De optimale grootte van de trap 3 criteria voor het bepalen – nwhistorycourse.org

The BlogTreden in het huis moet niet alleen mooi, maar ook veilig zijnTreden in het huis moet niet alleen mooi, maar ook om een ​​volledig bezopasnoyNa vandaag geen structuren, gebouwen en zelfs trappen moeten aan bepaalde eisen voldoen, en ongeacht waar het is geïnstalleerd aan de ingang van een gebouw, of is het een lange werkdagen ladder. Opgemerkt dient te worden dat deze regels als SNIP, GOST en Sanpin in acht te nemen is niet voor het gemak en de veiligheid van het leven. Er zijn bepaalde organisaties die normen en, in de bouw van installaties, het toezicht op de naleving.


Welke materialen worden gebruikt voor trappen 2,5 m

Wat moet een lange en grote trap, dat is het beste ingenieurs niet eens van gedroomd zijn.

Het kiezen van het materiaal voor de trap, moet bijzondere aandacht worden besteed aan de kwaliteit en de kenmerkenHet kiezen van het materiaal voor de trap, moet bijzondere aandacht worden besteed aan de kwaliteit en de kenmerken

Bijvoorbeeld, waarvan de lengte varieert van 1200 - 2700, 2800 mm

 • Beautiful.
 • Massive.
 • Stijlvol.

Eerst en vooral, je moet aandacht besteden aan de sterkte van de constructie en het materiaal waaruit het is gemaakt. De ideale ladder wordt beschouwd als degene die worden gebruikt bij de vervaardiging van betonproducten, evenals het kanaal en proftruby zijn. Om ladder structuren zo lang mogelijk hebben gediend, moeten de materialen van superieure kwaliteit en uitstekende prestaties. Indien de voorgenomen trap naar de eerste verdieping en met een overspanning van 4x4 m (444 mm), en het is van hout, is het noodzakelijk om niet alleen de stok te kiezen, en het moet worden gemaakt van massief hout, die een hoge prestatie-eigenschappen technische heeft.


Voorzie de ladder met je handen is zeer ongewenst, want het heeft een speciaal opgeleide mensen die in staat zijn om het werk uit te voeren, niet alleen met behulp van de standaard instructies, maar ook leiden door de GOST-normen.

Hoge ladder - is één geheel met het ontwerp van de kamer, om precies te zijn, met een dragende wanden, omdat ze duurzaam en hebben een stijve steun. Om vervolgens moest de structuur weer op te bouwen, of hebben ze te verduren als gevolg van de mismatch informatie, zoals de regels van de overspanning maten dient de basisnormen te gebruiken voor de opstelling van de trap leuningen.

Wat zou de breedte van de trap zijn

Tijdens de bouw van de trap, moet u verwijzen naar de normen Sanpin.

Om de ladder was comfortabel voor alle gezinsleden moet de breedte van de stappen correct te bepalenOm de ladder was comfortabel voor alle gezinsleden moet de breedte van de stappen correct te bepalenZij zullen u helpen om vragen te beantwoorden zoals:

 • Is de breedte van de trap;
 • Hoeveel ruimte trap in hoogbouw;
 • Waar het kan worden geplaatst op een minimale breedte van evacuatie trappen in het gebouw.

In eerste instantie moet je aandacht besteden aan het feit dat de breedte van een trap smaller dan de input parameters van de trap zijn.

Om precies te zijn, de breedte telling kan worden uitgevoerd volgens bandbreedte kenmerken trappen, bijvoorbeeld, het aantal mensen die naast elkaar kunnen passen in een rij op een gegeven moment. Gemiddeld is de breedte van de trap in het flatgebouw is aan 1 meter, en in gebouwen die hogere gezondheidsstatus 1,25-1,5 m. Tuin huis kan een optimale breedte van 0,8 m genoemd worden. Deze voorbeelden worden uitsluitend gegeven voor conventionele ladders op de wand.

Zeer grote trap en de mogelijkheden ervan

De afmetingen van de trappen zijn zeer belangrijk, omdat het afhankelijk hoe precies het wordt verwerkt, evenals wat nodig is voor het substraat ponton of buis voor grotere stijfheid.

Mooie en grote houten trap zal uw interieur verfijnd en elegant makenMooie en grote houten trap zal uw interieur verfijnd en elegant maken

Oversized trap, een paar meter breed, moeten worden verplicht om:

 • duurzaam;
 • duurzame;
 • safe;
 • Met het metalen frame;
 • slijtvast;
 • Gemonteerd onder de voorwaarden, in het bijzonder onder de straat of in gebouwen.

Als de ladder, het maakt niet uit wat haar diepte, oppervlakte en hoogte van de boom en geïnstalleerd in het gebouw, het moet worden behandeld met brandwerende samenstelling en geïmpregneerd door insecten. Dit is om brand te voorkomen en rotten en aanzienlijk te verlengen de levensduur, anders wordt uw haren te berge, kapsel verslechteren zodat er geen kapsel helpt niet op problemen.

Bij arrangement elke standaard moet worden gevolgd, anders zal het onmogelijk te maken trappen comfortabel en veilig, wat heel belangrijk is, in zowel de publieke als private gebouw.

De afmetingen van de trap naar de tweede verdieping

Wat is de toelaatbare hoeveelheid van de breedte en hoogte van de trap naar de tweede verdieping? Is het mogelijk om aangepaste formaten keuze, en aanvullende elementen te installeren die nodig zijn om de structuur stijver te maken?


Voor het installeren van de trap naar de tweede verdieping, de ontwerpers raden om eerst worden ingegaan op het ontwerp en de locatie, waar het zal worden geplaatstVoor het installeren van de trap naar de tweede verdieping, de ontwerpers raden om eerst worden ingegaan op het ontwerp en de locatie, waar het zal worden geplaatst

Als u wilt de trap te installeren op de tweede verdieping, dan in eerste instantie moet u beslissen:

 • afmetingen;
 • locaties;
 • Hoogte van de trap;
 • breedte;
 • materiaal;
 • Type, bijvoorbeeld, maakt een ladder met holle voet op de grond of op een metalen frame.

Dankzij het feit dat de hoogte stap ¼ van de breedte veld (basisformule en in het algemeen) moet zijn, zal het ongeveer 20 cm. Minder zin te doen, dus is het onwaarschijnlijk dat een dergelijke constructie gemakkelijk kan worden genoemd. En het zal nog veel meer werk moet worden verricht. Wat betreft de breedte van het podium, is het noodzakelijk om rekening te houden met de gemiddelde grootte van een volwassen voet, zelfs als de ladder vestigen in school. Om precies te zijn, voornamelijk breedte 30 cm.

Als de breedte is minder waarschijnlijk te struikelen en dan krijgen van gewonden is zeer hoog, waardoor de trap onveilig en daarom niet geschikt voor de eisen van GOST maakt. De breedte en diepte in het algemeen dezelfde waarde, respectievelijk, verschillen ze niet.

Via de trap naar de tweede verdieping, is het noodzakelijk om te overwegen of er sprake is zal er een venster op het terrein van de installatie is het om naar de achterdeur, en een kamer zal worden gericht, bijvoorbeeld, een slaapkamer, een bad of zelfs een hele verdieping. Op dit hangt af van het type ontwerp en de stijl van de producten.


Standaard maten van de trap

Er zijn standaard maten van trappen en trappenhuizen, die de bouw van de trap regeren in flatgebouwen, hotels, ziekenhuizen en soortgelijke instellingen. Om een ​​nieuwe trap was het een gemakkelijk, comfortabel en kon alleen de beste emoties en reacties veroorzaken, is het noodzakelijk om de optimale grootte te berekenen.

Snel genoeg op hun eigen, kunt u eenvoudige houten ladder standaardbreedte installerenSnel genoeg op hun eigen, kunt u eenvoudige houten ladder standaardbreedte installeren

namelijk:

 • substap;
 • De breedte van het loopvlak;
 • Helling trap naar de afdaling man niet raakt zijn hoofd in het plafond.

Er zijn bepaalde regels, en waarvoor moeten we ons richten, ingericht trappenhuis.

Bijvoorbeeld:

 • Hoogte zeespiegelstijging moet 150-180 mm zijn.
 • Volgens de diepte van het loopvlak wordt gevolgd 280-320 mm.
 • Tilt 30-45ᵒ.

Als de trap helling meer dan 45 graden, het is erg steil en onveilig.

Toelaatbare hoogte van de ladder

Trappen kan worden, en meter als Stabilo, en de grootste breedte in de wereld op 700 meter, maar je moet zorgvuldig kiezen van de hoek van de helling om het ontwerp geschikt was voor de operatie en komt overeen met de EU-normen. Er zijn een aantal indicatoren, die strikt verboden is om te installeren op hun eigen, zelfs als u de eigenaar bent van Niva 4x4, 3x10 waarvan riser, zoals elk criterium is afhankelijk van de vorige en heeft uitgezocht worden zo grondig mogelijk.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan zowel de hoogte als de helling van de trapBijzondere aandacht moet worden besteed aan zowel de hoogte als de helling van de trap

Heel belangrijk:

 • De lengte van de trap.
 • Afmetingen trappenhuizen.
 • De afstand tussen het niveau van het schone vloer eerste en tweede verdieping.
 • Aantal liften.

Het is vermeldenswaard dat met het oog op de helling van de trap voor een comfortabele beweging te bepalen, moeten worden gebaseerd op de paslengte van de mens in een rechte lijn. De gemiddelde steeklengte is 63 cm.

Omdat tijdens het lopen bovenste, verkorte halve spoed, dat derhalve het zou ongeveer 31,5 cm. De meest geschikte hoek, en in standaard GOST gevestigde beschouwd tilt 45ᵒ. De overschrijding van de norm wordt beschouwd als onaanvaardbaar.

Totale afmetingen van de trap

Op dit moment, de juiste ladder in Rusland kan worden heel vaak als voorheen aan de stichting van de structuur lag gevonden, is het nodig om toestemming te krijgen.

Het wordt afgegeven op basis van:

 • Technisch plan;
 • structuur van een tekening;
 • bouwinspectie voor de naleving van de normen.

Als u besluit om de originele trap te installeren op de tweede verdieping, dan moet u zorgen niet alleen voor haar aantrekkelijk uiterlijk, maar ook op de bouw van de veiligheidAls u besluit om de originele trap te installeren op de tweede verdieping, dan moet u zorgen niet alleen voor haar aantrekkelijk uiterlijk, maar ook op de bouw van de veiligheid

In aanvulling op deze normen, zijn er een aantal criteria, die noodzakelijkerwijs moeten aandacht besteden.

namelijk:

 • De breedte van de mars en platforms.
 • De hoogte van het hek.
 • De afstand tussen het plafond van de bovenste en onderste verdiepingen.

Als de hoogte van de opening van maart en alles is meer duidelijk, wat kunnen we zeggen over het hek? Wat houdt de wacht railing trap?

De standaard materiaal wordt geacht te zijn gietijzer of roestvrij staal. Vrije hoogte 0,9 meter leuning opgenomen. Echter, dit niveau uitsluitend bestemd voor residentiële flatgebouwen.

Als de trap in een woonwijk zal worden geïnstalleerd, met name wanneer er kinderen zijn, het hekwerk moet worden gedaan ten minste 1,20 m en de maximum 1.40 m. Daarnaast zijn er bepaalde vereisten voor de ruimtes tussen de balusters, die niet meer mag bedragen dan 0.15 m. Indien de ruimte is meer dan deze afstand, de veiligheid te verhogen, is het raadzaam om extra schilden te installeren.

Standard ladder maten (video)

Experts niet hun eigen draai aan op een ladder regeling, omdat het een groot aantal problemen geconfronteerd kunnen worden, in het bijzonder de naleving van alle eisen, of het ontbreken van speciale gereedschappen voor het versterken van de structuur. Kwalitatieve trap - het is een veilig, stevig en duurzaam.

Details: Size trappen (foto voorbeelden)

4-181slide10042137111.15728137818592375355412107

Leave a Comment

Your email address will not be published.

21 + = 23

Adblock
detector