The BlogBehang met een patroon onder de huid zijn ideaal voor liefhebbers van ongebruikelijke soorten decoratie thuisBehang met een patroon onder de huid zijn ideaal voor liefhebbers van ongewone decoratie opties zhilischaZanyavshis landscaping appartementen, veel eigenaren de voorkeur aan het gebruik van moedige beslissingen te vermijden. In plaats daarvan, de veel gebruikte gebruikelijke stijl muur design. Maar sommige consumenten zijn nog steeds huiverig om extravagante materialen voor decoratie, zoals behang onder de huid. Men hoeft alleen maar te zorgen voor de harmonieuze combinatie te nemen met de omringende meubelstoffen en het resultaat is een harmonieuze sfeer.


Wat zijn het behang onder de huid in het interieur

Wallpaper fabrikanten hebben geleerd om zeer realistische huid na te bootsen. Dit effect werd bereikt door het gebruik van een speciale stamping (precisie). Maar dat was het resultaat een kwaliteit onmogelijk om te doen zonder speciale grondstoffen.

Gebaseerd op materiaal van de vervaardiging van behang onder de huid zijn:

  1. Vlies. Het wordt beschouwd als kwalitatief hoogwaardige en gemakkelijk te gebruiken. Bij het verwerken van de lijm stof niet nat worden en niet vervormt. Dit materiaal wordt gebruikt om de huid te simuleren. Het belangrijkste nadeel wordt beschouwd als de hoge prijs van fleece in vergelijking met andere behang onder de huid.
  2. Paper. decoratieve laag (druk) wordt gebruikt voor de productie ervan. Extern, het spul ziet er goed uit, maar de meerderheid van behang kan niet worden gewassen bij het vuil. Sommige fabrikanten hebben dit probleem opgelost door het toevoegen aan de basislaag van vinyl.
  3. Vinyl. Ze zien er erg realistisch, dus de meeste hersteller raden zo'n stof. Het materiaal is gemakkelijk te lijmen, terwijl de besmetting kan worden gereinigd.

Behang onder de huid op basis van non-woven is de hoogste kwaliteit en coating voor verschillende soorten schadeBehang onder de huid op basis van non-woven is de hoogste kwaliteit en coating voor verschillende soorten schade

Maar met vinyl behang is noodzakelijk om zorg te dragen voor de kwaliteit van de ventilatie in de kamer.


Wallpaper onder de huid: tekeningen versies

Vandaag zijn er een grote verscheidenheid aan achtergronden die de huid na te bootsen. Maar bij het kiezen van het materiaal voor de wanden is het belangrijk om rekening te houden met de binnenshuis, om een ​​idee te hebben van te voren van het verwachte resultaat.

De meest populaire patronen zijn de volgende.

imitatieleer python

Dit soort behang heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere opties. In reliëf slangenhuid schalen verkregen volumineuze en onregelmatige die ongebruikelijk, maar effectief lijkt. python huid zal goed zijn om te benadrukken de high-end ontwerp van de kamer, waar luxe heerst.

Behang dat python huid na te bootsen, maakt u een kamer sfeer van respectabiliteit en luxeBehang dat python huid na te bootsen, maakt u een kamer sfeer van respectabiliteit en luxe Naast python wanden zijn perfect gecombineerd met een zee interieur, een sfeer van licht en dure plaats.

imitatie zebra

Een dergelijke optie van het versieren van de muren is geschikt voor mensen liever minimalisme en zwart-wit in het milieu. Daarom is het oppervlaktedeel wordt bedekt met een ongewone twist in het interieur. Het is vermeldenswaard dat deze wallpapers goed worden gecombineerd met de dierlijke ontwerpen of loft interieur.

Imitatie luipaardvel

Deze versie van het behang wordt beschouwd als de meest geprefereerde onder vrouwen. In de regel kan luipaarddruk gezien niet alleen als wandbekleding, maar in kleding of onder de accessoires.

Wallpapers met imitatie zebra passen perfect in het interieur van de kamer, gemaakt in de stijl van hi-tech Wallpapers met imitatie zebra passen perfect in het interieur van de kamer, gemaakt in de stijl van hi-tech

Muren met de imitatieleer brengen de kamer een gezellige sfeer en door anderen worden gezien als een dure en comfortabel ontwerp.

Leer met stempelen

Vaak voor de vervaardiging van behang gebruikte goud of zilver embossing. De meest relevante optie voor de toepassing wordt beschouwd als het ontwerp van de kamer, gemaakt in de stijl van het paleis zijn.

