De originele plafond stretch: tweekleurige design – nwhistorycourse.org

The BlogDe juiste combinatie van spanplafond kleur - het belangrijkste criterium van uw kamer BeautyDe juiste combinatie van kleuren spanplafond - het belangrijkste criterium voor de schoonheid van uw komnatyMalo die vandaag spanplafond zal verrassen. Maar als je iets bijzonders wilt en tegelijkertijd universeel, een goede keuze is een gecombineerd ontwerp. inrichting, waarin twee kleuren maximum rek solderen van verschillende stoffen, zal geschikt zijn als bij de klassieke inrichting van de kamer en in heldere nieuwerwetse design. Het belangrijkste om te weten hoe je een combinatie van twee kleuren te kiezen.


Stretch plafonds met Spike: Kenmerken

Mount Technology brengt een vleugje van de variatie in het ontwerp van het plafondMount Technology brengt een vleugje van de variatie in het ontwerp van het plafond

Velen waarderen de maxima voor hun kracht, duurzaamheid en het gemak van het creëren van een perfect glad oppervlak. Echter, het belangrijke voordeel, waarvoor dit soort bekleding heeft aan populariteit verdiend bij ontwerpers, is een breed kleurenpalet en de mogelijkheden in het ontwerp van het interieur. Mistaken zijn degenen die denken dat het verlaagde plafond - het is eentonig en saai. Vanwege montagetechniek waarbij een piek wordt gebruikt, zal een aanraking van diversiteit aan het interieur tweekleurige ontwerp van het plafond maken.

Dergelijke combinatie-oppervlakken hebben hun eigen kenmerken en voordelen:

 • Contrasterende kleuren helpen gezoneerd ruimte in een slaapkamer appartementen, die van plan is gemaakt in de stijl van de studio zonder binnenwanden.
 • PVC doek beperkt breedte, dus niet altijd de omvang geschikt voor grote kamers. voor het solderen machines zullen helpen om dit probleem op te lossen, en twee-color plafond naad niet evident - dit is goed te zien in de foto van dergelijke oppervlakken.
 • Two-tone design met het juiste gebruik zal corrigeren de gebreken van de indeling van de ruimte, bijvoorbeeld - om visueel uit te breiden de kamer is te smal.

Combineer kan niet alleen kleur, maar ook de textuur, materialen: glanzende en matte film, printen en zwart-wit doeken.


De combinatie van glanzende glanzende afwerking met matte reproductie wordt de illusie van multilevel plafond te maken, hoewel het materiaal in hetzelfde vlak op dezelfde hoogte zijn aangebracht.

Spanplafonds: combinatie van twee kleuren van canvas

Het gebruik van twee kleuren kunnen spelen beide op de hand in het interieur ontwerp en de indeling verergeren vlekken. Daarom moet bij het kiezen van kleuren rekening houden met de kenmerken en afmetingen van de ruimte.

Gelast van twee tinten van stoffen kunnen verschillende functionele taken uit te voeren:

 • In de keuken, contrasterende kleur is niet moeilijk om het werkgebied van het nemen van plaats voedsel in de appartementen waar de vloerruimte niet mogelijk is voor het gebruik van andere middelen van bestemmingsplannen te scheiden: boog platform. In dit geval kan het centrum geschikt polotka kroonluchter, en een donkere doek in de werkruimte uitgerust met schijnwerpers. Donkerdere tint kan worden aangepast aan de kleur van het meubilair: rood, oranje, bruin. Een paar tegenover elkaar kan de belangrijkste lichter geworden - beige, lichtgeel.
 • De badkamer plafond is passend een wit film in combinatie met blauwe of blauwe tint te geven. Donkere tinten afgelegen gebied met meubilair en spiegels, hier ook moeten spotlights. Een ruimte gereserveerd voor de bad of douche, maken een lichtblauwe, witte lakens.
 • In de woonkamer als het plafond in de voorkant van het apparaat, is het wenselijk om de opties voor meubels arrangement overwegen. Door deze aanpak, het interieur is holistisch en harmonieus. Als bijvoorbeeld in de slaapkamer een wand, waartegen de kop van het bed, behangen met heldere achtergrond, is het goed van deze zijde een soortgelijke kleur en het plafond af, beschermt tegen de gebogen naad verschillende scheidingswanden passen.In laaggelegen gebieden zal in de kaart spelen van de donkere glanzende stof in combinatie met andere heldere kleuren: groen, oranje, turkoois. In dit geval, zwart, kastanjebruin, paars kleuren geven de illusie van een gebrek aan het plafond, waardoor de ruimte lijken hoger.

Als het doel van het ontwerp is een visuele uitbreiding van de ruimte en het doel is om de muren lijken hoger is, moet u kiezen voor het ontwerp van plafonds film neutrale pasteltinten.

Stevige plafonds: spike twee kleuren van HD-technologie

Verhuurders kiezen plafonds, met inbegrip van hun woning aan het huis te beschermen tegen een plotselinge windvlaag van de pijp van de buren boven. Echter, degenen die niet vertrouwd zijn met HDTV-technologie, vaak bezorgd over de sterkte van de naad gelaste bladen. Moet ik me zorgen over het feit dat in dit geval het doek gespannen plafond minder duurzaam zijn en zal missen als het vloedwater zijn?

Naden in elastische plafonds zijn bijna onzichtbaar en stevig vastgemaaktNaden in elastische plafonds zijn bijna onzichtbaar en stevig vastgemaakt

Lassen wordt uitgevoerd vliezen van hoogfrequente stroom productie omstandigheden en de wijze van uitvoering van de werkwijze is als volgt:

 1. Master op een speciale machine combineert schilderijen rand.
 2. De gewrichten worden verwarmd onder invloed van hoogfrequente stroom.
 3. Vanwege de hoge temperatuur kant vast gesoldeerd.

Deze technologie zorgt voor een hoge hechting sterkte en betrouwbaarheid van de verbinding. Opgemerkt dient te worden dat de spikes leiden is niet afhankelijk van het soort stof. Even sterk als de naden zijn op de plafonds van de banen van identieke texturen en duo glanzend en mat of satijn film.

De naad blijkt niet alleen duurzaam, maar vrijwel onzichtbaar. Maar dat spike is niet precies een doorn in het oog, is het raadzaam om twee kleuren plafond in de ruime kamers.

Fantasie plafonds: een piek in twee kleuren, uitlijnopties

Verlaagd plafond met een foto perfect in de woonkamer en de kinderkamerVerlaagd plafond met een foto perfect in de woonkamer en de kinderkamer

Implementeren spike schilderijen op verschillende manieren. Dus bij het kiezen van designer verbeelding van de vorm is niet beperkt, en elke variant zal even sterk zijn.


Line, die slijpen de randen kunnen zijn:

 • straight;
 • zigzag:
 • Golvend.

Voor rechte spikes voor lage profielen. Dit ontwerp is goed voor het klassieke interieur. In dit geval zal het gebruik van Win-Win' sluiten tone kleuren en eenvoudige geometrische vormen.

Zigzag verklevingen doelmatig in een lange smalle ruimten. Bijvoorbeeld, in de gang van een ontwerp verder van elkaar dicht bij elkaar staande wanden.

Golvende lijnen geven een ontspannen romantische stemming, als ze worden uitgevoerd in pastel kleuren. Ze zijn afgestemd op de slaapkamer te regelen. Als golvende spike verbindt lichte stoffen, dit ontwerp is meer geschikt voor de kinderkamer.

Spanplafonds bicolor (video)


Two-tone spanplafond helpt om verschillende probleemgebieden taak op te lossen. Met zijn hulp te creëren de illusie van een hoger plafond, visueel uit elkaar muren. Bovendien, het solderen technologie maakt het mogelijk om de spanning plafonds trekken zeer ruime kamers, en geen zorgen te maken over de sterkte van de naad.

Spanplafonds twee kleuren (foto)

0356701.811094ba561a33226fa2b26c988a2428aaf19-2215a3197a63d59d4835987621877

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 14 = 19

Adblock
detector