijkbaar met die in de meubelindustrie.

Het lamineren in dit geval, is de meest succesvolle een van kracht, maar in het slechtste geval een slechte kleurbereik. Kortom, een dergelijke film "onder de boom." Daarnaast gelamineerde panelen meest dure en beperkt in omvang: 2.5; 2,7; en 3metra.

Dus de meest optimale een voor de consument is de drukkerij opstrijktransfers.

De installatie van PVC-panelen op het plafond (video)

Tot slot, het is het waard om samen te vatten wat er is gezegd. Mount zelf verlaagd plafond in de badkamer met hun handen of niet - een zaak van iedereen. Echter, gezien de duidelijke voordelen voor de meeste parameters, moet je serieus over nadenken en beslissen wat zal het einde van het plafond in de badkamer zijn. Elke consument wil een mooie ruimte in het appartement, en de badkamer, is natuurlijk geen uitzondering op de regel. Gezien de lage prijs, esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid van het plafond, misschien, het is om te zeggen "ja" is het verlaagde plafond. In ieder geval is het noodzakelijk om reparaties uit te voeren, dus dat was leuk om te zitten in je eigen bad! Veel succes in de reparatie!

Verlaagde plafonds gemaakt van PVC-panelen (foto)

0000011c7d2fb5a08e860f98b6b4ab9e3dcbc08a267d6d3c9a11d27523a229606fcb7514511374526277261143

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 55 = 61

Adblock
detector