Met behulp van dit soort behang is het mogelijk om een ​​unieke combinatie van luxe en moderniteit te bereiken.

De beste manier om een ​​wallpaper krokodillenleer interieur kiezen

Een andere optie het versieren van de muren van het appartement is het gebruik van behang onder de huid van een krokodil. Dankzij deze oplossing er niet in slaagt om ervoor te zorgen dat het oppervlak zag er duur en voortreffelijk.


Voor de vervaardiging van behang visueel kijken als krokodillenleer is het gebruikelijk om een ​​vinyl basis gebruiken. Fabrikanten hebben ervoor gezorgd dat het tekenen op hen zo nauwkeurig herhalen textuur van echt leer.

Wallpaper krokodillenleer overhand in het interieur ontworpen voor zakelijke recepties en vergaderingenWallpaper krokodillenleer overhand in het interieur ontworpen voor zakelijke recepties en vergaderingen

Eigenaren die dit thema in het interieur wilt, moet worden opgemerkt dat na het versieren van het appartement-achtige vliezen resultaat is extravagant of zelfs onbeschoft sfeer.

Dat is vaak in de kamer, want er is een dergelijk oppervlak decoratie ongemakkelijk effect. Het is daarom wenselijk om de krokodil thema toe te passen voor het versieren van kantoren, bibliotheken of vergaderzalen.

Echter, ontwerpers niet geadviseerd om te overdrijven in de kamer met het behang onder de huid van een krokodil, want na de voltooiing van de reparatie is er een risico voor de smakeloos interieur te krijgen. Het is beter te concentreren op een muur, zal het mogelijk onderscheid te maken tussen origineel en speelt de gewenste effect te bereiken.


Wat te overwegen bij het werken met het behang onder de huid

Er zijn een aantal regels die moeten worden gevolgd bij het werken met het behang onder de huid. Dit is noodzakelijk vanwege het feit dat dit materiaal wordt beschouwd als specifiek te zijn, en er is een gevaar in plaats van de oorspronkelijke bederven de totale effect van het interieur schilderen.

Wallpaper reliëf onder de huid kan met succes de hobbels en kleine scheurtjes op de muren te verbergenWallpaper reliëf onder de huid kan met succes de hobbels en kleine scheurtjes op de muren te verbergen

Om onverwachte problemen te voorkomen, is het belangrijk om de regels te volgen:

  1. Raak de muren niet te versieren in de kamer met lederen behang. Hoewel volledige decoratie oppervlakken geen fout wordt beschouwd, ervaren ontwerpers raden om te versieren met een aantal specifieke gebied in de kamer. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle elementen van het interieur en goed in evenwicht gebracht waren niet al te opzichtig.
  2. Gebruik geen verschillende decor prints. Het is noodzakelijk om te voorkomen dat verschillende soorten behang combineren onder de huid in dezelfde kamer. Het maakt niet uit hoe groot het verlangen om de huid van een krokodil met een slangenhuid te verzoenen is niet nodig soortgelijke experimenten uit te voeren in het interieur. In plaats daarvan kiezen voor een enkele kleur behang. Uitstekende gecombineerd met leer, zullen ze een perfect resultaat te bereiken.
  3. Afmelden vernis of metaalelementen in het interieur. Deze items zijn zeer overladen ontwerp, zelfs in ruimten met een groot gebied.
  4. Doe geen behang in het frame of doen panelen. Dit materiaal wordt niet beschouwd als een onafhankelijke decoratief element zijn, dus is het belangrijk dergelijke vergissing niet begaan.

Leer achtergronden (video)

Het gebruik van behang onder de huid is een uitstekende manier in het interieur van het appartement nieuwheid tot stand te brengen. Vanwege de bijzondere schilderijen te beheren onverwacht te maken, maar in het oog springende effect. Daarnaast, met de juiste aanpak om te werken met lederen behang kan ervoor zorgen dat in de kamer was een sfeer van comfort en chic. Maar het moet heel voorzichtig zijn over de keuze van de kleur en het type materiaal. Daarnaast is het belangrijk om na te denken op voorhand plaatsing in het interieur van behang en de verwachte effecten na de toepassing ervan te voorspellen. 

Wallpaper onder de huid in het interieur (foto)

8 2-5a-Peter-Dunham-for-House-of-Windsor-Show-House 16-407superieure3 25-41 54 122 0815 987 999 1920x1080resizeinterior3586661401191432

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =